TEX TRADING GRAULS, AFGEKORT : TTG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEX TRADING GRAULS, AFGEKORT : TTG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.318.625

Publication

31/01/2014
ÿþ.11

111111111011111111

Voorbehouden IIIIII11113111111111

aan het 9

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 2 2 JAN. 2014

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0430.318.625

Benaming (voluit) : TEX TRADING GRAULS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cleydaellaan 2-4

2630 Aartselaar

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING, AANPASSING EN COORDINATIE STATUTEN, BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op dertig december tweeduizend dertien, geregistreerd vier bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op drie januari tweeduizend veertien, boek 177, blad 83, vak 15, ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), de ontvanger, (get.) I. MICHIELSEN, adviseur, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEX TRADING GRAULS, met zetel te 2630 Aartselaar, Cleydaellaan 2-4 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit, met toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelasting, het kapitaal te verhogen honderd negenennegentigduizend tweehonderd eenendertig euro

twintig cent (¬ 199.231,20), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd eenenvijftig euro vierentachtig cent (¬ 18.551,84) op tweehonderd zeventienduizend zevenhonderd drieëntachtig euro vier cent (¬ 217,783,04) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving, en waarop zal worden ingetekend in natura door inbreng van nagemelde schuldvorderingen.

Niet geldelijke inbreng

De comparanten, mevrouw STRUYVEN Jenny Virginie Julie Marie, wonende te 2630 Aartselaar, Kapellestraat

4; 46 D, de heer GRAULS Jean Paul Marguerite Marie François, wonende te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 46 D en de heer GRAULS Jean Marie Lisette Julien Eduard, geboren te Sint-Truiden op vijf september negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2620 Hemiksem, Assestraat 171, hierna onveranderd "de inbrengers" genoemd, hebben verklaard de volgende vorderingen in te brengen in de vennootschap:

I. Beschrijving van de inbrengen

De inbrengers brengen een schuldvordering in, die zij verklaren te bezitten ingevolge voormelde beslissing tot dividenduitkering, genomen door de bijzondere algemene vergadering van vennoten de dato dertien december tweeduizend dertien, welk dividend tot op heden niet werd uitgekeerd aan de vennoten.

Il. VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte vorderingen zeker, vaststaand en etsbaar zijn, en dat zij niet in , pand gegeven zijn, noch bezwaard zijn met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou aantasten.

De vorderingen worden overgedragen op datum van vandaag.

Vanaf deze dag zijn alle rechten, alle baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de vennootschap. WAARDERING VAN DE INBRENGEN

De leden van de vergadering, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbrengen in natura, bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere verrechtvaardiging dient te worden gegeven, stellen zij de waarde van de inbrengen vast op: honderd negenennegentigduizend tweehonderd eenendertig euro twintig cent (¬ 199.231,20).

IV. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN DE ZAAKVOERDER(S)

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft mevrouw Marlène Lelieur, bedrijfsrevisor te Schoten, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. Omtrent de zelfde inbreng is door de zaakvoerder tevens een verslag opgesteld overeenkomstig zelfde artikel van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten bevestigen een afschrift te hebben ontvangen van bedoelde rapporten, waarvan het origineel

samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura in het kader van de kapitaalverhoging van de vennootschap TEX TRADING GRAULS NV

bestaat uit :

" De vordering van de heer Jean Marie Grauls, naar aanleiding van het nog uit te betalen netto dividend ten bedrage van 99.509,40 E, zal volledig ingebracht worden en dit aan haar nominale waarde.

" De vordering van de heer Jean Paul Grauls naar aanleiding van het nog uitte betalen netto dividend zal ten bedrage van 99.509,40 ¬ , volledig ingebracht worden en dit aan haar nominale waarde.

" De vordering van mevrouw Jenny Struyven, naar aanleiding van het nog uit te betalen netto dividend zal ten bedrage van 212,40 ¬ volledig ingebracht worden en dit aan haar nominale waarde.

De oorsprong van deze vorderingen is een tussentijds dividend, na aftrek van de roerende voorheffing tegen het verlaagde tarief van 10% op grond van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelasting 92, goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van 13 december 2013.

Ons verslag is opgesteld met inachtneming van de volgende voorwaarden :

a) Voorafgaand aan de vooropgestelde kapitaalsverhoging vermeld in dit rapport, heeft de buitengewone algemene vergadering van 13 december 2013 beslist tot de uitkering van een dividend voor een nettobedrag van ¬ 199.231,20 in overeenstemming met de procedure als bedoeld in artikel 537, W1B 92.

b) de Algemene Vergadering heeft beslist om de dividenden, na aftrek van de roerende voorheffing van 10%, inhouding op grond van artikel 537 WIB 92, te boeken op de rekening 'netto uit te keren dividend' van iedere aandeelhouder.

c) Voorafgaand aan de vooropgestelde kapitaalsverhoging vermeld in dit rapport, zal de vennootschap Tex Trading Grauls nv omgevormd worden in een bvba en zal het kapitaal verminderd worden met 43.448,16 ¬ door terugbetaling op ieder aandeel naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen, aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

D De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

D De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;

D De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er dient opgemerkt dat de raad van bestuur geopteerd heeft om geen nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng gezien de inbrengers dezelfde zijn als de bestaande aandeelhouders.

De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt komt ten minste overeen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen van de naamloze vennootschap 'TEX TRADING GRAULS' voor een kapitaal van 199.231,20 E.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Schoten, 24 december 2013

Lelieur, Van Ryckeghem & C° BBVBA

Vertegenwoordigd door

(Get.)

Marlène Lelieur, Vennoot en zaakvoerder"

V. VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE REGISTRATIE

De vergadering erkent lezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 van het wetboek der registratierechten.

Met het oog op de heffing der registratierechten wordt bevestigd door de voorzitter en de comparanten inbrengers:

- dat de verkoopwaarde van de goederen overeenstemt met het bedrag van de kapitaalverhoging voorzover die geschiedt door de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng, te weten honderd negenennegentigduizend tweehonderd eenendertig euro twintig cent (¬ 199.231,20);

- dat de waarde van de in vergelding voor deze inbreng toegekende aandelen dit bedrag niet overtreft. TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans tweehonderd zeventienduizend zevenhonderd drieëntachtig euro vier cent (E 217.783,04) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door duizend achthonderd zesenzeventig (1.876) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,ï Voor-

behouden

aan het

,elgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergadering besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen

besluiten.

De vergadering besluit dan ook om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5

Het kapitaal is vastgesteld op tweehonderd zeventienduizend zevenhonderd drieëntachtig euro vier cent (E

217.783,04), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zesenzeventig (1.876) aandelen zonder aanduiding

van een nominale waarde

Het kapitaal Is volledig geplaatst en volledig volstort."

VIERDE BESLUIT: NEERLEGGING GECOORDINEERDE STATUTEN

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap. Hij zal deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid Taxacc met zetel te 2640 Mortsel, Sint-Benedictusstraat 132, vertegenwoordigd

door de heer Ka Fai Yeung om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten dd. 30/12/2013, verslag van de zaakvoerder dd.

28111/2013, verslag van de bedrijfsrevisor dd. 24/12/2013

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014 : AN256464
19/08/2013 : AN256464
08/01/2013 : AN256464
09/08/2012 : AN256464
20/01/2012 : AN256464
01/08/2011 : AN256464
25/08/2010 : AN256464
09/11/2009 : AN256464
16/10/2009 : AN256464
22/08/2008 : AN256464
13/08/2008 : AN256464
01/08/2007 : AN256464
01/12/2006 : AN256464
01/09/2006 : AN256464
03/07/2006 : AN256464
02/12/2004 : AN256464
04/06/2004 : AN256464
16/08/2002 : AN256464
29/09/1999 : AN256464
10/04/1999 : AN256464
01/01/1993 : AN256464
01/01/1992 : AN256464

Coordonnées
TEX TRADING GRAULS, AFGEKORT : TTG

Adresse
CLEYDAELLAAN 2-4 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande