THEO WOUTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THEO WOUTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.607.657

Publication

03/07/2014
ÿþMod Word 11.1

'L.if In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7j-



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblac

1 1J1,111,1j11,11i1,111 111111



Ondernemingsnr : 0461.607.657

Benaming

(voluit) : THEO WOUTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2440 Geel, Sint-Dimpnaplein 11/B

(volledig adres)

Onderwerp akte: AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA - ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 11 juni 2014, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THEO WOUTERS", met zetel te 2440 Geel, Sint-Dimpnaplein 11/B, met ondernemingsnummer BTW BE 0461.607,657 RPR Turnhout, onder meer besloten heeft wat volgt: VERSLAGEN: Overeenkomstig artikel 313, §1 Wetboek van vennootschappen, heeft de door het bestuursorgaan aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Guy FRANKEN, bederevisor, op 23 mei 2014, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura verricht in het kader van de in punt 4. van de agenda voorgestelde kapitaalverhoging, over de toegepaste methoden van waardering, de

" waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Dit verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"[...]CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Theo Wouters BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1.deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 161.061 toekent aan de enige vennoot en dat deze ervoor opteert om de schuldvordering, die daardoor ontstaat, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap:

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid beantwoordt;

4Ae voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 144.954,90, overeenkomen met

het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven, Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Theo Wouters BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

BESLUIT: AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat elk aandeel een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Nealëelzga tor grifec von dg

REMIT:BANK VAN ICOOPHANDEL

2 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Da %Mie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESLUIT: OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal, thans nog statutair uitgedrukt in Belgische frank voor een bedrag van zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (750.000,00 BEF), na omrekening tegen een omzetting skoers van veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank (40,3399 BEF) voor één euro (¬ 1,00), achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

BESLUIT:, KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen - bij wijze van inbreng in natura - met een bedrag van honderd vierenveertigduizend negenhonderd vierenvijftig euro negentig cent (¬ 144.954,90), am het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op honderd drieënzestigduizend vijfhonderd zesenveertig euro eenennegentig cent (¬ 163.546,91) te brengen, door inbreng in nature (inbreng van schuldvordering) door de enige vennoot en zonder creatie van nieuwe aandelen,

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven dcor de enige vennoot bij wijze van inbreng in natura (inbreng yan schuldvorderinià, daar deze laatste van het Yerkreen netto-dlmtidend, ultgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op honderd drieënzestigduizend vijfhonderd zesenveertig euro eenennegentig cent (¬ 163.548,91) gebracht is, verdeeld over zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

BESLUIT: ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

Als gevolg (a) van de besluiten die voorafgaan (b) van het door de algemene vergadering op 15 februari 2007 genomen besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar haar huidig adres (zoals bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 maart 2007 onder nummer 07034889), en (c) teneinde bovendien de statuten aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt en uitsluitend in het Nederlands te herschrijven en om te werken, zonder echter het doel te wijzigen:

Deze tekst vernietigt en vervangt de bestaande versie van de statuten.

UITTREKSEL UlT DE GEACTUALISEERDE STATUTEN

Naam. - De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "THEO WOUTERS".

De naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zetel. - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Sint-Dinipnaplein 11/B.

Deze mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Iedere zetelverplaatsing van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van het bestuur.

De vennootschap kan, bij besluit van het bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, hetzij onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. Het bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland.

Doel, - Het doel van de vennootschap is: In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen;

* Aile activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van aile soorten goederen, waaronder;

-onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water of stoom;

-onderneming voor het plaatsen van airconditioning;

-het plaatsen van gasleidingen, energieleidingen en aanverwanten;

-onderneming voor sanitaire inrichting;

* Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, producten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel.

Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zef in het algemeen aile handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheet of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drieënzestigduizend vijfhonderd zesenveertig euro eenennegentig cent (¬ 163.546,91), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 750.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van honderd vierenveertigduizend negenhonderd vierenvijftig euro negentig cent (¬ 144.954,90), gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92 op 7 mei 2014.

Duur,- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de

algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering

van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van

vennootschappen.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen,

totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van

vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden.

Bijzondere volmachten - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar, - Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Jaarvergadering.  leder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering

genoemd - op de eerste dinsdag van de maand december, om tien uur (10u.00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve

op zaterdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals

aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan

de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te

bevatten

-de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot;

-het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

-de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

-de naam en de zetel van de vennootschap;

-de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

-de agenda van de vergadering;

-de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

-de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

-de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de

vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Winstverdeling.  Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent

(5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer

deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die

niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht;

- verslag revisor en

- verslag bestuursorgaan.,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



.. .. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I)

30/01/2014 : TU083237
22/12/2014 : TU083237
01/03/2013 : TU083237
27/12/2011 : TU083237
27/12/2010 : TU083237
08/12/2009 : TU083237
19/12/2008 : TU083237
17/12/2007 : TU083237
02/03/2007 : TU083237
02/01/2007 : TU083237
14/12/2005 : TU083237
22/12/2004 : TU083237
24/03/2004 : TU083237
31/01/2003 : TU083237
21/12/2001 : TU083237
05/12/1997 : TU83237
19/12/2016 : TU083237
17/11/2017 : TU083237

Coordonnées
THEO WOUTERS

Adresse
SINT-DIMPNAPLEIN 11 B 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande