TOUMEL & PARTNERS LEGAL SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : TOUMEL & PARTNERS LEGAL SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.720.922

Publication

08/05/2013
ÿþBenaming (voluit) : Tourrel & Partners Legal Services

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Secretaris Meyerlei 59, 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp{ent akte ; Oprichting

A. OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 26 april 2013 dat:

(1) Marjan Toumel, Belgische nationaliteit, geboren te Deurne op 28 maart 1980, wonende te 2170 Merksem, Secretaris Meyerlei 59, beherend vennoot, en,

(2) Timothy Pensaert, Belgische nationaliteit, geboren te Leuven op 15 september 1978, wonende te 2170 Merksein, Secretaris Meyerlei 59, stille vénnébt,

een burgerlijke vennootschap hebben opgericht, dewelke de vorm van een gewone commanditaire vennootschap aanneemt, en de maatschappelijke benaming "Toumel & Partners Legal Services" zal dragen, en waarvan de statuten luiden als volgt:

B. STATUTEN

Artikel 1: ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2170 Merksem, Secretaris Meyerlei 59,

Artikel 2: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 26/04/2013

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie en consultancy omvattende ondermeer:

- studie- organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische en sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, bemiddeling, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

- het geven van opleidingen in de diverse materies van het recht evenals legal management.

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door ondermeer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en-adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 11.1

Reillz fE3

--

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

2sAPR, 2013

Ondernemingsnr. ~ w

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

u31i J - ,,Ok MDD 19.9

import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Incasso: het innen van schuldvorderingen, zijnde, het recupereren van onbetaalde rekeningen, facturen, premies voor diverse ondernemingen die zij hebben ten opzichte van hun debiteuren. .

3. Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik entof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en de onroerende goederen te bevorderen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; In dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichtingen behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag haar doel uitoefenen in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële -, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

Artikel 4: Het Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2 euro en is opgedeeld in 10 aandelen zonder nominale waarde en in te brengen als volgt:

 door Marjan Toumei (beherend vennoot), een bedrag van 1,8 euro

 door Timothy Pensaert (stille vennoot), een bedrag van 0,2 euro

Als vergoeding voor deze inbrengen hebben voornoemde personen recht op respectievelijk 9 en 1 aandelen. De tien (10) aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, dat aldus volledig werd volstort.

Artikel 5: Overdracht van de aandelen

Een vennoot mag zijn aandelen enkel overdragen aan derden mits instemming van alle vennoten. Ingeval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn.

Artikel 6: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders, al dan niet statutaire zaakvoerders. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel 7: Externe vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Artikel 8: Hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennoten

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 9: Vergadering van vennoten

Vom behouden aan het Belgisch §Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering van vennoten vertegenwoordigt aile vennoten en zal jaarlijks gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart. De vennoten zullen per brief ten laatste 1 week voor de datum

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso!: Naam en handtekening

Lia i-'=r MOD 111

van de algemene vergadering uitgenodigd worden om deel te nemen aan deze vergadering. De

uitnodigingsbrief bevat de agendapunten van de algemene vergadering.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn enkel geldig wanneer alle vennoten, beherende en

stille, aanwezig zijn.

De algemene vergadering is bevoegd am te beraadslagen en de besluiten over de volgende zaken:

- goedkeuring van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten

- de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder en de vaststelling van hun bezoldiging;

- alle zaken die haar zijn voorbehouden door de wet of de statuten.

Voo-'behouden aan het c Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari van het jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op.

Artikel 11: Bestemming van het resultaat

De algemene vergadering kan besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of als dividend zal worden uitgekeerd en dit evenredig met de ingebrachte gelden. De betalingen worden gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de zaakvoerders, binnen een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering van vennoten bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening,

Artikel 12: Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op 31 december 2013,

Artikel 13: Benoemingen

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- Marjan Tournel, beherend vennoot, wonende te 2170 Merksem, Secretaris Meyerlei 59.

Opgemaakt te Merksem, op 26/04/2013, in drievoud.

Elke partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen.

Het derde exemplaar is bestemd voor de neeriegging op de griffie.

Getekend door de vennoten-oprichters

Marjan Tournel

Oprichter - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOUMEL & PARTNERS LEGAL SERVICES

Adresse
SECRETARIS MEYERLEI 59 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande