THUISVERPLEGING SEGHERS TESS

Société en commandite simple


Dénomination : THUISVERPLEGING SEGHERS TESS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.307.283

Publication

07/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.307.283

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Seghers Tess

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pastoor Wuytsstraat 54 B, 2400 Mo!

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening.

Op 16 december 2013 werd er een bijzondere algemene vergadering gehouden in aanwezigheid van aile vennoten.

Er werd besloten de vennootschap te ontbinden en onmiddellijk tot sluiting van de vereffening over te gaan conform art. 184 van het wetboek vennootschappen.

De staat van actief en passief per 02.12.2013 werd goedgekeurd. Alle schulden werden vereffend; aile voorwaarden om tot sluiting van de vereffening over te gaan zijn voldaan.

Kwijting wordt verleend aan Mevr. Seghers Tess, zaakvoerder tot datum van de ontbinding f vereffening.

De boeken en bescheiden worden bewaard gedurende de wettelijk voorziene termijn te 2400 Mol, Pastoor Wuytsstraat 54 B. Er dienen geen maatregelen te worden genomen met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Boekhoudkantoor Baumans, vertegenwoordigd door Dhr. Baumans Stefaan, Erkend boekhouder, met zetel te 2400 Mol, Ezaart 335, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende publicaties in het Belgisch Staatsblad, ondememingsloket, BTW en/of registratiekantoor en alle overige administratieve autoriteiten. Deze volmacht betreft aile mogelijke wijzigingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

De ontbinding is bij deze gesloten.

Seghers Tess Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

111

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbl

*19007715*

Neel je!e J ler yi if fia vdri de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 DEC. 2013

TURNHOUT

Gr,e Griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl 3.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te aken kopie

na neerlegging ter griffie van de ak maken

NEERGELE r

IFFIE RECHTBANK VAN

07 An. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Ondernemingsnr: p 83s. 30q. Z83

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING SEGHERS TESS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pastoor Wuytsstraat 54B, 2400 Mol

Onderwerp akte : Oprichting

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

THUISVERPLEGING SEGHERS TESS

Tussen de ondergetekenden:

Seghers Tess, wonende Pastoor Wuytsstraat 54B te 2400 Mol, rijksregisternummer 89.03.05-23847

en

Seghers John, wonende Pastoor Wuytsstraat 54B te 2400 Mol, rijksregisternummer 66.03.22.439.17

is het volgende overeengekomen.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten met de maatschappelijke benaming van:" Thuisverpleging Seghers Tess".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Pastoor Wuytsstraat 54B 2400 te Mol.

artikel 3

De vennootschap heeft tot doel: het verstrekken van hulp aan hulpbehoevenden in de gezondheidssector,, het verzorgen van hulpbehoevenden, het aan- en verkopen, huren en verhuren van producten en hulpmiddelen voor hulpbehoevenden gaande van rolwagentjes, steunblokken enz. ... deze lijst is niet limitatief.

Het verhandelen van alle aanverwante middelen. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigent rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of. onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 april 2011.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 EURO, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: in baar geld zodat een totaal bedrag van 1.000,00 EURO. onmiddellijk ter beschikking gesteld werd van de vennootschap.

Tess Seghers is gecommanditeerde vennoot; de andere ondertekenaar is commanditaire vennoot.

Ill

*iiossMs

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met; uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

y'1

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissin9'en zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 18.00 op 19 juni ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf 1 april en eindigt op 31 december met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds 1 februari voor rekening van de vennootschap in oprichting gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 wetboek vennootschappen.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist: Het mandaat van de gecommanditeerde vennoten onbezoldigd te laten.

Volmachten

Wordt aangesteld door de oprichters en de aldus gecommanditeerde vennoot, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te maken en alle noodzakelijke documenten te tekenen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Studiecentrum voor Accountancy Mol-Turnhout, Borgerhoutsedijk 155 te 2400 Mol.

Gedaan te Mol op 24 maart 2011 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met tevens kopie van proces verbaal van Algemene Vergadering .

Gecommanditeerde vennoot

Tess Seghers

Commanditaire vennoot

John Seghers

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
THUISVERPLEGING SEGHERS TESS

Adresse
PASTOOR WUYTSSTRAAT 54B 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande