THEMABEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THEMABEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.451.757

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 29.08.2014 14565-0028-014
21/05/2013
ÿþ Mod 2.1

1-kil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iveergetega ter grime van cie RECHTBANK VAN KOOPHANDEL "

0 8 MEI 2013

TU R F~OUT

De tiiffrer, .

l

hl



f

Ondernemingsnr : 0451.451,757

Benaming :

(voluit): THEMABEL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2491 Olmen, Broekstraat 133

Onderwerp akte : OMZETTING  STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen, geassocieerd notaris met standplaats te Beringen-Paal op 29 april 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap THEMABEL volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

BESLUITEN

1 Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat aile aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

I. Ontslag en décharge

Met het oog op de hierna te beslissen omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de bestuurders in functie te ontslaan van hun opdracht en hen décharge te verlenen voor het door hen gevoerde beleid: - De heer CNOCKAERT Erik Alfons Georges, bestuurder, geboren te Arolsen (Duitsland) op 14 maart 1965, nationaal nummer 65.03.14167-23, wonende te 2491 Olmen, Broekstraat 133.

- Mevrouw FETTIH Christel Luc Sybille, bestuurder, geboren te Blankenberge op 08 januari 1971, nationaal nummer 71.01.08 074-20, wonende te 2491 Olmen, Brcekstraat 133.

II.Omzettinq

a) Verslagen

De algemene vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgesteld conform artikels 776, 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen, met name het verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 19 april 2013 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag de dato 26 april 2013, opgesteld door IRA NICOLAJ NEDRIJFSREVISOR bvba met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Ira Nicolaj, bedrijfsrevisor, aangewezen door de bestuurders, over de staat van activa en passiva van de vennootschap de dato 31 maart 2013, hetzij minder dan drie maanden daarvoor opgesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"9. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013, die het bestuursorgaan van de NV THEMABEL met zetel te Olmen, Broekstraat 133, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens de tussentijdse staat per 31 maart 2013 bedraagt 173.899,09 EUR en is niet kleiner dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 62.221,27 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht, Sint-Truiden, 26 april 2013

(Getekend)

Voor IRA NICOLAJ BEDRIJFSREVISOR BVBA,

NICOLAJ Ira

Bedrijfsrevisor."

Alle aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door artikel 783 Wetboek van Vennootschappen.

b) Omzetting

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, in overeenstemming met artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de naamloze vennootschap "THEMABEL" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De zetel en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Naar aanleiding van de omzetting worden de aandelen omgezet ln een gelijk aantal aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten en de bestaande contracten overnemen.

De vennootschap behoudt het ondernemingsnummer BTW BE 0451.451.757 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, weergegeven in hogervermeld verslag, afgesloten op 31 maart 2013,

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekeningen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de opschortende voorwaarde van aanvaarding door de vergadering van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm.

III. Omzettinq van het kuitaal in euro

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op twee miljoen vijfhonderd en tien duizend Frank (2.510.000,00 Bef) om te zetten in tweeënzestigduizend tweehonderd eenentwintig euro zevenentwintig cent (¬ 62.221,27),

IV. Kapitaalvermindering

a) De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap met drieënveertigduizend zeshonderd eenentwintig euro zevenentwintig cent (¬ 43.621,27) te verminderen zodat het kapitaal van tweeënzestigduizend tweehonderd eenentwintig euro zevenentwintig cent (¬ 62.221,27) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) wordt herleid. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. De uitkering zal worden afgenomen van het gevormde kapitaal.

b) De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de terugbetaling van de vennoten zal gebeuren, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet vervallen zijn. Na het verstrijken van de gemelde termijn, zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op data die de zaakvoerders de vennoten zullen meedelen mits de vennoten het inschrijvingsbewijs op de aandelen voorleggen.

c) De vergadering beslist eenparig dat de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm

voortaan zullen luiden als volgt:

STATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt "THEMABEL".

DUUR:

__ vennootséhap is opgericht voor onbepaalde duur.__._____. _ _______. _______._____._________.____._ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouden ZETEL:

aan het De zetel van de vennootschap is gevestigd te Olmen, Broekstraat 133,

[-Sil" Fg" ria Staatsblad MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro iE

18.600,00).,

Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd en tien (2.510) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalén beneden

het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar

het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen,

BESTUUR -- OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd,

DOEL:

De vennootschap heeft als doel;

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen

alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde

voltooiingswerken van gebouwen, waaronder:

- restauratiewerken van gebouwen en monumenten;

- slopingswerken van gebouwen en kunstwerken;

- bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels;

- het bouwen van niet metalen kunstwerken;

- optrekken van niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken;

- waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt of teer;

- droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt;

- leggen van tegelvloeren en mozaiek;

- leggen van warmte en geluidsisolatie;

- plafonneer, cementeer en alle andere pleisterwerken;

plaatsen van chapes;

- leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wandvioer en plafondbekledingen;

timmer- en schrijnwerk voor gebouwen;

-vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken;

- plaatsen van ijzerwerk metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof; Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, installeren van waterverzachters; vervaardigen en plaatsen van lood en zinkwerken;

Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor behangen en garneren, plaatsen van ruiten, glas en spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnende en doorzichtig materiaal;

Onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet metalen dakbedekkingswerken van ,_gebouwen; Maatsen van steen marmer



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





I Ï

'

Luik B - vervolg

Groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement en betonprodukten;

Immobiliënkantoor;

Handel in onroerende goederen;

Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en

inritten; leggen van stoedpallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen,

sportvelden, evenals parken en tuinen niet inbegrip van de aanplantingen;

Plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen;

Het leggen van kabels en diverse leidingen, riolerings-, drainerings-, en grondwerken; algemene

aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen;

- bitumineuze verhardingen en bestrijkingen;

- speciale bekledingen van sportvelden;

- plaatsen van sport en speelplein accommodatie;

- verkeerssignalisatie;

- metaalconstructie en metalen kunstwerken;

- industriële pijpleidingen en kanalisaties;

- elektrotechnische installaties;

- speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallatie;

- aanleggen van moerriolen;

- industriële schilderwerken;

Aan- en verkoop, huur- en verhuur van onroerende goederen; onderhoud van lokalen en

gebouwen.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door

een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem:

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID:

Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen

toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van

vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap

slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle

gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst.

Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager

werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend

door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaaivermindering,

kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het

stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote

eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude,

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De

aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

I V. Benoemingen

a) Benoeming van zaakvoerders

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste zaakvoerders bencemd voor onbeperkte duur:

- De heer CNOCKAERT Erik Alfons Georges, zelfstandige, geboren te Arolsen (Duitsland) op 14 maart

1965, nationaal nummer 65.03.14 167-23, wonende te 2491 Olmen, Broekstraat 133.

- Mevrouw FETTIH Christel Luc Sibylle, zelfstandige, geboren te Blankenberge op 08 januari 1971,

nationaal nummer 71.01.08 074-20, wonende te 2491 Olmen, Broekstraat 133.

Zij verklaren die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

b) Bezoldiging

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering volgende besluiten genomen:

- de zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het

toekomende geen bezoldigg zal hebben toegekend.

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

}

Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aan het

--Ci e[gisc

Staatsblad

VI. Machtiging Met eenparigheid van stemmen verleént de algemene vergadering machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de besluiten die dienen genomen te º%morden aangaande de voornoemde punten, Onderhavige tekst is geldend als gecoördineerde tekst van de statuten,

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, verslag van het bestuursorgaan en verslag van de

bedrijfsrevisor,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 07.05.2013 13115-0217-016
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 13.08.2012 12403-0108-016
10/07/2012
ÿþ Moa Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II IJI1111j1i11,14111,11 I







Ondernemingsnr ; 0451.451.757 Benaming

(voluit). THEMABEL

(verkort) .

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 JUNI 2012

TURNHOUT

De Griffier,

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Broekstraat 133 - 2491 OLMEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 18/05/2012:

Ter gelegenheid van de Algemene Vergadering zal het mandaat van de volgende bestuurders verstrijken:

oCnockaert Eric, wonende te Broekstraat 133 te 2491 Olmen

oFettih Christel, wonende te Broekstraat 133 te 2491 Olmen

oFettih Patricia, wonende te Dorperheide te 3920 Lommel

De Algemene Vergadering beslist als bestuurder(s) te herbenoemen:

oCnockaert Eric, wonende te Broekstraat 133 te 2491 Olmen

oFettih Christel, wonende te Broekstraat 133 te 2491 Olmen

Het mandaat van voornoemde bestuurder(s) gaat in vanaf heden en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar en zal dus behoudens herverkiezing eindigen op 18.05.2018.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

FETTIH Christel

Bestuurder

Op de laatste blz. van Lue B vermelden " Recto : Naam en haedan:gheid '.,an de :rsrenemera rdF notaps hem van de persoto)n(en) betldvgtl de tocnt}oerçoQn /er ls,ilï:d.rr van d'er^I8n te r" t;r2e;en':'Jorr.::iÿen

Verso Naam an handteKarring

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 29.09.2011 11559-0227-016
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 31.08.2010 10491-0250-017
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 31.08.2009 09737-0270-016
01/12/2008 : HA089120
04/09/2008 : HA089120
26/11/2007 : HA089120
05/09/2007 : HA089120
11/07/2006 : HA089120
04/10/2005 : HA089120
21/09/2004 : HA089120
30/09/2003 : HA089120
02/06/2003 : HA089120
02/06/2003 : HA089120
17/01/2003 : HA089120
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 31.08.2015 15572-0059-014
03/10/2000 : HA089120
12/08/1999 : HA089120
10/04/1999 : HA089120
05/02/1999 : HA089120
01/01/1995 : HA89120

Coordonnées
THEMABEL

Adresse
BROEKSTRAAT 133 2491 OLMEN

Code postal : 2491
Localité : Olmen
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande