THOMAS VEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THOMAS VEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.499.420

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0167-010
20/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ï\à.:.' GELEQD

CRIFFiE JICHTBANK VAN

1 1 .HAART 2013

KOOFHANDariMIRNHOUT

_ DP grif#i" or

13 9595

Ondernemingsnr : 0844.499.420

Benaming

(voluit) : THOMAS VEN

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Milostraat 69  2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijk zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder de dato 1 maart 2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden verplaatst naar:

Dalstraat 61

2400 Mol

Thomas Ven,

Zaakvoerder

30/03/2012
ÿþ~ ~ " Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

GRIFFIE RECHTBANK VAN

19 KAART 2012

KOOPHANDEL- TURNHOUT

L griffier

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : THOMAS VEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Milostraat 69, 2400 Mol

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 12 maart 2012, geregistreerd te Mol op 14 maart 2012, register 5, deel 229, blad 28, vak 13, wat volgt:

1. VENNOOT: Door de heer VEN, Thomas, geboren te Geel op 11 juli 1987, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Milostraat 69, werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht,

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "Thomas Ven",

3, ZETEL: De zetel is gevestigd te 2400 Mol, Milostraat 69.

4. DOEL: De vennootschap heeft als doel:

- Het uitoefenen van de tandheelkunde;

- Het fungeren als studie-, informatie-, organisatie- en raadgevend kantoor inzake tandheelkunde en endodontie, het ontwerpen en inrichten van tandartspraktijken, verhuring, aan- en verkoop van diverse materialen en toestellen en benodigdheden;

- Het vervaardigen van losse- en vaste tandprothesen en tandtechnische prestaties in de meest brede betekenis van de activiteit;

En in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doet der vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde ' rechtbank van koophandel.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het werd volledig geplaatst en volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een bijzondere rekening bij Argenta de dato 8 maart 2012. Het niet volstorte gedeelte van het kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00),

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

IMI~~I~IIINNIMNVIII

*12066036

lI

NEE

-Bijlagen bijfie BëlgischStaatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" . o

{

4 Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten

t zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders samen zo er meerderen zijn, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, of zo er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, is/zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Door de oprichters wordt de heer Ven Thomas, voornoemd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap die zijn mandaat aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat,

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zal de heer Ven Thomas voormeld optreden als een vast vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht In naam van en voor rekening van de vennootschap.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. BOEKJAAR Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 12 maart 2012, om te eindigen op 31 december 2012.

9. JAARVERGADERING:

lieder jaar, de vijfentwintigste juni om twintig uur (20u) moet een jaarvergadering gehouden worden, die

verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een zon- of een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een

afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld,

behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen

personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere

vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

10. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,' zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 01 januari 2012 worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Vennootschappenwet en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd. VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittrekset uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen: de heer MDMJ Accountants BVBA kantoor houdende te 2400 Mol, Molderdijk 124.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

x "

h ud

or-

behóuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 16.07.2015 15311-0386-009

Coordonnées
THOMAS VEN

Adresse
DALSTRAAT 61 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande