TRUE THRUST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRUE THRUST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.137.624

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 30.04.2014 14109-0144-011
14/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Fiecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0836.137.624

Benaming

(voluit) TRUE THRUST

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2250 Olen, Grensstraat, 50.

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING WIJZIGING STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vdôr registratie om neer te [eggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 1 april 2014 dat de enige vennoot, handelend ais buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TRUE TH RUST", besloten heeft

EERSTE BESLUIT : tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18,600,00) op vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00) door inbreng in geld en uitgifte van vijfhonderdachtenvijftig (558) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding, die worden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (E 100,00) per aandeel, zijnde aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij vijfenvijftigduizend achthonderd euro (E 66.800,00), geboekt op een speciale rekening bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis te 1000 Brussel, Warandeberg, 3, kantoor Herentals, Grote Markt, 42, zoals blijkt uit het bewijs van deponering van 31 maart 2014.

TWEEDE BESLUIT ; het artikel 5 van de statuten betreffende het kapitaal en de aandelen aan te passen aan de kapitaalverhoging door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzeventigduizend vierhonderd euro 74.400,00).

Het is verdeeld in zevenhonderdvierenveertig (744) aandelen zonder vermelding van waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT ondergetekende notaris te gelasten met het opstellen van een gecoördineerde tekst van de statuten en deze neer te leggen.

VIERDE BESLUIT : bijzondere volmacht te verlenen met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van co6peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU VOOR FISCALITEIT EN ACCOUNTANCY", afgekort "AFIDAC", met zetel te 2200 Herentals,

Notelarenlaan, 16  RPR Turnhout ondernemingsnummer 0466.535.554, evenals de bedienden,

aangestelden of lasthebbers, teneinde bij de BTW-Administratie en het Ondernemingsioket aile nodige

inschrijvingen, wijzigingen en opheffingen te vorderen en aile administratieve formaliteiten te vervullen die via

hef Ondernemingsloket dienen te geschieden,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde

statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Worc111.1

na neerlegging ter griffie van

02 AM?. 2014

KooPHANDP.L. rui-7ite-tour

bp criffier

In de bijlagen bij het Belgisc d tiketsblaF:?d bGekEen: Z;nra)ken kopie

ezuFPliQ. F?cci--; raki« t'AN

(111111!11,M111,111j1111H11

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 28.06.2013 13233-0411-011
20/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NIr' F= GELEGD i GRIFFIE RECHTBANK VAN

10 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Dgrjpier,

I~i ai ~u~Afli~fli~fl~auu

*11076551

bel a+

BF

Sta

Ill I

Ondernemingsnr : , 3 - , (off [ ,r

Benaming

(voluit) : TRUE THRUST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Grensstraat, 50.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel tel Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Varu Hemeldonck te Olen op 5 mei 2011 dat een; vennootschap werd opgericht als volgt :

Identiteit van de oprichter. De heer VANSANT Johan François, geboren te Geel op 4 september 1968,, echtgenoot van mevrouw JANSEN Pascale Paute Marcelle Blanche, wonende te Olen, Grensstraat, 50, gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jan: Van Hemeldonck te Olen op 20 november 1999.

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "TRUE THRUST'.

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op vijf mei tweeduizend en elf.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Grensstraat, 50.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of rekening:

van derden, of door deelname van deze :

- Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen aangaande of in verband met uitvoeren van eikei handeling betreffende computers en software voor cliënten in België of in het buitenland: alle verrichtingen' aangaande invoer, het uitrusten, het bouwen, de aan - en verkoop, het beheer van agentschappen, het huren; en verhuren, het vervoer en het opslaan, het uitbaten en het omvormen van computers en software, van: bijhorigheden van materialen en van alle voorwerpen alsmede in rechtstreeks of onrechtstreeks verband of die: van aard zijn hun activiteiten begunstigen; het verlenen van diensten voor het uitvoeren, bij middel van: computers en software van alle verrichtingen voor Belgische en buitenlandse cliënten, het opmaken van: programma's voor computers en software: de aan - en verkoop, zowel in België als in het buitenland van zulk: danige programma's; de studie, de proefnemingen en het herstellen van aile computers en software; zij zal; inlichtingen, informaties en instructies kunnen geven in verband met deze inlichtingen: zij zal niet alleen in haar: naam en voor haar rekening kunnen optreden maar ook als makelaar, tussenpersoon of vertegenwoordiger; voor verrichtingen die in haar doel vermeld worden.

- De vennootschap zal eveneens opdracht kunnen ontvangen en mandaten welke haar toelaten de: administratieve, financiële, boekhoudkundige en commerciële problemen van andere vennootschappen onder haar controle te stellen en het dagelijks beheer hieraan verbonden, waar te nemen.

- De vennootschap zal eveneens zich kunnen inlaten met het uitlenen van diensten en personeel van alle: vennootschappen die haar zouden vragen en dit op alle gebied en in de zin van het woord "service". Het: leveren van prestaties, al dan niet uitgevoerd door eigen personeel, teneinde private personen. ondernemingen,' uit publieke en privatieve sector en publieke en parastatale instellingen in de uitvoering van hun opdrachten bij; te staan. En in het algemeen, alle handelingen die rechtstreeks verband houden met de hierboven vermelde; doeleinden, de opsomming die voorafgaat slechts een beperkend karakter hebbende.

- Het verwerven, de uitbating, het verhandelen van intellectuele eigendommen, patenten, octrooien ed.

- Commissionair of tussenpersoon in de handel.

- Het beheer van uitsluitend eigen onroerend vermogen en roerend vermogen, alsmede alle handelingen; rechtstreeks en onrechtstreeks hiermee verbonden.

- Het beleggen, het beheren en uitbaten *van uitsluitend eigen roerende en onroerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden' voorzover toegelaten door de wet.

- De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

- Het geven van opleiding, seminaries en dergelijke in de transportsector en luchtvaartsector in het bijzonder en aanverwante.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

- Consulting, studie, engineering en informatica projecten rond luchtvaart (onder andere scheduling, luchthavenbeheer, vlootbeheer) en aanverwante.

- Het verlenen van logistieke diensten.

- Het verwerven, het kopen en verkopen, het besturen, het verhuren, het exploiteren en het onderhouden  zowel in de lucht als op de grond, onder al zijn vormen - van alle luchtvaarttuigen en bijhorende onderdelen.

- Alle luchtvaartvervoer van personen en goederen en bijhorende diensten aan passagiers, bemanning en goederen.

- Het exploiteren van luchtverbindingen voor personen en goederen.

- Het verlenen van diensten bij operationele processen met betrekking tot de luchtvaart : het maken van vliegplannen, het aanvragen van handiing, het onderhandelen van brandstofprijzen, landingsrechten, reservaties met betrekking tot hotels, bussen, taxi's, huur van voertuigen en dergelijke, het organiseren van catering op de grond en in de lucht, het opvangen van passagiers op de grond.

- Het bevorderen en uitbaten van nationaal en internationaal toerisme en vervoer, te water, te lucht en te land als touroperator, reisagent of adviseur.

- Het beheer op operationeel, commercieel en financieel vlak van luchtvaarttuigen van derden al of niet in de vorm van mede-eigendom.

- Het verlenen en beheer van opslagruimte voor alle luchtvaarttuigen.

- Het geven van opleiding in de luchtvaart.

- Het verlenen van advies in de luchtvaart.

- Het exploiteren van luchtvaart gebonden activiteiten en concessies.

- Het uitvoeren van studies met betrekking tot de luchtvaart in domeinen van exploitatie, informatica, investeringen, financieringen van luchtvaartmaatschappijen.

- Industriële sturingen, automatisatie, ontwikkeling van elektronica producten, meetapparatuur.

- Analyse software.

- In verband met het vliegwezen : de ontwikkeling, aan- en verkoop van avionics, navigatie apparatuur zowel aan boord als op de grond, zoals daar zijn VOR/DME, RADAR, ILS, enzovoort, ontwerp van nieuwe alsook verbeteren of onderhouden van reeds bestaande installaties

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en alle manieren die zij het best geschikt acht. De vennootschap kan haar activiteiten enkel uitvoeren mits het bekomen van vergunningen/erkenningen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.mag zich borg stellen of haar aval verlenen. Zij mag alle verrichtingen stellen van burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard die rechtstreek of onrechtstreeks, ten gehele of ten dele verband houden met het doel of de verwezenlijking ervan bevorderen. Voorgaande opsomming is niet beperkend. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke ander manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk éénlhonderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen werden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en zijn volgestort twee/derden en de gelden ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd (¬ 12.400,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap FORTIS BANK le 1000 Brussel, Warandeberg, 3, kantoor Herentals, Grote Markt, 42, op rekening nummer 001-6416739-71. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 4 mei 2011.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de vierde vrijdag van de maand mei om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan

." r

gehouden worden waar ook in België. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze del bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen ; vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

- Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. "

- De oprichter heeft verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf 1 januari 2011, onder de opschortende' voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

- De oprichter heeft besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de

heer VANSANT Johan François, voornoemd, die aanvaard heeft. "

- De oprichter heeft verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt en hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

" BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU VOOR FISCALITEIT EN ACCOUNTANCY", afgekort "AFIDAC", met zetel te 2200 Herentals, Notelarenlaan, 16, of diens aangestelden, om alle opstartformaliteiten te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichter en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer :

-inschrijving in het handelsregister;

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-aanvragen van BTW-nummer;

-inschrijving in het ondernemersloket;

-alle administratieve en verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Bijlagen bij Tiet BèTgïséh St atsbI d - 2WÓ5/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoyden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRUE THRUST

Adresse
GRENSSTRAAT 50 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande