TIMOTHY FLORIDOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMOTHY FLORIDOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.661.423

Publication

04/02/2013
ÿþe

Mod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INoorgelegi! jt'- -1fie van eit Rechtbank ven Koopfrak .; ,a Antwerpen, op

2 2 JAN. 20-.3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : CeSICA " (Cfczi. - 45

Benaming

(voluit) : TIMOTHY FLORIDOR BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst,Lage Vosbergstraat,97.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris William Vereeken te Halle op 9 januari 2013, hebben;

1.De heer FLORIDOR Timothy wonend te Rumst ,Lage Vosbergstraat,97.

2.De heer FLORIDOR Rudi Jacques J.M. echtgenoot van mevrouw COX Maria Josephine Wilhelmina

Maria, wonend te 3191 Boortmeerbeek,Schiplaken Krokuslaan, 4

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TIMOTHY FLORIDOR BVBA .met zetel te'

Rumst,Lage Vosbergstraat,97 opgericht voor onbepaalde duur.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO,'

vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de: oprichters en door hen volstort in speciën als volgt:

a)De heer Timothy Floridor onderschrijft negenennegentig deelbewijzen:

b)De heer Rudi Floridor onderschrijft één deelbewijs.

Elk deelbewijs is volstort in speciën tot beloop van één/derde- op elk deelbewijs blijft honderd vierentwintig, euro te volstorten.

De gelden werden conform het wetboek van vennootschappen,gestort op een bijzondere bankrekening ten; name van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas-Fortis ;een bankattest werd afgele-'verd op 7 januari' laatstleden.

De vennootschap heeft tot doel :

1/1-let verlenen van advies en diensten,begeleiding,bijstand en leiding aan vennoot-schappen,' ondernemingen,instellingen en privé-personen ,voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid,het marketingbeleid,het productie-,logistiek- en ontwikkelingsbeleid,het technisch beleid,het promotie- en ver-koopsbeleid, het financiëel- administratief- en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

2/De recrutering,vorming,plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de: (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen,en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

3/Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

4/De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat,zowel krachtens een contractuele als een statutair& benoeming,in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

5.1-let beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium,bestaande uit roerende en onroerende; goederen en rechten in de ruimste zin.Dit omvat:

*aile verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het (ver)bouwen,inrichten,het verwerven,vervreemden,het (ver)huren,het beheren,uitbaten,valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen,leasing inbegrepen;optreden als adviseur in onroerende goederen en als coordinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het verwerven, vervreemden,het uitbaten,(ver)huren,en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen,obligaties,participatiebewijzen en andere waardepapieren.

6.De vennootschap mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandeien,a1 dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, voorschotten en krediet toestaan en zich voor derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zij mag alle handels- financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duurde heer Timothy Floridor, oprichter,voomoemd .Zijn mandaat is bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste zaterdag van de maand mei te 20 uur uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend veertien .

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op één januari 2093 en eindigt op eenendertig december tweeduizenddertien.

Pe kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op negenhonderd euro. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

á 1,

, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad



W.Vereeken Notaris

Op de laatste bla, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 31.08.2015 15562-0321-011

Coordonnées
TIMOTHY FLORIDOR

Adresse
LAGE VOSBERGSTRAAT 97 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande