TOOLS & DIES BELGIUM, AFGEKORT : T & D BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOOLS & DIES BELGIUM, AFGEKORT : T & D BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.349.602

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 05.10.2013, NGL 29.11.2013 13673-0190-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 01.09.2012 12551-0485-012
06/01/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

sen he JIIIIIIIIII I~~~~ ~lll 1IIII I II I I1 III1Il IIIIIIIII

Voor-

Staatsblad *12004674*

I

Oneternem(ngsnr : 0452.349.602

Benaming (voluit) : TOOLS à MIES BEILOBM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Eikenlei, 157

2960 BRECHT

Onderwerp alge : Bav - aanpassing statuten aan het wetboek vennootschappen - omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN den BOSSCHE, notaris te Vorselaar, op twintig december tweeduizend en elf

DAT:

de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap Tools & Dies Belgium, in het kort "T&D Belgium"met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Eikenlei 157. De vennootschap werd opgericht onder de maatschappelijke benaming `BioWest' bij akte verleden voor notaris Henri Van Eeckhoudt te Sint-Martens-Lennik op 18 maart 1994, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 april daarna, onder nummer 357.

De statuten voor een eerste en enige maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Herman Verschraegen te Wuustwezel op 7 januari 1999, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari daarna, onder nummer 310.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en tienduizend zevenhonderd en negen euro negenenveertig cent (6 210.709,49) en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250,00) aandelen, volstort.

BESLUITEN

Er wordt beslist met eenparigheid van stemmen

" 1. EERSTE BESLUIT - Omzetting van het maatschappelijk kapitaal van Belgische frank in Euro De vergadering beslist het maatschappelijk aan te passen naar euro.

2. TWEEDE BESLUIT  Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De raad van bestuur zal gelast zijn met het opvragen en vernietigen van de aandelen aan toonder en

overgaan tot de inschrijving van de aandelen op naam in het register van de aandelen. Het register

" dient bewaard te worden op de zetel van de vennootschap.

3. DERDE BESLUIT - Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen ' De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen.

" 4. VIERDE BESLUIT  Wijziging van artikel 4, 5, 9, 11, 13, 18, 23, 24, 26, 28, 36 en 40 van de statuten.

" De algemene vergadering beslist om artikel 4, 5, 9, 11, 13, 18, 23, 24, 26, 28, 36 en 40 van de

statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de beslissingen.

Artikel 4 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan te rekenen vanaf heden."

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd en tienduizend zeven honderdennegen

euro negenenveertig cent (6210.709,49), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig

(1.250) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

earrjegi fer en% vn de Aadº%tráei Iren ICDOjJhSdol A11tlyetpdQ,

Griffie 2 6 DEC. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het f3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

één / duizend twee honderd vijftigste van het kapitaal."

Artikel 9 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Moet de algemene vergadering uitspraak doen over de vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden. Moet de vermindering geschieden door terugbetaling aan de aandeelhouders, dan mag deze ' terugbetaling eerst plaats- hebben na verloop van de wettelijke termijn nadat het besluit van de buitengewone algemene vergadering neergelegd is en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig het artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen. In geen geval mag de vermindering van het kapitaal nadeel toebrengen aan de rechten van derden. De Kapitaalvermindering mag niet tot gevolg hebben dat het geplaatste kapitaal wordt teruggebracht tot beneden het minimumbedrag vereist bij artikel 439 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zodanige vermindering kan wel geschieden tot aanzuivering van geleden verliezen en onder de opschortende voorwaarde van een daar opvolgende verhoging van het kapitaal tot het vermelde minimumbedrag."

Artikel 11 van de statuten zal voortaan luiden als volgt

"De volstorte aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam. "

Artikel 13 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uitten minste drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang het artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappenniet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht de zes jaar niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger. "

Artikel 18 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij verplicht de raad op de hoogte te brengen en zijn verklaringen te doen opnemen in de notulen van de vergadering, overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. " Artikel 23 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 527, 528, 529 en 530 van het Wetboek van Vennootschappen"

Artikel 24 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Behoudens in de gevallen waarin de'wet het extern en intern onderzoek, de controle en het toezicht op de vennootschap regelt, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris."

Artikel 26 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de bestuurders en commissarissen, de vaststelling van de zekerheid die de bestuurders of de commissarissen overeenkomstig de artikelen 31 en 37 van de statuten moeten verstrekken, de vaststelling van het salaris van de bestuurders en van de vergoeding voor commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders en de commissarissen, het verlenen van decharge overeenkomstig artikel 554 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst. De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer die organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en

met name om te besluiten tot vervroegde ontbinding van de vennootschap of verlenging van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm."

Artikel 28 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden door middel van een aankondiging die eenmaal ten minste acht dagen voor de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad en dan tweemaal met een tussentijd van ten minste acht dagen en de tweede maal ten minste acht dagen voor de vergadering in een landelijk verspreid blad en in een blad uit de streek waar de

vennootschap haar zetel heeft.

Bovendien wordt de oproeping bij gewone brief toegezonden aan de houders van de aandelen op naam.

Wanneer alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan." Artikel 36 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een april van elkjaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen."

Artikel 40 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

5. VIJFDE BESLUIT - Machtiging aan ondergetekende Notaris

De vergadering machtigt ondergetekende Notaris om over te gaan tot coordinatie van de statuten.

6. ZESDE BESLUIT  Volmacht tot wijziging van de inschrijving in het ondernemingsregister

De vergadering verleent volmacht aan heer Herrygers Antoon, 2980 Zoersel, Olmenlei 35, teneinde

alle formaliteiten te vervullen op het ondernemingsregister en de inschrijving aldaar in

overeenstemming te brengen met huidige besluiten.

Deze volmacht wordt verleend met het recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 26.08.2011 11453-0437-012
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 30.08.2010 10501-0315-012
09/09/2009 : AN340862
24/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11



Rechtbank van koophanrei ' Antwerpen

t 4 APR. 2015

afdel`r~ifiltiverpen

Ondernemingsnr : 0452.349.602

Benaming

(voluit) : Tools & Dies Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eikenlei 157, 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en Benoemingen

be algemene vergadering d.d. 1 september 2014 aanvaardt het ontslag van Herrijgers Management en Consulting BVBA (afgekort H MC), ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0464.168.556 als bestuurder en verleent haar kwijting. Het ontslag is ingegaan op 25 pari) 2013.

De algemene vergadering d.d. 1 september 2014 heeft beslist om Ruth Stoffels te benoemen als

bestuurder.

Het mandaat zal onmiddellijk ingaan en lopen tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal

eindigen op 31 maart 2020.

Het mandaat is onbezoldigd.

Henricus Van den Ouweland

Afgev. bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2008 : AN340862
10/09/2007 : AN340862
18/09/2006 : AN340862
20/10/2005 : AN340862
22/09/2004 : AN340862
15/09/2004 : AN340862
21/11/2003 : AN340862
08/09/2003 : AN340862
13/11/2002 : AN340862
13/11/2001 : AN340862
07/11/2001 : AN340862
17/10/2000 : AN340862
17/10/2000 : AN340862
01/01/1997 : BL582877

Coordonnées
TOOLS & DIES BELGIUM, AFGEKORT : T & D BELGI…

Adresse
EIKENLEI 157 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande