TOSTEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOSTEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.637.495

Publication

17/06/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbiac

mort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 5 JUNI 2014

Gregire Antwerpen

1411 6

Ondernemingsnr ; 5 5 3 y 6 3 7 , 4 g

Benaming (voluit) : ToStep

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Processieweg 30b2

2960 Sint-Lenaarts

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 3 juni 2014,;

eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

werd opgericht als volgt:

Oprichter: Mevrouw KLiiCKNER Stephanie, echtgescheiden, geboren te Bergneustadt (Duitsland);

op 24 oktober 1965, van Duitse nationaliteit, wonende te 2960 Brecht, Processieweg 30 GV.R.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "ToStep".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels

- Kleinhandel in bovenkleding (inclusief werk-,sport- en ceremoniekleding) van ongeacht welki

materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor heren, dames en kinderen (algemeen

il assortiment)

Detailhandel in uurwerken en sieraden in gespecialiseerde winkels

- lnterieurarchitecten

- Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen

- Scheppende kunsten, m.u.v. ondersteunende diensten

- Reparatie van meubelen en stoffering

- Renovatie en restauratie van meubels

- Detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels

- Detailhandel in lederwaren en reisartikelen in gespecialiseerde winkels

- Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in gespecialiseerde winkels

- Detailhandel in uurwerken en sieraden in gespecialiseerde winkels

- Detailhandel in souvenirs en religieuze artikelen in gespecialiseerde winkels

- Plaatsen van behang

Schilderen van gebouwen

- Schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen

- Schilderen van civieltechnische werken

- Schilderen van metalen constructies

-Activiteiten van interieurdecorateurs

- Verzorgen van recepties

Nemen van participatie in bestaande of nog op te richten vennootschappen

- Het bezit, beheer of instandhouding van eigen onroerende goederen en andere'

vermogenswaarden

Op de laatste biz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Y .." ` Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor haar leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die (on)rechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan bevorderen of vergemakkelijken, dit ailes voor zowel binnen- als buitenland, voor rekening van derden of voor eigen rekening, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen. Verder kan de vennootschap managementactiviteiten, de functie van bestuurder/vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2960 Sint-t.enaarts, Processieweg 30b2.

Kapitaal_ Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort deels ten belope van achtduizend vierhonderd euro (¬ 8.400,00) door inbreng in geld en deels door inbreng in natura.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVBA GUY PARMENTIER, kantoorhoudende te Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, heeft een revisoraal verslag opgemaakt waarvan het besluit letterlijk luidt ais volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `TOSTEP" kan ik verklaren:

1.Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; 2.Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4.Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van:

40 aandelen zonder vermelding van en nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 20 mei 2014

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor"

Bovendien heeft de oprichter zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbrengen In natura zoals voorgeschreven door artikel 219 het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde

%,



Bijlagen bij fiét Rélgiscfi Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

l.~

tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

De vennootschap zat jegens derden en in rechte, zowel als eiser als verweerder, geldig vertegenwoordigd worden door een college van zaakvoerders. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden die gezamenlijk optreden en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Alle akten die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend worden door het college, behoudens hetgeen hierna bepaald betreffende bijzondere mandatarissen en volmachten.

Er wordt in afwijking van het voorgaande opgenomen dat de zaakvoerders elkaar wederzijds volmacht geven om de vennootschap ten aanzien van derden geldig te vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk handelend, indien de waarde van de verbintenissen het bedrag van vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) niet te boven gaat.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de laatste maandag van de maand juni.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist,

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerders worden voor een onbepaalde duur aangesteld, mevrouw KLOCKNER Stephanie, voornoemd, en de heer COX Tomas Hugo Denise, geboren te Borgerhout op 20 januari 1974, wonende te 2390 Malle, Schaggeleweg 49, die deze

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

mod 11.1

aanstelling aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

De heer Cox, voornoemd brengt tevens bewijs van bedrijfsbeheer en beroepskennis in de vennootschap.

Deze mandaten van zaakvoeder zijn bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan en in het bijzonder deze aangegaan sedert 1 mei 2014. Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan:

Accountantskantoor De Doncker & De Smedt , met zetel te 2970 Schilde, Brasschaatsebaan 77, met ondernemingsnummer 0467.152.493, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, evenals de directe belastingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

te

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2015
ÿþErrn Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

30 WItRT 2015

abeentwerpen

ImitIntImpt

Voc behot

aan

Belgi Staat:

Ondememingsnr : 0553.637.495

Benaming (voluit) : ToStep

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Processieweg 30 bus 2, 2960 Sint-Lenaarts, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst :

De bijzondere algemene vergadering van 11/02/2015 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen:

van: Processieweg 30 bus 2 - 2960 Sint-Lenaarts

naar: Heibergstraat 45 - 2340 Beerse

Deze wijziging gaat in vanaf 01/03/2015.

Voor éénsluitend afschrift

Klockner Stephanie

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik I vermelden : 13ecto : Náïri eril-ïóëcfalif dvan de rnstrumenlerende nofans, heizij van de persoÇojn(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen bij het Belgisch Stajitsblad -10/Q4/2Q1S_

Coordonnées
TOSTEP

Adresse
PROCESSIEWEG 30, BUS 2 2960 SINT-LENAARTS

Code postal : 2960
Localité : Sint-Lenaarts
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande