TRIF-INVEST

Divers


Dénomination : TRIF-INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.049.087

Publication

05/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

Vc

bekt aar

8011

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEEFIVIELE° 2 5 JULI 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOfi'Netigl. te MECHELEN

Ondememingsnr : 0464.049.087

Benaming

(voluit) : Trif-Invest in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandein

Zetel : Tapelaarstraat 2, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Luidens notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 01.07.2013 werd

- resterende activa en passiva toebedeeld aan de vennoten;

- de vereffening als volledig en definitief, afgehandeld en goedgekeurd beschouwd;

- décharge verleend aan de vereffenaar Rita Trappers,

waarbij volmacht gegeven wordt aan vennoot Rita Trappers om alle nog te vorderen bedragen,

inclusief roerende voorheffing, te incasseren.

- worden alle boeken en stavingsstukken gedurende 5 jaren bewaard op adres van vennoot Rita Trappers, Tapelaarstraat 2 - 2220 Heist-op-den-Berg,

VereffenaarNennoot,

Trappers Rita

iii

i

<13122289~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 27.07.2012 12352-0216-011
05/01/2012
ÿþt

411111111111111111

*1?003831"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

=

L



RG EL EG D

-. 2 1 -12- _21111 --

3 _ .

GR -IE r-{l..C1 Peffitt van

vJ^,,/'l111 e 11t,rr..0`1 Ar n  A1 "-1 rll

VI 1 ii L iG t I~..

NITEUR

DtRECTI

tSCH

STA

BESTUIJ

Ondernemingsnr : 0464049087

Benaming

(voluit) : TRIF-Invest

(verkort)

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN .t

Zetel : 2220 HEIST-OP-DEN-BERG, TAPELAARSTRAAT 2 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - UITBRENG - INVEREFFENIGSTELLING







Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire: Vennootschap op Aandelen TRIF-Invest, verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 30; november 2011, te registreren, :

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vennoten ontslaan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder de dato 3 november 2011, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 31 augustus 2011, en waarover Caluwaerts & C° Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba,: vertegenwoordigd door de heer Freddy Caluwaerts, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2800 Mechelen,- Brusselsesteenweg 520 op 18 november een verslag heeft over uitgebracht waarvan de besluiten Luiden als. volgt:

"ondergetekende, Freddy Caluwaerts, bedrijfsrevisor te Mechelen, verklaart:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van " Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van COMM.VA TRIF-INVEST een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 augutus 2011, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 982.412,14 E en een netto-actief (netto liquidatiesaldo) van 821.801,81 E.

De staat van actief en passief werd opgesteld in discontinuiteit.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet naleving van de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften die niet onder onze directe controleopdracht vallen. Mechelen, 18 november, 2011", Getekend "Caluwaerts & C° bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, vertegenwoordigd door Freddy Caluwaerts, bedrijfsrevisor.".

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met de uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Nadat wordt vastgesteld dat geen opmerkingen worden gemaakt op hoger gemelde verslagen, besluit de: vergadering dat de Commanditaire vennootschap op aandelen TRIF-Invest ontbonden is en in vereffening' treedt vanaf heden.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In alle documenten uitgaande van de vennootschap moet worden vermeld dat zij in vereffening is gesteld.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenaar is van navermelde onroerende goederen. De

vergadering verklaart naar aanleiding van de ontbinding van de vennootschap en met het oog op de vereffening

van de vennootschap navermelde goederen toe te bedelen aan de vennoten die aanvaarden in verhouding tot:

hun aandelenbezit als volgt:

Mevrouw TRAPPERS Rita Joanna Pierre, voormeld, voor negenenvijftig/zestigste (59/60ste)

De heer VAN dER AUWERA Firmin, voormeld, voor een/zestigste (1160ste)

Omschrijving van de goederen:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

GEMEENTE REIST-OP-DEN-BERG  VIERDE AFDELING - ITEGEM

Percelen hooi- en bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Brandhoek", gekadastreerd volgens titel sectie D nummers 246, 247, 248, 249 en 266, groot twee hectare vierenzestig are veertien centiaren; gekadastreerd volgens huidig kadaster sectie D nummers 246, 247, 248, 249 en 266, samen groot twee hectare zevenenzestig are en 60 centiaren.

Oorsprong van eigendom

Goederen horen TRIF-Invest toe om ze aangekocht te hebben bij akte verleden voor notaris Jan Jansen, destijds te Heist-op-den-Berg, op 14 december 1999, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen onder formaliteit_056-T-281-L 2-1999-4 74-1-3-, van de- naamloze-vennootschap N-:V: KEMTSOT.,-te -fe st-op-den-Berg.

DERDE BESLUIT

De vergadering benoemt voornoemde mevrouw TRAPPERS Rita Joanna Pierre tot vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van deze benoeming door de rechtbank van koophandel te Mechelen, overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek Vennootschappen.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan voornoemde mevrouw TRAPPERS Rita Joanna Pierre, om een verzoekschrift in te dienen overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, bij de bevoegde rechtbank van koophandel teneinde voormelde bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar te verkrijgen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering verleent, onder voormelde opschortende voorwáarde, aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten, namelijk deze vernield in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij kan alle derden personen in haar macht doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken. Tenzij in geval van bijzondere lastgeving van de vereffenaar, zullen alle akten die de vennootschap in vereffening binden door de vereffenaar getekend worden.

Zij moet de machten haar verleend tegenover derden niet verrechtvaardigen.

De opdracht van vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers.

Zij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigt hun de goederen die zij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Ondergetekende notaris wijst de vereffenaar erop dat een omstandige staat van de toestand van de vereffening moet worden overgemaakt aan de griffie van de rechtbank van koophandel, in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar en voor zover de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, één maal per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis Wetboek Vennootschappen bedoelde vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Tenslotte zal in een afzonderlijke akte de sluiting van de vereffening worden vastgesteld en wordt aan de vereffenaar kwijting verleend over haar opdracht.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, mevrouw TRAPPERS Rita Joanna Pierre, voornoemd, met ingang vanaf heden.

De vergadering besluit kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat tot op het ogenblik van de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging met recht van de indeplaatsstelling aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en aan Accountantskantoor Driessens, burg venn onder vorm van een bvba, met zetel te 2580 Putte, Houwstraat 41, teneinde eventuele formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie te kunnen vervullen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor met inbegrip van staat van activa en passiva en bijzonder verslag bestuursorgaan.

Notaris Erika Isenborghs

"

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 28.07.2011 11356-0592-013
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0499-013
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 22.07.2009 09453-0212-013
29/08/2008 : ME084183
11/07/2008 : ME084183
03/07/2007 : ME084183
19/07/2006 : ME084183
28/07/2005 : ME084183
05/08/2004 : ME084183
07/08/2003 : ME084183
27/09/2002 : ME084183

Coordonnées
TRIF-INVEST

Adresse
TAPELAARSTRAAT 2 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande