TWEEJEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWEEJEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.813.518

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

derden via de verschillende media, het ontwerpen en plaatsen van reclame onder diverse vormen, het ontwerpen van publicitaire artikelen;

- Grafisch ontwerp, tuinontwerp, ontwerp inzake interieur en decoratie, binnenhuisarchitectuur, etaleurswerkzaamheden, standenbouw;

- Drukkerij en aanverwante activiteiten, reproductie;

- Audiovisuele reproductie, reportages, films;

- De uitbating van een bureau voor administratief en secretariaatswerk, callcenter, postbehandelingen verdeling;

- Het verstrekken van alle opleidingen en trainingen, presentaties en demonstraties;

- Computeradviesbureau, advies, ontwerp en begeleiding inzake informatica en automatisering, internettoepassingen, webdesign, groot- en kleinhandel in hard- en software, randapparatuur en toebehoren;

- Realiseren (concept, opmaak, druk, verwerking, distributie, enzoverder) van handleidingen, folders, brochures en andere bedrijfsuitgaven;

- Grafisch ontwerp en alle multimediale toepassingen die hiermee verband houden, evenals ontwerp van juwelen, kleding, meubelen, modellen en schoenen en ontwerpen van textielpatronen, decoratieartikelen, binnenhuisdecoratie, bouw van maquettes en modellen op schaal, ontwerpen van consumentenartikelen en decoratieartikelen.

- Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters), publicitaire film, publicitaire artikelen, beheer van publiciteitsdragers, hulpactiviteiten in verband met drukkerijen, prepress-activiteiten, zetten bijvoorbeeld tekst en beeld op film, fotografisch en normaal papier, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

- Alle fotografische activiteiten waaronder mode- en reclamefotografie, fotografie voor toeristische doeleinden, maken van foto s voor bedrijven en particulieren, fotostudio s, modefotografie evenals onderwaterfotografie, portretfotografie en maken van trouwfoto s en videoreportages en dergelijke. - Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, gegevensverwerking, onder andere toepassingen in het maken van websites, overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur onder andere toepassingen voor het maken van websites;

- Overige grafische activiteiten;

- Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie);

- Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips;

- Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen;

- Het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort, het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke;

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

- de organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

- Algemene consultancy en auditing, advies inzake bedrijfsvoering en beheer.

- Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen; - Het verstrekken van consulting en advisering op het gebied van beheer, management, marketing, ventures en acquisitions, het optreden als tussenpersoon in de handel;

- Het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten en dit in de ruimste zin van het woord;

- Het optreden als studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake management, ventures en acquisitions en dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op vijf januari tweeduizend vijftien.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

7. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

8.Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één /tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te nemen:

1. Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar neemt aanvang op vijf januari tweeduizend vijftien en wordt afgesloten op

eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

2. Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- de heer Janssens Joeri, voornoemd;

Hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Staatsblad

Coordonnées
TWEEJEE

Adresse
KANUNNIK DE DECKERSTRAAT 20A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande