THUISVERPLEGING BEATRIX CASTELAIN

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING BEATRIX CASTELAIN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.596.134

Publication

20/01/2011
ÿþ Mod 2.1

g In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



~

E

St " iioossa~x

Keergelegd ler rrifrie ver de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 10 JAN. 2011

0832° 596 " 134

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Beatrix Castelain

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Beemdenlaan 23 bus 43, 2550 Kontich

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de oprichtingsakte van 02/01/2011 ondertekend te 2550 Kontich blijkt dat de burgerlijke vennootschp onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap " Thuisverpleging Beatrix Castelain" werd opgericht, met volgende gegevens :

Oprichters en inbreng :

A.mevrouw Beatrix CASTELAIN wonende te 2550 Kontich, Beemdenlaan 23 bus 43, tekent in op> negenhonderd negenennegentig aandelen, hetzij op een bedrag van negenhonderd negenennegentig euro

B.de heer Franklin HINDRICKX wonende te 2550 Kontich, Beemdenlaan 23 bus 43 tekent in op één aandeel, het zij op een bedrag van één euro

1. Rechtsvorm - Naam : de vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam " Thuisverpleging Beatrix Castelain"

2, Maatschappelijke zetel : de maatschappelijke zetel is gevestigd te Kontich, Beemdenlaan 23 bus 43. Hij mag overgebracht worden naar gelijk welke plaats in hetzelfde taalgebied in België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, krachtens eenvoudige beslissing van de beherende vennoot(en).Deze beslissing moet: bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

" 3. Duur van de vennootschap : de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

4. Doel van de vennootschap : de vennootschap heeft tot maatschappelijk doel alle handelingen te stellen zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het verlenen van verpleegkundige verzorging en alle diensten die daarmede verband houden en dit uitsluitend door hiertoe gekwalificeerde mensen en meer in het bijzonder de thuisverpleging in al haar aspecten.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan; te bevorderen.:

5. Kapitaal : het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro, vertegenwoordigd door duizend. aandelen zonder nominale waarde

6. Boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

7. Gewone algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, de jaarvergadering, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende juni om 11.00 uur.

De vergaderingen worden , behoudens in de oproeping een andere plaats wordt vermeld, gehouden op de , maatschappelijke zetel

8. Reserves en winstverdeling: het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten,' de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd

11. Overgansbepalingen : De verschijnende partijen nemen in de eerste algemene vergadering, de volgende beslissingen :

a. Tot beherende vennoot, welke zaakvoerder zal worden genoemd, wordt aangesteld mevrouw Beatrix. CASTELAIN voornoemd, welke aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

b.Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, daar de vergadering te goeder trouw meent dat de aanstelling hiervan niet verplicht is

c.. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Van Loon Guido, Frederik Sheidlaan 7 te 2630 Aartselaar, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de registratie van de akte, de inschrijving in het ondernemingsloket en eventuele latere wijzigingen of schrapping bij het ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen.

d.Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot en met éénendertig december 2011. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend en twaalf.

Te 2550 Kontcih, de 02 januari 2011

Beatrix Castelain

zaakvoerder

" Y.

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING BEATRIX CASTELAIN

Adresse
BEEMDENLAAN 23, BUS 43 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande