TLD TRUCKS & VANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TLD TRUCKS & VANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.945.964

Publication

12/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313219*

Neergelegd

10-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634945964

Benaming (voluit) : TLD Trucks & Vans

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindekensbaan(Kessel) 16b

(volledig adres) 2560 Nijlen

Oprichting

Onderwerp akte :

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 5 augustus 2015, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  TLD Trucks & Vans .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Nijlen-Kessel, Lindekensbaan 16b.

3. Oprichters:

1/ De heer LEEMANS Thierry, geboren te Lier op 14 mei 1981, wonende te 2860 Sint-Katelijne-

Waver, Stationsstraat 173 C;

2/ De heer LEEMANS Dino, geboren te Lier op 21 maart 1987, wonende te 2520 Ranst-Emblem,

Ranstsesteenweg 22.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

5. Gestorte bedrag: 20.000,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

11. Niet-statutaire zaakvoerders: De oprichters stelden aan als niet statutaire zaakvoerders voor

onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de heer LEEMANS Thierry, voornoemd;

2/ de heer LEEMANS Dino, voornoemd.

12. Commissarissen: Geen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export, huren en verhuren, in leasing nemen en geven, distributie en vervoer, agentuur en vertegenwoordiging, met inbegrip van het verlenen van alle diensten die in verband staan met de handelsactiviteiten inzake alle rollend materieel en (motor)voertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, voor privaat en openbaar vervoer, inclusief onder meer maar niet uitsluitend personenwagens, vrachtwagens, camions, trailers, motorhomes, caravans, boten, pleziervaartuigen, tractoren, opleggers, aanhangwagens en containers, evenals van al hun onderdelen, benodigdheden en toebehoren, alle machines, werktuigen en materialen, gereedschappen, ijzerwaren, wisselstukken en grondstoffen.

2. Het uitbaten van een werkplaats voor het onderhoud en de herstelling van motorvoertuigen, het uitbaten van een werkplaats voor de herstelling van koetswerk en de uitvoering van alle andere carrosseriewerken, het uitbaten van een depannagedienst, het uitbaten van een carwashdienst, het demonteren van auto s en ander rollend materieel met het oog op de recuperatie van herbruikbare onderdelen, evenals het uitbaten van een autokerkhof.

3. Het uitbaten van een transportbedrijf voor nationaal en internationaal transport van goederen, dieren en zaken in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten, met inbegrip van de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken, verhuur van vrachtwagens met chauffeur, vervoer van goederen over water, al dan niet volgens een dienstregeling, met inbegrip van het vervoer van goederen over rivieren, kanalen, meren en andere binnenwateren, luchtvaart zonder dienstregeling, waaronder onder meer vervoer van goederen door de lucht zonder dienstregeling, al dan niet regelmatige chartervluchten, de exploitatie van luchttaxi s en de verhuur van vliegtuigen met piloot.

Alle vervoerondersteunende activiteiten zoals onder meer maar niet uitsluitend vrachtbehandeling en opslag, laden en lossen van goederen en bagage van reizigers in zeehavens, laden, overladen en lossen van goederen en bagage vervoerd over de weg, per spoor, door de lucht of over de binnenwateren, met inbegrip van opslag in koelhuizen, de exploitatie voor rekening van derden van diverse opslagvoorzieningen voor alle soorten goederen zoals onder meer maar niet uitsluitend koelen vrieskamers, (koel)pakhuizen, silo s, hangars, containerparken en tanks, organisatie van vrachtvervoer, expeditiekantoor, (scheeps)bevrachting en scheepsagentuur, vervoersbemiddeling waaronder alle activiteiten van vervoercommissionairs, vervoermakelaars en commissionair-expediteurs, de besteldiensten voor het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst, het bezorgen van expresvracht en alle overige activiteiten in verband met de organisatie van het (vracht)vervoer.

4. Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid; - het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met de activiteiten van een holding.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen en ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur (18u); indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

165 Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO CONSULT , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, en - de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR HEIVERS, SCHELLENS & PARTNERS , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0890.591.246, met zetel te 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 45 A, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Coordonnées
TLD TRUCKS & VANS

Adresse
LINDEKENSBAAN 16B 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande