THE ATELIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE ATELIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.848.051

Publication

15/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-09-2014

Griffie

*14308086*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561848051

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

The Atelier

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZIJN VERSCHENEN:

1. Mevrouw MAES, Ann Julie Johanna, geboren te Antwerpen op drie november negentienhonderd zeventig, rijksregisternummer : 70.11.03 368-22, echtgenote van de heer VANDAM Vincent Jean Alexandre René, wonende te 2900-Schoten, Ruitersdreef 28.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, zo verklaard.

2. Mevrouw VAN HOYWEGHEN, Saskia Vera Armand, geboren te Antwerpen op negen mei negentienhonderd éénenzeventig, rijksregisternummer : 71.05.09 350-33, niet-gehuwd echtgescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9660-Brakel, Vierschaar 19/304.

Die ons, Notaris, verzoeken te akteren wat volgt :

DEEL I. OPRICHTING.

Genoemde dames Maes en Van Hoyweghen verklaren een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "THE ATELIER", met maatschappelijke zetel te 2000-Antwerpen, Falconrui 15 bus 1, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, alle in speciën onderschreven als volgt:

- door genoemde mevrouw Maes voor achttienduizend euro (¬ 18.000,00), hetzij voor honderd tachtig (180) aandelen;

- door genoemde mevrouw Van Hoyweghen voor zeshonderd euro (¬ 600,00), hetzij voor zes (6) aandelen.

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, zijnde het totaal der aandelen.

Alle aandelen zijn onvolledig afbetaald ten belope van minstens één derde; vanaf de neerlegging der statuten op de Rechtbank van koophandel staat een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,00) ter beschikking van de vennootschap waarbij de gelden gestort werden op een bijzondere rekening met nummer BE20 7360 0675 0456 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Brussel, handelende door haar kantoor te Brasschaat-Centrum, zoals blijkt uit het aan mij, notaris, voorgelegde attest de dato 9 september laatst, dat in het dossier zal bewaard blijven.

WEDERBELEGGING

Genoemde mevrouw Ann Maes verklaart dat de bovengenoemde door haar gedane inbreng geschiedt om haar tot wederbelegging van eigen gelden te dienen.

Zij verklaart dat de in ruil voor de gedane inbreng verkregen aandelen haar dan ook als eigen goederen zullen toebehoren overeenkomstig artikel 1404 van het Burgerlijk Wetboek.

FINANCIEEL PLAN.

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichters hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het financieel plan hebben overhandigd, zoals voorgeschreven door artikel tweehonderd vijftien van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderwerp akte :

Falconrui 15 Bus 1 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

DEEL II. STATUTEN.

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

Artikel 1  Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt:  THE ATELIER .

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 2000-Antwerpen, Falconrui 15 bus 1.

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd door een besluit van de zaakvoerder.

Artikel 3 - Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden; zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte. Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

-consultancy in communicatie : het opstellen, voorstellen, uitvoeren en begeleiden van communicatieprogramma s.

Deze activiteiten richten zich tot de volledige communicatiewereld : public relations, direct marketing, advertising, crisis communication, media planning, event marketing, sales promotie, on-line promotie, e-marketing, crisiscommunicatie, interne communicatie en workplace communication;

-het leveren van teksten (copy writing, ghost writing), het schrijven van reclameteksten;

-het organiseren van trainingen, bedrijfspresentaties, coaching, het fungeren als think tank, creative raadgever;

-het beheer van een roerend en onroerend vermogen voor eigen rekening door aankoop, verkoop, belegging op gelijk welke wijze en met gelijk welke financieringsvorm.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

De huidige opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 5 - Kapitaal.

Geplaatst kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,- EUR).

Kapitaalverhoging.

Algemeen.

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Indien de kapitaalverhoging niet volledig is geplaatst, wordt het kapitaal slechts verhoogd met het bedrag van de geplaatste inschrijvingen, mits de emissievoorwaarden zulks uitdrukkelijk bepalen. Indien een uitgiftepremie op nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijving.

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de eerste alinea van dit artikel, kan slechts worden ingeschreven door hetzij vennoten, hetzij de echtgenoot van een vennoot, hetzij bloedverwanten in de rechte opgaande of rechte nederdalende lijn, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten. Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura.

Indien een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een commissaris, of voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen waar er geen is, een bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan, een verslag op.

Dat verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden. Bij dit verslag wordt een bijzonder verslag gevoegd, waarin het bestuursorgaan uiteenzet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het bijgevoegde verslag.

Het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. Deze verslagen worden vermeld in de agenda van de algemene vergadering die over de kapitaalverhoging moet beslissen. Kapitaalvermindering.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Wanneer de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, het recht om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn.

Aan de vennoten mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldeisers, die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

Artikel 6  Aandelen.

Het kapitaal is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Aandelen op naam  Register.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

-nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register; van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Overdracht van aandelen onder levenden.

Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, dan kan deze vrij beslissen over de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen.

Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle medevennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, worden zij geacht akkoord te gaan met de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de zes maanden na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent.

Overgang van aandelen tengevolge van overlijden.

Overlijden van de enige vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van het voorgaande lid oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Overlijden van een vennoot  meerdere vennoten.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan mogen de aandelen van de overleden vennoot niet overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met instemming van alle medevennoten.

De erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die op grond van voorgaande beperkingen geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald binnen de vijf maanden na het overlijden. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Voorkeurrecht.

Wanneer aandelen overgenomen moeten worden uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenamen of legatarissen niet als vennoot worden toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden, dan wordt aan de bestaande vennoten een voorkeurrecht tot aankoop gegeven en dit in verhouding tot hun aandelenbezit. Indien sommige medevennoten er geen gebruik van maken, dan kunnen de andere medevennoten de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 7  Bestuur - Vertegenwoordiging.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere niet  statutaire zaakvoerder kan slechts rechtsgeldig handelingen stellen in samenspraak met de statutair zaakvoerder zo een statutair zaakvoerder werd benoemd.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Artikel 8  Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Het hoofdstuk betreffende de controle op de jaarrekening is niet van toepassing op de kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

Indien geen commissaris moet worden benoemd heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De vergoeding van deze accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing.

Artikel 9  Algemene vergadering.

Algemene beginselen.

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Bijeenroeping.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Volmachten.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

Bureau.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen en van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de vennoten op de zetel van de vennootschap kennis nemen van:

-de jaarrekening;

-de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

-de lijst der vennoten die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

-eventueel het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Onthoudingen, de blanco- en nietige stemmen worden als een tegenstem beschouwd.

Artikel 10  Boekjaar  Jaarrekening  Jaarverslag  Winstverdeling.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Jaarrekening.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede een jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De kleine vennootschappen kunnen hun jaarrekening opmaken volgens een verkort schema dat door de Koning wordt vastgesteld.

De zaakvoerders zorgen voor de neerlegging van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België binnen de dertig dagen na de goedkeuring en ten laatste zeven maanden na datum van afsluiting van het boekjaar.

Jaarverslag.

In het jaarverslag geven de zaakvoerders rekenschap van hun beleid.

Het bevat tevens onder meer een commentaar op de jaarrekening en informatie omtrent belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is niet van toepassing op de kleine vennootschappen.

Winstverdeling.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de

vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft

bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de

zaakvoerders.

Artikel 11  Ontbinding  Vereffening.

Ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt

opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de

ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden

voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het

bestuursorgaan wordt aangewezen brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van het verslag

worden overgenomen in de akte.

Vereffening.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene

vergadering.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Artikel 12  Keuze van woonplaats.

De zaakvoerders die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht voor de duur van hun

mandaat woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de

verantwoordelijkheid van hun bestuur.

Artikel 13  Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, waarvan niet op geldige wijze is afgeweken,

worden geacht in de statuten te zijn ingeschreven.

DEEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang vanaf de oprichting der vennootschap door

neerlegging van een uittreksel van deze akte in het vennootschapsdossier en loopt tot en met 31

december 2015.

2.Benoeming zaakvoerder.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te

akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder onder de opschortende voorwaarde van

oprichting door neerlegging van het uittreksel dezer akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel:

" Mevrouw Maes Ann, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

4. Bevestiging identiteit.

De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen aan de hand van de hem

voorgelegde identiteitskaarten.

5. Volmacht.

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door het neerleggen van de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel wordt hierbij benoemd als bijzondere

volmachtdrager van de vennootschap, met recht van indeplaatsstelling:

de BV CVBA De Decker & C°, met zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, en dit voor zoveel als nodig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de inschrijving van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

6. Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari laatst.

De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2015
ÿþMaf Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTEu D r- Rechtbank van koophandel

2 it _07 Antweroen

ELGISCH S 16 JUL! 2015

afdeiliGrif flWerpen



Ondernemingsar : 0561.848.051

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : FALCONRUI 15 BUS 1 TE 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder dd. 01 juli' 2015 dat de zaakvoerder besloten heeft met ingang van 01 juli 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap, voorheen gevestigd te 2000 Antwerpen, Falconrui 15 bus 1, over te brengen naar 2018 Antwerpen, Kievitplein 20C112.

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens van de onderneming bij de Fiscale Administratie en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

GETEKEND:

Ann MAES,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

THE ATELIER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0393-012

Coordonnées
THE ATELIER

Adresse
DE KEYSERLEI 58/60, BUS 19 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande