TOSECO

Société en commandite simple


Dénomination : TOSECO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.995.701

Publication

25/03/2013
ÿþ Mad WoN 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 052 Benaming

(voluit) : TOSECO

(verkort) :

Neergelerc' t nr prifPn van de Rechtbank van Koophur,cl te Antwerpen, op

Griffie 1 11 2013

~~1~~~Ï

Illij.JP11,1151J1

u

N

id

V' bete aai Bei stag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jan Blockxlaan 801 t2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

ONDERHANDSE OPRICHTINGSAKTE GCV TOSECO, Jan Blockxlaan 80 te 2630 AARTSELAAR Tussen ondergetekenden :

Tony SEGERS, Jan Blockxlaan 80 te 2630 Aartsefaar en Joyce MERTENS, Kardinaal Cardijnlaan 38 te Aartsefaar

Wordt overeengekomen wat volgt :

Ondergetekenden Komen overeen tot oprichting van een vennootschap volgens de volgende artikelen:.

1.Volgens art. 15 e.v. van de vennootschapswet wordt een handelsvennootschap opgericht op 4 maart 2013 onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap met als naam TOSECO. De activiteiten nemen aanvang op deze datum.

2.De vennootschap heeft tot doel : aanleg van waterdistributienetten, leidingen voor vervoer en distributie van elektrische energie, ruimen van bouwterreinen, loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, aanbrengen in gebouwen van isolatie, algemene isolatiewerkzaamheden, installaties van stores en zonneschermen, kleine mestel- en tegelwerken, werken ruinogen van gebouwen na beëindiging van bouwwerken, reinigen van gebouwen in het algemeen, algemene bouwinstallatie, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging, uitvoeren van voegwerken, het monteren van constructiewerken, hijs- en hefwerkzaamheden, optrekken en afbreken van steigers en werkplafonds, handelsbemiddeling in loodgietersmaterialen & elektrisch installatiemateriaal & verwarmingsinstallaties, groothandel in apparaten voor centrale verwarming, in materialen voor installatie van sanitair, bouwmarkten, detailhandel in ijzerwaren, in sanitaire artikelen, in bouwmaterialen, overige zakelijke dienstverlening..

3.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Jan Blockxlaan 80. Deze kan worden overgebracht naar een andere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder.

4.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, Door geen van beide vennoten kan de. vennootschap in de eerste 5 boekjaren worden ontbonden, tenzij bij onderhandse geregistreerde acte met wederzijdse toestemming.

5.Er zijn 2 soorten vennoten: beherende en stille vennoten. Treden toe tot de vennootschap: Tony SEGERS als hoofdelijk aansprakelijk werkend vennoot die een bedrag stort van 100 EUR en hiervoor 10 aandelen ontvangt, en Joyce MERTENS als stille vennoot, die een bedrag van 100 EUR stort en hiervoor 10 aandelen ontvangt. Het totale kapitaal van de vennootschap bedraagt aldus 200.00 EUR. ln geval van overlijden of wettelijke onbekwaamheid van de zaakvoerder hebbend e overblijvende vennoten het recht om bij eenvoudige meerderheid in zijn vervanging te voorzien.

6.Tony SEGERS wordt als beherende vennoot eveneens tot zaakvoerder benoemd.

7. De zaakvoerder heeft het recht om in naam van de vennootschap daden van beheer te stellen en beschikt over de maatschappelijke handtekening van de vennootschap.

8.Het boekjaar begint op 01/01 om te eindigen op 31/12. Het eerste boekjaar loopt bij wijze van. overgangsmaatregel van de oprichtingsdatum tot 31/12/2012.

9.Op de laatste vrijdag van de maand juni zal een statutaire vergadering der vennootschap worden gehouden ter goedkeuring van de resultaten van het afgelopen boekjaar en om gezamenlijk belangrijke beslissingen te nemen.

In drievoud opgemaakt te 2630 Aartselaar op 4 maart 2013 bij onderhandse akte

Tony SEGERS, zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TOSECO

Adresse
JAN BLOCKXLAAN 80 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande