TOPASO

Société en commandite simple


Dénomination : TOPASO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 831.094.020

Publication

21/08/2012
ÿþti

Modwastl 11.4

=,aadanighe " rech4spc,,

nandteken

" -.tste blz, van Luik D ve'^t-Idee Ree

ierdereriJe notaris hetzry van de perso(o)n(en) 1*rden te vreitr_ger::oordigen

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernernlngsnr 0831.094.020 Benaming

TOPASO

(vClk07~~

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel 2930 Brasschaat, Struikenlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp cl,te : Overdracht aandelen - zetelverplaatsing - statutenwijziging - benoeming zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DD. 22102/2012 GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

OVERDRACHT AANDEEL

De vergadering neemt kennis van het feit dat één aandeel van de vennootschap toebehorende aan de enige commanditaire vennoot, met name de heer Simon Aarts, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabethlaan 107, bus 1, werd overgedragen aan de onverdeeldheid bestaande tussen de heer Thomas Breij en mevrouw Sophie Breij, beide wonende te 2930 Brasschaat, Struikenlaan 3.

Voornoemde overdracht heeft plaatsgevonden ingevolge een bijzondere overeenkomst van overdracht van aandelen de dato 22/02/2012.

ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2930 Brasschaat, Struikenlaan 3 naar 8300 Knokke, Boslaan 3/02.

WIJZIGING INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID EN EXTERNE

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit de interne bestuursbevoegdheid te wijzigen in die zin dat de enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap

De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door twee zaakvoerders, waaronder de statutaire zaakvoerder, samen optredend, ofwel door de statutaire zaakvoerder alleen optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging moeten leveren.

(HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van benoeming en bevoegdheid van zaakvoerders) en vertegenwoordiging op de algemene vergadering te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen en te actualiseren als volgt:

~iaiaaie~*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

K®ergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophar,de! to Artfvarr,ucg, op

~ 9 AllG, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2, eerste zin, wordt vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke, Boslaan 3102."

In artikel 8, in de eerste zin, wordt het deel na de komma vervangen als volgt: "die niet de hoedanigheid van commanditaire of stille vennoot mogen hebben."

In artikel 8 wordt de vierder zin geschrapt.

ln artikel 8, worden paragraaf 4 en 5 geschrapt en vervangen als volgt:

"De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer te stellen die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, waaronder de statutaire zaakvoerder, samen optredend, ofwel de statutaire zaakvoerder alleen optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging moeten leveren,"

Artikel 8, paragraaf 7, wordt vervangen als volgt:

"De zaakvoerder(s) kunnen voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden."

In artikel 10.5 wordt de vierde laatste zin geschrapt.

VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutaire zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige statutaire zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

1/ Marion Dreesen;

2/ Jollen Van Aerschot.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering besluit vervolgens voor onbepaalde duur ingaand op heden te benoemen tot nieuwe zaakvoerder, de heer Simon AARTS, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabethlaan 107 bus 1, die alhier tussenkomt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Voor eensluidend uittreksel

Patricia Aarts

Statutair zaakvoerder

=ate blz. van Lun. C ~,k:L ' oedan gf; , c -rn~ nota+ :, i;~tzry van de perso(ct)n(en} r r. _ rdcn verfegcnu" oordigen

lr - _ rechtspt

landieke,..1

Coordonnées
TOPASO

Adresse
STRUIKENLAAN 3 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande