TURNIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TURNIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.603.801

Publication

25/03/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ítt" git , J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INIIIVI~~~ Igll uu

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 4 MAAR12013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0881 603 801

Benaming

(voluit) : Turnip in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Einhoven 10 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag vereffenaar- sluiting vereffening

Er blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van 22 februari 2013 dat

Alle aandeelhouders zijn aanwezig met aile aandelen zodat de vergadering geldig kan stemmen over de agenda.

Agenda

1. Ontslag vereffenaar

2. Sluiting vereffening

3. bijzondere volmacht wordt verleend aan Lambregts Jan, zaakvoerder van Accountantskantoor Lambregts & Co BVBA, met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, ondememingsnummer BE 0457.738.347, met recht van indeplaatsstelling, voor het verrichten van alle administratieve formaliteiten inzake deze beslissingen, o.a, publicatie in Belgisch Staatsblad, wijziging KBO.

Beslissing

1. De vereffenaar Schryvers Leo - werd ontslagen met décharge omtrent zijn mandaat,

2. Re vereffening werd gesloten met vaststelling dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening

De boeken en bescheiden zullen neergelegd worden te 2980 Zoersel, Einhoven 10, waar ze gedurende tenminste zeven jaar zullen bewaard worden.

3. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Lambregts Jan, zaakvoerder van Accountantskantoor Lambregts & Co BVBA, met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, ondernemingsnummer BE 0457.738.347, met recht van indeplaatsstelling, voor het verrichten van alle administratieve formaliteiten inzake deze beslissingen, o.a. publicatie in Belgisch Staatsblad, wijziging KBO,

Jan Lambregts

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/09/2012
ÿþ~

s

b

-1

*iaiss~~3"

111

mod'11.1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

03 SEP. 2012

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: BE0881.603.801

Benaming (voluit) : TURNiP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Einhoven 10 2980 Zoersel

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING EN INVER-'EFFENINGSTELLING AANSTELLING VEREFFENAAR - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel, op 24 augustus 2012, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Turnip"

met zetel te 2980 Zoersel, Einhoven 10, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen :

EERSTE BESLUIT.

Kennis wordt genomen van het verslag van de zaakvoerder de dato 15 juli 2012, waaraan toegevoegd een;, staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden, en het verstap van de bedriifsrevisor, Theo Van!! Herck Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;: aansprakelijkheid, kantoorhoudende te Wommelgem, Herentalsebaan 645 vertegenwoordigd door de heer; Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, de dato 2 augustus 2012, besluit met betrekking; tot de invereffeningstelling als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen: heeft de zaakvoerder van de vennootschap een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2012,: opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een; balanstotaal opgeeft van 11.897,94 EUR en een netto-actief van 9.697,94 EUR. Op basis van de: controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professioneler normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschapi volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. Gedaan te Wommelgem, 2 augustus 2012 (volgt de handtekening) THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA, vertegenwoordigd door : Theo Van Herck, Bedrijfsrevisor"

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende ; notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten; waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding,

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

Na voormelde kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden, evenwel onder de opschortende voorwaarde van bevestiging: door de bevoegde rechtbank van koophandel van de benoeming van de heer Schryvers Leo Ernestus= Ludovicus, geboren te Zoersel op 7 april 1939, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 39.04.071.: :359.84, wonende te Zoersel, Einhoven 10, als vereffenaar van de vennootschap, of de door de nagenoemde: bijzondere volmachtdrager aan te duiden vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde: vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank.

Dientengevolge zal de vennootschap "Turnip" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT.

Tot vereffenaar wordt aangesteld: Schryvers Leo Emestus Ludovicus, geboren te Zoersel op 7 april 1939, ; van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 39.04.07-359.84, wonende te Zoersel, Einhoven 10, hier tussenkomend, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze' aanvaarding verzet. (hierna "de Vereffenaar")

Partijen verklaren ingelicht te zijn over het feit dat het mandaat van vereffenaar slechts in functie zal treden : na bevestiging door de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen,

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar.

Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Het mandaat van de Vereffenaar is onbezoldigd.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering geeft ontslag aan de zaakvoerder van de vennootschap, de heer Schryvers Leo voornoemd. Goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal onvoorwaardelijk décharge inhouden van voornoemde zaakvoerder.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan Accountantskantoor Lambregts & co, te Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, en haar aangestelden, waarbij zij elk afzonderlijk de mogelijkheid hebben:

- aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

___________________ __________ -______ ______ __________ _.____._________________

Op de laatste biz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

Voor-

nelot1 en

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.06.2012 12223-0289-009
28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 22.06.2011 11195-0061-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 28.06.2010 10232-0355-011
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 16.06.2009 09238-0065-010
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 19.08.2008 08585-0375-010

Coordonnées
TURNIP

Adresse
EINHOVEN 10 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande