TWISTER MUSIC FACTORY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWISTER MUSIC FACTORY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.942.741

Publication

16/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-02-2015

Griffie

*15302901*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597942741

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Twister Music Factory

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 11 februari 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  Twister Music Factory .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Schelle, Boomse Steenweg 7.

3. Oprichters:

1/ De heer PETS Sam, geboren te Brasschaat op 28 juni 1993, wonende te 2627 Schelle, Boomse

Steenweg 7;

2/ De heer PETS François, geboren te Mortsel op 2 april 1957, wonende te 2627 Schelle, Boomse

Steenweg 7.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de

verschijners bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- negenduizend negenhonderdtwintig euro (¬ 9.920,00) nog te volstorten door sub 3.1;

- tweeduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 2.480,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door:

- hetzij één statutaire zaakvoerder alleen handelend;

Onderwerp akte :

Boomse Steenweg 7 2627 Schelle

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- hetzij twee zaakvoerders samen handelend, waarvan minstens één een statutaire zaakvoerder dient te zijn.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer PETS Sam, geboren te Brasschaat op 28 juni 1993, wonende te 2627 Schelle, Boomse Steenweg 7 (rijksregisternummer 93.06.28-379.97).

Indien, om welke redenen ook, de voornoemde zaakvoerder zijn functie niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding, wordt nu voor dan tot statutair zaakvoerder aangesteld: de heer PETS François, geboren te Mortsel op 2 april 1957, wonende te 2627 Schelle, Boomse Steenweg 7.

12. Commissarissen: Geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het inrichten en uitbaten van een artiesten- en evenementenbureau in de ruimste zin van het woord, de organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend: - de organisatie van evenementen, manifestaties, kunstmanifestaties, feesten, straatfeesten, themafeesten, dansfeesten, festivals, tornooien, markten en jaarmarkten, concerten, fuiven, shows, defilés, modeshows, miss- en misterverkiezingen, bijeenkomsten, banketten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, congressen, seminaries, teambuildings en incentives; - het aanbieden van activiteiten van amusement, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de activiteiten van diskjockeys, podiumartiesten, circussen, poppentheaters, rodeo s en klank- en lichtspelen;

- de exploitatie van schouwburgen, theaters, concertzalen, music-halls, cabarets en andere accommodaties voor podiumkunsten;

- het inhuren en verhuren van hostessen, presentatoren/presentatrices, zangers/zangeressen, dansers/danseressen, acteurs/actrices, muzikanten, diskjockeys, evenals van orkesten, podia, decors, klank- en lichtinstallaties, tenten, drankvoorzieningen, togen en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten; - alle aannemingen van werken betreffende het fabriceren, leveren, opbouwen, installeren, afbreken, verplaatsen en transporteren van allerhande podia, platformen, tribunes, tenten, drankvoorzieningen, togen en andere gelijkaardige constructies, met inbegrip van het uitvoeren van alle daarmee gerelateerde elektriciteitswerken, laswerken en metaalwerken;

- het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden, met inbegrip van het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten.

2. Het produceren en uitgeven van muziek, het vertegenwoordigen van muziekproducenten, het beheren van platenlabels en het verdelen van platen, cassettes, compact discs, geluids- en alle andere beelddragers, met inbegrip van alle activiteiten betreffende geluidsopname, synchronisatie, muzikale decors, montage en realisatie van magneetbanden.

De activiteit van impresario en het stellen van alle makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en gelijkaardige rechten, waaronder royalty s.

De promotie, het managen, het vertegenwoordigen, het commercialiseren en het optreden als uitgever en boekingsagent van en voor artiesten, auteurs, artistieke groepen, uitvoerende kunstenaars, alsook de begeleiding van (jonge) talenten.

Het beheren, coördineren, uitbaten, deponeren, in waarde stellen, verwerven, vervreemden, in licentie geven of nemen en verdedigen van auteursrechten, digitale rechten, master-ownership rechten, uitgeversrechten, brevetten, octrooien, licenties, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, naburige rechten en aanverwante rechten ter bescherming van onder meer teksten van alle aard, ongeacht de inhoud, de omvang of de vorm, fotografieën, ongeacht de informatiedrager, muzieksequensen, videosequensen of audiovisuele sequensen in het algemeen ongeacht het formaat of de informatiedrager, computerprogramma s en databanken.

Het verlenen van advies en praktische hulp inzake activiteiten op het gebied van de muziek- en mediasector in de ruimste zin van het woord en onder meer op het gebied van persorganen, radio, televisie, video en internet, evenals op het gebied van communicatie in het algemeen, marketing, public relations en persvoorlichting.

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om twintig uur (20u); indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Belfius.

Coordonnées
TWISTER MUSIC FACTORY

Adresse
BOOMSE STEENWEG 7 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande