TORNADO TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TORNADO TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.788.405

Publication

14/02/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- N 11 01111 1H1Ill III~III

behoude *130273T3*

aan hFt

Belgiscl

Staatsbil





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel le Antwerpen, op

0 4 FEB, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : ©~~`~ - ~ ..4.0%

Benaming (voluit) : TORNADO TRADING

(verkort);

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, President Building, F. Rooseveltplaats 12 , 8ste verdieping, (volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen (Merksem) op 30 januari 2013, neegelegd voor registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1. Rechtsvorm- naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam TORNADO TRADING.

2. Zetel: 2060 Antwerpen, President Building, F. Rooseveltplaats 12, etc verdieping,.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichters:

- de heer TARRAHI Samir, wonende te 2140 Borgerhout, Kattenberg 88 bus 4.

- de heer M' RABET- MOUILKI Yassine, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Beukenhofstraat 57 bus 5.

5. Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope van 6.200 euro

- de heer Samir TARRAHI schrijft in voor E 9.300 in ruil waarvoor 50 aandelen worden toegekend; en

- de heer Yassine M' Rabet- Mouilki schrijft in voor E 9.300 in ruil waarvoor 50 aandelen worden toegekend,

6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.600 en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. 7, Boekjaar: 1/1 tot 31/12

8. Verdeling van de winst; Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9, Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet o>>kundig van kon zijn,

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

10. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling, in-en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van:

1, Algemene voedingswaren omvattende onder meer, maar niet uitsluitend, alle groenten, inclusief aardappelen, en fruit, zowel vers als conserven, vlees en vleeswaren, inclusief vlees van Devo : e1te, koni'nen en wild, evenals

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



.") Voor- behou n .aan t ~dlgisc~xi Staatsbad Luik B - vervolg

a vis, schaal- en schelpdieren, zuivelproducten en eieren, brood, banketbakkerswerk, snoepgoed, chocolade en suikerwerk, dranken zowel alcoholische als andere dranken, kruidenierswaren in het algemeen en onder meer koffie, thee, cacao, kruiden en specerijen, deegwaren en rijst, confituur en honing, conserven, diepvriesproducten, verse kant en klaar maaltijden.

2. Alle schoonmaak- en drogisterij artikelen, toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten,

reinigingsmiddelen, verzorgingsproducten, zeep- en badproducten en aanverwante producten evenals geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets, allerhande speelgoed en spelletjes en dergelijke meer, alsmede gasflessen en gasproducten en binnenhuisdecoratie.

3. Alle elektrische huishoudapparaten, zowel witgoed als bruingoed, verlichtingsartikelen, verwarmingsapparaten, airconditioningtoestellen, audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals onder meer, maar niet uitsluitend, radio- en televisietoestellen, geluids-,beeldweergave

en opnametoestellen, camera's, ontvangst- en zendantennes, alarminstallaties, hifi- materiaal, evenals alle geluiden beelddragers zoals onder meer, maar niet uitsluiten, muziekcassettes, compact disk, CD- roms, computerspelen (zowel hard- als software), dvd's, videocassettes, videofilms, alle elektronisch materiaal bestemd voor computers, onderdelen en randapparatuur, alsmede alle materialen, onderdelen, benodigdheden en software, alsook alle telecommunicatietoestellen en -- apparatuur in het algemeen en in het bijzonder deze voor de mobiele gebruiker, waaronder onder meer, niet uitsluitend, alle telefoon- en faxtoestellen, GSM- terminals, GSM-toestellen, GSM- car kits, draadloze telefoons, telefooncentrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alsook alle toebehoren en aanhorigheden van alle voormelde goederen, artikelen, apparaten en toestellen.

4. Speelgoed en gemotoriseerde en niet- gemotoriseerde voertuigen (al of niet met verbrandingsmotor of elektrisch), doch niet beperkt tot fietsen, bromfietsen, quads, enzomeer.

Zij mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en welk danige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche ven het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan, Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

Zij mag tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

De bovenstaande bepalingen dienen in huts breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

Zij kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

11.De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste werkdag van de maand juni om 11 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

12. Tot niet- statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- de heer Samir TARRAHI voornoemd; en

- de heer Yassine M' Rabet- Mouilki voornoemd.

Het mandaat is onbezoldi_d, behoudens andersluidende beslissin van de al : emene vergadering, en de duur is





\,7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





4

Luik B - vervolg

onbepaald.

13. Eerste boekjaar: het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2014.

14. Ten lasteneming van aangegane verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 15 januari 2013.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:

KBO, Ondernemingsloket & BTW à Accofin BVBA (0862.066.318), te 2970 Schilde,, Hagedoornlaan SA om het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0446-011
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 03.10.2016 16643-0312-014

Coordonnées
TORNADO TRADING

Adresse
PRESIDENT BUILDING F. ROOSEVELTPLAATS 12, 8E VERDIEPING 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande