TRUTECHNIX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TRUTECHNIX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.279.668

Publication

19/04/2011
ÿþLuik B

.ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~no ci z.,

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~errA t ~1 ~. ~ :.~ s.. , r,- ,M

. - CP

-. ~'f"  "" . f.._~

Q 7 APR, 2011

Griffie

\1111!\p,11\11.1!\11\

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TruTechnix

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Bleekhofstraat 66 b2 - 2140 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting V.O.F. TruTechnix

Uit de oprichtingsakte dd. 2 april 2011, geregistreerd te Kontich dd. 5 april 2011 bestaande uit tien bladzijden en ingeschreven in het register boekdeel 6/96 blad 40 vak 4, blijkt:

1° De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een vennootschap onder firma, handelend onder de benaming 'TruTechnix'.

2° Met maatschappelijke zetel Bleekhofstraat 66 b2 - 2140 Antwerpen.

3° De vennootschap bestaat met ingang vanaf 2 april 2011 voor onbepaalde duur.

4° Met als beherende vennoten:

- Dhr. Rutten Tim, wonende te Weg naar Opoeteren 196 - 3660 Opglabeek.

- Juffr. Aerts Anneke, wonende te Bleekhofstraat 66 b2 - 2140 Antwerpen.

5° Met een maatschappelijk kapitaal van vijfhonderd euro (¬ 500).

6° Het vermogen van de vennootschap wordt thans gevormd door inbrengen in speciën:

- Dhr. Rutten Tim belooft en doet een inbreng in speciën van vierhonderd vijfennegentig Euro (¬ 495), waarvoor hij 991100 aandelen van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

- Juffr. Aerts Anneke belooft en doet een inbreng in speciën van vijf Euro (¬ 5), waarvoor zij 1/100 aandeel van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

7° Het boekjaar begin op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2012, zodat de eerste jaarvergadering plaats vind in het jaar 2013. 8° Op éénendertig december maken de beherende vennoten een inventaris op en stellen zij de jaarrekening samen. De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Deze winst mag geheel of gedeeltelijk geboekt worden op een reservefonds. Bij uitkering van winst, wordt deze verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot ieders aandeel in het vennootschapsvermogen.

9° De vennootschap wordt bestuurd door haar beherende vennoten, aan wie elk een individuele en volledige beheers- en beschikkingsbevoegdheid toekomt. Hun opdracht geldt voor onbepaalde termijn. In hoedanigheid van beherende vennoot treden zij tevens op als zaakvoerder. Tot zaakvoerders worden benoemd, Dhr. Rutten Tim en Juffr. Aerts Anneke. Het mandaat is bezoldigd en voor onbepaalde duur. 10° De algemene vergadering komt minstens eens ieder jaar bijeen op de tweede maandag van de maand Juni om 20u., om te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening inclusief de resultaatsverdeling, evenals over de overige agendapunten. De vennoten stemmen in verhouding tot hun aandeel in het gestorte vennootschapsvermogen, en het aanwezigheidsquorum wordt berekend naar verhouding van dit vermogen. Beslissingen kunnen slechts geldig genomen worden indien minstens de helft van de beherende vennoten en de helft van het totaal uit te brengen stemmen aanwezig zijn, zoniet dient de vergadering voldoende verdaagd om te beslissen, eender wie dan aanwezig is. Beslissingen betreffende de jaarrekening worden genomen met gewone aanwezige stemmenmeerderheid.

Aerts Anneke

Zaakvoerder

3S 2-9 664

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRUTECHNIX

Adresse
BLEEKHOFSTRAAT 66, BUS 2 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande