THE TENT SHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE TENT SHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.296.418

Publication

13/08/2014
ÿþMo d Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEFiGELF

Nic bec

aar -

Belç Staat

MONITEUR BELGE

GISCH STAATSBLAD

\\umnpu

16 JULI 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEReghlieafd. MECHELEN

05 -08 Z014

Ondernerningsnr : 0477.296.418

Benaming

(volut): THE TENT SHOP

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel: Heistse Hoekstraat 10C

(volledig adres) 2220 Heist op den Berg

Onderwerp akte: statutenwijziging dd. 25/06/2014

Uit een akte ontvangen door Meester Benedikt CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 25 juni 2014,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid THE TENT SHOP, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Heistse Hoekstraat 10C zone B, RPR Mechelen, met ondememingsnummer 0477.296.418.

Onderhands opgericht bij akte getekend op 21 maart 2002 en onderhandse verbeterende akte getekend op. 6 mei 2002, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 mei 2002 onder nummer 20020517481, waarin volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist unaniem en met ingang van heden de vorm van de vennootschap om te zetten van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid naar een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag door de heer: VETS Stefaan, Accountant-Belastingconsulent van FISKOLINK BVBA, te 3270 Scherpenheuvel, Elenstraat 18, de dato 17 mei 2014, aangewezen door het bestuursorgaan, per 31 maart 2013; iedere aanwezige vennoot. erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Met besluit van het verslag van de heer VETS Stefaan, Accountant-Belastinconsulent, voornoemd, luidt alsi volgt:

"De staat van activa en passive van de CVOA "The Tent Shop", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen, is te 2220 Heist-op-den-Berg, Heistse Hoekstraat 10C zone B, afgesloten per 31 maart 2014, zijnde minder dan' drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passive werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van Accountants  en Belastingconsulenten.

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad.

Het netto-actief volgens deze staat van zeventienduizend achthonderd vierentwintig euro, zesentwintig eurocent (17.824,26 euro) is niet kleiner dan het volstortte kapitaal van zesduizend driehonderd euro (6.300,00 euro).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Scherpenheuvel, 17 mei 2014".

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De bestaande overeenkomsten blijven behouden en worden overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de ,_co.f!peratieve vennootschap_met onbeperkte aansprakelijkheid werd gehouderotoortzetten  .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0477.296.418 waaronder de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid ingeschreven is in het Rechtspersonenregister te Mechelen.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

Deze beslissingen worden genomen met algemene stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bestuurders en de staat van activa en passiva de dato 31 maart 2014 met het oog op de schrapping en vervanging van het doel van de vennootschap. De algemene vergadering erkent kennis te hebben van deze documenten en keurt deze unaniem goed.

Het verslag van de bestuurders en de staat van activa en passive worden aan deze akte gehecht.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist unaniem artikel 3 van de statuten volledig te schrappen en te vervangen als volgt;

Artikel 3; Doel

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met verhuring van feesttenten en toebehoren.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het kapitaal van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) te verhogen met tweeënveertigduizend driehonderd euro (¬ 42.300,00) met creatie nieuwe aandelen, zodat het kapitaal op heden achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 48.600,00) bedraagt.

Deze kapitaalverhoging wordt volledig volstort, zodat de som van tweeënveertigduizend driehonderd euro 42.300,00) van heden af ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap bij ING België op rekeningnummer BE28 3631 3513 8420.

Het bewijs van storting werd door de voornoemde bank afgeleverd.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om vierduizend tweehonderd dertig (4.230) nieuwe maatschappelijke aandelen uit te geven.

De maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de vierduizend tweehonderd dertig (4.230) nieuwe aandelen vol te storten door hogerverrnelde inbreng in contanten. Deze vierduizend tweehonderd dertig (4.230) nieuwe aandelen worden toegekend als volgt:

- aan de heer VAN HOF Albert, voornoemd; achthonderd negenennegentig (899) aandelen;

- aan de beer MATTHEUS Bert, voornoemd: achthonderd negenennegentig (899) aandelen;

- aan NV Nieuw Sparte, voornoemd: tweeduizend vierhonderd tweeëndertig (2.432) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen een nieuw artikel 12 toe te voegen: Artikel 12; Intern bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor handelingen van intern bestuur met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed, of over een aankoop van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) of bij de afsluiting van een nieuwe krediet- of leningovereenkomst moet de Algemene Vergadering bijeen geroepen worden en dient zij deze handeling van intern bestuur te bekrachtigen met eenzelfde aanwezigheidsquorum voor een buitengewone Algemene Vergadering. Indien gemeld aanwezigheidsquorum niet wordt gehaald, moet uiterlijk drie weken later een tweede algemene vergadering bijeen geroepen worden, welke beslist ongeacht het aantal stemmen.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist decharge te verlenen aan de heer VAN HOF Albert [Rijksregisternummer 73.03.31-387.43], voornoemd, als gedelegeerd bestuurder en bestuurder en aan de heer MATTHEUS Bert [Rijksregisternummer 71.01.05-279.02], voornoemd, als bestuurder van coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, voor wat betreft het maatschappelijk boekjaar afgesloten per 31 maart 2014.

NEGENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om de heer VAN HOF Albert [Rijksregisternummer 73.03.31-387.43] en de heer MATTHEUS Bert [Rijksregisternummer 71.01.05-279.02], beiden voornoemd, te benoemen als zaakvoerders van de.besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TIENDE BESLUIT

Het wijzigen en aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en het vaststellen van de statuten naar aanleiding van de wijziging en omzetting van de vorm van de vennootschap van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

"

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

I. De vennootschap als naam heeft : THE TENT SHOP.

II. De zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Heistse Hoekstraat 100 zone B. De zetel kan zonder

statutenwijziging verplaatst worden in Behgië bij besluit van de zaakvoerder,

Ill. De vennootschap als doel heeft

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

verhuring van feesttenten en toebehoren.

IV. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achtenveertigduizend zeshonderd euro 48.600,00) en wordt verte-igenwoordigd door vierduizend achthonderd zestig (4.860) aandelen zonder vermehding van waarde.

V. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzi-iging.

VII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden ' verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

VIII, leder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december.

IX. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de tweede vrijdag van de maand juni, om 20:00 uur van ieder jaar.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. (Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de statutenwijziging dd. 25/06/2014

2) gecoördineerde statuten

3) staat van activa en passive,

4) verslag van het bestuursorgaan inzake de omvorming.

5) verslag van het bestuursorgaan inzake de doelswijziging.

6) verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

4 !volr-

*- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.07.2014 14360-0592-014
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13330-0536-016
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0013-015
22/05/2012
ÿþMod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N i..-. E N +U E L EG D

- 9 -05- 2012

GRIFFE RECHTBANK van

KOOPHANDIrLeMgCHELEN

1111111111,11,1I1j1IYNVN~N~is=

Ondememingsnr : 0477,296.418

Benaming THE TENT SHOP

(voluit) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : HEISTSE HOEKSTRAAT 10C zone 3, 2220 Heist-op-den-Berg, België

Ondervee s akte : Uittreksel uit akte ontslag bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 13 maart 2012.

Met éénparigheid van stemmen wordt het ontslag bevestigd van Dhr. Tom Haemels ais Gedelegeerd Bestuurder en dit met terugwerkende kracht vanaf 29 augustus 2008.

Voor éénsluidend,

Mattheus Bert Van Hof Bert

Voorzitter Raad van Bestuur Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.07.2011 11346-0075-013
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 30.07.2010 10359-0580-014
17/09/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 15.09.2009 09757-0253-015
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 29.08.2008 08673-0305-013
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 24.07.2007 07444-0199-012
29/09/2005 : ME090982
30/08/2005 : ME090982
12/08/2004 : ME090982
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0397-014
16/02/2004 : ME090982
08/08/2003 : ME090982
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0249-014

Coordonnées
THE TENT SHOP

Adresse
HEISTSE HOEKSTRAAT 10C ZONE B 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande