ULFI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ULFI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.385.810

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 30.10.2013 13648-0141-011
16/01/2012
ÿþ ,l' Mod word 11.1

_.__- . _. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

11111J111111,1,11Ijelllill

Ieergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel ie Antwerpen, op

4 JAN. 7012

Griffie

Ondernemingsnr : 0 8 42 " 3 8 5 o 8 1 0

Benaming

(voluit) : ULFI

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cruyslei 88 te 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Jacqueline Helderweirt te Antwerpen-Berchem, vervangende haar ambtgenoot notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre, wettelijk belet, op 22 december 2011, "geregistreerd twaalf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 23 december 2011, boek 228 blad 23 vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. Van Etsen", blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ULFI" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer MORTELMANS LUC August Maria, gepensioneerde, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Cruyslei 88.

2. Mevrouw VERHAEGEN Wilfrieda Ludovica Rosalie, gepensioneerde, wonende te 2100. Antwerpen (Deurne), Cruyslei 88.

3. De heer MORTELMANS Luc Wilfried Johan Maria Ludovicus, notaris, wonende te 2970 Schilde, Brasschaatsebaan 17.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ULFI".

3) Zetel: gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Cruyslei 88.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland en op alle wijzen en manieren,

die zij het meest geschikt zou achten:

I) voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoorts), zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij mag alle activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financ;ële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van alle werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6) Kapitaal: Met geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd vijftigduizend euro (850.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 850 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde heer Luc August Mortelmans en voornoemde mevrouw Wilfrieda Verhaegen tekenen in op in totaal achthonderd vjifentwintig aandelen, onderschrijven elk van deze achthonderd vijfentwintig aandelen volledig door middel van inbreng in in natura van hierna gemeld onrooerend goed volstorten elk van deze achthonderd vijfentwintig aandelen volledig zodat er door hen niets meer te volstorten blijft.

Beschrijving van het ingebrachte eigendom:

STAD ANTWERPEN (tweeëndertigste afdeling)  district DEURNE (zesde afdeling):

In een eigendom op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te 2100 Antwerpen-Deurne, Cruyslei, 88-90, de kantoorkavel, gemerkt "K", waaraan verbonden 770/1.000sten in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Verslag bedrijfsrevisor:

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen heeft de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Clybouw Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 249, 0446.129.922, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer André Clybouw, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de inbreng in natura van hierboven gemeld onroerend goed een verslag opgesteld op twintig december tweeduizend en elf, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"7. Besluit

De inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van BVBA ULFI ten bedrage van 825.000 EUR bestaat uit de kantoorkavel "K" begrepen in het onroerend goed gelegen te Cruyslei 88-90, 2100 Antwerpen (Deurne).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering steunt op de venale waarde van de onroerende goederen zoals vastgesteld door een notaris en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting (no fairness opinion).

Antwerpen, 20 december 2011

Clybouw Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

André Clybouw

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de CBFA

Zaakvoerder

Voornoemde heer Luc Wilfried Mortelmans tekent in op vijfentwintig aandelen, onderschrijft elk van deze vijfentwintig aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstort elk van deze vijfentwintig aandelen volledig zodat er door hem niets meer te volstorten blijft.

Notaris Jacqueline Helderweirt te Antwerpen-Berchem bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE16 1111 7183 3574 bij ABK Bank.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

 fr'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december" van ie ter jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zulten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer MORTELMANS Luc Wilfried Johan Maria Ludovicus, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en meer in het bijzonder volgende handelingen en/of verbintenisssen:

-de overname van de bestaande huurovereenkomsten met ingang vanaf 1 juli 2010

-het uitvoeren van een gevelherstelling aan de voor en achtergevel van het gebouw gesloten met de

onderneming Tracon (facturen dd. 24, 30 september en 21 oktober 2010).

-het uitvoeren van bureelinrichtingswerken met de firma Timber in november 2011.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

Voor ontledend uittreksel

Jacqueline Helderweirt

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 22 december 2011

-een bankattest

-oprichtersverslag

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 29.10.2015 15660-0231-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16551-0382-010

Coordonnées
ULFI

Adresse
CRUYSLEI 88 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande