TOKUS BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOKUS BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.276.770

Publication

12/08/2011
ÿþr

mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II IftIl 111111. ii IilliNiI O Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophoncie! te Antwerpen. op

*11126992* Q 7 Aac. zon



"

~'

0833-276.770~ ü,4.~....~~'...: .. .,., .... .

: TOKUS BEDRIJFSREVISOR

vab1.1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ze:e' : Markgravelei 105

2018 Antwerpen

-OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vótïr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 juli 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "TOKUS BEDRIJFSREVISOR".

2. Zetel: Antwerpen, Markgravelei 105.

3. Oprichters:

1. De heer VAN CLEEF Tom Ben Josée, geboren te Kapellen op 13 augustus 1966, wonende te Antwerpen, Markgravelei 105;

2. Mevrouw DE GROOTE Katrien Maria Magda, geboren te Beveren op 9 augustus 1970, wonende te Antwerpen, Markgravelei 105.

4. Kapitaal: 20.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 20.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: 1 april tot 31 maart. Het lste boekjaar eindigt op 31 maart 2013.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer VAN CLEEF Tom, voornoemd.

12, Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. Deze bedrijfsrevisor natuurlijke persoon dient als vennoot of anderszins aan de vennootschap verbonden te zijn en belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Bij de uitvoering van deze revisorale opdracht, heeft de bedrijfsrevisor natuurlijke persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, alleen de handtekeningbevoegdheid voor rekening van de vennootschap.

Voor die vertegenwoordiger gelden dezelfde voorwaarden en dezelfde tuchtrechtelijke aansprakelijkheid als wanneer hij die opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer er voor de uitoefening van bepaalde opdrachten bijzondere voorwaarden zijn gesteld, zoals onder meer voor de opdracht van commissaris erkend door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA), kan de vennootschap enkel en alleen iemand die door de desbetreffende dienst is erkend, als vaste vertegenwoordiger benoemen.

13. Commissarissen: geen.

14. Doet De vennootschap heeft tot doel:

,'1. p de laatste b!z. van Luik B vermeider : rtec'.c : Naam er ttoenanipr.ec:

beVaedd [íE roCrt5pBrâC,, ter _er.:_iEr vE

~aare

mod 2.1

Voor..

behouden '

zan ns: De uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor zoals omschreven in artikel 3 van de wet tweeëntwintig

B®lglycr. juli negentienhonderd drieënvijftig, houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren, meer

S2aa.st z bepaald:

- het uitvoeren van alle opdrachten die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn

v toevertrouwd en op algemene wijze, alle revisorale opdrachten in de zin van artikel 4 van de wet tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig, te vervullen met betrekking tot financiële overzichten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet;

- de uitoefening van werkzaamheden verenigbaar met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

In het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en/of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan belangen verwerven in andere vennootschappen, voor zover verenigbaar met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen of gehuurde onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Dit alles zowel voor onroerende goederen in volle als in gedeelde eigendom.

15. Gewone algemene vergaderinca: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste werkdag van de maand september om twintig uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): mevrouw DE GROOTE Katrien, voornoemd, werd vertegenwoordigd door de heer VAN CLEEF Tom, voornoemd.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", rechtspersonenregister Antwerpen 0477.886.831, met zetel te Antwerpen,

e Entrepotkaai 3, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank

van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze

` r opdracht.

N VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

o Een geassocieerd notaris

" eq Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Ct

v

d1)

t

01)

et

:r.73

Op de laatste tl;z. ver Luih B !ierMede- 'i^L:c : TL'â2'r er. r!o£C.â"+Î7,he:G het?_: r ' :J5 ~?" 30i " '

bfvOeÿG G£ rez!-;-G'?Ers .." te

tf~'C3 : Au-...sr. T. er. ilcTlR:e:E'.'ft

~

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 22.09.2015 15594-0568-011

Coordonnées
TOKUS BEDRIJFSREVISOR

Adresse
MARKGRAVELEI 105 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande