TOMMASI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOMMASI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.842.496

Publication

18/08/2014
ÿþTom Van Eyck

Zaakvoerder

MdWodd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

e - - "

riffie van de

18111111à11111313

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

05 M16. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffyiawe

^ ^ ------- y y -.y ^  Na w -I W.- y - -- " " y y

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Tommasi

0864.842.496

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Aarschotseweg 30 - 2200 %Tentais

De bijzondere algemene vergadering van vrijdag 13 juni 2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist het ontslag als zaakvoerder van dhr. Daniël Pollet, wonende te 2200 Herentals, Spechtdreef 14, te aanvaarden met ingang vanaf heden.

Er wordt hem kwijting verleend voor het door hem uitgeoefende mandaat.

Annexes UifMijüitëiiïbI

Op de laatste blz. van L'Ac B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 04.06.2013 13145-0140-015
28/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uhI

______, NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

41-7 DEC, 2012

KOOPHANieffi~fJ RNHOIJT

De griffier

Ondernero i ngsnr : 0864.842.496.

Benaming

(voluit): TOMMASI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Aarschotseweg 30

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - DOELSUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vier december twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op twaalf december daarna boek 51167 blad 48 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TOMMASI gevestigd te 2200 Herentals, Aarschotseweg 30, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zestien april twee duizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig april daarna onder het (referte)nummer 04066991 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven niet standplaats te Herentals op éénentwintig november twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier januari twee duizend en acht onder het (referte)nummer 08002901, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

a. De enige vennoot beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeëndertigduizend negenhonderd euro (¬ 32.900,00) om het huidig kapi-taal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te verhogen tot éénenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 51.500,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen.

b. De enige vennoot, hier aanwezig, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op voormeld bedrag van tweeëndertig duizend negenhonderd euro, vertegenwoordigend de kapitaalvermeerdering zonder creatie van nieuwe aandelen,

Hij verklaart en erkent op de kapitaalvermeerdering in te schrijven door een storting of overschrijving in speciën.

c. De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de totale kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in speciën door hemzelf en dat het kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot éénenvijftigduizend vijfhonderd euro.

d. De enige vennoot beslist artikel 5a. van de statuten te wijzigen om het in overeen-stemming te brengen met het nieuwe bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Het geheel geplaatst maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenvijf-tig duizend

vijfhonderd euro (¬ 51.500,00), volledig volgestort.

(...)

TWEEDE BESLISSING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) inzake de voorgenomen en hierna vermelde wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op dertig november tweeduizend en twaalf.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder(s) en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en/of uit te breiden door toevoeging in artikel 4 onder punt 2 van de statuten na de woorden "rookartikelen", van volgende tekst:

Telefoonkaarten en loterijproducten, de verkoop aan de toog of op bestelling via telefoon, fax en internet van belegde broodjes en salades.

De kleinhandel, aankoop en verkoop, distributie van kranten, dag-, week- en tijdschriften , revues, periodieken, brochures, boeken, pockets, en alle andere publicaties in het algemeen.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor sub b. vermeld en genomen besluit

inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. de aankoop, verkoop, in- en uitvoer, distributie en handel, zowel rechtstreeks als tussenpersoon, van alle vloeibare-, vaste- en gasvormige brandstoffen, smeermiddelen, onderhoudsproducten, auto- onderdelen, bijhorigheden, en nevenproducten; het presteren van alle diensten die kunnen verband houden met hetgeen voorafgaat,

2. de kleinhandel in snoep en producten van de suikerbakkerij, dranken, tabaksproducten en rookartikelen, telefoonkaarten en loterijproducten, de verkoop aan de toog of op bestelling via telefoon, fax en internet van belegde broodjes en salades.

De kleinhandel, aankoop en verkoop, distributie van kranten, dag-, week- en tijdschriften , revues, periodieken, brochures, boeken, pockets, en alle andere publicaties in het algemeen.

3. Het uitoefenen van management-, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen, het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

4. Het adviseren van derde partijen inzake de sociale wetgeving, de financiële wetgeving en aanverwanten.

5. de commissiehandel van alle hoegenaamde goederen en waren; de import- en export, alsook de handel onder al haar vormen van alle hoegenaamde goederen en grondstoffen.

6. Het uitvoeren van taken als klusjesman, dit alles in de meest ruime zin.

7. Huur en verhuur van motorvoertuigen en het ter beschikking stellen van verhuurvoertul-gen met bestuurder, dit alles in de meest ruime zin.

8. Onderhoud van voertuigen en verhuurvoertuigen.

9. Onderhoud van benzinestationsinstaliaties.

Dit alles in de ruimste zin van het woord. Deze opsomming in niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in de deelneming met derden;

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van een derden alle verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van in breng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant te doen.

De vennootschap mag alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit ais vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag leningen toestaan aan, en waarborgen stellen voor derden.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen,.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.



LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming, en verder om al het nodige te doen bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten tot uitvoering van voorgaande statutenwijziging(en),

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging - doelsuitbreiding - statutenwijziging(en), bankattest, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief, historiek met coördinatie der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste Ni. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 30.05.2012 12130-0030-013
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 03.06.2010 10144-0338-012
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 15.06.2009 09222-0116-012
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 27.05.2008 08156-0386-012
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 12.06.2007 07207-0020-013
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 17.06.2016 16183-0111-015

Coordonnées
TOMMASI

Adresse
AARSCHOTSEWEG 30 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande