TTT-TAXI

Société en commandite simple


Dénomination : TTT-TAXI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.530.365

Publication

24/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vol behoi aan Belg Staat i iH

VI

*14049191*



-Neergelegd ter grlifite vctn mi 1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 3 FEB, 2014

TU5HOUT

p fier,

Ondernemingsnr : p S1/6 . 53Q 3G S

Benaming

(voluit) : TTT-Taxi

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 81

2350 Vosselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte van 10 februari 2014 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt

opgericht onder de benaming TTT-Taxi.

Vennoten :1. Bastiaensen Edu, 20/0611976, wonende te Antwerpsesteenweg 81, 2350 Vosselaar,

doet een inbreng in kapitaal van 400 Euro met als vergoeding 40 aandelen.

2. Peeters Carine, 24/07/1957, wonende te Antwerpsesteenweg 81 , 2350 Vossselaar, doet een inbreng

in kapitaal van 100 Euro met als vergoeding 10 aandelen.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar , Antwerpsesteenweg 81.

De zetel mag niet worden overgebracht naar een andere plaats zonder toestemming van aile vennoten.

De vennootschaap heeft tot doel

- de uitbating van een taxibedrijf : personenvervoer en luchthavenvervoer

- de uitbating van een onderneming voor het verhuren van autovoertuigen en vrachtvoertuigen

- het vervoer van zaken voor rekening van derden met voertuigen waarvan het nuttig laadvermogen

beneden de vijfhonderd kilogram ligt

- het vervoer van goederen, zowel nationaal als internationaal

- de uitbating voor het vervoer van zieken en gehandicapten

- de stalling en onderhoud van autovoertuigen en vrachtvoertuigen

- collivervoer

- verhuring van ceremoniewagens, minibussen en alle aanverwante activiteiten

- kleinhandel in tweedehands voertuigen

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. Dit alles In de meest uigebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (500 ¬ ), vertegenwoordigd door 50 aandelen, Bastiaensen Edu is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Peeters Carine is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan in : de controle van de vennootschap, het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s), de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa, het stemrecht in de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). De oprichters hebben beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur, Bastiaensen Edu, voornoemd. De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan aile andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreken van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De afstammeling en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden zal afgesloten worden op éénendertig december 2094. leder jaar op éénendertig december zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de Algemene Vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltekijk zal warden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel. ledere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden vaargezeten door de heer Bastiaensen Edu of in zijn afwezigheid door mevrouw Peeters Carine. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging; alsook de wijze van vereffening. Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van ontbinding in functie, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle nodige documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, de BTW-administratie alsook voor aile andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan mevrouw Martine Hoskens, wonende te 2300 Turnhout, Slagmolenstraat 100.

Bastiaensen Edu

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TTT-TAXI

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 81 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande