TRIAS ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIAS ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.798.628

Publication

24/01/2014
ÿþVoor. behoud aan he Belgiss Staatsbi

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.798.628

Benaming (voluit) : Trias architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Campus Blairon 447

2300 Turnhout

Onderwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 december 2013, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Trias architecten", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Campus Blairon 447, BTW BE0834.798.628 RPR Turnhout, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt verplaatst naar 30 juni, zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 30 juni 2014.

TWEEDE BESLISSING.

De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar de eerste maandag van de maand november om tien uur.

DERDE BESLISSING.

Als gevolg van voorgaande beslissingen warden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht:  de eerste alinea van artikel 10.6. wordt vervangen door volgende tekst

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste

maandag van de maand november op tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt

de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

artikel 11.1. wordt vervangen door volgende tekst:

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar,

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

NEERGELE OD

GilFFIE RECHTSANK VAN

I 5 JAN. Unit

KOOPHANnirlw. TURNHOUT

ar.--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111!111.1.1§111j111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.11.2014, NGL 11.12.2014 14691-0143-017
10/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

NEERGELEGD G~ tirr s i ECHTBANK VAi

0 f JULI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Glirrie-

*1310605 7*

111111

Ondernemingsnr : 0834.798.628

Benaming (voluit) :Stijlgroep architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Campus Blairon 447

2300 Turnhout

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - STATUTENWIJZIGINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 24 juni 2013, dat de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stijlgroep architecten", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Campus Blairon 447, BTW BE0834.798.628 RPR Turnhout, éénparig volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Trias architecten" en bijgevolg wordt de tweede zin van artikel 1 van de statuten vervangen door volgende tekst:

Haarnaam luidt: "Trias architecten".

TWEEDE BESLISSING.

Aan de statuten wordt een artikel 8.4 toegevoegd niet volgende tekst :

Overlifden/ontslag zaakvoerder.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot hef beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, § 2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. (conform artikel 2 § 2, 2e lid van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect) Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen toi regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s). De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, § 2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. (conform artikel 11.1 van de aanbeveling van 27 april 2007)

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren. (conform artikel 10,3 van de aanbeveling van 27 april 2007)

DERDE BESLISSING.

Artikel 10.3 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

Volmachten.

ledere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die zelf stemgerechtigd vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Volmachten voor vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen, kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

VIERDE BESLISSING.

Artikel 10.5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst,

Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

Ten minste 60 procent van de aandelen alsook van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Alle overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van natuurlijke personen die een niet-onverenigbaar beroep uitoefenen of rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel niet onverenigbaar is met het beroep van architect. Deze personen moeten gemeld zijn bij de Raad van de Orde van Architecten.(Conform artikel 2 § 2, 4° van de Wet van 20 februari` 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect en artikel 8.1.1 van de aanbeveling van 27 april 2007)

De notulen van de algemene vergadering warden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen en van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge













VIJFDE BESLISSING.

Artikel 15 van de statuten wordt geschrapt en het daaropvolgend artikel wordt hernummerd.



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A *. nad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoordineerde statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 27.06.2013 13230-0558-015
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12226-0258-011
13/01/2012
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de,akte__ ; ,,. _-

+ e i a f ANI

" l'. i a«

0 2 MI 252

r0cy.11^1 :'-+i, vLL TVFIN. iVt.d'T

De priffier

rd-Mie

Ondernemingsnr : 0834798628

Benaming

(voluit) : Stijlgroep Architecten

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lotelingenstraat 23, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 14 december 2011 heeft beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen in Campus Blairon 447, 2300 Turnhout vanaf 01/12/2011.

Opgemaakt te Turnhout, 14 december 2011

Reynders Tommy

zaakvoerder

s Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Du IIII III0 1111291 N II89II

+

Vc bah(

aar

Be Stan

i

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende dataris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2011
ÿþe

1

bel

a:

Be

Sta

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-akte._...__

NEERGE  E, ID GRIFFIE RECHTBANK VAN

3 u -03- 2011 2 4MA4Rí 2011

ISCH

BESTUUR

STAATSBLAD

R KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

" 11051991+

11111

~í)N1TEL1R 13ELGE DIRECTION

Ondernemingsnr: 0 834 . q9$. 6 Z 8

Benaming : Stijlgroep architecten

(voluit)

"

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lotelingenstraat 23

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Oprichting.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 21 i maart 2011, dat tussen:

1. De heer Reynders Tommy, architect ingeschreven bij de Provinciale Raad van Antwerpen, geboren te Aarschot op 05 december 1974, (rijksregisternummer 74.12.05-061.69), wonende te 2300 Turnhout, Lotelingenstraat 23.

i2. "Stijlgroep Holding B.V.", besloten vennootschap naar Nederlands recht, niet-architect, gevestigd te 3071 EL Rotterdam (Nederland), Piekstraat 33, ingeschreven in het handelsregister ï van de Kamer van Koophandel voor Rotterdam onder nummer 24378771, vertegenwoordigd door;

i haar directeur, de heer van Wijk Paulus Franciscus, geboren te Rotterdam op 27 september

1957, (paspoortnummer NUP 2RJ5J2), wonende te 3065 SK Rotterdam, 's-Gravenweg 754.

i een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Stijlgroep architecten".

i Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Lotelingenstraat 23.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf;

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van

het beroep van architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de

uitoefening van het beroep van architect. Deze diensten omvatten:

- Architectuur;

- Stedenbouwkunde;

- Landschapsarchitectuur;

- Infrastructuur en burgerlijke bouwkunde.

- Verkeerskunde; '

- Diensten met betrekking tot planeconomie;

i - Bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, "HVAC"); '

- Kunst die in de architectuur geïntegreerd is;

Decoratie en interieurinrichting;

- Design;

i - Topografie;

- Expertises;

i Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of

roerende verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te

verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- de .verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Elke deelneming aan een andere vénnootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze deelneming van uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC Bank.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2011.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die zelf stemgerechtigd vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De niet-statutaire zaakvoerder zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars.

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

ln geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van een zaakvoerder zal de algemene vergadering onmiddellijk in de vervanging voorzien teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgevers te vrijwaren.

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Verteoenwoordioing.

Indien. er.meerdere.zaakvoerders zijn-wordt de_ vennootschap jegens_derden_en_in_rechteals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2,1

eiset of als verweerder vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende zaakvoerders. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. Elke mandataris is een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Ingeval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de mandataris, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, ln overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn. Hij dient evenwel steeds een natuurlijke persoon te zijn, die gerechtigd is het beroep van architect uit te oefenen en daartoe ingeschreven is op een van de Tabellen van de Orde van Architecten.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur, de heer Reynders Tommy voormeld, die uitdrukkelijk verklaard heeft het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~" I

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TRIAS ARCHITECTEN

Adresse
CAMPUS BLAIRON 447 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande