TRIANGLE MARKETING CONSULTING, AFGEKORT : TMC

Société en commandite simple


Dénomination : TRIANGLE MARKETING CONSULTING, AFGEKORT : TMC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 879.281.739

Publication

26/08/2011
ÿþ' 1

-  -~ -, Mad 2.1

~c- " ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

á '

IIA 1111111 lu I0flh I I VI

`1113857*

b s

III

Neergelegd ter'griffie van de Rechtte van Koophandel te Antwerpen, op

16AUG,2011

ank

Griffie

Ondememingsnr : 0879.281.739

Benaming

(voluit) : Triangle Marketing Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : I-l. Consciencelaan 44 - 2630 Aartselaar

" Onderwerp akte : Wijziging statuten - uitbreiding maatschappelijk doel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van woensdag 10 augustus 2011 blijkt de wijziging (uitbreiding) van het maatschappelijk doel met volgende tekst:

- het verrichten van alle prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of ten dele betrekking hebben op de studie, het onderzoek, de prospectie, de organisatie, de promotie, de bevordering, de exploitatie, de' verkoop en de uitvoering van alle artistieke of culturele manifestaties en dramaturgie in de meest ruime betekenis, zoals daar zijn televisie, radio, video, film, internet, toneel, poëzie, dans, muziek, theater, beeldende, kunsten, uitbeeldende kunsten, bewegingstheater, mode, en alle mogelijke combinatievormen ervan, zonder dat deze opsomming beperkend kan geïnterpreteerd worden.

- de productie, het organiseren en/of verlenen van medewerking aan het organiseren, de regie, de realisatie en de exploitatie van artistieke, culturele of andere voorstellingen, manifestaties, shows, audiovisuele producten, concerten, tentoonstellingen, mode en andere presentaties, televisie en radioprogramma's in . binnen- en buitenland.

- het begeleiden, organiseren, beheren en inrichten van beurzen, promotionele acties, tentoonstellingen, jaarmarkten en gelijkaardige projecten.

- het voeren van de marketing en publiciteit met betrekking tot het bovenstaande.

- in de meest ruime betekenis, en op alle mogelijke wijzen bijdragen tot de bekendheid van de kunst en de. . cultuur in het algemeen, alsmede van artistieke en culturele manifestaties en kunstuitingen, alsook van schouwspelartiesten, uitvoerende kunstenaars, auteurs, acteurs, artiesten, mannequins en ander uitvoerders,' met inbegrip van de bevordering van hun belangen.

- het verstrekken en verzorgen van prestaties aan schouwspelartiesten, acteurs, schrijvers, uitvoerende kunstenaars, hetzij onder andere vennoten, zaakvoerders, personeelsleden en rechtstreekse medewerkers.

- het realiseren en exploiteren van alle soorten van films, audio producties, audiovisuele producties,' televisieprogramma's, televisie formats, radioprogramma's, video-opnames, theatervoorstellingen, dansvoorstellingen en concerten, met inbegrip van alle aanverwante activiteiten, en met inbegrip van het toeleveren van alle goederen en diensten.

- het realiseren en exploiteren van decors, opnamematerialen, camera's, productiestudio's, captatiewagens, montage-eenheden en alle aanverwante activiteiten.

- het ontwerpen, schrijven, vertalen, bewerken, verkoop, exploitatie, verfilming van alle teksten en scenario's.

- het begeleiden, organiseren, beheren en inrichten van vormingscursussen, studiedagen en gelijkaardige of verwante initiatieven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

- de vennootschap kan alle auteursrechten, televisierechten, filmrechten of alle andere welkdanige rechten inzake productie en vertoning van voorstellingen van artistieke of culturele aard verwerven, uitbaten of te gelde maken, en instaan voor de verdediging van auteursrechten.

- het aankopen, verkopen, huren, verhuren en in het algemeen, het uitbaten van alle onroerende goederen die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van voormelde doelstellingen of die van aard kunnen zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of te bevorderen.

- de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het' verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

(getekend)

Robert Wastyn

Zaakvoerder-hoofdelijk aansprakelijke vennoot

tegelijk neergelegd: gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRIANGLE MARKETING CONSULTING, AFGEKORT : TMC

Adresse
H. CONSCIENCELAAN 44 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande