TRAMUNTANA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRAMUNTANA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.203.310

Publication

17/03/2014
ÿþ1/2

i Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III1 I II1 liii IllI ll I111 I11 II1 iI

*1A062597*

Neergelegd tergrlle van de Rechtbank wan Koophandel te Antwerpen, 4p

Griffie 0 5 tiAl~Ri 2014

Ondernemingsnr : 0452.203.310

Benaming

(voluit) : TRAMUNTANA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Van de Wervelaan 89 - 2970 SCHILDE

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  STATUTENWIJZIGING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TRAMUNTANA", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Van de Wervelaan 89, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0452.203.310, op twaalf februari tweeduizend veertien, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 13 FEB. 2014 Deel 489, blad 63, vak 16 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen Vijftig euro 50 Euro De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. kennis te nemen van de eerder genomen beslissingen de dato drieëntwintig december tweeduizend dertien:

-Waarbij de omvang werd vastgesteld van de belaste reserves of overgedragen resultaten zoals goedgekeurd door de laatste Algemene Vergadering van de vennootschap gehouden voor éénendertig maart tweeduizend dertien, zoals blijkt uit jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap op twintig juni tweeduizend en twaalf;

-Waarbij het uitkeerbaar bedrag van die reserves rekening houdende met artikel 320 W.Venn werd vastgesteld;

-Waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderdvijfennegentigduizend tweehonderd zesenzestig euro zesenzestig eurocent (295 266,66 EUR);

-Waarbij beslist werd dat binnen de vijftien dagen na de buitengewone algemene vergadering de dato drieëntwintig december tweeduizend dertien, het bestuursorgaan het nodige diende te doen voor de doorstorting van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde negenentwintigduizend vijfhonderd zesentwintig euro zesenzestig eurocent (29 526,66 EUR).

2. kennis te nemen van het verslag van het bestuursorgaan, alsook van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELI VERSTAPPEN BEDRIJFSREVISOR", te 9400 Ninove, Ophemstraat 19 vertegenwoordigd door de heer Eli VERSTAPPEN, bedrijfsrevisor, betreffende nagemelde inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng.

Zij ontslaat ondergetekende notaris ervan er voorlezing van te geven. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zesentwintig december tweeduizend dertien luidt als volgt:

"6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een dividend aan de aandeelhouders.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

- de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 265.740,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 6.000 uit te geven aandelen aan fractiewaarde voor in totaal 265.740 euro, zodat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan flet

Be?gisch

Staatsblad

inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit-onder voorwaarde dat alle vennoten besluiten omnde ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is,

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 26 december 2013

(handtekening)

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen, bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt beide verslagen goed.

3. over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van

tweehonderdvijfenzestigduizend zevenhonderdveertig euro (265 740,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62 000,00 EUR) naar driehonderdzevenentwintigduizend zevenhonderdveertig euro (327 740,00 EUR), door inbreng door de heer Frank VAN hAESENDONCK en de heer Werner VAN hAESENDONCK voornoemd, van de vordering die zij elk op de vennootschap hebben ingevolge de aan hen toegekende netto-dividenden van honderd tweeëndertigduizend achthonderdzeventig euro (132 870,00 EUR) ieder, met uitgifte van zesduizend (6 000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, tegen de prijs van vierenveertig euro negenentwintig eurocent (44,29 EUR) per aandeel.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal volledig bestemd worden naar de rekening "kapitaal".

Deze zesduizend (6 000) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande gewone aandelen genieten,

De comparanten verklaren de financiële en vennootschapsrechterlijke gevolgen hiervan te kennen.

4. vast te stellen dat de door haar besloten kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

5. artikel vijf, paragraaf 1 van de statuten aan te passen aan voormelde kapitaalverhoging zodat dit voortaan

zal luiden als volgt

" Artikel 5.

1. Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderdzevenentwintigduizend zevenhonderdveertig euro (327 740,00

EUR) en is verdeeld in zevenduizend vierhonderd (7 400) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde."

6. om de heer Werner Victor Catharina VAN hAESENDONCK, wonende te 2840 Rumst, Veerstraat 51 en mevrouw Hildegard VERBiEST, wonende te 2970 Schilde, Breeveld 41 te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van zes jaar.

De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend negentien.

De vergadering beslist tevens om de benoeming van de heer Frank VAN hAESENDONCK de dato vierentwintig september tweeduizend en negen, te hernieuwen. Bijgevolg geldt de herbenoeming van heer Frank VAN hAESENDONCK voor een nieuwe periode van zes Jaar en za! de hem toegekende opdracht komen te vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend negentien.

De heer Werner VAN hAESENDONCK en de heer Frank VAN hAESENDONCK, hier aanwezig, en mevrouw Hirdegard VERBIEST, daartoe vertegenwoordigd door de heer Frank VAN HAESENDONCK ingevolge onderhandse volmacht de dato elf februari tweeduizend veertien, welke volmacht aan deze gehecht zal blijven, verklaren tegenwoordig of vertegenwoordigd als voorzegd hun opdracht van bestuurder te aanvaarden.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaren de in deze akte aangestelde bestuurders, zo zij handelen, niet getroffen te zijn door enige wettelijke verbodsbepaling om hun bestuurdersmandaat uit te oefenen.

De opdracht van de bestuurders wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7, opdracht te geven aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen beslissing.

8, volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F!SCO FiNANCE met zetel te 2970 Schilde, Van de Wervelaan 89 en aan haar zaakvoerders en werknemers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN N!EUWENHUIZEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  volmacht -- verslag van het bestuursorgaan d.d. 24.12.2013  verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 26.12.2013  gecoördineerde statuten



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 09.07.2013 13289-0265-013
31/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd tergde van de Flechfbank

van Koophandel te Antwren dan

"JA.10011

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111111.1!IM1131111111111



Ondernemingsnr : 0452.203.310

Benaming

(voluit) : TRAMUNTANA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap 00/

Zetel : Van De Wervelaan 89 - 2970 SCHILDE

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TRAMUNTANA", niet maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Van De Wervelaan 89, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0452.203.310, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op zevenentwintig december tweeduizend en elf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de -5 JAN. 2012 Deel 481, blad 94, vak 06 twee bladen en twee verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en dienovereenkomstig:

- artikel 7 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien

is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeld per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd."

- artikel 23 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Zij bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

De aandeelhouders moeten de raad van bestuur tenminste zeven dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen."

- De woorden "op naam" te schrappen in de eerste zin van artikel drieëndertig van de statuten.

Op vraag van de vergadering wordt onmiddellijk een aandeelhoudersregister opgemaakt.

De heer Frank VAN HAESENDONCK wordt aangesteld tot bijzonder lasthebber van de vennootschap met het oog op de vernietiging van de aandelen aan toonder.

2. opdracht te geven aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen besluiten.

3. bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Lutgarde VERBIEST, wonende te 2970 Schilde, Van De

Wervelaan 89, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap,

over te gaan tot de wijzigingen in het ondernemingsloket en de andere overheidsdiensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  volmacht  gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 14.07.2011 11302-0221-013
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 22.07.2010 10332-0437-013
16/10/2009 : AN302204
29/07/2009 : AN302204
31/07/2008 : AN302204
06/08/2007 : AN302204
16/01/2007 : AN302204
03/08/2005 : AN302204
12/07/2005 : AN302204
14/09/2004 : AN302204
13/10/2003 : AN302204
31/07/2002 : AN302204
28/09/2001 : AN302204
08/09/2001 : AN302204
30/11/1995 : AN302204

Coordonnées
TRAMUNTANA

Adresse
VAN DE WERVELAAN 89 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande