THOT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : THOT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.751.071

Publication

07/06/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

NEERGELEGD

20 -05- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDIfiliffieMECHELEN

INI =iaiaisas"

Ondememingsnr : 0839.751.071

Benaming (voluit) : THOT

(verkort)

Rechtsvorm ; Vennootschap onder firma

Zetel : Molenstraat 162, 2560 Nijlen, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreding -toetreding vennoten; Ontslag -benoeming zaakvoerders Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering dd. 30 september 2011 werd met eenparigheid van stemmen het volgende beslist:

- De uittreding als vennoot en het ontslag als zaakvoerder van de heer Frederik Verhoeven, rijksregisternr. 660528-23159, wonende te 2560 Nijlen, Molenstraat 162, wordt aanvaard met ingang van 30 september 2011, Er wordt kwijting verleend voor zijn uitgeoefend mandaat.

- De toetreding als vennoot en de benoeming als zaakvoerder van de heer Jorden Verhoeven, rijksregisternr. 931207-22550, wonende te 2560 Nijlen, Molenstraat 162, wordt aanvaard met ingang van 1 oktober 2011.

Linda Mertens

Zaakvoerder

Jorden Verhoeven

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik É vermelden : hecto : Naam en hoedanighèid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(ojn(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

11/10/2011
ÿþ Motl z.i

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III En 111H1 tll

" 11153066"

NEERGELEGD

2 9 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANfj MECHELEN

Ondemerrr3 ngsrrr ij .J ,

Benaming

v3itrit) THOT

Rechtsvorm , VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel MOLENSTRAAT 162 - 2560 NIJLEN

Onderwerp akte a OPRICHTING

Oprichting is gebeurd op 28 september 2011.

Artikel 1. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.Haar maatschappelijke naam luidt THOT. De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor werd vermeld. Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2560 Nijlen, Molenstraat 162  2560 Nijlen.

Artikel 3. Doel van de vennootschap. De vennootschap heeft tot doel: De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, volgende activiteiten ontwikkelen: -De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het handelen, kopen, verkopen, ruilen, importeren, exporteren, van : - geestrijke en niet geestrijke dranken - tijdschriften, dagbladen, week-, maand-, jaarbladen, boeken, allerhande lectuur, kaarten, posters en zo verder -alle soorten rookwaren en rookartikelen, -alle soorten snoepgoed, - alle soorten speelgoed,

-kleine textielwaren zoals lederwaren, kousen, sokken, zakdoeken en zo verder,-fantasie- en toiletartikelen, schoolgerief, videobanden, videocassettes, -foto-artikelen, zoals films en flashes, geschenkartikelen, DVD's, CD's, fonoplaten, bloemen, batterijen e.a. nieuwe multimedia.-Het bemiddelen in officiële kansspelen eigen aan soortgelijke zaak, zoals onder meer Lotto, Toto, loterij, Sweepsteak, Joker, Presto en zo verder, zonder dat deze lijst beperkend is.

-De verhuur, verkoop van fietsen, vaartuigen, vliegtuigen, zowel occasie als nieuwe;- De verhuur, verkoop van kledij, zowel occasie als nieuwe;-De verkoop van voedingswaren in de ruimste zin (snackbar, broodjeszaak...)- De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

-Beheer van onroerend goed in de ruimste zin, zowel bemeubeld als onbemeubeld;

-Deelname in het bestuur van vennootschappen, management, beheer

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. -De vennootschap mag tevens alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking, de uitbreiding of de ontwikkeling ervan te bevorderen. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijvingen of op elke andere wijze deelnemen in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig of verwant doel, Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.Deze activiteiten kunnen ook als tussenpersoon of als bemiddelingsagent uitgeoefend worden.De vennootschap is door haar doel niet tot het binnenland beperkt en kan dit ook in het buitenland verwezenlijken.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij

verkrijgt rechtspersoonlijkheid op het ogenblik van de neerlegging van de door de wet vereiste afschriften en

uittreksels op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van haar maatschappelijke zetel

Op de laatste biz van Luik vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de ¬ 3strumenterende naars, t¬ etzi' van de persoiorníen#

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " tiaam en handtekennng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Maatschappelijk Kapitaal en inbrengen

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt vijfendertig duizend euro, 35.000,00 ¬ en vertegenwoordigt 3.500 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is samengesteld door een inbreng in geld en de inbreng van het handelsfonds van de dagbladhandel Linda Mertens (alias Thot). Het kapitaal in geld is vastgesteld op tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) en wordt volledig volstort, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De inbreng in natura is vastgesteld op 25.000,00 ¬ en vertegenwoordigt 2.500 aandelen.

Het kapitaal in geld wordt ais volgt onderschreven :

a)door mevrouw MERTENS Linda, wonende te 2560 Nijten, Molenstraat 162, voornoemd, ten belope van vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ), wat 500 aandelen vertegenwoordigt.

b)door de heer FREDERIK Verhoeven, wonende te 2560 Nijten, Molenstraat 162, voornoemd, ten belope van vijfduizend euro (5.000,00 E), wat 500 aandelen vertegenwoordigt.

' Voor-

; behoude_g

aan het

Belgisch L__ Staatsbtad

De oprichters verbinden zich ertoe om op eerste verzoek hun inbreng in geld te storten op rekening IBAN BE41 7310 2051 9010  BIC KREDBEBB van de vennootschap bij KBC BANK, Bevelsesteenweg 2 te 2560 Nijlen en dit uiterlijk op 31 oktober 2011.

Het kapitaal door de inbreng van het handelsfonds wordt als volgt onderschreven :

a)door mevrouw MERTENS Linda, wonende te 2560 Nijlen, Molenstraat 162, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ), wat 1.250 aandelen vertegenwoordigt.

b)door de heer FREDERIK Verhoeven, wonende te 2560 Nijlen, Molenstraat 162, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ), wat 1.250 aandelen vertegenwoordigt.

2. Vaststelling van de voistorting

De vennoten verklaren vast dal de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zullen zijn uiterlijk op 31 oktober 2011.

Artikel 9. Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere van de vennoten, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden. Artikel 12. Bezoldiging der vennoten.

Alle mandaten zijn onbezoldigd. De jaarlijkse algemene vergadering kan een bezoldiging toekennen Artikel 13. Jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en het Wetboek van Vennootschappen.De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op éénendertig december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, gehouden op de 28 mei om 20.00 uur van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar,gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats bepaald door de zaakvoerders.Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op één januari en eindigt het op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 14. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen bij eenparigheid beslissen:

- over de bestemming van het resultaat en/of

- de bestemming van een deel van de netto-winst naar een reservefonds.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen :

- het eerste maatschappelijk jaar vangt aan op één oktober tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

- de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend dertien op 28 mei, om 20.00 uur en plaats bepaald in artikel 13 van de statuten.

- alle verbintenissen die werden aangegaan voor de vennootschap in oprichting worden hierbij bekrachtigd effectief in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan.

- Mevrouw MERTENS Linda en de heer VERHOEVEN Frederik, beiden voornoemd, worden door de vergadering voor onbepaalde duur benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Zij verklaren beiden dit mandaat te aanvaarden.

FREDERIK VERHOEVEN

ZAAKVOERDER

Op de laatste b;z van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n en+

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vedeaenvvoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THOT

Adresse
MOLENSTRAAT 162 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande