THE ID FACTORY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : THE ID FACTORY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 474.240.918

Publication

18/07/2011
ÿþ nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ne,MIeluI.L.=C.>1.r- GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 6 JULI 2011

KOOPH61q,JiL TURNHOUT

De ariffier

*11109722*

bee

aa

Be Sta

Ondernemingsnr : 0474.240.918

I enairnfrtg

(voluit) : THE ID FACTORY

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Weverstraat 6 te 2400 Mol

Ondlel, rerpr aGd a : Aanstelling vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2011 blijkt wat volgt: Met eenparigheid van stemmen wordt de heer Elie Keersmaekers aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de BVBA THE ID FACTORY ingang van 30 juni 2011.

Aldus opgemaakt te Mol

Elie Keersmaekers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2009 : TUA017149
28/07/2015
ÿþ1

Voor behouc aan hi Belgis+

Staatsb

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe van RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 JULI 2015

ANTWEIR.t+LIV aadell.ng TURNHOUT

rBFetier

Ondernemingsnr : 0474240918

Benaming

(voluit) : THE ID FACTORY

(verkort) :

1 108664

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : WEVERSTRAAT 6 - 2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - ADRESWIJZIGING - DOELWIJZIGING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN - VOLMACHT

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten gehouden op 21 mei 2015.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen genomen :

De maatschappelijke zetel van de vennootschap, tot op heden gevestigd te Mol, Weverstraat 6, wordt vanaf heden verplaatst naar 2400 Mol, Maaldersstraat 80/1.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd naar Antuma.

Het doel van de vennootschap wordt als volgt gewijzigd:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen, naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking. tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, en fiscale of sociale' aangelegenheden; management en bijstand bij het beheer van andere ondernemingen (coördinatie); holdingactiviteiten; beheer van het eigen patrimonium en het patrimonium van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland..

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig, of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden

zijn de ve_rwezenl king ervan g _heel of ten dele tewyer emakkelijkerr _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder stelt voor om de statuten van de vennootschap te actualiseren op basis van de hiervoor genomen beslissingen.

Vervolgens beslist de buitengewone algemene vergadering, de statuten te coördineren om deze in overeenstemming te brengen en aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen.

TITEL I--RECHTSVORM-BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma en werd opgericht met de benaming "BELFiSC". Ze draagt sedert beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Luc Moortgat te Geel op achttien juni tweeduizend en negen de naam "The ID Factory". Ze draagt sedert de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig mei tweeduizend vijftien de naam "Antuma",

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is sinds algemene vergadering gehouden voor notaris Luc Moortgat te Geel op achttien juni tweeduizend en negen, gevestigd te 2400 Mol, Weverstraat 6. De zetel van de vennootschap is sinds de algemene vergadering van tweeëntwintig februari tweeduizend vijftien gevestigd te 2400 Moi, Maaidersstraat 8011, Hij kan naar om het even welke plaats, binnen het Nederlandse taalgebied, in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, en fiscale of sociale aangelegenheden; management en bijstand bij het beheer van andere ondernemingen (coördinatie); holdingactiviteiten; beheer van het eigen patrimonium en het patrimonium van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL Il - KAPITAAL  AANDELEN  AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 250 EUR is volgestort en is ingeschreven in de boeken ten name van: de Heer Elle KEERSMAEKERS, voor 226 EUR- 9 aandelen Mevrouw Dorinda TAELS, voor 25 EUR- 1 aandeel.

Artikel 6.- Overgang van aandelen bij overlijden.

Het overtijden van een vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De nalatenschap zal tot de vennootschap kunnen toetreden.

Artikel 7.- Overdracht aandelen.

Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten, dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van alle vennoten. Iedere overdracht zal moeten geschieden overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt met algeheelheid der stemmen. De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot. De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel, met uitzondering van de rechten op uitkering van een dividend schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

TITEL III - BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 8.- Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder, de heer Elle KEERSMAEKERS, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Het mandaat is bezoldigd, tot de algemene vergadering hierover anders beslist. Het mandaat geldt voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van de zaakvoerder.

TITEL IV- ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9. - Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig (20.00) uur, indien die dag een wettelijk feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 10. .- Beslissingen

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels die in het Wetboek van

Vennootschappen voorzien zijn, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

TITEL V- BOEKJAAR-JAARREKENING

Artikel 11.- Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat sedert achttien juni tweeduizend negen in op één januari en eindigt op éénendertig december van het jaar daarop.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, het alles overeenkomstig de bepalingen van de Vennootschappenwet.

Z

Artikel 12.- Uitke;ring winst.

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige

deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

TITEL VI  ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 13.- Vervroegde ontbinding

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening verzorgd door de vennoten.

De algemene vergadering beslist om als bijzondere volmachtdragers aan te stellen cvba RSM Interfiduciaire, Lozenberg 22, bus 3, 1932 Zaventem, België, met het ondememingsnummer 0442.616.443, vertegenwoordigd door Peter Van Rompaey, vennoot, met recht van substitutie en belofte van bekrachtiging teneinde elk afzonderlijk in naam en voor rekening van de vennootschap alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, directe belastingen en diensten van de post, alsook voor wat betreft het tekenen van de publicatieformulieren in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend afschrift.

(o) Peter VAN ROMPAEY

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/03/2001 : TUA017149

Coordonnées
THE ID FACTORY

Adresse
WEVERSTRAAT 6 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande