TORO SERVICE

Divers


Dénomination : TORO SERVICE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 544.287.487

Publication

29/10/2014
ÿþ Mod PDF lii

" rn-iff, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Eelgtocl:

Staatable

ismegoilo

Ondernemingsn? : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm: Zetel:

(volledig adres)

Onderwerpfert) akte: Tekst:



r Rechtbank van koophandel



Antwerpen

20 OKT. 2011i

ardeejteveroen

... ..... FY. -

0544.287.487 Toro Service

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lodewijk Janssensstraat 43 - 2900 Schoten

Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Paalstraat 381 - 9.9.00 Schoten vanaf 01/0412014.

Antoine Rosenfeld

Zaakvoerder

Op de laatste buiLûVi : Naê dnrumenfrencip notans, hatzli van dé perso(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vcror. : Nconi honcitskoning.

21/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

~c~r~ol~t~~f,P~~3eF ~~ ~~~.,3~~~.. 6,9 (lO~~b~~~

tra KeQH:~iá~lQ~ ~U `SlY~ilr?ry?8!% op

Griffie 10 MN. 2014

V beh aa Be Staa

i

i

*19020653*

IIA

Ondernemingsar ~ J f~ A ~~ 87

Benaming

(voluit) : (verkort) :

TORO SERVICE



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Lodewijk Janssensstraat 43 (m.i.v. 01/04/2014 2900 Schoten,

Paalstraat 381)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten,

Paalstraat 110 op 07/01/2014, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht als volgt:

Vennoot: ROSENFELD Antoine Robert, geboren te Schoten op 1310911982, wonende te 2900 Schoten,

Lodewijk Janssensstraat 43.

In huwelijk met VAN DER HEYDEN Ann F.R. 650819 166 061, geboren te Borgerhout op 19/08/1965 onder

het wettelijk stelsel, zonder huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, zo hij verklaart,

Naam: TORO SERVICE

Zetel: 2900 Schoten, Lodewijk Janssensstraat 43 (m.i.v. 01/04/2014 2900 Schoten, Paalstraat 381)

Doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden

1. Het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot alle reparaties, herstellingen, laswerken en onderhoud van machines en motoren, hydraulische en elektrische graafmachines en draadkranen, trucks, trailers, opleggers en andere industriële voertuigen;

2, Alle revisie, herstelling, onderhoud, en proefdraaien van motoren, zowel diesel-, benzine, elektrische en hydraulische motoren aan boord van schepen en boten onder industriële uitbating of in opdracht van particulieren;

3. Het bemiddelen en verlenen van ondersteunende diensten voor de vrachtbehandeling, zoals het nemen van stalen, de expertise, de beoordeling en studie van schadegevallen van schepen en binnenschepen;

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en verenigingen in de maritieme en/of transportwereld in de meest ruime zin.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. Het optreden als machinist, chauffeur of kraanman bij de besturing van allerlei gespecialiseerde goederenbe-handelingsmachines, trucks, kranen en dergelijke toestellen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Voor-kehoudi ~

aan het

Belgisch Staatsblad



Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverhelds- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doet.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (19.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur: De duur van de vennootschap is onbepaald.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt waarge-nomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid..

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd.

Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid en vertegenwoordiging:

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de ven-nootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen be-voegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: ROSENFELD Antoine, voornoemd Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt,

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel zal het eerste boekjaar aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie tot op eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van de maand mei om twaalf uur 's middags (12.00u), in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

A. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan DE RIDDER Frank te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe English-straat 63 bus 45 en/of zijn medewerkers en/of aangestelden, met macht ieder afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondememingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle ander administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

B. Mevrouw ROSENFELD Nina te 2900 Schoten, Lodewijk Janssensstraat 43 wordt aangesteld als onbezoldigd procuratiehouder met volmacht voor onder meer het tekenen van aile contracten en documenten in verband met de aankoop van goederen en met de uitvoering van alle werken bestemd voor het cliënteel; alle cheques tekenen en endosseren en elke opdracht tekenen om de werking van alle bankrekeningen mogelijk te maken; aile betalingen kwijtingen en ontheffingen uit te voeren en te ontvangen; de briefwisseling voeren en tekenen en de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle openbare en private administraties en besturen, de douane en accijnzen, de belastingen en taksen, de post, telegraaf, telefoon, de spoorwegen, bevrachtings- en transportmaatschappijen en bestelkantoren;

Voor Ontledend Uittreksel,

afgeleverd váár registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TORO SERVICE

Adresse
Lodewijk Janssensstraat 43 - 2900 Schoten

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande