THINK EUROPE

Société en commandite simple


Dénomination : THINK EUROPE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.124.639

Publication

30/09/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

E_flf Ï~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

111t1, jle 1M

IYe IÇ{nl^r ~- 1?cChthee van 1iGí'e]1ei(f,iddi.'1~'+t~.'.~~,;,~,~a C'i`

'I9 SEP ZÔ13

Griffie

Ondememingsnr Benaming (voluit) : 0838.124.639

(verkort) : Think Europe

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bloemenlei 38 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontbinding en sluiting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31/12/2012

Doordat de beherende vennoot de enige vennoot geworden is van de vennootschap en verklaart de vennootschap niet langer te willen verderzetten, is de vennootschap conform met de artikel 39,o van rechtswege beëindigd op 31 december 2012.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld en de vereffening is bij deze afgesloten.

De heer Bernard BULCKE, beherende vennoot, wonende te 2640 Mortsel, Bloemenlei 38, neemt alle rechten en verplichtingen van de vennootschap over, in zijn hoedanigheid van onbeperkt. aansprakelijke vennoot van de gewone commanditaire Vennootschap'THINK EUROPE".

Gezien de vennootschap beëindigd is, neemt de heer Bernard Bulcke ontslag als zaakvoerder van de vennootschap.

De boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en gedurende vijf jaar bewaard op de voormalige maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Bloemenlei 38. Gezien er geen opeisbare schulden zijn op datum van de sluiting van de vereffening, dienen er geen maatregelen genomen te worden tot consignatie van gelden waarden.

De beherende vennoot geeft volmacht aan het Ondememingsloket XERIUS met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten namens de vennootschap te vervullen inzake publicatie en schrapping bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de FOD Financiën.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 31/12/2012

Buicke Bernard

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van dé instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIi~iiizii~u~i~~ziaawiwiu~ui

*

tieergelegá ter griffie van de Rechtbank van Xoopharrriel ire Antwerpen, op

Griffie 2 7 JULI 2011

P838-124.63g

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TH1NK EUROPE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bloemenlei, 38 2640 MORTSEL

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 25 juli 2011 werd door de hiernavolgende personen een gewone commanditaire vennootschap opgericht.:

1: De heer Bernard BULCKE, publicist, wonende te 2640 Mortsel, Bloemenlei 38

2: Mevrouw Bea CANTILLON, hoogleraar, wonende te 2640 Mortsel, Bloemenlei 38

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Artikel 1: Vorm  maatschappelijk doel:

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap. De maatschappelijke benaming is "THlNK EUROPE'

De heer Bernard BULCKE, vernield onder 1:, is de enige beherende vennoot. Hij is solidair en onbeperkt: aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw Bea CANTILLON, vermeld sub 2: is louter stilte vennoot. Zij is slechts verantwoordelijk tot beloop:

van haar inbreng.

"

Artikel 2: Maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Bloemenlei 38.

Hij mag, mits inachtneming van de wetten, decreten en reglementen, naar elke andere plaats worden; overgebracht bij eenvoudige beslissing van het bestuur, te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad...

De vennootschap mag ook, bij eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels,. uitbatingzetels, agentschappen en bijkantoren vestigen overal waar zij het nuttig acht, in België of in het; buitenland.

Artikel 3: Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten van communicatie, publishing, public relations en consulting.

De vennootschap mag alle verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar. bedrijvigheid kunnen uitbreiden of bevorderen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij kan zowel in België of in het buitenland, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

Zij mag mandaten als bestuurder waarnemen in andere vennootschappen.

Artikel 4: Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden volgens de voorwaarden vereist voor de statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het faillissement of het onvermogen van een stille of

beherende vennoot.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal, Inbrengen, Aandelen:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend vijfhonderd Euro (2.500,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door vijfentwintig aandelen die elk één vijfentwintigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De beherende vennoot, vermeld sub 1: verklaart een inbreng te doen van tweeduizend Euro in speciën. Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking gesteld van de vennootschap.

De stille vennoot, vermeld sub 2: verklaart een inbreng te doen van vijfhonderd Euro in speciën. Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking gesteld van de vennootschap.

Hieruit vloeit voort dat het kapitaal van de vennootschap volledig volstort is.

In ruil voor deze inbrengen van in totaal tweeduizend vijfhonderd Euro, worden er toegekend:

1: aan de heer Bernard BULCKE, voornoemd sub 1, twintig aandelen, volledig volstort.

2: aan mevrouw Bea CANTILLON, voornoemd sub 1, vijf aandelen, volledig volstort.

Artikel 6: Overlijden van een stille vennoot:

Het overlijden van een stille vennoot maakt geen einde aan de vennootschap; deze blijft voortbestaan met de erfgenamen van de overleden stille vennoot, die verplicht zijn één van hen af te vaardigen, na gezamenlijk overleg met de beherende vennoot, om de erfgenamen te vertegenwoordigen in hun relaties met de vennootschap.

Artikel 7: Overlijden van de beherende vennoot:

Het overlijden van de beherende vennoot veroorzaakt geen automatische ontbinding van de vennootschap. De stille vennoten voorzien in zijn vervanging.

De erfgenamen van de beherende vennoot worden stille vennoten, voorzover één van hen niet als beherende vennoot wordt aangesteld.

Artikel 8: Overdracht van aandelen:

Geen enkele vennoot kan zijn aandelen overdragen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere vennoten.

Artikel 9: Aandelenregister:

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden met : de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen, de gedane stortingen, en de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de partijen of een beherende vennoot en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten waarvan elke vennoot of derde belanghebbende inzage mag nemen.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een beherende vennoot en vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap. In geen geval mogen deze getuigschriften opgemaakt worden aan order of aan toonder.

Artikel 10: Bestuur  Bevoegdheden:

De heer Bernard BULCKE, voornoemd sub 1, is de enige beherend vennoot van de vennootschap en mag de titel "zaakvoerder" voeren.

Te dien einde beschikt hij over de bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking te stellen in de meest ruime zin.

De zaakvoerder kan, onder eigen verantwoordelijkheid, één of meerdere mandatarissen aanstellen, waarvan hij de bevoegdheden preciseert. Deze mandaten kunnen te allen tijde door de zaakvoerder herroepen worden.

De stille vennoten mogen, zelfs krachtens een volmacht, geen enkele daad van beheer stellen. Raadgevingen, berichten, controle en toezichtsopdrachten verbinden de stille vennoten niet.

Artikel 11: Maatschappelijke handtekening:

De maatschappelijke handtekening behoort toe aan de beherende vennoot, zaakvoerder en eventueel aan de volmachtdragers aan wie zij gedelegeerd wordt door de beherende vennoot, binnen de grenzen, vastgesteld door deze laatste, overeenkomstig artikel 10 supra.

Artikel 12: Toezicht:

Elke stille vennoot heeft een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle daden van de vennootschap. Hij mag inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en van alle geschriften van de vennootschap, zonder verplaatsing.

Hij mag zich laten bijstaan door een expert, met het oog op de verificatie van de boeken en rekeningen van de vennootschap.

De expert moet aanvaard worden door de beherende vennoot. Bij gebrek aan aanvaarding, wordt de expert benoemd door de voorzitter van de Rechtbank van koophandel, waaronder de maatschappelijke zetel van de vennootschap ressorteert, op verzoek van de meest gerede partij.

Artikel 13: Bezoldiging:

Naast zijn deelneming in de winst, heeft de beherende vennoot recht op een emolument, ten laste van de

algemene onkosten.

De bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid.

Artikel 14: Algemene vergadering:

De algemene vergadering bestaat uit de stille en de beherende vennoten. De gewone algemene

vergadering komt samen op de derde vrijdag van mei, om 20 uur, op de maatschappelijke zetel.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

De algemene vergadering keurt de balans en resultatenrekening goed en geeft décharge aan de beherende

vennoot.

Daarenboven moet het bestuur bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen samenroepen, telkens wanneer de belangen van de vennootschap dit vereisen.

De oproepingen, die de agenda en de plaats en uur waar de vergadering gehouden wordt, bevatten worden ten minste vijftien dagen voor de vergadering bij ter post aangetekende brief verstuurd aan de vennoten, behalve indien de vennoten ermee instemmen de bijeenroeping op een andere wijze te laten gebeuren.

Artikel 15: Agenda:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering kan slechts beslissen over de op de agenda vermelde voorstellen, tenzij wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en akkoord gaan om over andere punten te beslissen.

Artikel 16: Stemmen:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 17: Beraadslaging:

De algemene vergaderingen die tot doel hebben de goedkeuring der jaarrekeningen, en de aanduiding van mandatarissen van de vennootschap, beraadslagen met gewone meerderheid van stemmen, welk ook hun aanwezigheidsquorum is.

Artikel 18: Statutenwijziging:

De algemene vergaderingen die tot doel hebben:

- statutenwijzigingen

- vervroegde ontbinding

- wijziging van rechten van de beherende of stille vennoten

- wijziging van de inbreng

beraadslagen met een drie vierden meerderheid en met een aanwezigheidsquorum van minstens de helft der stemmen.

Artikel 19: Maatschappelijk boekjaar  Winstverdeling:

Het boekjaar begint op 1 januari en sluit af op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar, dat vandaag aanvangt, zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Het positief saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, afschrijvingen en fiscale lasten, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld onder de vennoten, ten belope van hun aandeel in het maatschappelijk vermogen.

De algemene vergadering kan evenwel bij gewone meerderheid beslissen dat

-een deel of het geheel van de winst aan een reserve of een voorzieningsfonds wordt besteed, of overgedragen wordt naar het volgend boekjaar.

-over alle andere aanwending.

-de niet overgedragen verliezen, voorzover deze zouden voorkomen, worden verdeeld onder de vennoten in de mate van hun inbreng, zonder dat de stille vennoten evenwel voor een hoger bedrag dan hun inbreng gehouden kunnen zijn.

Artikel 20: Afwezigheid van ontbinding:

De vennootschap wordt niet ontbonden indien een zaakvoerder zijn functies opgeeft of indien een stille of beherende vennoot uit de vennootschap treedt, om eender welke renden.

Artikel 21: Vereffening  Verdeling:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door de beherende vennoot, tenzij een andere vereffenaar wordt aangeduid.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden, waarin het Wetboek van Vennootschappen voorziet.

Overgangsbepalingen:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap ratificeert met eenparigheid aile handelingen en verbintenissen die door de beherende vennoot voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf 1 januari 2011.

De beherende vennoot geeft volmacht aan het Ondernemingsloket XERIUS (BIZ), met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten namens de vennootschap te vervullen inzake registratie, publicatie en Kruispuntbank der Ondernemingen, alsmede voor de relaties met de Federale Overheidsdienst Financiën.

Opgesteld te Mortsel op 25 juli 2011 in drie exemplaren, waarvan één voor de registratie en één voor elk vande partijen,

Bernard BULCKE

Beherende vennoot

kst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THINK EUROPE

Adresse
BLOEMENLEI 38 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande