TVM BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TVM BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.076.708

Publication

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 19.06.2012 12195-0383-067
10/02/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad i 1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0442.076.708

Benaming (voluit) : TVM België

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berchemstadionstraat 78

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

"

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de'; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT &;; RAES, geassocieerde notarissen", met zetei te Sint-Jans-Molenbeek, op. tweeëntwintig december tweeduizend en elf en°; dragende aan het slot de melding van registratie : "Geregistreerd 5 blad(en) / renvooi(en) op het tweede registratiekantoor; te Jette op 3 januar1.2012, boek 33, blad 88, vak 1. Ontvangen vijfentwintig euro (E 25,00). De Ea. Inspecteur, a.i. (ondertekend), W. ARNAUT.", dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TVM: België", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 78, besloten heeft :

1. tot goedkeuring van het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig boek IX, titel Vbis van het Belgisch Wetboek;: van vennootschappen en Titel 7, Boek 2 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek door de bestuursorganen van volgende vennootschappen:

a. de naamloze vennootschap naar Nederlands recht « TVM zakelijk N.V. », waarvan de statutaire zetel is gevestigd;; te Hoogeveen (adres: 7901 AW Hoogeveen, van Limburg Stirumstraat 250, Nederlands handelsregisternummer 53388992),;:, hierna kortweg" de overnemende vennootschap" genoemd ;

- de dato 30 september 2011,

b. de naamloze vennootschap «TVM België », met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat;t 78, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, onder het ondernemingsnummer 0442.076.708, hierna;: '; kortweg "de overgenomen vennootschap" genoemd ;

:; - de dato 30 september 2011,

- neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, op 31 oktober 2011, en

- bekendgemaakt door mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november 2011, onder nummer`:; 11176448.

2. tot ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap en tot fusie met de overnemende'; vennootschap, mits overdracht aan deze laatste van de algeheelheid der activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva; afgesloten op 1 september 2011.

De tegenprestatie voor de fusie aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap zal enkel uit aandelen ; bestaan. De aandeelhouder van de overgenomen vennootschap zal aldus geen bijkomende opleg in geld ontvangen. Deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de enige aandeelhouder van de overgenomen;; vennootschap, de vennootschap naar Nederlands recht ONDERLINGE WAARBORGMAATSCHAPPIJ TVM U.A., met statutaire zetel te 7901 AW Hoogeveen (Nederland), van Limburg Stirumstraat 250, ingeschreven bij de Kamer van;; Koophandel onder het nummer 04021669, van tweehonderd (200) nieuwe aandelen, volledig volgestort, van de! overnemende vennootschap a rato van één (1) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap met elk een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) voor vijfenzeventig (75) aandelen van de overgenomen vennootschap.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde soort zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de;° bestaande aandelen van de overnemende vennootschap, behalve dat ze slechts zullen delen in de winst vanaf de'i winstverdeling van het boekjaar dat een aanvang neemt op 1 januari 2012.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 30 JAN 2012

I U IllIllHIIilIUII IIII II

*12035124*

bE St

- gedeponeerd bij het handelsregister gehouden door de Kamer van Koophandel Noord-Nederland (Nederland), op 2 november 2011, en

- bekendgemaakt in de Nederlandse Staatscourant op 4 november 2011, onder nummer 20166 en in het; Nederlandse dagblad Trouw op 3 november 2011.

;:

" Voor het overige zal het saldo van de inbreng in de overnemende vennootschap, zijnde het Vers chil ian het op 31 ; december 2011 aanwezige vermogen minus het gestorte bedrag op de aandelen, zijnde tweehonderd duizend euro

200.000,00) als uitgiftepremie/agio worden geboekt. "

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sinds 1 januari 2012, zullen worden beschouwd, " vanuit boekhoudkundig standpunt, als zijnde uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

Deze beslissing tot fusie werd effectief en heeft gevolgen vanaf de dag volgend op de dag waarop de grensoverschrijdende fusie door de Nederlandse notaris werd ondertekend, hetzij 1 januari 2012.

3, dat de jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen I januari 2011 en 31 december 2011 zal worden opgesteld door de raad van bestuur van, de overgenomen vennootschap.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de bestuurders (en commissaris/sen) van de overgenomen, vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. alle bevoegdheden te verlenen aan de heer VAN RAEMDONCK Olivier, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA met kantoor te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, met bevoegdheid om alleen te handelen en met mogelijkheid tot overdracht van bevoegdheid, teneinde de overgenomen vennootschap te: ; vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie en om te waken over het verloop van de overdrachtbewerkingen naar de overnemende vennootschap betreffende de inschrijving van de verschillende elementen het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op 1 september 2011 in de boekhouding van de : overnemende vennootschap.

In het bijzonder zal de heer VAN RAEMDONCK Olivier, voornoemd, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, met kantoor te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, de tweehonderd (200) nieuwe ; aandelen van de overnemende vennootschap kunnen toebedelen aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap en in Voorkomend geval, zorgen voor de bijwerking en het ondertekenen van het register van de aandelen op naam ten laste van de overnemende vennootschap.

Bij deze overdracht ten gevolge van de fusie, is de heer VAN RAEMDONCK Olivier, 'voornoemd, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, met kantoor te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, hierboven aangeduid, ook nog gemachtigd om

 de overgenomen vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogenso-verdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal

van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

"

 alle formaliteiten te vervullen in het handelsregister en bij de B.T.W. en bij de RSZ; ,

 onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hein

bevoegdheid afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

; VASTSTELLING.

; De algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap « TVM België », en de naamloze vennootschap naar

Nederlands recht « TVM zakelijk N.V. », beide voormeld, keurden het fusievoorstel goed en besloten tot ontbinding

zonder vereffening van de vennootschap TVM België, voormeld, Zodoende kwam de fusie tot stand en houdt de Belgische

vennootschap « TVM België », op te bestaan vanaf 1 januari 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, én volmacht, zeven verzakingen, toelichting.

Frank DEPUYT, geassocieerd notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo or

IR

J111764C8

Ondernemingsnr ; 0442.076.708

Benaming

ívofuit, : TVM België

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berchemstadionstraat 78, 2600 Berchem, België

Ç)dryvritte.: Neerlegging fusievoorstel grensoverschrijdende fusie

Neerlegging overeenkomstig artikel 772/7 van het Wetboek van vennootschappen van het fusievoorstel van; 30 september 2011 met betrekking tot een grensoverschrijdende fusie.

A. Voorstel tot grensoverschrijdende fusie tussen de volgende vennootschappen:

1. TVM België NV, een naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met haar maatschappelijke, zetel te Berchemstadionstraat 75, 2600 Berchem, RPR (Antwerpen) en ondernemingsnummer 0442.076.708,; de verdwijnende vennootschap; en

2. TVM zakelijk N.V., een naamloze vennootschap opgericht naar Nederlands recht, met statutaire zetel te! Hoogeveen, en kantoorhoudende te van Limburg Stirumstraat 250, 7901 AW Hoogeveen, Nederland,: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 53388992, de verkrijgende vennootschap.

B. Regelingen volgens de welke de rechten an de schuldeisers en, in voorkomend geval, van de; minderheidsvennoten van de fuserende vennootschappen worden uitgeoefend, alsmede het adres waar; kosteloos volledige inlichtingen betreffende die regelingen kunnen worden verkregen:

1. Aangezien de verdwijnende vennootschap geen minderheidsaandeelhouders heeft en er geen bijzondere; regels zijn voor het uitoefenen van rechten van minderheidsaandeelhouders, is het bepaalde in artikel 772/7(c). van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

2. Gedurende een periode van één maand na de aankondiging van de fusie in een Nederlands landelijk: verpreid dagblad kan iedere schuldeiser van de fuserende vennootschappen door een verzoekschrift aan de: bevoegde Nederlandse rechtbank tegen dit fusievoorstel in verzet komen met vermelding van de waarborg die: wordt verlangd. Tenzij ten minste één van de fuserende vennootschappen zekerheid stelt of een andere;

:. waarborg geeft voor de voldoening van de vordering van de betreffende schuldeiser, zal de Nederlandse

'. rechtbank het verzet gegrond verklaren. Dit geldt echter niet indien de voldoening van een vordering voldoende is gewaarborgd of de vermogenstoestand van de verkrijgende vennootschap na de fusie niet minder waarborg. zal bieden dat de vordering zal worden voldaan dan er voordien is.

3. De schuldeisers van de fuserende vennootschappen wiens vordering jegens een van de fuserende vennootschappen is ontstaan vôôr de publicatie van de fusie in het Belgisch Staatsblad en wiens vordering op dat moment nog niet opeisbaar is, zal het recht hebben om overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van; Vennootschappen zekerheid te verlangen binnen twee maanden na de datum van de bekendmaking van dei fusie in het Belgisch Staatsblad. Deze vordering kan door de verdwijnende vennootschap of de verkrijgende: vennootschap worden voldaan door de vordering te voldoen na het in mindering brengen van een disconto.

4. Meer informatie over de hierboven weergegeven regels kan gratis worden verkregen ten kantore van de verdwijnende vennootschap en de verkrijgende vennootschap.

O de ië3ats~f!

P ~ f i . .. .......................... ....................

~i7. tisd3': ik B veri~t;~k;e~a : R~G~t7: Naam L" `i? hoedanigheid van de instrumenterende :"lotari.rs. hf`.:zÎj van de Oi'.fS(73,t3i?l(en)

~..__. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso, : Nxaarn en handtekening.

~a

angt eregd ter griffie yen de gaga itoophenide! te Aniwerpen, op

3 1 OKT. 2011

Griffie

~nnmrvr~` ûR ~ ~rRr=cri

5 "îi` 2318 von

Ei-G+SCH Áq rSBLAD eEsru u

17/08/2011 : AN283594
27/06/2011 : AN283594
10/01/2011 : AN283594
24/06/2010 : AN283594
21/06/2010 : AN283594
18/06/2009 : AN283594
18/12/2008 : AN283594
21/10/2008 : AN283594
21/10/2008 : AN283594
20/06/2008 : AN283594
03/10/2007 : AN283594
21/06/2007 : AN283594
26/03/2007 : AN283594
07/11/2005 : AN283594
28/10/2005 : AN283594
03/06/2005 : AN283594
16/11/2004 : AN283594
15/06/2004 : AN283594
24/06/2003 : AN283594
13/06/2002 : AN283594
08/06/2001 : AN283594
05/07/2000 : AN283594
31/07/1999 : AN283594
03/01/1997 : AN283594
03/01/1997 : AN283594
01/01/1995 : AN283594
15/05/1993 : AN283594
01/01/1993 : AN283594
16/10/1990 : ANA28345

Coordonnées
TVM BELGIE

Adresse
BERCHEMSTADIONSTRAAT 78 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande