THUISVERPLEGING VAN KERCKHOVEN

Société en commandite simple


Dénomination : THUISVERPLEGING VAN KERCKHOVEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.060.076

Publication

16/10/2012
ÿþY

MM 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

GRiFFiE RECHTBANK VAN

A 5 OKT. 2012

KOOAHANIgÉtP URNHOUT

De griffier

I O IIII If I dNl IIEI D IN

*iavoeoe*









Ondernemingsnr: 0841 060 076

Benaming

(voluit) Thuisverpleging Van Kerckhoven

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Doornboompad 7 2270 Herenthout

Onderwerp akte : Benoeming

Op de buitengewone Algemene vergadering gehouden op 29 september 2012, licht de voorzitter toe dal de vennootschap haar activiteiten wenst uit te breiden en dat na de overdracht van 1 aandeel van mevrouw Greet Veruoort, hierna beherend vennoot, aan juffrouw Marlies Van Kerckhoven, stille vennoot, er beroep gedaan wordt op mevrouw Greet Vervoort am haar taak als zaakvoerder binnen de vennootschap waar te nemen met ingang van 29/09/2012 voor onbepaalde tijd. Mevrouw Greet Vervoort aanvaardt deze opdracht.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen tot de benoeming -van mevrouw Greet ' Vervoort als zaakvoerder.

Getekend: Dirk Bouwen voor Boekhouding en Bedrijfsconsult met zetel 2300 Turnhout Campus Blairon 466

28/11/2011
ÿþM4tl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

13RJFF E RECIITBANK VAN

1,6 NOV. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Voorbehouden "1117879p+

aan het

Belgisch Staatsblac

"

©ndernemingsnr : O ~j-1. C 60. íD G

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Van Kerckhoven

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Doornboompad 7 2270 Herenthout

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1) Marc Van Kerckhoven, Doornboompad 7, 2270 Herenthout, geboren op 19 juli 1960, te Koningshooikt en

2) Greet Vervoort, Doornboompad 7, 2270 Herenthout, geboren op 7 januari 1961, te Lier wordt een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met

volgende gegevens:

Naam en Zetel : Haar naam luidt 'Thuisverpleging Van Kerckhoven' en wordt gevestigd te 2270 Herenthout, Doornboompad 7. Deze benaming zal op alle officiële stukken uitgaande van de vennootschap dienen opgenomen te worden. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden zonder statutenwijziging.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

1.Het verstrekken van verzorging, verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, aan personen, en dit onder de voorgeschreven bepalingen van het Rijksinstituut voor Ziekte- en invaliditeitsverzekering ;

2.De levering van alle prestaties van algemene lichaamsverzorging ;

3.De aan- en verkoop, het huren, het verhuren, het leasen van alle medisch - , verpleegkundig-, thuisverzorgings- , en incontinentieverzorgingsmateriaal, met uitsluiting van alle medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van patiënten, en dit aan particulieren, handelaars en ondernemingen ;

4.Het scheppen van mogelijkheden om verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken

5.Het leveren van verpleging en paramedische zorgen en aanverwante activiteiten ;

6.Thuisverpleging en verpleging in de brede zin van het woord waaronder het uitoefenen van de kwaliteitsverzorging van hulpbehoevende personen. Hier zijn ondermeer in begrepen verpleging aan huis, in ziekenhuizen, in service flats, bejaardentehuizen en alle andere plaatsen die ervoor zijn ingericht of bestemd. Deze opsomming is louter informatief en niet limitatief ;

7. Het uitoefenen van paramedische activiteiten exclusief kinesitherapie ;

8.Het uitvoeren van specifieke verpleegkundige taken in opdracht van medici ;

9.Het aantrekken van eigen personeel om uit te lenen ;

10.Het, in de regel tijdelijk, uitlenen van personeel dat in dienst is van en betaald wordt door het bureau :

uitzendbureau's, interimkantoren, en andere ;

11.De vennootschap mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen ais investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze , rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgio als in het buitenland op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten. "

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500 EUR en is verdeeld in 20 aandelen met een fractiewaarde van één twintigste van het kapitaal. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng:

De oprichter Marc Van Kerckhoven,comparant sub 1,heeft ingetekend op 16 aandelen ten belope van 400 EUR.

De oprichter Greet Vervoort , comparant sub 2, heeft ingetekend op 4 aandelen ten belope van 100 EUR. Samen 20 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Gecommanditeerde en stille vennoten: Marc Van Kerckhoven neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Greet Vervoort treedt op als stille vennoot voor de duur van de vennootschap.

Bestuur : de oprichters hebben beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Marc Van kerckhoven, voornoemd. De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene ' vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten. De zaakvoerder treft besluiten naar eigen inzicht en is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Diverse en overgangsbepalingen: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 18 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 4 juni 2013.

Bekrachtiging: De vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1november 2011.

Volmacht : Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan Boekhouding & Bedrijfsconsult bvba, erkend Boekhouder-Fiscalist B.I.B.F. 70057541, gevestigd te 2300 Turnhout, Campus Blairon 466, om alle nodige inschrijvingen te doen bij de registratie, de inschrijving en/of wijzigingen in het KBO of via een ondernemingsloket en bij de BTW administratie.

Voorbehouden eraan het Belgisch Staatsblad

Aldus opgesteld en overeengekomen te Herenthout, op 7 november 2011.

Getekend: Dirk Bouwen voor Boekhouding en Bedrijfsconsult met zetel 2300 Turnhout Campus Blairon 466

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING VAN KERCKHOVEN

Adresse
DOORNBOOMPAD 7 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande