TYGIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TYGIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.005.188

Publication

27/06/2014
ÿþmód 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141672 na neerlegging ter griffie van de akte

11à1,11114111 u

v I11111

boit aa Be Star

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op j JUNj 201+

Griffie

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr 0836.005.188

TYGIR

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Mutsaardstraat 18

2000 Antwerpen

WIJZIGING ZETEL  NAAM  DOEL

AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING

ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 12 juni 2014, blijkt onder meer het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "P & CP".

Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "P &

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 12 juni 2014 overgebracht naar 2030 Antwerpen,

Noorderlaan 183.

De eerste alinea van artikel 2 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De zetel is gevestigd te Antwerpen, Noorderlaan 183."

3. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per 8 april 2014, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- De groot- en kleinhandel , aan- en verkoop, import en export evenals de verhuring van aile machines, installaties, gereedschap en toebehoren in de meest ruime zin van het woord voor handels-, nijverheids-, industrieel en ambachtelijk gebruik.

- De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export evenals de verhuring van aile machines, installaties, gereedschap en toebehoren in de meest ruime zin van het woord voor professioneel en particulier gebruik.

- Het onderhoud en de herstelling van alle machines, installaties, en toebehoren, en dit zowel in binnen-

als buitenland. '

- Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, plastieken luiken en plastieken schrijnwerk, en dit zowel in

binnen- als buitenland.

- Fabricage, montage en demontage, onderhoud en herstelling van industriële pijpleidingen en

kanalisaties, en dit zowel in binnen- als buitenland.

- Plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van

fabrieken of werkplaatsen, pompstations en buisleidingssystemen, en dit zowel in binnen- als buitenland.

- Het plaatsen en in werking stellen van buisleidingstoebehoren, en dit zowel in binnen- als buitenland.

- Tussenpersoon in de handel, zowel in binnen- als buitenland.

- De verkoop, het onderhoud, de plaatsing, de montage en demontage en de aanpassing van alle

buisleidingscomponenten in de ruimste zin van het woord (onderhoudscontracten), en dit zowel in binnen- als

buitenland.

- De verkoop, het produceren, monteren en demonteren van alle stalen gebinten en gordingen, alsook het veranderen en aanpassen van bestaande constructies, en dit zowel in binnen- ais buitenland,

- De studie alsook het uitoefenen van mechanische werken aan buisleidingssystemen en aanverwanten, en dit zowel In binnen- als buitenland.

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het ontwerpen en verlenen van adviezen inzake constructie van werktuigtechnische, petrochemische, chemische en fluïdomechanische aard en dit zowel in binnen- ais buitenland.

- De engineeringsactiviteiten in de ruimste zin van het woord, en onder meer bestaande uit het doen van opzoekingen en studies slaande onder meer op de inventaris van hulpmiddelen, marketing, uitvoerbaarheid- en rendabiliteitsstudies, detailstudies, het maken van tekeningen, modellen en ontwerpen vereist voor de uitvoering van projecten, het geven van bijstand bij het aanvragen van financieringen, offertes, kwaliteitsonderzoeken, de exploitatie zelf, de opleiding van het personeel en het uitoefenen van toezicht, leiding en coördinatie en de inbedrijfstelling van installaties, en dit zowel in binnen- als buitenland.

- De projectontwikkeling, in binnen- en buitenland.

- Het verhandelen van systemen, procedés, industriële installaties, medische apparatuur, sleutel op de deur projecten en aile nuttige en nodige materialen, rechtstreeks of onrechtstreeks bestemd tot de uitvoering en realisatie van het maatschappelijk doel, en dit zowel in binnen- en als buitenland.

- De bouw van staalstructuren en industriële pijpleidingen, alsook speciale installaties, zowel in binnen-als buitenland.

- Studie, àntwerp, levering en plaatsing van leidingwerk, apparaten en tanks in thermoplastische en thermohardende kunststoffen, in binnen- en buitenland.

- Supervisie tijdens plaatsing, indienstneming en periodieke controle van leidingwerk, apparaten en tanks in thermoplastische en thermohardende kunststoffen, in binnen- en buitenland.

- Studie, ontwerp, productie, levering en plaatsing van uitzettingsstukken in metaal, elastomeer, weefsel en kunststof, voor lucht-, gas-, vloeistof- en vaste stoftransportleidingen, in binnen- en buitenland.

- Supervisie tijdens plaatsing, indienstneming en periodieke controle van uitzettingsstukken in metaal, elastomeer, weefsel en kunststof, voor lucht-, gas- vloeistof- en vaste stoftransportleidingen, in binnen- en buitenland,

- Studie, ontwerp, productie, levering en plaatsing van statische en dynamische ophang- en ondersteuningssystemen voor leidingen en apparaten, in binnen- en buitenland.

- Supervisie tijdens plaatsing, indienstneming en periodieke controle van statische en dynamische ophang- en ondersteuningssystemen voor leidingen en apparaten, in binnen- en buitenland,

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samenstelling of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of nog op te richten industriële en hand elsondememingen deelnemen.

Zij handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

4. Artikel 24 van de statuten inzake onder meer verdeling liquidatiesaldo werd integraal gewijzigd en de laatste alinea van artikel 24 luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

5. De in functie zijnde zaakvoerder werd eervol ontslagen, te weten: de heer DE SMET Mattias, geboren te Bergisch Gladbach (Duitsland) op 26 december 1979, wonende te 2000 Antwerpen, Mutsaardstraat 18.

6. Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd benoemd: de heer VAN TILBURG Josephus Virginie Adrianus, geboren te Ossendrecht (Nederland) op 26 maart 1962, wonende te 4645CD Putte (Nederland), Begoniastraat 36.

7. Er werd aam

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1,

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HELLEMONS EN ANTHONISSEN", rechtspersonenregister Antwerpen 0475.796.975, met zetel te Stabroek, Dorpsstraat 174-176,

en hun aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle

belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank

van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving,

wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank

van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze

opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten, staat activa & passiva, verslag

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0098-010
16/05/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1II 0II 0111111111111111 II Ille

*11073236*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

'0 4 tIE

Griffie

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

0836.005.188

Ondernemingsnr :

Benaming : TYGIR

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mutsaardstraat 18

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te:

Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris

te Antwerpen, op 2 mei 2011, dat: "

1. Rechtsvorm - naam: een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "TYGIR".

2. Zetel: Antwerpen, Mutsaardstraat 18.

3. Oprichters:

1) De heer DE SMET Maltias, geboren te Bergisch Gladbach (Bondsrepubliek Duitsland) op 26: december 1979, wonende te 2000 Antwerpen, Mutsaardstraat 18,

2) De heer JONCKHEERE Steven Robert André, geboren te Oostende op 14 januari 1983, wonende te 8400 Oostende, Frère-Orbanstraat 251.

4. Kapitaal: ¬ 18.600,00"

5. Gestorte bedrag: ¬ 6.300,00

6. Nog niet volgestorte inbrengen: ¬ 12.300,00

sub 3.1: ¬ 6.150,00

sub 3.2: ¬ 6.150,00

7. Samenstelling: in geld

8. Boeklaar: 01/01 tot 31/12. Het 151e boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een, twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op: wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van' een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeninasaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na: vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de.

vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de' vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de, algemene vergadering bevoegd is alsmede voor alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen voor een bedrag van meer dan tweeduizend euro (¬ 2.000,00) waarvoor een voorafgaandelijke machtiging van, de algemene vergadering vereist is, onverminderd het bepaalde in de alinea hierna.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

12. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

13. Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn werd aangesteld, op elk ogenblik herroepbaar: de heer DE SMET Mattias, voornoemd.

14. Commissarissen: geen.

15. Doek De vennootschap heeft tot doel: alle activiteiten op gebied van informatica en telecommunicatie

met onder meer:

a) Computer- en telecomadviesbureau, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



- verlenen van advies over soorten computers en communicatienetwerken (hardware en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing;

- de activiteiten van systeemintegrators.

b) Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder meer dient te worden begrepen:

- analyseren, ontwerpen, programmeren en installeren van gebruiksklare systemen, inclusief

automatisatie systemen: ontwikkeling productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard en

speciale programmatuur;

- het verlenen van advies met betrekking tot informatica programma's;

- het verlenen van programmatie en/of consultancy diensten aan andere bedrijven;

- het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

- de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid;

- de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan;

c) Het inrichten en geven van opleidingen op gebied van informatica, telecommunicatie, het gebruik van applicaties of hardware.

d) Gegevensverwerking.

e) Alle activiteiten in verband met internet, alle intemettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en beheren of "hosten" van websites, e-commerce en e-business websites, zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, evenals aile dienstverlening aangaande het voorgaande.

f) Overige activiteiten in verband met computers.

g) De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering en telecommunicatie, waaronder hardwaremateriaal voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde;

h) Onderhoud en herstelling van hardware.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

16. Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

17. Volmacht(en): Nihil.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

KBC. "

19. Bijzondere volmachten:

Er werd aan:

1/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorrn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HELLEMONS & ANTHONISSEN", rechtspersonenregister 0475.796.975, met zetel te Stabroek, Dorpsstraat 174-176, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", rechtspersonenregister Antwerpen 0458.490.195, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.', alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TYGIR

Adresse
MUTSAARDSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande