THYRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THYRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.425.321

Publication

02/04/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NaernpIegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANÙEL

2 0 MAZ 2014

TURNHOUT ©%lier,

Ondernemingsnr : 0452.425.321

Benaming (voluit) : THYRA BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dingdongen 10

2275 Lille (Gierle)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, op 18 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

Gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THYRA BVBA", met zetel te 2275 Lille-Gierle, Dingdongen 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer: 0452,425,321, met volgende agenda:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal om te zetten naar Euro zodat het vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig:; cent (¬ 24.789,35) zal bedragen en de nominale waarde van de aandelen te schrappen.

TWEEDE BESLUIT

(a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld van een som van tweehonderdzeventigduizend euro (e 270.000,00) om het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) op tweehonderdvierennegentigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 294.789,35), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

(b) De beide aandeelhouders, de heer Thijs Raphaël en mevrouw Van den Bulck Rita,': schrijven in, in verhouding tot hun aandelenbezit, op de kapitaalverhoging.

De heer Thijs Raphaël schrijft bijgevolg in voor een bedrag van. honderdnegenennegentigduizend achthonderd euro (E 199.800,00) en mevrouw Van den: Bulck Rita schrijft in voor een bedrag van zeventigduizend tweehonderd euro (¬ 70.200,00).

De gemelde inschrijving werd VOLLEDIG volgestort, zoals blijkt uit het attest afgegeven door Crelan op 1813/2014, dat aan ondergetekende notaris, overhandigd werd om in het vennootschapsdossier te bewaren.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de; vennootschap te wijzigen van "THYRA. B.V.B.A." naar "THYRA" en bijgevolg zal artikel 1 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 1: Rechtsvorm  naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; haar naam luidt "THYRA".

VIERDE BESLUIT

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

me 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voormelde beslissingen, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvierennegentigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (e 294.789,35). Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat artikel 8 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 8: Obligatieleningen op naam: De vennootschap kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

De artikelen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de uitgifte van obligaties op naam in de naamloze vennootschap zijn van overeenkomstige toepassing,"

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat artikel 9 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 9: Aandelen op naam: Het kapitaal wordt verdeeld in gelijke aandelen, al dan niet met stemrecht, zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn ondeelbaar,

De aandelen zijn op naam en zij worden ingeschreven in en vennotenregister gehouden in de zetel

De vennootschap mag niet op haar eigen aandelen inschrijven, noch rechtstreeks, noch door een dochtervennootschap, noch door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of de dochtervennootschap,

De persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of van de dochtervennootschap op aandelen heeft ingeschreven, wordt geacht voor eigen rekening te hebben gehandeld

Alle rechten verbonden aan aandelen waarop de vennootschap of haar dochtervennootschap heeft ingeschreven, blijven geschorst zolang die aandelen niet zijn vervreemd,"

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 12 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing van 30 september 2011, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 12: Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten."

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat artikel 14 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 14: Ingeval een zaakvoerder of een lid van het college van zaakvoerders bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing , rechtstreeks of onrechtstreeks een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, zal gehandeld worden volgens de desbetreffende bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst , dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

NEGENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat artikel 19 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

}4.9n Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"Artikel 19: Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk. opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statutenwijziging slechts dan op " rechtsgeldige wijze besluiten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigden en de wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. "

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat artikel 21 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 21: Ontbinding  Vereffening: Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen. " ELFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat artikel 30 van de statuten zal luiden als volgt:

"Artikel 30 : Kwijting

Zefs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan kwijting verleend worden volgens artikel 284 van de vennootschappenwet."

TWAALFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan voormelde beslissingen en aan de huidige vennootschappenwet.

DERTIENDE DE BESLUIT

Ondergetekende instrumenterende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Verder wordt bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, verleend aan `SBB Accountants en Belastingconsulenten', met adres: Antwerpseweg 10, 2440 Geel, en al haar aangestelden om:

bij de griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERI{AERT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie met ingesloten coördinatie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 18.12.2013 13692-0582-012
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.11.2012, NGL 30.11.2012 12651-0376-012
18/01/2012
ÿþ Mot' Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0452425321 Benaming

(voluit) : THYRA (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

III II IINIIIIIIRI~I1I

+12016483"

b

E Si

E

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 9 IANGM

Zetel : DINGDONGEN 12, 2275 GIERLE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag 1 aanstelling zaakvoerder ! verplaatsing zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering van 30 september 2011, blijkt dat niet éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden :

- het ontslag als zaakvoerder van Mr.Thys Raphaël, Dingdongen 12, 2275 Gierle vanaf 30 september 2011 werd aanvaard

- Mevr. Van den Bulck Rita, Dingdongen 12, 2275 Gierle, werd aangesteld als zaakvoerder vanaf 1 oktober 2011

- De zetel van de vennootschap wordt vanaf 29 december 2011 verplaatst naar Dingdongen 10, 2275 Gierle

Van den Bulck Rita

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij -het-Belgiseb-Staatsblad--4g/-A-1{2Q12 ---Annexes-du-Moniteur -belge

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 29.11.2011, NGL 30.11.2011 11622-0340-013
22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 12.11.2010, NGL 16.11.2010 10607-0270-013
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 09.10.2009, NGL 02.11.2009 09838-0385-012
02/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.11.2008, NGL 28.11.2008 08830-0050-012
14/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 12.10.2007, NGL 08.11.2007 07798-0195-013
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 06.10.2006, NGL 30.10.2006 06853-0206-015
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 07.10.2005, NGL 28.10.2005 05838-1345-015
02/09/2005 : TU074097
28/10/2004 : TU074097
28/10/2003 : TU074097
08/11/2002 : TU074097
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 01.10.2015 15631-0589-013
07/11/2001 : TU074097
10/11/2000 : TU074097

Coordonnées
THYRA

Adresse
DINGDONGEN 10 2275 GIERLE

Code postal : 2275
Localité : Gierle
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande