TURNKRING DEUGD EN MOED EKEREN, AFGEKORT : DEUGD EN MOED

Association sans but lucratif


Dénomination : TURNKRING DEUGD EN MOED EKEREN, AFGEKORT : DEUGD EN MOED
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 476.428.465

Publication

23/01/2014
ÿþrnoo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na

neerlegging van de akte ter griffie

RECr; f"eAliiti

FCOOPHr,MD ;i.

I eJ '. 2î{;'

ANT119etFP E N

Ondernerningsnr : 0476.428.465

Benaming

(voluit) : Turnkring Deugd en Moed Ekeren

(verkort) : Deugd en Moed

Rechtsvorm : vzw

Zetel Pastorijveld 51 -2180 Ekeren

Onderwerp akte : Statutenwijziging - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 16 december 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 20 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de, meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college, wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van de voorzitter of van de ondervoorzitter of van de secretaris of van de penningmeester. Uitzondering hierop" betreffen de financiële verrichtingen in naam van de vzw, die tot een bedrag van 5000 EUR individueel door de voorzitter of ondervoorzitter of secretaris of penningmeester uitgevoerd kunnen worden. Boven dat bedrag dienen twee bestuurders gezamenlijk op te treden.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit,

op d^ lantstc biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van , Ec pers-o(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te verlcgenwoordrgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch- Staatsblad _ 23/01/2014 = Annexes du Moniteur belge

1902 9 9

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 21 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen cf verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen gencmen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

De algemene vergadering heeft op 16 december 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Humblet Olivier, Laathoflaan 60, 2180 Ekeren, geboren op 15/02/1989, te Brasschaat

De algemene vergadering heeft op 16 december 2013 tot nieuwe bestuurder benoemd: Holvoet Koenraad, Vooruitgangsstraat 117, 2830 Willebroek, geboren op 20/07/1981, te Deinze

De huidige raad van bestuur is hierdoor als volgt samengesteld:

Aelbrecht Eddy, Wilgehoevestraat 133, 2180 Ekeren, geboren op 25/0911974, te Ekeren

De Pauw Katrien, Coquilhatstraat 49B, Bus 3.6, 2000 Antwerpen, geboren op 1310511976, te Lille

De Witte Martine, Oorderseweg 117, 2180 Ekeren, geboren op 20/11/1957, te Merksem

Holvoet Koenraad, Vooruitgangsstraat 117, 2830 Willebroek, geboren op 20107/1981, te Deinze

Oger Nathalie, Leopcldlei 15, 2180 Ekeren, geboren op 23/12/1974, te Kapellen

Olyslager Yung Shil, Weymouthlaan 23, 2950 Kapellen, geboren op 19/08/1982, te Choong-Nam (ZKo)

Pauwels Chris, Bredestraat 93, 2180 Ekeren, geboren op 0410611964, te Wilrijk

Simons Wesley, Bosstraat 84, 2180 Ekeren, geboren op 19/03/1986, te Ekeren

Verbelen Maria, Pierre Van Gehuchtenstraat 9, 2030 Antwerpen, geboren op 12/04/1954, te Erps-Kwerps

Vervoort Jessica, Paleisstraat 7 bus 1, 2018 Antwerpen, geboren op 01/12/1986, te Antwerpen

VervoortTamara, Pastorijveld 51, 2180 Ekeren, geboren op 3110311978, te Beveren

Verweij Joke, Pastorijveld 94, 2180 Ekeren, geboren op 30/09/1962 te Rotterdam (Nederland)

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Ekeren, op 16 december 2013,

Aelbrecht Eddy

Voorzitter

" Voor- bahoucten

" aan het Belgisch Seaatsblati

_I

Op dc i.zatste biz van 1 rurk B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij ,.in de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te ,crtegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/12/2012
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i I~



b~

E St

KOOPHANDEL

..,..+~,r

~~ ~"

ANû1tisER P EN

Ondernemingsnr 0476.428.465

Benaming

(voluit) : Turnkring Deugd en Moed Ekeren

(verkort) : Deugd en Moed

Rechtsvorm " vzw

Zetel . Frans Lenaertsstraat 25 - 2180 Ekeren

Onderwerp akte : Statutenwijziging - zetellwijziging - wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 19 november 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 2 wordt als volgt gewijzigd:

De zetel van de vereniging is gevestigd te Pastorijveld 51, 2180 Ekeren en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 5 wordt als volgt gewijzigd:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement,

ARTIKEL 18 wordt als volgt gewijzigd:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht Elk toegetreden [id aanvaardt de richtlijnen van het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende nota ns, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad .111

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

ARTIKEL 24 wordt als volgt gewijzigd:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het. Belgisch_ Staatsblad 11/12/2012 - Annexes du Moniteur beige

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

De algemene vergadering heeft op 19 november 2012 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Van de Sompel Chris, Kapelsesteenweg 373, 2180 Ekeren, geboren op 03/12/1968, te Ekeren

De algemene vergadering heeft op 19 november 2012 tot nieuwe bestuurder benoemd:

Simons Wesley, Bosstraat 84, 2180 Ekeren, geboren op 19/03/1986, te Ekeren

De huidige raad van bestuur is hierdoor als volgt samengesteld:

Aelbrecht Eddy, Wilgehoevestraat 133, 2180 Ekeren, geboren op 25109/1974, te Ekeren

De Pauw Katrien, Coquilhatstraat 49B, Bus 3.6, 2000 Antwerpen, geboren op 13/05/1976, te Lille

De Witte Martine, Oorderseweg 117, 2184 Ekeren, geboren op 20111/1957, te Merksem

Humblet Olivier, Laathofiaan 60, 2180 Ekeren, geboren op 15/02/1989, te Brasschaat

Oger Nathalie, Leopoldlei 15, 2180 Ekeren, geboren op 23/1211974, te Kapellen

Olyslager Yung Shit, \Neymouthlaan 23, 2950 Kapellen, geboren op 1910811982, te Choong-Nam (ZKo)

Pauwels Chris, Bredestraat 93, 2180 Ekeren, geboren op 04/06/1964, te Wilrijk

Simons Wesley, Bosstraat 84, 2180 Ekeren, geboren op 19/03/1986, te Ekeren

Verbelen Maria, Pierre Van Gehuchtenstraat 9, 2030 Antwerpen, geboren op 12/04/1954, te Erps-Kwerps

Vervoort Jessica, Paleisstraat 7 bus 1, 2018 Antwerpen, geboren op 01/12/1986, te Antwerpen

VervoortTamara, Pastorijveld 51, 2180 Ekeren, geboren op 31/03/1978, te Beveren

Verweij Joke, Pastorijveld 94, 2180 Ekeren, geboren op 30/09/1962 te Rotterdam (Nederland)

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bijwet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Ekeren, op 19 november 2012

Aelbrecht Eddy Vervoort Tamara

Voorzitter Secretaris

Op dc laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid vande instrumenterende rotans, hetzri vande perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

04/02/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Cock Véronique, Sneeuwbesstraat 75 , 2180 Antwerpen (Ekeren (Antwerpen)), geboren op 11/01/1977, te Antwerpen

Aelbrecht Eddy, Wilgehoevestraat 133, 2180 Ekeren, geboren op 25/09/1974, te Ekeren

Asnot Bart, Sneeuwbesstraat 75, 2180 Ekeren, geboren op 11/07/1978, te Kapellen

De Cock Véronique, Sneeuwbesstraat 75, 2180 Ekeren, geboren op 11/01/1977, te Antwerpen

De Witte Martine, Oorderseweg 117, 2180 Ekeren, geboren op 20/11/1957, te Merksem

Oger Nathalie, Leopoldlei 15, 2180 Ekeren, geboren op 23/12/1974, te Kapellen

Olyslager Yung Shil, Weymouthlaan 23, 2950 Kapellen, geboren op 19/08/1982, te Choong-Nam (ZKo)

Pauwels Chris, Bredestraat 93, 2180 Ekeren, geboren op 04/06/1964, te Wilrijk

Simons Wesley, Bosstraat 84, 2180 Ekeren, geboren op 19/03/1986, te Ekeren

Verbelen Maria, Pierre Van Gehuchtenstraat 9, 2030 Antwerpen, geboren op 12/04/1954, te Erps-Kwerps

Vervoort Jessica, Paleisstraat 7 bus 1, 2018 Antwerpen, geboren op 01/12/1986, te Antwerpen

Vervoort Tamara, Pastorijveld 51, 2180 Ekeren, geboren op 31/03/1978, te Beveren

Verweij Joke, Pastorijveld 94, 2180 Ekeren, geboren op 30/09/1962 te Rotterdam (Nederland)

Uittreksels uit de aktes :

Wijzigingen inzake raad van bestuur :

Bij beslissing van 12/01/2015 wordt de stopzetting van de activiteiten van volgende bestuurders aangenomen :

De Pauw Katrien, Coquilhatstraat 49 B36, 2000 Antwerpen, geboren op 13/05/1976, te Turnhout

Holvoet Koenraad, Vooruitgangsstraat 117 , 2830 Willebroek, geboren op 20/07/1981, te Deinze

Bij beslissing van 12/01/2015 worden de volgende personen tot bestuurder benoemd :

Asnot Bart, Sneeuwbesstraat 75 , 2180 Antwerpen (Ekeren (Antwerpen)), geboren op 11/07/1978, te Kapellen

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld :

Bevoegdheden van de raad van bestuur :

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Ontslagen, benoemingen

*15302190*

(afgekort) : DEUGD EN MOED

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : TURNKRING DEUGD EN MOED EKEREN

Zetel :

0476.428.465

2180

Pastorijveld 51

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ekeren (Antwerpen)

Griffie

Neergelegd

02-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Gemachtigden (bevoegdheden van de gemachtigden en de wijze van uitoefenen ervan) :

De raad van bestuur van 12/01/2015 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in functie benoemd :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorzitter: Aelbrecht Eddy, Wilgehoevestraat 133, 2180 Ekeren, geboren op 25/09/1974, te Ekeren

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van de voorzitter of van de secretaris of van de penningmeester. Uitzondering hierop betreffen de financiële verrichtingen in naam van de vzw, die tot een bedrag van 5000 EUR individueel door de voorzitter of secretaris of penningmeester uitgevoerd kunnen worden. Boven dat bedrag dienen twee bestuurders gezamenlijk op te treden.

Te Ekeren, op 12 januari 2015,

Ondervoorzitter - Secretaris: Vervoort Tamara, Pastorijveld 51, 2180 Ekeren, geboren op 31/03/1978, te Beveren

Simons Wesley Penningmeester

Penningmeester: Simons Wesley, Bosstraat 84, 2180 Ekeren, geboren op 19/03/1986, te Ekeren

Neergelegd door Malisse Thijs, Lasthebber

03/11/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

e

d

I II I1 II I I I II II I IV

" 11165880*

J

r.a aer ;-v,Mle a Arre

ts.Vm d

KCOr°i-ûANDEL

Z LU'1

ANtWeF3PEN

Onder. emingsnr 0476.428.465

,vaitrlt) : Turnkring Deugd en Moed Ekeren

(verkort) " Deugd en Moed

Rechtsvorm : vzw

Zeteg : Frans Lenaertsstraat 25, 2180 Ekeren

Qndenveno akte : Wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering van 04/09/2011 heeft kennis genomen van ontslag als bestuurder van:

Vermeylen Frank, Vogelkersstraat 26, 2180 Ekeren, geboren op 31103/1958, te Sint-Niklaas

De algemene vergadering van 04/09/2011 heeft tot nieuwe bestuurders benoemd:

Humblet Olivier, Laathoflaan 60, 2180 Ekeren, geboren op 15/02/1989, te Brasschaat

Olyslager Yung Shil, Weymouthlaan 23, 2950 Kapellen, geboren op 19/08/1982, te Choong-Nam (ZKo)

De huidige raad van bestuur is hierdoor als volgt samengesteld:

Aelbrecht Eddy, Wiilgehoevestraat 133, 2180 Ekeren, geboren op 25/09/1974, te Ekeren

De Pauw Katrien, Coquilhatstraat 49B, Bus 3.6, 2000 Antwerpen, geboren op 13/0511976, te Lille

De Witte Martine, Oorderseweg 117, 2180 Ekeren, geboren op 20(11/1957, te Merksein

Humblet Olivier, Laathoflaan 60, 2180 Ekeren, geboren op 15/02/1989, te Brasschaat

Oger Nathalie, Leopordlei 15, 2180 Ekeren, geboren op 23/12/1974, te Kapellen

Olyslager Yung Shil, Weymouthlaan 23, 2950 Kapellen, geboren op 19108/1982, te Choong-Nam (ZKo)

Pauwels Chris, Bredestraat 93, 2180 Ekeren, geboren op 04/06/1964, te Wilrijk

Van de Sompel Chris, Kapelsesteenweg 373, 2180 Ekeren, geboren op 03/12/1968, te Ekeren

Verbelen Maria, Pierre Van Gehuchtenstraat 9, 2030 Antwerpen, geboren op 12/04/1954, te Erps-Kwerps

Vervoort Jessica, Paleisstraat 7 bus 1, 2018 Antwerpen, geboren op 01/1211986, te Antwerpen

Vervoort Tamara, Pastorijveld 51, 2180 Ekeren, geboren op 31/03/1978, te Beveren

Verweij Joke, Pastorijveld 94, 2180 Ekeren, geboren op 30/09/1962 te Rotterdam (Nederland)

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht,

Te Ekeren, op 04/09/2011

Aelbrecht Eddy Vervoort Tamara

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz van Lu!k B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de pe-ectcin' bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertogen " oo

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TURNKRING DEUGD EN MOED EKEREN, AFGEKORT : D…

Adresse
PASTORIJVELD 51 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande