TWORX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWORX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.821.867

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0362-011
02/09/2013
ÿþ Motl Wond 11.1

_akliïÍ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Il

*13134993*

Ondernemingsar : 0847,821,867 Benaming

(voluit) : TVVORX

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2.2 AUG, 2412

Griffie

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Tentoonstellingslaan 38 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel van het verslag van de algemene vergadering van 1 augustus 2013 :

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen van Tentoonstellingslaan 38, 2020 Antwerpen naar Jules Moretuslei 438, 2610 VViIrijk.

Deze beslissing gaat in vanaf 1 augustus 2013.

Voor eensluidend afschrift

Zaakvoerder

Ketels Tim

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304166*

Neergelegd

03-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847821867

Benaming (voluit): TWORX

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Tentoonstellingslaan 38

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL AFGELEVERD V66R REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 1 augustus 2012, blijkt hetgeen volgt:

Is verschenen:

De heer KETELS Tim Josepha Franciscus Maria, wonende te 2020 Antwerpen, Tentoonstellingslaan 38.

Die verklaart te zijn overgegaan tot de oprichting van:

NAAM:  TWORX

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2020 Antwerpen, Tentoonstellingslaan 38.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitoefenen van alle commerciële en financiële activiteiten van grafische designers meerbepaald alle handelingen met betrekking tot de grafische sector, ondermeer ontwerp, lay-out, illustratie , copywriting, drukwerk, direct mailing, enzovoort;

- Tevens zal zij computerconsultancy activiteiten, andere diensten met betrekking tot informatietechnologie en computeractiviteiten, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten alsook overige zakelijke dienstverlening uitoefenen.

- De vennootschap zal ook activiteiten uitoefenen inzake groothandel in auto's en lichte

bestelwagens, detailhandel in auto's-en lichte bestelwagens, groothandel in andere motorvoertuigen, handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens, handel in aanhangwagens, opleggers en caravans, handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen, detailhandel in andere motorvoertuigen, enzovoort;

- Eveneens het algemeen onderhoud en reparatie van overige motorvoertuigen, het algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens, de reparatie en montage van specifieke auto-onderdelen, carrosserieherstelling, bandenservicebedrijven, handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, onderhoud en reparatie van motorvoertuigen, detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, wassen en poetsen van motorvoertuigen, handelsbemiddeling en groothandel in motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen, verhuur en lease van personenauto's en lichte bestelwagens. - Ook kan zij markt- en straathandel doen in voedings- en genotmiddelen, markt- en straathandel in andere artikelen, detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen, overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, enzovoort; - Activiteiten van managementvennootschap, managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort;

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle

rechtspersonen waarvan zij aandeelhouder, vennoot of lid is. zij mag alle roerende en onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

- De vennootschap mag onroerende goederen verhandelen, zelf bouwen, doen bouw of verbouwen, in leasing geven of nemen, beheren of zelf uitbaten zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag optreden als verkoopspromotor in onroerende goederen.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten of verlenen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken of als belegging aan te houden. De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende goederen kopen als investering, zelfs als ze geen verband houden met het doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL-AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het is gestort ten belope van 12.400 euro, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door KBC Bank. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Elk jaar, op dertig september, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

ONTBINDING-VEREFFENING: De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten. In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD - OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

-Werd tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer KETELS Tim, voornoemd,

-Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

Luik B - Vervolg

aansprakelijkheid  Accountantskantoor MVS II , te 2840 Rumst, Salvialaan 7, met recht van

indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 1 augustus 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TWORX

Adresse
JULES MORETUSLEI 438 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande