TRAPPEN PETER PEETERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRAPPEN PETER PEETERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.820.986

Publication

10/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te i n kopie

RGFj_LEGE)

Ng, VAN

Ondernemingsnr : 0889.820.986.

Benaming

(voluit) : TRAPPEN PETER PEETERS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2275 Lille, Fazantenstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING (ART 537 W1B 92) - STATUTENWIJZ1GING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRAPPEN PETER PEETERS, gevestigd te 2275 Lille, Fazantenstraat 28, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op vierentwintig mei twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf juni daarna onder het (referte)nummer 07083611, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLUIT, VERSLAGEN.

- Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) evenals van het voorle-zen van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste waarderingsmethoden en over de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding aangezien iedere aanwezige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft ge-nomen.

- De besluiten van voormeld revisoraal verslag luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van TRAPPEN PETER PEETERS BVBA bestaat uit een

vordering ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 33.400,00 euro..

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebracht bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de Ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 33.400,00 euro in kapitaal bestaat uit 334 nieuwe

aandelen van de vennootschap TRAPPEN PETER PEETERS BVBA zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommeigem

13 februari 2014

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

Vertegenwoordigd door (getekend) Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van voormeld revisoraal verslag zal samen met onderhavig proces-verbaal en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) neergelegd worden op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

3 '1 MM 2014

KOOPHANDEt. TURNHOUT

otittIor

Do Griffie



WFK S1

na neerlegging ter griffie va

N

It1,1111110

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERHOGING.

- De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met drieëndertigduizend vierhonderd euro (E 33.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot tweeënvijftigduizend euro (¬ 52.000,00) door de creatie van driehonderd vierendertig (334) nieuwe aandelen (zonder vermelding van hun nominale waarde) van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) en dat de nieuwe aandelen, die volgestort zijn, respectievelijk worden toegekend aan de hierna genoemde vennoten en/of tussenkomende partijen in tegenprestatie van hun respectievelijke inbreng.

Onderhavige kapitaalverhoging geschiedt ten gevolge van de voormelde toekenning en uitkering van (een) (tussentijdse) dividend(en) die bij toepassing van de overgangsmaat-regel van voormeld artikel 537 WIB92 heeft (hebben) kunnen genieten van het verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing, en dit als bijkomend bewijs met betrekking tot deze specifieke voorwaarde.

DERDE BESLUIT, VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

De vennoten verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap en die uiteenzetten dat zij ieder houder zijn van een vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) (ten leste van onderhavige vennootschap) voor een respectievelijk bedrag van zestienduizend zevenhonderd euro (¬ 16.700,00), hetzij samen voor een globaal of totaal bedrag van drieëndertigduizend vierhonderd euro (E 33.400,00).

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten inbreng te (willen) doen in de vennootschap van hun voormelde respectievelijke schuldvordering (op het dividend) ten belope van voormeld(e) respectievelijk(e) bedrag (en).

Als vergoeding en tegenprestatie voor de respectievelijke inbreng worden aan de vennoten die hierbij aanvaarden, respectievelijk honderd zevenenzestig (167) nieuwe aandelen, hetzij samen driehonderd vierendertig (334) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt.

VIERDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volstort en dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot tweeënvijftigduizend euro (¬ 52.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd twintig (520) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om artikel 5, punten a. en b. van de statuten te wijzigen en/of aan te passen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het geplaatst maatschappelijk kapitaal en teneinde het aan te passen aan de beslissing(en) genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Artikel vijf: KAPITAAL AANDELEN / OBLIGATIES - REGISTER.

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënvijftigduizend euro (¬

52.000,00) euro en werd volledig volstort.

b. Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in vijfhonderd twintig (520) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin wordt aangetekend: 1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen; 2. de gedane stortingen; 3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de vennoten.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

(...)

le

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) waaronder de (desgevallend eerdere) betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%).

2. Volmacht wordt verder in het bijzonder gegeven

* aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

* aan VANTHIENEN, VERCAUTEREN & Co BVBA, te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Herentatsesteenweg 22, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ondernemingsloket niet het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van onderhavige statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (Art 537 Wib 92), stautenwijziging(en) - historiek met coardinatie der statuten - verslag van het bestuursorgaan - verslag van de bedrijfsrevisor.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0515-016
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.08.2012 12388-0044-016
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 01.08.2011 11372-0447-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.06.2009 09343-0134-011

Coordonnées
TRAPPEN PETER PEETERS

Adresse
FAZANTENSTRAAT 28 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande