UNION BANK OF INDIA

Divers


Dénomination : UNION BANK OF INDIA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.913.163

Publication

26/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111ttlIMIIIJI 1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 15 ME, 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.913.163

Benaming

(voluit) : UNION BANK OF INDIA

(verkort):

Rechtsvorm: Buitenlandse Vennootschap naar Indisch Recht

Zetel: 400 021 Mumbai (India), Vidhan Bhavan Marg 239

Bijhuis België: 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING ADRES BIJHUIS BELGIË

Bij beslissing van de wettelijke vertegenwoordiger met ingang vanaf 27 maart 2014 wordt het adres van het

bijhuis België verplaatst naar 2018 Antwerpen, Rijfstraat

Antwerpen, 27 maart 2014.

De Heer BELAGATTA SATHYANARAYANA J018 Venkatesha.

wettelijke vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

02/04/2014
ÿþ/Pm. Mod word 11.1

llti = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111 11ll 1lfl 11 I1I fl1I I 1I1I

" 140,2242"

Jeergelegd ter grlffle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op

2 1 MRT 201&

Griffie

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Ondernemingsnr : 0843.913.163

Benaming

(voluit) : UNION BANK OF INDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Indisch Recht

Zetel : Vidhan Bhavan Marg 239 - 400 021 MUMBAI - INDIA

BIJHUIS BELGIE : De Keyseriei 5 bus 58 - 2018 ANTWERPEN - BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMINGEN

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, verklaart UNION BANK OF INDIA, een rechtspersoon opgericht krachtens de Wet op het Bankwezen (Overname en Overdracht) van 1970, met hoofdkantoor te Union Bank Bhavan, 239, Vidhan Bhavan Marg, Nariman Point, Mumbai 400 021 en filialen in India en elders (hierna "de Bank" genoemd):

Overwegende dat Belagatta Sathyanarayana Jois Venkatesha (hierna "B.S. Venkatesha" of "de Gevolmachtigde" genoemd), zoon van Shri B. K. Sathyanarayana Jois, voor de Bank werkt als ADJUNCT-ALGEMEEN DIRECTEUR, en wordt aangesteld en door de Bank naar België wordt afgevaardigd als 'Chief Executive Officer' / Wettelijk vertegenwoordiger van het Bijkantoor van de Bank te Antwerpen, België.

En overwegende dat teneinde bovenvermelde B. S. Venkatesha in staat te stellen om volledig en rechtsgeldig op te treden voor de vestiging, de leiding en het beheer van de zaken van de Bank te Antwerpen, België, heeft de Bank beslist hem deze volmacht te verlenen.

Hierbij wordt verklaard en bevestigd dat de Bank de hierbij genoemde B. S. Venkastesha benoemt, aanwijst en aanstelt als de echte en wettige Gevolmachtigde van de Bank te Antwerpen, België om voor en in naam van de bank alle handelingen, zaken, bevoegdheden en dingen uit te oefenen en uit te voeren die hierin worden vermeld krachtens deze Volmacht van 29 november 2013 op dezelfde manier en even efficiënt zoals de Bank dit zou kunnen doen of zoals de bovenvermelde B.S. Venkatesha zou kunnen doen indien hij de bevoegdheid hiervoor had gekregen krachtens de bovenvermelde volmacht van 29 november 2013.

Om INDIVIDUEEL alle of enige van de volgende handelingen, daden of dingen te doen, namelijk:

Van de overheid of plaatselijke of officiële of gemeentelijke of andere betrokken autoriteiten in België elke toelating of vergunning aanvragen en verkrijgen die nodig kan zijn om de Bank in staat te stellen een bijkantoor te Antwerpen, België op te richten, te vestigen en de functies van een Bank uit te oefenen, en alle documenten ondertekenen en de vereiste overeenkomsten uitvoeren met de Overheid, Semi-Overheid en plaatselijke autoriteiten in België, voor deze doeleinden en aile voorwaarden van Toelatingen of Vergunningen en deze overeenkomsten naleven, vervullen en uitvoeren en alle beloftes of waarborgen geven die voor dit doel nodig zijn en voldoen en/of zorgen dat voldaan wordt aan alle wetten, regels en reglementen die van kracht zijn in België met betrekking tot de oprichting en de leiding van bankzaken of die op een andere manier betrekking hebben op de Bank zoals toegelaten is door de Belgische wetgeving, en alle aangiften en andere verslagen ondertekenen en indienen die door de Bank moeten worden ingediend, en in het algemeen alle verplichtingen en taken van de Bank vervullen die eigen zijn aan de werking en aan de behandeling van bankzaken in Antwerpen, België.

Elke betaling doen die vereist is voor de bovenvermelde doeleinden en die door de Bank moet worden vereffend tijdens de normale bedrijfsvoering in Antwerpen, België en daarvoor rechtsgeldige kwijting en vrijstelling verkrijgen.

Personen op proef, tijdelijk of vast in dienst nemen van de Bank in Antwerpen, België, onder de voorwaarden die de Bank zal bepalen en ook in overeenstemming met de plaatselijke wetten, en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

tewerkstelling onderbreken en opzeggen of op een andere manier beëindigen, met of zonder vooropzeg, van een persoon die nu of in de toekomst tewerkgesteld wordt door de Bank in Antwerpen, België, en te gelegener tijd een persoon die nu of in de toekomst tewerkgesteld wordt door de Bank in Antwerpen, België, overplaatsen of terug overplaatsen naar een plaats of plaatsen buiten India waar de Bank nu of in de toekomst zaken zou doen.

Boekhouders, bedrijfsrevisoren, raadslieden, juridische adviseurs, pleitbezorgers, notarissen, architecten, experts, taxateurs, inklaringsagenten en expediteurs en alle ander personen en agenten waarvan de diensten nodig of geschikt kunnen zijn voor de leiding van de zaken van de Bank of een deel ervan of op de ene of andere manier daarmee verbonden of verbonden met een handeling, zaak, daad of ding waartoe de Gevolmachtigde hierbij gemachtigd is, tewerkstellen, aanstellen, behouden, raadplegen, betalen en de aanstelling of tewerkstelling ervan beëindigen.

Alle onroerende of roerende goederen van de Bank verzekeren en verzekerd houden.

Aile Bankrekeningen voor en in naam van de Bank openen, houden en sluiten in elke munteenheid bij een Bank in België, en alle richtlijnen geven in verband met de transacties op deze bankrekeningen, alle documenten uitvoeren en ondertekenen die daarvoor nodig zijn, en cheques trekken, fondsen terugnemen en verwerken op deze Bankrekeningen, en alle andere verrichtingen doen en documenten uitvoeren die daarvoor vereist kunnen zijn.

Gedematerialiseerde rekeningen, andere garantierekeningen, effectenrekening en kluizen openen, houden en sluiten bij een bank en financiële instelling in België en buiten India,

Beheerrekeningen ontvangen, in bewaring houden en openen voor de ontvangst en deposito van effecten en investeringen, en andere zaken in naam van de klanten van de Bank. Deze bewaarnemingsdiensten gebruiken van andere banken en financiële diensten, buiten India.

Vergaderingen bijwonen met andere leningverstrekkers voor het verlenen van kredieten aan bedrijven, ondernemingen en klanten van de Bank, met inbegrip van vergaderingen voor de syndicaatvorming van kredieten en alle documenten uitvoeren die te dien einde vereist zijn.

Alle activiteiten verrichten voor de syndicaatvorming van schulden voor en in naam van bedrijven, ondernemingen of klanten in België en buiten India, een Speciaal Opgerichte Onderneming (Special Purpose Vehicle of SVP) openen, houden en sluiten om te voldoen aan de schuldvereisten van het bedrijf, de onderneming of de klant.

De betekening van een gerechtelijk bevel, dagvaarding of een andere gerechtelijke procedure (met of zonder protest) aanvaarden, en verschijnen (met of zonder protest) en de Bank vertegenwoordigen in een rechtbank of tribunaal en voor alle magistraten of justitiële of andere functionarissen zoals de Gevolmachtigde raadzaam zal achten, en voor de Bank en in naam van de Bank of op een andere manier acties, gedingen, verzoekschriften of andere burgerlijke en/of strafrechtelijke rechtsvorderingen instellen en voortzetten of verdedigen in een rechtbank of tribunaal betreffende een schuld, contributie, vordering of eis, of een recht, titel, belang, goed, claim, zaak of ding zoals nu of in de toekomst verschuldigd of te betalen of opeisbaar of op enige wijze toebehorend aan of invorderbaar of ontvangbaar door de Bank en/of met gevolgen voor de bank op welke manier ook, met om het even welke methode of om het even welke rekening, en verschijningen, volmachten of andere machtigingen ondertekenen ten gunste van, en adviseurs, advocaten of andere rechtsbeoefenaars behouden, betalen en in dienst nemen om op te treden, te verschijnen en/of te pleiten namens de Bank in aile acties, verzoekschriften of andere gerechtelijke procedures en verklaringen, verzoeken, klachten, schriftelijke verklaringen, tegeneisen, compenserende vorderingen, beëdigde verklaringen, aanvragen en alle andere processtukken ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen, en dezelfde actie, geding, verzoekschrift of andere gerechtelijke procedures voortzetten of verdedigen of regelen.of aanpassen of laten vallen of een compromis sluiten of een schikking treffen of naar arbitrage verwijzen of stopzetten of afwijzing toestaan zoals de Gevolmachtigde geschikt zal vinden, en beroep, tegenberoep, bezwaren, tegenbezwaren, verzoek om aanhangig te maken, hernieuwd onderzoek of herziening van een strafoplegging, beschikking, vonnis, uitspraak, arrest of regeling indienen, definitief of interlocutoir in deze actie, geding, verzoekschrift of andere gerechtelijke procedure, en alle vereiste verzoekschriften, memoranda of aanvragen ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen en controleren voor dezelfde doeleinden, en afwijzing van verzet toestaan of elke burgerrechtelijke actie, geding of andere rechtsvordering intrekken, en een schikking treffen of (voor zover toegestaan door de wet) elke strafrechtelijke procedure laten vallen, en ook alle andere wettelijke manieren en middelen gebruiken voor de recuperatie of de inning van een som geld of claim door de Gevolmachtigde zal worden beschouwd ais verschuldigd, te betalen, toebehorend aan of betaalbaar aan de Bank door om het even welke persoon en op om het even welke manier of met om het even welke gevolgen voor de Bank. Voldoen aan een arrest of vonnis geveld tegen de bank of ten uitvoer leggen en stappen ondernemen in uitvoering (op welke toelaatbare manier dan ook) van een vonnis, arrest of besluit ten gunste van de Bank op de wijze die de Gevolmachtigde geschikt acht. Verzoeken om de uitgave van insolventie- of faillietverklaringen, en griffierechten, kosten, provisie en politierechten betalen en de teruggave of betaling of terugbetaling daarvan ontvangen, en in de Rechtbank betalen en van de Rechtbank alle bedragen recupereren betaald in of ontvangen van de Rechtbank, en arresten of bevelen ondertekenen en geheel of gedeeltelijk

,~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

voldoen, en alle kosten van deze actie, geding, verzoekschrift of rechtsvordering betalen of ontvangen. En elke betaling verrichten met of zonder protest.

Verschijnen in elke zaak of gerechtsgeding betreffende of met gevolgen hoe dan ook voor de Bank voor een scheidsrechter, bemiddelaar, Bemiddelingsraad, Loonraad, arbeidsfunctionaris of arbeidsgerecht, arbeidstribunaal, onderzoekscommissie of om het even welke arbiter, acquisitie- of requisitiefunctionaris, ontvanger, accijns- , douane- of politiebeambte of fiscale ambtenaar, fiscaal gerecht of fiscaal tribunaal en autoriteiten of om het even welke belastingdienst en tribunalen of om het even welke andere autoriteiten of tribunalen of functionarissen of om het even welk comité of commissie, en in het algemeen voor welke regering ook of wettelijke of fiscale of gemeentelijke functionarissen of autoriteit of voor om het even welk tribunaal of om het even welke persoon of personen die een gerechtelijke of buitengerechtelijke of executieve of administratieve of belastingsfunctie of fiscale functie of bevoegdheden uitoefenen of beweren uit te oefenen, en verschijnen (met of zonder protest) en de betekening aanvaarden van een proces (met of zonder protest) en beginnen met het voeren, verdedigen en uitvoeren van alle of een deel van de procedures voor één van de bovengenoemde personen, functionarissen, autoriteiten, rechtbanken, tribunalen, raden, comités of commissies, en ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen van aanvragen, verzoekschriften, verklaringen, schriftelijke verklaringen, processtukken, beëdigde verklaringen, memoranda, en beroep aantekenen, aanhangig maken, een nieuw onderzoek of een herziening vragen van of in uitvoering of tenuitvoerlegging van een uitspraak, beschikking, strafoplegging, vonnis, veroordeling, arrest of bevel (definitief of interlocutoir) verleden voor deze persoon, functionaris, autoriteit, rechtbank, tribunaal, raad, comité of commissie, en een scheidsrechterlijke beslissing inroepen, aanpassen, een schikking treffen of intrekken van een zaak of geding aanhangig voor deze persoon, functionaris, autoriteit, rechtbank, tribunaal, raad, comité of commissie, en elke betaling doen of ontvangen die moet worden gedaan of ontvangen als gevolg van dit geding met of zonder protest.

Elke kennisgeving of formulier of aangifte of rekening ondertekenen, maken en indienen in verband met inkomstenbelastingen of elke andere belasting met betrekking tot inkomsten of kapitaal onder welke naam ook nu geheven of hierna te heffen, of met om het even welk belastingstarief, belasting, aanslag, heffing of cijns, en maken, ondertekenen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen van elk verzoekschrift, aanvraag, beëdigde verklaring, beroep, aanhangigmaking, revisie of aanvraag tot revisie of om het even welke procedure krachtens om het even welke wet, verordening of bevel of regels of reglementeringen in verband met belasting van inkomsten of kapitaal of het heffen van een belasting, belastingtarief, cijns, aanslag of heffing van om het even welke aard hetzij nu of hierna van kracht, en ondertekenen en uitvoeren van een gerechtsborgtocht, of elke andere verbintenis, borgsom of borgtocht.

De gebouwen aanduiden die vereist zijn voor de vestiging of verplaatsing van het bijkantoor en de huurvoorwaarden ervoor onderhandelen en de nodige huur- en leaseovereenkomsten uitvoeren, en alle andere documenten voor dit doel, de overeengekomen huur betalen voor de gebouwen en de kwijtingen ontvangen voor de betaalde huur.

Telefoonaansluitingen en postbusnummers aanvragen voor de vertegenwoordiger in Antwerpen, België, om toelatingen, licenties te bekomen van de betrokken autoriteiten, alle vereiste documenten en overeenkomsten uitvoeren, en alle bedragen en huur betalen voor deze telefoons en postbussen.

Alle bedragen ontvangen en betalen voor en in naam van de Bank en kwijting verlenen en ondertekenen en effectieve vrijstelling verlenen voor bedragen die aldus werden betaald en ontvangen en effecten en waarden ontvangen van welke aard ook als deposito of voor bewaring, pand of op een andere manier.

Deposito's ontvangen en betalen onder de voorwaarden die te gelegener tijd worden bepaald door de Bank en specifieke formulieren, stortingsformulieren, ontvangstbewijzen, rekeningboekjes en andere boekingsstukken in verband met deze ontvangen of betaalde deposito's ondertekenen en ook de rente betalen op vaste deposito's en andere deposito's in overeenstemming met de tarieven die te gelegener tijd of speciaal worden bepaald en vastgelegd door de Bank.

Wissels, promesses, cheques, traites en andere verhandelbare of overdraagbare papieren of handelspapieren en andere instrumenten van welke aard ook in naam van de bank trekken, opstellen, aanvaarden, endosseren, uitvoeren, uitgeven en verhandelen.

Wissels, promesses, coupons, traites, cognossementen, warrants, obligaties, certificaten, scripts en andere instrumenten en effecten, al dan niet overdraagbaar of verhandelbaar of behandeld als verhandelbaar in België of elders verdisconteren, kopen, verkopen en verhandelen; pensioenen ontvangen, rente of andere inkomsten betalen.

Geld van de bank of van klanten investeren in promesses, leningen, voorraden, obligatie of door hypotheek gedekte obligaties van een Overheid, Staat of Provincie, plaatselijke autoriteit, Gemeente, andere onderneming en in aandelen, effecten en obligatiekapitaal (doorlopend of op een andere wijze) van een Spoorweg, Bank en andere vennootschap op aandelen of partnerschap en andere effecten en investeringen van welke aard ook, en deze effecten verkopen, toewijzen, overdragen of op een andere manier erover beschikken en fondsen bijeenbrengen, lenen of opnemen in naam van de Bank en voor dat doel de bovenvermelde effecten of een deel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ervan verkopen, toewijzen, overdragen, hypothekeren of verpanden en rente, dividenden, obligaties of andere inkomsten ervan ontvangen.

Alle mogelijke gronden, pachtgoederen en onroerende eigendommen ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan of een deel ervan kopen, huren of op een andere manier verwerven en alle gronden, pachtgoederen en onroerende goederen van de Bank ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan verkopen, verhuren, vervreemden of verhandelen onder de voorwaarden die de Gevolmachtigde geschikt zal achten.

Alle of een gedeelte van de bevoegdheden verleend aan de bank bij een hypotheek of last ten gunste van de Bank uitvoeren, verkopen en uitoefenen en alle andere handelingen verrichten en dingen doen die de Gevolmachtigde geschikt za! achten voor de bescherming van de Bank of voor de uitvoering of uitoefening van een recht of vcorrecht van de Bank in verband met een hypotheek of last of onroerende eigendom of gepachte eigendom of onroerend goed ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan en ongeacht de ligging.

Alle eigendommen gehypothekeerd of belast voor de terugbetaling van bedragen verschuldigd aan de Bank recupereren, opnieuw toewijzen en opnieuw overdragen en rechtsgeldig kwijting verlenen bij ontvangst van deze bedragen.

Voor alle bovenvermelde doeleinden verleent de Bank de Gevolmachtigde de bevoegdheid om te ondertekenen of alle verkoopsdocumenten, overdrachten van aandelen, charterovereenkomsten en andere handelscontracten, obligaties, akten of documenten te ondertekenen bij de Douane, Accijnzen of eiders in verband met goederen, waren of handelswaren of de invoer of uitvoer ervan, lasten, overdrachten, overmakingen, toewijzingen, hypotheken, overdrachten van hypotheken, heroverdrachten, hertoewijzingen, leaseovereenkomsten en afschriften van leaseovereenkomsten, ook van de staat, overgaven, verklaringen als bevestiging, kwijtingen, opheffingen, vrijstellingen, registers, verzoekschriften en alle andere akten en documenten, al dan niet met betrekking tot handelsactiviteiten of andere die moeten of zouden moeten worden ondertekend, voorzien van zegels en afgegeven met het oog op de uitoefening van de bevoegdheden, zaken en dingen die hierbij worden verleend aan de Gevolmachtigde of een deel ervan, met vrijstelling daarbij voor de persoon of personen die deze ondertekenen en afgeven en alle bedragen betalen daaronder als gevolg van betrokkenheid bij de aanvraag ervan of aansprakelijkheid voor het verlies, de verkeerde toepassing of riettoepassing ervan.

Deze volmacht inschrijven of registreren of zorgen voor de inschrijving of registratie ervan in een officieel Register of een rechtbank in België of eiders met of door anderen, openbare onderneming, vennootschap of persoon en ook alle akten, kennisgevingen, verzoekschriften, contracten, instrumenten of documenten die ingeschreven of geregistreerd kunnen of moeten worden.

Vorderingen of rechtszaken, faillissementen, vereffeningen of andere procedures instellen, vervolgen, naar aanleiding daarvan verschijnen of verdedigen in elke rechtbank, rechtbank voor equity zaken, Faillissementsrechtbank of Admiraliteitshof of voor een consul of andere ambtenaar met betrekking tot een recht, titel, belang in een eigendom, zaak of ding waarin de Bank een belang kan hebben en verdrag te sluiten of stopzetten of terugtrekken of een vonnis verkrijgen zoals de Gevolmachtigde geschikt acht.

Een faillissement aanvragen en bewijzen en een faillissementsprocedure of vereffeningsprocedure beginnen of eraan deelnemen en crediteurenvergaderingen bijwonen en stemmen tijdens deze vergaderingen en alle attesten of vrijstellingen ondertekenen en in het algemeen alle handelingen verrichten in verband daarmee op een zo volledig en efficiënt mogelijke manier.

Alle aandeelhoudersvergadering en bijwonen van een vennootschap of onderneming waarin de Bank een belang kan hebben of stemrecht heeft en deelnemen aan de procedures tijdens deze vergaderingen.

Op rechtmatige wijze de personen van een debiteur in hechtenis nemen en arresteren en geld, eigendommen, goederen en effecten van een debiteur of een andere persoon die aansprakelijk is tegenover de Bank weerhouden, in beslag nemen, in bezit nemen en verkopen om welk reden ook en rechtsgeldig optreden om betaling of voldoening te verkrijgen van een schuld of andere aansprakelijkheid tegenover de Bank,

Vrijstellingen vorderen, krijgen, ontvangen en geven in naam van of voor voormelde vennootschap voor alle schulden, voorschotten en vorderingen verschuldigd aan de Bank, bovendien alle wettelijke stappen nemen en middelen gebruiken voor de recuperatie en inning van deze schulden en voorschotten en ook alle rechtszaken, vorderingen, eisen en geschillen instellen, vervolgen en verdedigen in de rechtbank.

Voor en in naam van de. Bank bezit nemen van alle gronden, huizen, gebouwen, goederen en andere eigendommen die gehypothekeerd werden of toebehoren aan de Bank in zijn geheel of in trust als borg en voor dat doel alle bevoegdheden en machtigingen uitoefenen die de Bank mag of kan uitoefenen.

Voor-itehoud2n aan het Bergisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Optreden in naam van de Bank voor alle zaken die inherent zijn aan of ontstaan uit een faillissement of insolvabiliteit of een akkoord of regeling met de crediteuren van een persoon of personen met schuld of onder aansprakelijkheid tegenover de Bank of waarvan wordt beweerd dit te zijn of bij de ontbinding van een vennootschap met schuld of onder aansprakelijkheid of waarvan wordt beweerd dit te zijn.

Waarborgen en schadeloosstellingen tekenen in de huidige en toegelaten handel van de Bank,

ln naam van de Bank optreden in verband met elke zaak waarin voormelde vennootschap kan worden aangesteld als Uitvoerder of Trustee.

ln het algemeen alles doen wat vereist is voor alle bovenvermelde doeleinden en ook voor andere algemene bankzaken die gewoonlijk door de Bank worden verricht.

th het algemeen alie instrumenten, documenten en alle handelingen en zaken ondertekenen, uitvoeren, doen en verrichten die vereist of nodig kunnen zijn in of voor de uitoefening van deze volmacht volgens de werkelijke bedoeling en betekenis ervan.

De Bank bekrachtigt en bevestigt en stemt hierbij in om alles en om het even wat de Gevolmachtigde wettelijk doet of laat doen krachtens zijn bevoegdheid, te bekrachtigen en te bevestigen, waarbij uitdrukkelijk wordt verklaard dat alle handelingen en transacties van de Gevolmachtigde ondanks het verbod of de beperking op de uitoefening van elke van deze bevoegdheden of ondanks het feit dat deze bevoegdheden (of een deel ervan) moeten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen die hem te gelegener tijd gegeven worden of moeten worden gegeven door de raad van bestuur, of elke vroegere herroeping van deze bevoegdheid, geldig en van kracht zijn en bindend zijn voor de Bank tenzij de persoon of de personen die handelen met de Gevolmachtigde kennis hebben van dit verbod of deze beperking of richtlijnen of vroegere herroeping.

TEN BLIJKE WAARVAN Shri D. Sarkar, Voorzitter & Afgevaardigd Bestuurder van de hierin genoemde UNION BANK OF 1ND1A, rechtsgeldig gemachtigd door de Raad van Bestuur van de Bank om Gevolmachtigde voor de Bank aan te stellen, handelend voor en in naam van UNION BANK OF INDIA, deze Volmacht heeft ondertekend te Mumbai, op 29 november 2013.

Belagatta Sathyanarayana Jois Venkatesha

Wettelijke vertegnwoordiger

Neergelegd

Officieel verslag met legalisatie

- Beëdigde vertaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2014
ÿþMod Warcliti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0843.913.163

Benaming

(voluit) : UNION BANK OF INDIA

(verkort) :

Rechtsvorm: Buitenlandse Vennootschap naar Indisch Recht

Zetel: Vidhan Bhavan Marg 239 -400 021 MUMBA1- INDIA

BIJHUIS BELGIE : Rijfstraat 2-4 - 2018 ANTWERPEN - BELG1E

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMINGEN

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, verklaart UNION BANK OF INDIA, een rechtspersoon opgericht krachtens de Wet op het Bankwezen (Overname en Overdracht) van 1970, met hoofdkantoor te Union Bank Bhavan, 239, Vidhan Bhavan Marg, Nariman Point, Mumbal 400 021 en filialen in India en eiders (hierna "de Bank" genoemd):

Overwegende dat Amit Kumar Choudhary (hierna "A, K. Choudhary" genoemd), zoon van Shri Kanhai Lal Choudhary, voor de Bank werkt als SENIOR MANAGER, en wordt aangesteld en door de Bank naar België wordt afgevaardigd als Senior Manager van het Bijkantoor van de Bank te Antwerpen, België.

En overwegende dat teneinde bovenvermelde A. K. Choudhary In staat te stellen om volledig en rechtsgeldig op te treden voor de vestiging, de leiding en het beheer van de zaken van de Bank te Antwerpen, België, heeft de Bank beslist hem deze volmacht te verlenen.

Hierbij wordt verklaard en bevestigd dat de Bank de hierbij gencemde A. K. Choudhary (hierna de "Gevolmachtigde" genoemd) benoemt, aanwijst en aanstelt als de echte en wettige Gevolmachtigde van de Bank te België om voor en in naam van de bank aile handelingen, zaken, bevoegdheden en dingen uit te oefenen en uit te voeren die hierin worden vermeld krachtens deze Volmacht van 20 maart 2014 op dezelfde manier en even effioiënt zoals de Bank dit zou kunnen doen of zoals de bovenvermelde A. K. Choudhary zou kunnen doen indien hij de bevoegdheid hiervoor had gekregen krachtens de bovenvermelde volmacht van 20 maart 2014.

Om GEZAMENLIJK aile of enige van de volgende handelingen, daden of dingen te doen, namelijk:

Van de overheid of plaatselijke of officiële of gemeentelijke of andere betrokken autoriteiten in België elke toelating of vergunning aanvragen en verkrijgen die nodig kan zijn om de Bank in staat te stellen een bijkantoor te Antwerpen, België op te richten, te vestigen en de functies van een Bank uit te oefenen, en alle documenten ondertekenen en de vereiste overeenkomsten uitvoeren met de Overheid, Semi-Overheld en plaatselijke autoriteiten in België, voor deze doeleinden en alle voorwaarden van Toelatingen of Vergunningen en deze overeenkomsten naleven, vervullen en uitvoeren en alle beloftes of waarborgen geven die voor dit doel nodig zijn en voldoen en/of zorgen dat voldaan wordt aan alle wetten, regels en reglementen die van kracht zijn in België met betrékking tot de oprichting en de leiding van bankzaken of die op een andere manier betrekking hebben op de Bank zoals toegelaten is door de Belgische wetgeving, en alle aangiften en andere verslagen ondertekenen en indienen die door de Bank moeten worden ingediend, en in het algemeen alle verplichtingen en taken van de Bank vervullen die eigen zijn aan de werking en aan de behandeling van bankzaken In Antwerpen, België.

Elke betaling doen die vereist is voor de bovenvermelde doeleinden en die door de Bank moet worden vereffend tijdens de normale bedrijfsvoering in Antwerpen, België en daarvoor rechtsgeldige kwijting en vrijstelling verkrijgen.

Personen op proef, tijdelijk of vast in dienst nemen van de Bank in Antwerpen, België, ondér de voorwaarden die de Bank zal bepalen en ook in overeenstemming met de plaatselijke wetten, en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rtechtbank van koophandel Antwerpen

2 2 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Criffic



kit .41;3



11111111t1,1.11,111.11,111,11111H1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ~ .44

e,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

tewerkstelling onderbreken en opzeggen of op een andere manier beëindigen, met of zonder vooropzeg, van een persoon die nu of in de toekomst tewerkgesteld wordt door de Bank in Antwerpen, België, en te gelegener tijd een persoon die nu of in de toekomst tewerkgesteld wordt door de Bank in Antwerpen, België, overplaatsen of terug overplaatsen naar een plaats of plaatsen buiten India waar de Bank nu of in de toekomst zaken zou doen.

Boekhouders, bedrijfsrevisoren, raadslieden, juridische adviseurs, pleitbezorgers, notarissen, architecten, experts, taxateurs, inklaringsagenten en expediteurs en alle ander personen en agenten waarvan de diensten nodig of geschikt kunnen zijn voor de leiding van de zaken van de Bank of een deel ervan of op de ene of andere manier daarmee verbonden of verbonden met een handeling, zaak, daad of ding waartoe de Gevolmachtigde hierbij gemachtigd is, tewerkstellen, aanstellen, behouden, raadplegen, betalen en de aanstelling of tewerkstelling ervan beëindigen.

Alle onroerende of roerende goederen van de Bank verzekeren en verzekerd houden.

Alle Bankrekeningen voor en in naam van de Bank openen, houden en sluiten in elke munteenheid bij een Bank in België, en alle richtlijnen geven in verband met de transacties op deze bankrekeningen, alle documenten uitvoeren en ondertekenen die daarvoor nodig zijn, en cheques trekken, fondsen terugnemen en verwerken op deze Bankrekeningen, en alle andere verrichtingen doen en documenten uitvoeren die daarvoor vereist kunnen zijn.

Gedematerialiseerde rekeningen, andere garantierekeningen, effectenrekening en kluizen openen, houden en sluiten bij een bank en financiële instelling in België en buiten India.

Beheerrekeningen ontvangen, in bewaring houden en openen voor de ontvangst en deposito van effecten en investeringen, en andere zaken in naam van de klanten van- de Banjc. Deze bewaarnemingsdiensten gebruiken van andere banken en financiële diensten, buiten India.

Vergaderingen bijwonen met andere leningverstrekkers voor het verlenen van kredieten aan bedrijven, ondernemingen en klanten van de Bank, met inbegrip van vergaderingen voor de syndicaatvorming van kredieten en alle documenten uitvoeren die te dien einde vereist zijn.

Alle activiteiten verrichten voor de syndicaatvorming van schulden voor en in naam van bedrijven, ondernemingen of klanten in België en buiten India, een Speciaal Opgerichte Onderneming (Special Purpose Vehicle of SVP) openen, houden en sluiten om te voldoen aan de schuldvereisten van het bedrijf, de onderneming of de klant.

De betekening van een gerechtelijk bevel, dagvaarding of een andere gerechtelijke procedure (met of zonder protest) aanvaarden, en verschijnen (met of zonder protest) en de Bank vertegenwoordigen in een rechtbank of tribunaal en voor alle magistraten of justitiële of andere functionarissen zoals de Gevolmachtigde raadzaam zal achten, en voor de Bank en in naam van de Bank of op een andere manier acties, gedingen, verzoekschriften of andere burgerlijke en/of strafrechtelijke rechtsvorderingen instellen en voortzetten of verdedigen in een rechtbank of tribunaal betreffende een schuld, contributie, vordering of eis, of een recht, titel, belang, goed, claim, zaak of ding zoals nu of in de toekomst verschuldigd of te betalen of opeisbaar of op enige wIjze toebehorend aan of invorderbaar of ontvangbaar door de Bank en/of met gevolgen voor de bank op welke manier ook, met om het even welke methode of om het even welke rekening, en verschijningen, volmachten of andere machtigingen ondertekenen ten gunste van, en adviseurs, advocaten of andere rechtsbeoefenaars behouden, betalen en in dienst nemen om op te treden, te verschijnen en/of te pleiten namens de Bank in alle acties, verzoekschriften of andere gerechtelijke procedures en verklaringen, verzoeken, klachten, schriftelijke verklaringen, tegeneisen, compenserende vorderingen, beëdigde verklaringen, aanvragen en alle andere processtukken ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen, en dezelfde actie, geding, verzoekschrift of andere gerechtelijke procedures voortzetten of verdedigen of regelen of aanpassen of laten vallen of een compromis sluiten of een schikking treffen of naar arbitrage verwijzen of stopzetten of afwijzing toestaan zoals de Gevolmachtigde geschikt zal vinden, en beroep, tegenberoep, bezwaren, tegenbezwaren, verzoek om aanhangig te maken, hernieuwd onderzoek of herziening van een strafoplegging, beschikking, vonnis, uitspraak, arrest of regeling indienen, definitief of interlocutoir in deze actie, geding, verzoekschrift of andere gerechtelijke procedure, en alle vereiste verzoekschriften, memoranda of aanvragen ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen en controleren voor dezelfde doeleinden, en afwijzing van verzet toestaan of elke burgerrechtelijke actie, geding of andere rechtsvordering intrekken, en een schikking treffen of (voor zover toegestaan door de wet) elke strafrechtelijke procedure laten vallen, en ook alle andere wettelijke manieren en middelen gebruiken voor de recuperatie of de inning van een som geld of claim door de Gevolmachtigde zal worden beschouwd als verschuldigd, te betalen, toebehorend aan of betaalbaar aan de Bank door om het even welke persoon en op om het even welke manier of met om het even welke gevolgen voor de Bank, Voldoen aan een arrest of vonnis geveld tegen de bank of ten uitvoer leggen en stappen ondernemen in uitvoering (op welke toelaatbare manier dan ook) van een vonnis, arrest of besluit ten gunste van de Bank op de wijze die de Gevolmachtigde geschikt acht. Verzoeken om de uitgave van insolventie- of faillietverklaringen, en griffierechten, kosten, provisie en politierechten betalen en de teruggave of betaling of terugbetaling daarvan ontvangen, en in de Rechtbank betalen en van de Rechtbank alle bedragen recupereren betaald in of ontvangen van de Rechtbank, en arresten of bevelen ondertekenen en geheel of gedeeltelijk

" " I- e " ).>

" " " " 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

voldoen, en alle kosten van deze actie, geding, verzoekschrift of rechtsvordering betalen of ontvangen. En elke betaling verrichten met of zonder protest.

Verschijnen in elke zaak of gerechtsgeding betreffende of met gevolgen hoe dan ook voor de Bank voor een scheidsrechter, bemiddelaar, Bemiddelingsraad, Loonraad, arbeidsfuncticnaris of arbeidsgerecht, arbeidstribunaal, onderzoekscommissie of am het even welke arbiter, acquisitie- of requisitiefunctionaris, ontvanger, accijns- , douane- of politiebeambte of fiscale ambtenaar, fiscaal gerecht of fiscaal tribunaal en autoriteiten of om het even welke belastingdienst en tribunalen of om het even welke andere autoriteiten of tribunalen of functionarissen of om het even welk comité of commissie, en in het algemeen voor welke regering ook of wettelijke of fiscale of gemeentelijke functionarissen of autoriteit of voor om het even welk tribunaal of om het even welke persoon of personen die een gerechtelijke of buitengerechtelijke of executieve of administratieve of belastingsfunctie of fiscale functie of bevoegdheden uitoefenen of beweren uit te oefenen, en verschijnen (met of zonder protest) en de betekening aanvaarden van een proces (met of zonder protest) en beginnen met het voeren, verdedigen en uitvoeren van aile of een deel van de procedures voor één van de bovengenoemde personen, functionarissen, autoriteiten, rechtbanken, tribunalen, raden, comités of commissies, en ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen van aanvragen, verzoekschriften, verklaringen, schriftelijke verklaringen, processtukken, beëdigde verklaringen, memoranda, en beroep aantekenen, aanhangig maken, een nieuw onderzoek of een herziening vraen van of in uitvoering of tenuitvoerlegging van een uitspraak, beschikking, strafoplegging, vonnis, veroordeling, arrest of bevel (definitief of interlocutoir) verleden voor deze persoon, functionaris, autoriteit, rechtbank, tribunaal, raad, comité of commissie, en een scheidsrechterlijke beslissing inroepen, aanpassen, een schikking treffen of intrekken van een zaak of geding aanhangig voor deze persoon, functionaris, autoriteit, rechtbank, tribunaal, raad, comité of commissie, en elke betaling doen of ontvangen die moet worden gedaan of ontvangen als gevolg van dit geding met of zonder protest.

Elke kennisgeving of formulier of aangifte of rekening ondertekenen, maken en indienen in verband met inkomstenbelastingen of elke andere belasting met betrekking tot inkomsten of kapitaal onder welke naam ook nu geheven of hierna te heffen, of met om het even welk belastingstarief, belasting, aanslag, heffing of cijns, en maken, ondertekenen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen van elk verzoekschrift, aanvraag, beëdigde verklaring, beroep, aanhangigmaking, revisie of aanvraag tot revisie of om het even welke procedure krachtens om het even welke wet, verordening of bevel of regels of reglementeringen in verband met belasting van inkomsten of kapitaal of het heffen van een belasting, belastingtarief, cijns, aanslag of heffing van om het even welke aard hetzij nu of hierna van kracht, en ondertekenen en uitvoeren van een gerechtsborgtocht, of elke andere verbintenis, borgsom of borgtocht.

De gebouwen aanduiden die vereist zijn voor de vestiging of verplaatsing van het bijkantoor en de huurvoorwaarden ervoor onderhandelen en de nodige huur- en leaseovereenkomsten uitvoeren, en alle andere documenten voor dit doel, de overeengekomen huur betalen voor de gebouwen en de kwijtingen ontvangen voor de betaalde huur.

Telefoonaansluitingen en postbusnummers aanvragen voor de vertegenwoordiger in Antwerpen, België, om toelatingen, licenties te bekomen van de betrokken autoriteiten, alle vereiste documenten en overeenkomsten uitvoeren, en alle bedragen en huur betalen voor deze telefoons en postbussen.

Alle bedragen ontvangen en betalen voor en in naam van de Bank en kwijting verlenen en ondertekenen en effectieve vrijstelling verlenen voor bedragen die aldus werden betaald en ontvangen en effecten en waarden ontvangen van welke aard ook als deposito of voor bewaring, pand of op een andere manier.

Deposito's ontvangen en betalen onder de voorwaarden die te gelegener tijd worden bepaald door de Bank en specifieke formulieren, stortingsformulieren, ontvangstbewijzen, rekeningboekjes en andere boekingsstukken in verband met deze ontvangen of betaalde deposito's ondertekenen en ook de rente betalen op vaste deposito's en andere deposito's in overeenstemming met de tarieven die te gelegener tijd of speciaal worden bepaald en vastgelegd door de Bank.

Wissels, promesses, cheques, traites en andere verhandelbare of overdraagbare papieren of handelspapieren en andere instrumenten van welke aard ook in naam van de bank trekken, opstellen, aanvaarden, endosseren, uitvoeren, uitgeven en verhandelen.

Wissels, promesses, coupons, traites, cognossementen, warrants, obligaties, certificaten, scripts en andere instrumenten en effecten, al dan niet overdraagbaar of verhandelbaar of behandeld als verhandelbaar in België of elders verdisconteren, kopen, verkopen en verhandelen; pensioenen ontvangen, rente of andere inkomsten betalen.

Geld van de bank of van klanten investeren in promesses, leningen, voorraden, obligatie of door hypotheek gedekte obligaties van een Overheid, Staat of Provincie, plaatselijke autoriteit, Gemeente, andere onderneming en in aandelen, effecten en obligatiekapitaal (doorlopend of op een andere wijze) van een Spoorweg, Bank en andere vennootschap op aandelen of partnerschap en andere effecten en investeringen van welke aard ook, en deze effecten verkopen, toewijzen, overdragen of op een andere manier erover beschikken en fondsen bijeenbrengen, lenen of opnemen in naam van de Bank en voor dat doel de bovenvermelde effecten of een deel

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ervan verkopen, toewijzen, overdragen, hypothekeren of verpanden en rente, dividenden, obligaties of andere inkomsten ervan ontvangen.

Alle mogelijke gronden, pachtgoederen en onroerende eigendommen ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan of een deel ervan kopen, huren of op een andere manier verwerven en alle gronden, pachtgoederen en onroerende goederen van de Bank ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan verkopen, verhuren, vervreemden of verhandelen onder de voorwaarden die de Gevolmachtigde geschikt zef achten.

Alle of een gedeelte van de bevoegdheden verleend aan de bank bij een hypotheek of last ten gunste van de Bank uitvoeren, verkopen en uitoefenen en alle andere handelingen verrichten en dingen doen die de Gevolmachtigde geschikt zal achten voor de bescherming van de Bank of voor de uitvoering of uitoefening van een recht of voorrecht van de Bank in verband met een hypotheek of last of onroerende eigendom of gepachte eigendom of onroerend goed ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan en ongeacht de ligging

Alle eigendommen gehypothekeerd of belast voor de terugbetaling van bedragen verschuldigd aan de Bank recupereren, opnieuw toewijzen en opnieuw overdragen en rechtsgeldig kwijting verlenen bij ontvangst van deze bedragen.

Voor alle bovenvermelde doeleinden verleent de Bank de Gevolmachtigde .de bevoegdheid om te ondertekenen of aile verkoopsdocumenten, overdrachten van aandelen, chartero iereenkomsten en andere handelscontracten, obligaties, akten of documenten te ondertekenen bij de Douane, Accijnzen of elders in verband met goederen, waren of handelswaren of de invoer of uitvoer ervan, lasten, overdrachten, overmakingen, toewijzingen, hypotheken, overdrachten van hypotheken, heroverdrachten, hertoewijzingen, leaseovereenkomsten en afschriften van leaseovereenkomsten, ook van de staat, overgaven, verklaringen als bevestiging, kwijtingen, opheffingen, vrijstellingen, registers, verzoekschriften en alle andere akten en documenten, al dan niet met betrekking tot handelsactiviteiten of andere die moeten of zouden moeten worden ondertekend, voorzien van zegels en afgegeven met het oog op de uitoefening van de bevoegdheden, zaken en dingen die hierbij worden verleend aan de Gevolmachtigde of een deel ervan, met vrijstelling daarbij voor de persoon of personen die deze ondertekenen en afgeven en aile bedragen betalen daaronder als gevolg van betrokkenheid bij de aanvraag ervan of aansprakelijkheid voor het verlies, de verkeerde toepassing of niet-toepassing ervan.

Deze volmacht inschrijven of registreren of zorgen voor de inschrijving of registratie ervan in een officieel Register of een rechtbank in België of elders met of door anderen, openbare onderneming, vennootschap of persoon en ook alle akten, kennisgevingen, verzoekschriften, contracten, instrumenten of documenten die ingeschreven of geregistreerd kunnen of moeten worden.

Vorderingen of rechtszaken, faillissementen, vereffeningen of andere procedures instellen, vervolgen, naar aanleiding daarvan verschijnen of verdedigen in elke rechtbank, rechtbank voor equity-zaken, Faillissementsrechtbank of Admiraliteitshof of voor een consul of andere ambtenaar met betrekking tot een recht, titel, belang in een eigendom, zaak of ding waarin de Bank een belang kan hebben en verdrag te sluiten of stopzetten of terugtrekken of een vonnis verkrijgen zoals de Gevolmachtigde geschikt acht.

Een faillissement aanvragen en bewijzen en een faillissementsprocedure of vereffeningsprocedure beginnen of eraan deelnemen en crediteurenvergaderingen bijwonen en stemmen tijdens deze vergaderingen en alle attesten of vrijstellingen ondertekenen en in het algemeen alle handelingen verrichten in verband daarmee op een zo volledig en efficiënt mogelijke manier.

Alle aandeelhoudersvergaderingen bijwonen van een vennootschap of onderneming waarin de Bank een belang kan hebben of stemrecht heeft en deelnemen aan de procedures tijdens deze vergaderingen.

Op rechtmatige wijze de personen van een debiteur in hechtenis nemen en arresteren en geld, eigendommen, goederen en effecten van een debiteur of een andere persoon die aansprakelijk is tegenover de Bank weerhouden, in beslag nemen, in bezit nemen en verkopen om welk reden ook en rechtsgeldig optreden om betaling of voldoening te verkrijgen van een schuld of andere aansprakelijkheid tegenover de Bank.

Vrijstellingen vorderen, krijgen, ontvangen en geven in naam van of voor voormelde vennootschap voor aile schulden, voorschotten en vorderingen verschuldigd aan de Bank, bovendien alle wettelijke stappen nemen en middelen gebruiken voor de recuperatie en inning van deze schulden en voorschotten en ook alle rechtszaken, vorderingen, eisen en geschillen instellen, vervolgen en verdedigen in de rechtbank.

Voor en in naam van de Bank bezit nemen van alle gronden, huizen, gebouwen, goederen en andere eigendommen die gehypothekeerd werden of toebehoren aan de Bank in zijn geheel of in trust als borg en voor dat doel alle bevoegdheden en machtigingen uitoefenen die de Bank mag of kan uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'' Joor behouden *1 aan hete Belgisch Staatsblad

Optreden in naam van de Bank voor alle zaken die inherent zijn aan of ontstaan uit een faillissement of insolvabiliteit of een akkoord of regeling met de crediteuren van een persoon of personen met schuld of onder aansprakelijkheid tegenover de Bank of waarvan wordt beweerd dit te zijn of bij de ontbinding van een vennootschap met schuld of onder aansprakelijkheid of waarvan wordt beweerd dit te zijn.

Waarborgen en schadeloosstellingen tekenen in de huidige en toegelaten handel van de Bank.

in naam van de Bank optreden in verband met elke zaak waarin voormelde vennootschap kan worden aangesteld als Uitvoerder of Trustee.

In het algemeen alles doen wat vereist is voor alle bovenvermelde doeleinden en ook voor andere algemene bankzaken die gewoonlijk door de Bank worden verricht.

In het algemeen alle instrumenten, documenten en alle handelingen en zaken ondertekenen, uitvoeren, doen en verrichten die vereist of nodig kunnen zijn in of voor de uitoefening van deze volmacht volgens de werkelijke bedoeling en betekenis ervan.

De Bank bekrachtigt en bevestigt en stemt hierbij in om alles en om het even wat de Gevolmachtigde wettelijk doet of laat doen krachtens zijn bevoegdheid, te bekrachtigen en te bevestigen, waarbij uitdrukkelijk wordt verklaard dat alle handelingen en transacties van de Gevolmachtigde ondanks het verbod of de beperking op de uitoefening van elke van deze bevoegdheden of ondanks het feit dat deze bevoegdheden (of een deel ervan) moeten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen die hem te gelegener tijd gegeven worden of moeten worden gegeven door cie raad van bestuur, of elke vroegere herroeping van deze bevoegdheid, geldig en van kracht zijn en bindend zijn voor de Bank tenzij de persoon of de personen die handélen met de Gevolmachtigde kennis hebben van dit verbod of deze beperking of richtlijnen of vroegere herroeping.

TEN BLIJKE WAARVAN Shri Arun Tiwari, Voorzitter & Afgevaardigd Bestuurder van de hierin genoemde UNION BANK OF INDIA, rechtsgeldig gemachtigd door de Raad van Bestuur van de Bank om Gevolmachtigde voor de Bank aan te stellen, handelend voor en in naam van UNION BANK OF INDIA, deze Volmacht heeft ondertekend te Mumbai, op 20 maart 2014.

Amit Kumar Choudhary

Wettelijk vertegenwoordiger

Neergelegd

- Officieel verslag met legalisatie Beëdigde vertaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2014
ÿþModWor111.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[MER

Ondernemingsnr 0843.913.163

Benaming

(voluit) : UNION BANK OF INDIA

(verkort) :

Rechtsvorm: Buitenlandse Vennootschap naar Indisch Recht

Zetel Vidhan Bhavan Marg 239 - 400 021 MUMBAI - INDIA

BIJHUIS BELGIE Rijfstraat 2-4 - 2018 ANTWERPEN - BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMINGEN

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, verklaart UNION BANK OF INDIA, een rechtspersoon opgericht krachtens de Wet op het Bankwezen (Overname en Overdracht) van 1970, met hoofdkantoor te Union Bank Bhavan, 239, Vidhan Bhavan Marg, Nariman Point, Mumbai 400 021 en filialen in India en elders (hierna "de Bank" genoemd):

Overwegende dat Balbeer Singh (hierna "B, Singh" genoemd), zoon van Shri Brahmadin, voor de Bank werkt als SENIOR MANAGER, en wordt aangesteld en door de Bank naar België wordt afgevaardigd als Senior Manager van het Bijkantoor van de Bank te Antwerpen, België,

En overwegende dat teneinde bovenvermelde Balbeer Singh in staat te stellen om volledig en rechtsgeldig op te treden voor de vestiging, de leiding en het beheer van de zaken van de Bank te Antwerpen, België, heeft de Bank beslist hem deze volmacht te verlenen.

Hierbij wordt verklaard en bevestigd dat de Bank de hierbij genoemde Balbeer Singh (hierna de "Gevolmachtigde" genoemd) benoemt, aanwijst en aanstelt als de echte en wettige Gevolmachtigde van de Bank te België om voor en in naam van de bank aile handelingen, zaken, bevoegdheden en dingen uit te oefenen en uit te voeren die hierin worden vermeld krachtens deze Volmacht van 20 maart 2014 op dezelfde manier en even efficiënt zoals de Bank dit zou kunnen doen of zoals de bovenvermelde Balbeer Singh zou kunnen doen indien hij de bevoegdheid hiervoor had gekregen krachtens de bovenvermelde volmacht van 20 maart 2014.

Om GEZAMENLIJK alle of enige van de volgende handelingen, daden of dingen te doen, namelijk:

Van de overheid of plaatselijke of officiële of gemeentelijke of andere betrokken autoriteiten in België elke toelating of vergunning aanvragen en verkrijgen die nodig kan zijn om de Bank in staat te stellen een bijkantoor te Antwerpen, België op te richten, te vestigen en de functies van een Bank uit te oefenen, en alle documenten ondertekenen en de vereiste overeenkomsten uitvoeren met de Overheid, Semi-Overheid en plaatselijke autoriteiten in België, voor deze doeleinden en aile voorwaarden van Toelatingen of Vergunningen en deze overeenkomsten naleven, vervullen en uitvoeren en alle beloftes of waarborgen geven die voor dit doel nodig zijn en voldoen en/of zorgen dat voldaan wordt aan aile wetten, regels en reglementen die van kracht zijn in België met betrekking tot de oprichting en de leiding van bankzaken of die op een andere manier betrekking hebben op de Bank zoals toegelaten is door de Belgische wetgeving, en aile aangiften en andere verslagen ondertekenen en indienen die door de Bank moeten worden ingediend, en in het algemeen alle verplichtingen en taken van de Bank vervullen die eigen zijn aan de werking en aan de behandeling van bankzaken in Antwerpen, België.

Elke betaling doen die vereist is voor de bovenvermelde doeleinden en die door de Bank moet worden vereffend tijdens de normale bedrijfsvoering in Antwerpen, België en daarvoor rechtsgeldige kwijting en vrijstelling verkrijgen.

Personen op proef, tijdelijk of vast in dienst nemen van de Bank in Antwerpen, België, onder de voorwaarden die de Bank zal bepalen en ook in overeenstemming met de plaatselijke wetten, en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

tewerkstelling onderbreken en opzeggen of op een andere manier beëindigen, met of zonder vooropzeg, van een persoon die nu of in de toekomst tewerkgesteld wordt door de Bank in Antwerpen, België, en te gelegener tijd een persoon die nu of in de toekomst tewerkgesteld wordt door de Bank in Antwerpen, België, overplaatsen of terug overplaatsen naar een plaats of plaatsen buiten India waar de Bank nu of in de toekomst zaken zou doen.

Boekhouders, bedrijfsrevisoren, raadslieden, juridische adviseurs, pleitbezorgers, notarissen, architecten, experts, taxateurs, inklaringsagenten en expediteurs en alle ander personen en agenten waarvan de diensten nodig of geschikt kunnen zijn voor de leiding van de zaken van de Bank of een deel ervan of op de ene of andere manier daarmee verbonden of verbonden met een handeling, zaak, daad of ding waartoe de Gevolmachtigde hierbij gemachtigd is, tewerkstellen, aanstellen, behouden, raadplegen, betalen en de aanstelling of tewerkstelling ervan beëindigen.

Alle onroerende of roerende goederen van de Bank verzekeren en verzekerd houden.

Alle Bankrekeningen voor en in naam van de Bank openen, houden en sluiten in elke munteenheid bij een Bank in België, en alle richtlijnen geven in verband met de transacties op deze bankrekeningen, alle documenten uitvoeren en ondertekenen die daarvoor nodig zijn, en cheques trekken, fondsen terugnemen en verwerken op deze Bankrekeningen, en alle andere verrichtingen doen en documenten uitvoeren die daarvoor vereist kunnen zijn,

Gedematerialiseerde rekeningen, andere garantierekeningen, effectenrekening en kluizen openen, houden en sluiten bij een bank en financiële instelling in België en buiten India,

Beheerrekeningen ontvangen, in bewaring houden en openen voor de ontvangst en deposito van effecten en investeringen, en andere zaken in naam van de klanten van de Bank, Deze bewaarnemingsdiensten gebruiken van andere banken en financiële diensten, buiten India.

Vergaderingen bijwonen met andere leningverstrekkers voor het verlenen van kredieten aan bedrijven, ondernemingen en klanten van de Bank, met inbegrip van vergaderingen voor de syndicaatvorming van kredieten en alle documenten uitvoeren die te dien einde vereist zijn.

Alle activiteiten verrichten voor de syndicaatvorming van schulden voor en in naam van bedrijven, ondernemingen of klanten in België en buiten India, een Speciaal Opgerichte Onderneming (Special Purpose Vehicle of SVP) openen, houden en sluiten om te voldoen aan de schuldvereisten van het bedrijf, de onderneming of de klant.

De betekening van een gerechtelijk bevel, dagvaarding of een andere gerechtelijke procedure (met of zonder protest) aanvaarden, en verschijnen (met of zonder protest) en de Bank vertegenwoordigen in een rechtbank of tribunaal en voor alle magistraten of justitiële of andere functionarissen zoals de Gevolmachtigde raadzaam zal achten, en voor de Bank en in naam van de Bank of op een andere manier acties, gedingen, verzoekschriften of andere burgerlijke en/of strafrechtelijke rechtsvorderingen instellen en voortzetten of verdedigen in een rechtbank of tribunaal betreffende een schuld, contributie, vordering of eis, of een recht, titel, belang, goed, claim, zaak of ding zoals nu of in de toekomst verschuldigd of te betalen of opeisbaar of op enige wijze toebehorend aan of invorderbaar of ontvangbaar door de Bank en/of met gevolgen voor de bank op welke manier ook, met om het even welke methode of om het even welke rekening, en verschijningen, volmachten of andere machtigingen ondertekenen ten gunste van, en adviseurs, advocaten of andere rechtsbeoefenaars behouden, betalen en in dienst nemen om op te treden, te verschijnen en/of te pleiten namens de Bank in alle acties, verzoekschriften of andere gerechtelijke procedures en verklaringen, verzoeken, klachten, schriftelijke verklaringen, tegeneisen, compenserende vorderingen, beëdigde verklaringen, aanvragen en alle andere processtukken ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen, en dezelfde actie, geding, verzoekschrift of andere gerechtelijke procedures voortzetten of verdedigen of regelen of aanpassen of laten vallen of een compromis sluiten of een schikking treffen of naar arbitrage verwijzen of stopzetten of afwijzing toestaan zoals de Gevolmachtigde geschikt zal vinden, en beroep, tegenberoep, bezwaren, tegenbezwaren, verzoek om aanhangig te maken, hernieuwd onderzoek of herziening van een strafoplegging, beschikking, vonnis, uitspraak, arrest of regeling indienen, definitief of interlocutoir in deze actie, geding, verzoekschrift of andere gerechtelijke procedure, en alle vereiste verzoekschriften, memoranda of aanvragen ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen en controleren voor dezelfde doeleinden, en afwijzing van verzet toestaan of elke burgerrechtelijke actie, geding of andere rechtsvordering intrekken, en een schikking treffen of (voor zover toegestaan door de wet) elke strafrechtelijke procedure laten vallen, en ook alle andere wettelijke manieren en middelen gebruiken voor de recuperatie of de inning van een som geld of claim door de Gevolmachtigde zal worden beschouwd ais verschuldigd, te betalen, toebehorend aan of betaalbaar aan de Bank door om het even welke persoon en op om het even welke manier of met om het even welke gevolgen voor de Bank. Voldoen aan een arrest of vonnis geveld tegen de bank of ten uitvoer leggen en stappen ondernemen in uitvoering (op welke toelaatbare manier dan ook) van een vonnis, arrest of besluit ten gunste van de Bank op de wijze die de Gevolmachtigde geschikt acht. Verzoeken om de uitgave van insolventie- of faillietverklaringen, en griffierechten, kosten, provisie en politierechten betalen en de teruggave of betaling of terugbetaling daarvan ontvangen, en in de Rechtbank betalen en van de Rechtbank alle bedragen recupereren betaald in of ontvangen van de Rechtbank, en arresten of bevelen ondertekenen en geheel of gedeeltelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

voldoen, en alle kosten van deze actie, geding, verzoekschrift of rechtsvordering betalen of ontvangen. En elke betaling verrichten met of zonder protest.

Verschijnen in elke zaak of gerechtsgeding betreffende of met gevolgen ho é dan ook voor de Bank voor een scheidsrechter, bemiddelaar, Bemiddelingsraad, Loonraad, arbeidsfunctionaris of arbeidsgerecht, arbeidstribunaal, onderzoekscommissie of om het even welke arbiter, acquisitie- of requisitiefunctionaris, ontvanger, accijns- , douane- of politiebeambte of fiscale ambtenaar, fiscaal gerecht of fiscaal tribunaal en autoriteiten of om het even welke belastingdienst en tribunalen of om het even welke andere autoriteiten of tribunalen of functionarissen of om het even welk comité of commissie, en in het algemeen voor welke regering ook of wettelijke of fiscale of gemeentelijke functionarissen of autoriteit of voor om het even welk tribunaal of om het even welke persoon of personen die een gerechtelijke of buitengerechtelijke of executieve of administratieve of belastingsfunctie of fiscale functie of bevoegdheden uitoefenen of beweren uit te oefenen, en verschijnen (met of zonder protest) en de betekening aanvaarden van een proces (met of zonder protest) en beginnen met het voeren, verdedigen en uitvoeren van alle of een deel van de procedures voor één van de bovengenoemde personen, functionarissen, autoriteiten, rechtbanken, tribunalen, raden, comités of commissies, en ondertekenen, beëdigen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen van aanvragen, verzoekschriften, verklaringen, schriftelijke verklaringen, processtukken, beëdigde verklaringen, memoranda, en beroep aantekenen, aanhangig maken, een nieuw onderzoek of een herziening vragen van of in uitvoering of tenuitvoerlegging van een uitspraak, beschikking, strafoplegging, vonnis, veroordeling, arrest of bevel (definitief of interlocutoir) verleden voor deze persoon, functionaris, autoriteit, rechtbank, tribunaal, raad, comité of commissie, en een scheidsrechterlijke beslissing inroepen, aanpassen, een schikking treffen of intrekken van een zaak of geding aanhangig voor deze persoon, functionaris, autoriteit, rechtbank, tribunaal, raad, comité of commissie, en elke betaling doen of ontvangen die moet worden gedaan of ontvangen als gevolg van dit geding met of zonder protest

Elke kennisgeving of formulier of aangifte of rekening ondertekenen, maken en indienen in verband met inkomstenbelastingen of elke andere belasting met betrekking tot inkomsten of kapitaal onder welke naam ook nu geheven of hierna te heffen, of met om het even welk belastingstarief, belasting, aanslag, heffing of cijns, en maken, ondertekenen, aangeven, bevestigen, controleren en indienen van elk verzoekschrift, aanvraag, beëdigde verklaring, beroep, aanhangigmaking, revisie of aanvraag tot revisie of om het even welke procedure krachtens om het even welke wet, verordening of bevel of regels of reglementeringen in verband met belasting van inkomsten of kapitaal of het heffen van een belasting, belastingtarief, cijns, aanslag of heffing van om het even welke aard hetzij nu of hierna van kracht, en ondertekenen en uitvoeren van een gerechtsborgtccht, of elke andere verbintenis, borgsom of borgtocht.

De gebouwen aanduiden die vereist zijn voor de vestiging of verplaatsing van het bijkantoor. en de huurvoorwaarden ervoor onderhandelen en de nodige huur- en leaseovereenkomsten uitvoeren, en alle andere documenten voor dit doel, de overeengekomen huur betalen voor de gebouwen en de kwijtingen ontvangen voor de betaalde huur.

Telefoonaansluitingen en postbusnummers aanvragen voor de vertegenwoordiger in Antwerpen, België, om toelatingen, licenties te bekomen van de betrokken autoriteiten, alle vereiste documenten en overeenkomsten uitvoeren, en alle bedragen en huur betalen voor deze telefoons en postbussen.

Alle bedragen ontvangen en betalen voor en in naam van de Bank en kwijting verlenen en ondertekenen en effectieve vrijstelling verlenen voor bedragen die aldus werden betaald en ontvangen en effecten en waarden ontvangen van welke aard ook als deposito of voor bewaring, pand of op een andere manier.

Deposito's ontvangen en betalen onder de voorwaarden die te gelegener tijd worden bepaald door de Bank en specifieke formulieren, stortingsformulieren, ontvangstbewijzen, rekeningboekjes en andere boekingsstukken in verband met deze ontvangen of betaalde deposito's ondertekenen en ock de rente betalen op vaste deposito's en andere deposito's in overeenstemming met de tarieven die te gelegener tijd of speciaal worden bepaald en vastgelegd door de Bank.

Wissels, promesses, cheques, traites en andere verhandelbare of overdraagbare papieren of handelspapieren en andere instrumenten van welke aard ook in naam van de bank trekken, opstellen, aanvaarden, endosseren, uitvoeren, uitgeven en verhandelen.

Wissels, promesses, coupons, traites, cognossementen, warrants, obligaties, certificaten, scripts en andere instrumenten en effecten, al dan niet overdraagbaar of verhandelbaar of behandeld als verhandelbaar in België of eiders verdisconteren, kopen, verkopen en verhandelen; pensioenen ontvangen, rente of andere inkomsten betalen.

Geld van de bank of van klanten investeren in promesses, leningen, voorraden, obligatie of door hypotheek gedekte obligaties van een Overheid, Staat of Provincie, plaatselijke autoriteit, Gemeente, andere onderneming en in aandelen, effecten en obligatiekapitaal (doorlopend of op een andere wijze) van een Spoorweg, Bank en andere vennootschap op aandelen of partnerschap en andere effecten en investeringen van welke aard ook, en deze effecten verkopen, toewijzen, overdragen of op een andere manier erover beschikken en fondsen bijeenbrengen, lenen of opnemen in naam van de Bank en voor dat doel de bovenvermelde effecten of een deel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ervan verkopen, toewijzen, overdragen, hypothekeren of verpanden en rente, dividenden, obligaties of andere inkomsten ervan ontvangen.

Alle mogelijke gronden, pachtgoederen en onroerende eigendommen ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan of een deel ervan kopen, huren of op een andere manier verwerven en aile gronden, pachtgoederen en onroerende goederen van de Bank ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan verkopen, verhuren, vervreemden of verhandelen onder de voorwaarden die de Gevolmachtigde geschikt zal achten.

Alle of een gedeelte van de bevoegdheden verleend aan de bank bij een hypotheek of last ten gunste van de Bank uitvoeren, verkopen en uitoefenen en aile andere handelingen verrichten en dingen doen die de Gevolmachtigde geschikt zal achten voor de bescherming van de Bank of voor de uitvoering of uitoefening van een recht of voorrecht van de Bank in verband met een hypotheek of last of onroerende eigendom of gepachte eigendom of onroerend goed ongeacht de beschrijving of het eigendomsrecht ervan en ongeacht de ligging.

Alle eigendommen gehypothekeerd of belast voor de terugbetaling van bedragen verschuldigd aan de Bank recupereren, opnieuw toewijzen en opnieuw overdragen en rechtsgeldig kwijting verlenen bij ontvangst van deze bedragen.

Voor alle bovenvermelde doeleinden verleent de Bank de Gevolmachtigde de bevoegdheid om te ondertekenen of alle verkoopsdocumenten, overdrachten van aandelen, charterovereenkomsten en andere handelscontracten, obligaties, akten of documenten te ondertekenen bij de Douane, Accijnzen of elders in verband met goederen, waren of handelswaren of de invoer of uitvoer ervan, lasten, overdrachten, overmakingen, toewijzingen, hypotheken, overdrachten van hypotheken, heroverdrachten, hertoewijzingen, leaseovereenkomsten en afschriften van leaseovereenkomsten, ook van de staat, overgaven, verklaringen als bevestiging, kwijtingen, opheffingen, vrijstellingen, registers, verzoekschriften en aile andere akten en documenten, al dan niet met betrekking tot handelsactiviteiten of andere die moeten of zouden moeten worden ondertekend, voorzien van zegels en afgegeven met het oog op de uitoefening van de bevoegdheden, zaken en dingen die hierbij worden verleend aan de Gevolmachtigde of een deel ervan, met vrijstelling daarbij voor de persoon of personen die deze ondertekenen en afgeven en aile bedragen betalen daaronder ais gevolg van betrokkenheid bij de aanvraag ervan of aansprakelijkheid voor het verlies, de verkeerde toepassing of niet-toepassing ervan.

Deze volmacht inschrijven of registreren of zorgen voor de inschrijving of registratie ervan in een officieel Register of een rechtbank in België of elders met of door anderen, openbare onderneming, vennootschap of persoon en ook alle akten, kennisgevingen, verzoekschriften, contracten, instrumenten of documenten die ingeschreven of geregistreerd kunnen of moeten worden.

Vorderingen of rechtszaken, faillissementen, vereffeningen of andere procedures instellen, vervolgen, naar aanleiding daarvan verschijnen of verdedigen in elke rechtbank, rechtbank voor equity-zaken, Faillissementsrechtbank of Admiraliteitshof of voor een consul of andere ambtenaar met betrekking tot een recht, titel, belang in een eigendom, zaak of ding waarin de Bank een belang kan hebben en verdrag te sluiten of stopzetten of terugtrekken of een vonnis verkrijgen zoals de Gevolmachtigde geschikt acht.

Een faillissement aanvragen en bewijzen en een faillissementsprocedure of vereffeningsprocedure beginnen of eraan deelnemen en crediteurenvergaderingen bijwonen en stemmen tijdens deze vergaderingen en alle attesten of vrijstellingen ondertekenen en in het algemeen alle handelingen verrichten in verband daarmee op een zo volledig en efficiënt mogelijke manier.

Alle aandeelhoudersvergaderingen bijwonen van een vennootschap of onderneming waarin de Bank een belang kan hebben of stemrecht heeft en deelnemen aan de procedures tijdens deze vergaderingen.

Op rechtmatige wijze de personen van een debiteur in hechtenis nemen en arresteren en, geld, eigendommen, goederen en effecten van een debiteur of een andere persoon die aansprakelijk is tegenover de Bank weerhouden, in beslag nemen, in bezit nemen en verkopen om welk reden ook en rechtsgeldig optreden om betaling of voldoening te verkrijgen van een schuld of andere aansprakelijkheid tegenover de Bank.

Vrijstellingen vorderen, krijgen, ontvangen en geven in naam van of voor voormelde vennobtschap voor aile schulden, voorschotten en vorderingen verschuldigd aan de Bank, bovendien alle wettelijke stappen nemen en middelen gebruiken voor de recuperatie en inning van deze schulden en voorschotten en ook aile rechtszaken, vorderingen, eisen en geschillen instellen, vervolgen en verdedigen in de rechtbank.

Voor en in naam van de Bank bezit nemen van alle gronden, huizen, gebouwen, goederen en andere eigendommen die gehypothekeerd werden of toebehoren aan de Bank in zijn geheel of in trust als borg en voor dat doel alle bevoegdheden en machtigingen uitoefenen die de Bank mag of kan uitoefenen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Optreden in naam van de Bank voor alle zaken die inherent zijn aan of ontstaan uit een faillissement or insolvabiliteit of een akkoord of regeling met de crediteuren van een persoon of personen met schuld of onder aansprakelijkheid tegenover de Bank of waarvan wordt beweerd dit te zijn of bij de ontbinding van een vennootschap met schuld of onder aansprakelijkheid of waarvan wordt beweerd dit te zijn.

Waarborgen en schadeloosstellingen tekenen in de huidige en toegelaten handel van de Bank,

In naam van de Bank optreden in verband met elke zaak waarin voormelde vennootschap kan worden aangesteld als Uitvoerder of Trustee.

In het algemeen alles doen wat vereist is voor alle bovenvermelde doeleinden en ook voor andere algemene bankzaken die gewoonlijk door de Bank worden verricht.

In het algemeen alle instrumenten, documenten en aile handelingen en zaken ondertekenen, uitvoeren, doen en verrichten die vereist of nodig kunnen zijn in of voor de uitoefening van deze volmacht volgens de werkelijke bedoeling en betekenis ervan.

De Bank bekrachtigt en bevestigt en stemt hierbij in om alles en om het even wat de Gevolmachtigde wettelijk doet of laat doen krachtens zijn bevoegdheid, te bekrachtigen en te bevestigen, waarbij uitdrukkelijk wordt verklaard dat alle handelingen en transacties van de Gevolmachtigde ondanks het verbod of de beperking op de uitoefening van elke van deze bevoegdheden of ondanks het feit dat deze bevoegdheden (of een deel ervan) moeten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen die hem te gelegener tijd gegeven worden of moeten worden gegeven door de raad van bestuur, of elke vroegere herroeping van deze bevoegdheid, geldig en van kracht zijn en bindend zijn voor de Bank tenzij de persoon of de personen die handelen met de Gevolmachtigde kennis hebben van dit verbod of deze beperking of richtlijnen of vroegere herroeping.

TEN BLIJKE WAARVAN Shri Arun Tiwari, Voorzitter & Afgevaardigd Bestuurder van de hierin genoemde UNION BANK OF INDIA, rechtsgeldig gemachtigd door de Raad van Bestuur van de Bank om Gevolmachtigde voor de Bank aan te stellen, handelend voor en in naam van UNION BANK OF INDIA, deze Volmacht heeft ondertekend te Mumbai, op 20 maart 2014.

Balbeer Singh

Wettelijk vertegenwoordiger

Neergelegd

- Officieel verslag met legalisatie - Beëdigde vertaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.05.2013, NGL 15.10.2013 13632-0191-015
07/03/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A-

11Il 1I IlI 11I 1l Il Il1I ll1 Il

" 1251441=

v bel-aa Be Sta;

6 w;Ygeiscgd ter c, i;r ven de Rechtbank va' Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

2 3 FEB. 2012

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Union Bank of India

(verkort) : 11

Rechtsvorm : Vhennootscnap naarr Indisch recht

Zetel : India: Union Bark Bhavan, Vidhan Bhavan Marg 239, Nariman Point, 400 021

Mumbai

Belgie: De Keyserlei 5 bus 58, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijkantoor - aanstelling wettelijke vertegenwoordiger - toekenning machten

Voor publicatiedoeleinden zoals voorgeschreven door artikel 69 juncto artikel 82 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen, besluit Union Bank of India de hierna volgende vereiste gegevens op te nemen:

Uittreksel uit het proces-verbaal (verklaring onder ede) dd. 11 oktober 2011 tot opening van een Belgisch bijkantoor:

Naam van de vennootschap

De naam van de vennootschap luidt: UNION BANK OF INDIA.

Rechtsvorm van de vennootschap

De rechtsvorm van de vennootschap is de volgende: een genationaliseerde bank die werd opgericht

krachtens de wet van 1970 op de bankbedrijven (acquisitie en overdracht van ondernemingen).

Maatschappelijke zetel van de vennootschap

De maatschappelijke zetel is gevestigd op volgend adres: Union Bank Bhavan, 239, Vidhan Bhavan Marg,

Nariman Point, Mumbai 400 021, India.

Oprichtingsdatum van de vennootschap / duur van de vennootschap

UNION BANK OF INDIA is opgericht krachtens de wet van 1970 op de bankbedrijven (acquisitie en

overdracht van ondernemingen) (verordening d.d. 14 februari 1970).

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Wijzigingen aan de statuten en aan de voorschriften van Union Bank of India (aandelen en vergaderingen)

uit 1998.

De bank werd opgericht op de wijze die voorzien is in de verordening op de bankbedrijven (acquisitie en

overdracht van ondernemingen) en ze heeft geen afzonderlijke statuten.

De voorschriften van de Union Bank of India (aandelen en vergaderingen) uit 1998 werden op 20 oktober

2003 en op 8 oktober 2009 gewijzigd.

Identiteit van de aandeelhouders, met inbegrip van de aandeelhouders die hun deel van het

maatschappelijk kapitaal niet hebben volgestort

Op 31 maart 2011 zijn de aandeelhouders van de vennootschap:

- de Indische regering, die houder is van 299.214.515 aandelen die volledig volgestort zijn voor een bedrag

van 2.992.145.150 Indische roepies (INR);

beleggingsfondsen, die houder zijn van 46.226.261 aandelen die volledig volgestort zijn voor een bedrag

van INR 462.262.610;

- financiële instellingen I banken die houder zijn van 414.657 aandelen die volledig volgestort zijn voor een

bedrag van INR 4.146.570;

Op de laatste blz var Lui:c B ve'rneiden : Aaclo . +"!aam er, noedarigheio van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an)

bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

ya:.sa Naam an handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

©843 913e 165

- verzekeringsmaatschappijen die houder zijn van 17.898.921 aandelen die volledig volgestort zijn voor een bedrag van INR 178.989.210;

- buitenlandse institutionele beleggers die houder zijn van 77.888.033 aandelen die volledig volgestort zijn voor een bedrag van INR 788.880.330;

- rechtspersonen die houder zijn van 34.516.325 aandelen die volledig volgestort zijn voor een bedrag van INR 345.163.250:

- individuele aandeelhouders die eigenaar zijn van 46.993.973 aandelen die volledig volgestort zijn voor een bedrag van INR 469.939.730;

- niet-ingezetene Indiërs die houder zijn van 179.730 aandelen die volledig volgestort zijn voor een bedrag van INR 1.797.300.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bedrag van het maatschappelijke kapitaal en samenstelling van het maatschappelijke kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt iNR 30.000.000.000. Het volgestorte kapitaal is goed voor INR

5.243.324.150. Het volgestorte kapitaal is betaald door middel van een inbreng in contant geld.

Boekjaar van de vennootschap

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 april en eindigt op 31 maart.

Regels over de aanleg van reserves in de jaarrekening, over het uitkeren van dividenden en over het verdelen van een overschot bij vereffening

Omtrent de regels voor het uitkeren van dividenden en voor het verdelen van een overschot bij vereffening wordt als bijlage een kopie van de voorschriften van Union Bank of India (aandelen en vergaderingen) uit 1998 bijgevoegd. Deze voorschriften werden op 20 oktober 2003 en op 8 oktober 2009 gewijzigd.

Identificatie van de personen die gemachtigd zijn om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen  omvang van hun bevoegdheden  organisatie van hun bevoegdheden (gezamenlijk of afzonderlijk)

De raad van bestuur van de vennootschap is op 1 september 2011 samengesteld uit de volgende personen:

- de heer M.V. Nair, voorzitter en managing director

- de heer S.S. Mundra, executive director

- de heer S.K. Jain, executive director

- de heer B.M. Sharma, bestuurder

- de heer N. Shankar, bestuurder

- prof. M.S. Sriram, bestuurder

- de heer Arun Kumar Nanda, bestuurder

- de heer S. Ravi, bestuurder

- Dr. Gulfam Mujibi, bestuurder

- de heer Samir K. Sinha, bestuurder

- mevrouw Meena Hemchandra, bestuurder

- de heer B.N. Bhattacharjee, bestuurder.

In overeenstemming met de wet van 1970 op de bankbedrijven (acquisitie en overdracht van ondernemingen) heeft de raad van bestuur de bevoegdheden voor het algemene toezicht, de leiding en het beheer van de aangelegenheden en de activiteiten en is hij ertoe gemachtigd om alle dergelijke bevoegdheden uit te oefenen en alle handelingen en daden te stellen die Union Bank of India mag uitoefenen en stellen.

De heer M.V. Nair, voorzitter en managing director, de heer S.S. Mundra, executive director, de heer S.K. Jain, executive director en de heer V.K. Khanna, general manager (IBD) worden elk afzonderlijk gemachtigd om een aanvraag in te dienen bij de regelgevende overheden in België alsook om alle dergelijke documenten, verklaringen onder ede, waarborgen, enz. uit te voeren die noodzakelijk kunnen zijn om een bijkantoor op te richten in Antwerpen (België).

In overeenstemming met de volmacht die is verstrekt, kunnen alle kaderleden aan wie de raad van bestuur een volmacht heeft verleend, ten overstaan van derde partijen in naam van de bank individueel handelingen stellen en documenten uitvoeren voor wat de algemene bankactiviteiten betreft. Teneinde de specifieke handelingen beter en effectiever te laten verlopen en realiseren, kan het noodzakelijk zijn dat de documenten uitgevoerd worden samen met een ander kaderlid aan wie de raad van bestuur een volmacht heeft verleend.

Identificatie van de accountant

De volgende personen zijn de externe controleurs van de rekeningen (voor indische activiteiten):

i. G.D. Apte & Co.

ii. Jagannathan & Sarabeswaran

iii. Arun K. Agarwal & Associates

Op de laatste blz. van Lutk 3 verrneider : 9e to Naam en noedan,gheid van de trstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naai en handtekering

iv. J.L.. Sengupta & Co.

v. Om Prakash S. Chaplot & Co.

vi. G.S. Mathur & Co.

Maatschappelijk doel van de vennootschap

In overeenstemming met de wet van 1949 inzake regulering van de banken mag het bankbedrijf één of meerdere van de volgende vormen van activiteiten verrichten:

(a)het ontlenen, ophalen of opnemen van geld; het lenen of voorschieten van geld, hetzij met hetzij zonder borg; en het trekken, maken, aanvaarden, disconteren, kopen, verkopen, vergaren en handelen met wissels, hundi's, promesses, coupons, traites, laadbrieven, spoorwegontvangstbewijzen, warrants, schuldbewijzen, certificaten, scrips en andere instrumenten en effecten, ongeacht of ze overdraagbaar of verhandelbaar zijn of niet; het verlenen en uitreiken van kredietbrieven, reischeques en reiskredietbrieven; het kopen van, het verkopen van en het handelen in staven goud/zilver en speciën; het kopen en verkopen van buitenlandse valuta met inbegrip van buitenlandse bankbiljetten; het verwennen, aanhouden, op commissie uitgeven, onderschrijven van en handelen in aandelen, fondsen, deelbewijzen, schuldbrieven, obligaties, effecten en andere beleggingen van welke aard ook; het aankopen en verkopen van obligaties, scrips of andere vormen van effecten in naam van de volmachtgevers of anderen; het onderhandelen over leningen en voorschotten; het ontvangen van alle vormen van obligaties, scrips of waardepapieren in een deposito of met het oog op veilige opslag of op enige andere wijze; het verschaffen van kluizen; het ontvangen en overmaken van geld en effecten;

(b)het optreden als agent voor eender welke regering of lokale overheid of enige andere persoon of personen; het uitvoeren van een activiteit als agent van welke aard ook, met inbegrip van het inklaren en versturen van goederen, het verstrekken van kwijtingen en decharges en het op andere wijze optreden als volmachthouder in naam van klanten, maar met uitzondering van een activiteit als managing agent of secretaris en penningmeester van een vennootschap;

(c)het afsluiten van contracten voor publieke leningen en privéleningen en het onderhandelen en uitreiken van die leningen;

(d)het doorvoeren van, het verzekeren van, het waarborgen van, het intekenen op, het deelnemen aan het beheer en de uitvoering van enige uitgifte van publieke aard of van privéaard van staatsleningen, gemeentelijke leningen of andere leningen of van aandelen, deelbewijzen, schuldbrieven of obligaties van enige onderneming, maatschappij of associatie en het lenen van geld met het oog op dergelijke uitgifte;

(e)het uitvoeren en het afhandelen van elk soort waarborg en schadevergoeding;

(f)het beheren, verkopen en realiseren van om het even welke eigendom die in het bezit van de onderneming zou komen om enige vordering geheel of gedeeltelijk te voldoen;

(g)het verkrijgen van, het aanhouden van en  globaal gezien  het omgaan met enige eigendom of enig recht, enige titel of enig belang in dergelijke eigendom die een borg of een gedeelte van een borg vormt voor enige lening of enig voorschot, of die gekoppeld kunnen zijn aan een dergelijke waarborg;

(h)het aangaan en uitvoeren van trusts;

(i)het uitvoeren van de administratie voor nalatenschappen goed ais executeur, trustee of op enige andere wijze;

(j)het oprichten en ondersteunen of het bij de oprichting en ondersteuning bijstaan van associaties, instellingen, fondsen, trusts en nuttige instanties die bedoeld zijn om voordeel te bieden aan werknemers of gewezen werknemers van de vennootschap of de personen die van deze personen afhankelijk zijn of met deze personen verbonden zijn; het toekennen van pensioenen en uitkeringen en het uitvoeren van betalingen voor een verzekering; het intekenen op of het waarborgen van geld voor goede doelen of goede werken of voor enige tentoonstelling of voor enig openbaar, algemeen of nuttig doel;

(k)het verwerven, bouwen, onderhouden en aanpassen van eender welk gebouw of werken die noodzakelijk of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel;

(I)het verkopen, verbeteren, beheren, ontwikkelen, uitwisselen, leasen, hypothekeren, van de hand doen of het omzetten in investeringen van of het op enige andere wijze omgaan met alle eigendommen en rechten van de onderneming of met een gedeelte ervan;

(m)het verrichten van alle andere dergelijke dingen die verbonden zijn met of bijdragen tot het promoten of bevorderen van de activiteiten van de vennootschap;

(n)eender welke andere vorm van activiteiten die de centrale overheid door middel van een kennisgeving in het Staatsblad kan specificeren als een vorm van activiteiten die een bankbedrijf op wettelijke wijze mag uitvoeren.

Vao°-

c:ahouda;,

rat

i3aigisch l~ç8atsbiad

" i f

Plaats en datum van de algemene vergadering van de aandeelhouders die de jaarrekening goedkeurt  Voorwaarden voor deelname aan de vergadering en voorwaarden voor het uitoefenen van het stemrecht

De kaatste jaarlijkse vergadering van de aandeelhouders met het oog op het goedkeuren van de jaarrekening werd gehouden op 29 juni 2011 en deze vergadering vindt elk jaar plaats in het hoofdkantoor van Union Bank of India.

Krachtens artikel 10 A van de wet van 1970 op de bankbedrijven (acquisitie en overdracht van ondernemingen) moet deze jaarlijkse vergadering van de aandeelhouders gehouden worden binnen zes weken na de datum waarop de balans samen met de resultantenrekening en het verslag van de accountant aan de centrale overheid of aan de Indische nationale bank wordt overgemaakt; hierbij geldt in elk geval de eerste van beide data.

*2:. l:'~~ ~..." % ~,~. .~.,_S-,~ .~~' _" .3~ ? '"";3.'7-1" ii ,i? ~."3i:. ~".sa.t~~ vpa 9s :,'.

.....~,~,~" : .73 ~. i . : .. ~3' 3="_ ~ .- - V7

VoQr- Omtrent de vergaderingen van de aandeelhouders, de personen die mogen deelnemen aan de algemene vergaderingen, en de stemrechten wordt als bijlage een kopie van de voorschriften van Union Bank of India (aandelen en vergaderingen) uit 1998 bijgevoegd. Deze voorschriften werden op 20 oktober 2003 en op 8 oktober 2009 gewijzigd.

i ümhouda'n es+het Geen registratie van een bankbedrijf in een equivalent van een handelsregister of een register van de rechtspersonen

j Seigiscti 3taa:sbad In mijn hoedanigheid van secretaris van de vennootschap bevestig ik hierbij dat de bank is opgericht krachtens de bepalingen uit de wet van 1970 over de bankbedrijven (acquisitie en overdracht van ondernemingen) en dat zij als beursgenoteerd bedrijf in India over een licentie beschikt om commerciële bankactiviteiten te verrichten in overeenstemming met de wet van 1949 op de regulering van de banken en andere wetten die zijn uitgevaardigd door de Indische regering, de Indische nationale bank en de SEBI (Securities and Exchange Board of India). India voorziet voor een bankbedrijf dat over een bepaalde wettelijke administratie beschikt, dan ook geen registratie die tot doel heeft om het bestaan van de vennootschap vast te stellen.





BESLISSING TOT OPENING BIJKANTOOR

De raad van, bestuur beslist hierbij unaniem om vanaf 1 januari 2012 een bijkantoor te openen in België. De daadwerkelijke uitbating van het bijkantoor is echter onderworpen aan de goedkeuring door de Belgische overheden die instaan voor het toezicht op de banken.

Benoeming van de wettelijke vertegenwoordiger en bepaling van zijn bevoegdheden

Met betrekking tot de goedkeuring die in de vergadering van de raad van bestuur is gegeven op 13 september 2011, wordt de volgende persoon met onmiddellijke ingang en tot het tijdstip van de herroeping van

het betrokken mandaat tot wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor benoemd:

De heer Gajanan Ramakant Padalkar, woonachtig in Penchal Nagar, flat nr. F-7, 2nd Hoor, Vasai (West), India -- 401202 (paspoort nr. E-5604850) wordt benoemd tot wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor, aan wie alle bevoegdheden en machtigingen toegekend worden die noodzakelijk zijn om het bijkantoor te organiseren en te beheren.

De wettelijke vertegenwoordiger zal zijn mandaat uitoefenen in het kader van een arbeidsovereenkomst en wordt bijgevolg vergoed volgens het relevante beleid van de bank.

De raad van bestuur heeft ingestemd met de toekenning van de volgende bevoegdheden aan de wettelijke vertegenwoordiger:

1) Beslissingsbevoegdheden

De wettelijke vertegenwoordiger kan alle beslissingen nemen die over het algemeen beschouwd worden als beslissingen in het kader van het dagelijkse beheer van het bijkantoor. Onder "dagelijks beheer" wordt het dagelijkse beheer verstaan zoals dit gedefinieerd en geïnterpreteerd is door het Belgische Hof van Cassatie. Deze machtiging wordt niet beperkt tot en zal ook volgende elementen omvatten: a) de bevoegdheid om te beslissen tot het afsluiten van een overeenkomst niet enige openbare en/of privédienst of administratie en om hiertoe enige overeenkomst of verbintenis te ondertekenen; b) het aanwerven en ontslaan van alle werknemers van het bijkantoor en het bepalen van de arbeidsvoorwaarden en hun vergoeding; c) het ondertekenen van huurovereenkomsten en d) het kopen en huren van kantoorbenodigdheden, e) aile andere bevoegdheden die noodzakelijk zijn en die verbonden zijn met de hierboven verleende bevoegdheden.

2)Vertegenwoordigingsbevoegdheden

De wettelijke vertegenwoordiger is gemachtigd om het bijkantoor in België ten overstaan van derden te vertegenwoordigen. In die hoedanigheid kan hij het bijkantoor vertegenwoordigen en de vennootschap, wat het bijkantoor betreft, verbinden voor alle aangelegenheden die binnen en buiten het bereik van het dagelijkse bestuur ten overstaan van enige openbare en/of privédienst en administratie vallen (belastingdiensten, diensten van de sociale zekerheid of enige andere overheidsdienst), als eiser of als verweerder in enige gerechtelijke procedure, ten overstaan van enige notaris, ten overstaan van enige toezichthoudende overheid of enige andere derde partij, waaronder ondernemingen voor algemene dienstverlening, zoals postbedrijven, telecommunicatie-operatoren, enz.

Zonder dat dit een exhaustieve lijst is, is de wettelijke vertegenwoordiger gemachtigd om a) overeenkomsten en documenten te ondertekenen die het bijkantoor binden, b) de dagelijkse post te ondertekenen, c) alle brieven, pakjes en zendingen te ontvangen en/of op te halen, ongeacht of deze een vastgelegde waarde hebben of niet, ongeacht of deze aangetekend zijn of niet; gewone of per telegram verzonden betalingsmandaten en cheques te ontvangen en om hiervoor een kwijting te verlenen; contracten voor de huur van telefoons te ondertekenen, toe te wijzen en/of stop te zetten; klachten in te dienen; kwijting te geven aan eender welke expediteur; verklaringen af te leggen; een akkoord te bereiken of enig document te certificeren, onder andere ten overstaan van alle overheden en administraties; d) alle andere bevoegdheden die noodzakelijk zijn en die verbonden zijn met de hierboven toegekende bevoegdheden.

3 :-7^?.d,i^ :2"á^;n :..7_1; U,'31"..1

r~..à. ,ed"'"

De wettelijke vertegenwoordiger is gemachtigd om de vertegenwoordigingsbevoegdheden geheel of gedeeltelijk te delegeren

Adres van het bijkantoor

Het bijkantoor zal gevestigd zijn in B  2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58.

Activiteit van het bijkantoor

Het bijkantoor zal de activiteiten verrichten die beschreven staan in het maatschappelijk doel van de

vennootschap en die als volgt kunnen worden samengevat:

- het aanvaarden van deposito's en andere terugbetaalbare fondsen voor het publiek;

- het lenen, onder andere met inbegrip van consumentenkredieten, hypotheekkredieten, factoring met ot

zonder verhaalsvordering en financiële of commerciële transacties (met inbegrip van verbeuren);

- diensten in verband met het doorsturen van geld;

- uitgifte en beheer van betalingsmiddelen (vb. reischeques en bankcheques, enz.);

- uitgifte van elektronisch geld;

- waarborgen en betalingsverplichtingen;

- het voor eigen rekening en voor rekening van klanten verhandelen van

a)geldmarktinstrumenten (cheques, wissels, certificaten deposito, enz.)

b)buitenlandse valuta

c)financiële futures en opties

d)valuta- en rentevoetinstrumenten

(e)verhandelbare waardepapieren

diensten inzake kredietinformatie;

- overmaken van geld.

Op de vennootschap toepasselijke wetgeving

De vennootschap die het bijkantoor opricht, is georganiseerd volgens en valt onder de Indische wetgeving.

Volmacht voor advocatenkantoor Laga met het oog op de indiening van deze informatie bij de griffie van de bevoegde Belgische rechtbank en publicatie van de informatie uit deze akte in het Belgisch Staatsblad en registratie of wijziging ervan bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

Een volmacht wordt verleend aan het advocatenkantoor LAGA, met maatschappelijke zetel gevestigd in 1831 Diegem, Berkentaan 8 In het kader van deze volmacht is LAGA gemachtigd om te handelen via de volgende leden:

" TOBBACK Hilde, werkneemster, woonachtig in 2920 Kalmthout-Nieuwmoer (België), Maalderijstraat 14;

-DOOS Canne, advocate, woonachtig in 2610 Wilrijk (België), Frans Gaillystraat 23;

-BAART Tim, advocaat, woonachtig in 2240 Zandhoven (België), Liersebaan 66.

De leden zijn gemachtigd om individueel te handelen in naam van de vennootschap en/of het bijkantoor en met recht van indeplaatsstelling met betrekking tot:

-het ondertekenen van formulieren voor de publicatie met het oog op de neerlegging bij de griffie van een Belgische rechtbank en/of met het oog op de publicatie in het Belgisch Staatsblad en het hiertoe ondertekenen van eender welk document of formulier dat vereist zou kunnen zijn voor de adequate uitvoering van deze volmacht.

" het activeren of wijzigen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen ter uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur van de vennootschap of de wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor, en het hiertoe ondertekenen van eender welk document of formulier dat vereist zou kunnen zijn voor de adequate uitvoering van deze volmacht.

ik, mevrouw Monika Kalia, bevestig hierbij naar eer en geweten dat de inhoud van de punten 1 tot 6 van deze verklaring onder ede waarheidsgetrouw is en dat er niets is verhuld.

Voor Union Bank of India

[handtekening]

Secretaris van de Vennootschap

Op 11 oktober 2011 bevestigd in Mumbai (mevr. Monika Kalia)

Deponent

BEKRACHTIGD 005580

(handtekening)

Gopal Singh, assistent Kamer van Koophandel, New Delhi, (INDIA)

+ ronde ovalen stempel Kamer van Koophandel 31 OKT. 2011

3, . 1eG!a.*'c13:9 93' :3 'S . ..'E~o: ^318"'S, ^3r?'} f3" ~E A~'34iâ,Y" '~r

_ s 7~-i' f+3 roç, '5+7..'âQ'G' ." 3~; r1' !f`

d"

oor- "be"o,:djr I

aar reet I

84Ig!scF:

3_aaáblao

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur berge

Voor-iehouden

aan het 8e!gisch Staatsblad

BEKRACHTIGD

(handtekening)

G.H. SHUKLA

Notaris Greater Mumbai, Jagdamba Bhaven, Ground Floor (rest: slecht leesbaar)

11 OKT. 2011

+ ronde blauwe stempels Notaris

REGERING VAN INDIA

APOSTILLE

(Verdrag van Den Haag van 5 oktober 1961)

Land: INDIA

Dit openbare document van het type:

VERKLARINGEN ONDER EDE

Werd uitgereikt door: UNION BANK OF INDIA

Werd getekend door: GOPAL SINGH

Met het zegel/de stempel van ASSIST. KAMER VAN KOOPHANDEL. NEW DELHI;

Bekrachtigd door

Afdekingsambtenaar (io): MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

Op 02 nov. 2011 te NEW DELHI, INDIA

Met referentienummer DLND0009612511

Handtekening

SASI LEACHIOUS K.P.

Afdelingsambtenaar (io)

Ministerie van Buitenlandse Zaken

New Delhi

+ ronde stempel Ministerie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Cp da !aaise bd_ van '_u,x B ia-meloen Recto Naam en hoedanigheid van de inst:umenterende notaris, hetzij van de perso(o;nan) oevoegd de rechtspersoon ten aanzei van darder te vertegenwoordiger

w_rso Haam an handiakening

Voor-behoAen aan hot Belgisch Staatsblad

ALGEMENE VOORSCHRIFTEN VAN DE UNION BANK OF INDIA 1998 (AANDELEN EN VERGADERINGEN)

In uitoefening van de bevoegdheden krachtens sectie 19 van de 'Banking Companies (Acquisition and

Transfer of Undertakings) Act 1970" (Wet op Bankinstellingen (verwerving en overdracht van verbintenissen),

1970) stelt de Raad van Bestuur van de Union Bank of India, na overleg met de Centrale Bank van India en met

voorafgaande goedkeuring van de Centrale Overheid de volgende voorschriften op, te weten:

HOOFDSTUK I

INLEIDING

1.Verkorte titel en inwerkingtreding 

(i)Deze voorschriften kunnen de algemene voorschriften van de Union Bank of India, 1998 genoemd

worden.

(ii)Deze voorschriften worden van kracht op de datum van publicatie in het Staatsblad.

2. Definities  in deze voorschriften, in zoverre uit het onderwerp, de context of de betekenis niets anders

blijkt, betekent

a)Wet": de "Banking Companies (Acquisition and Transfer of Undertakings) Act 1970 (5 van 1970);

b)"Bank": Union Bank of India, opgericht conform sectie 3 van de wet:

c)"Raad": Raad van Bestuur, opgericht conform sectie 9 van de wet;

d)"Voorzitter": de voorzitter van de Raad van Bestuur;

e)"Comité": een comité zoals opgericht door de Raad van Bestuur;

f)"Executive Director" (Uitvoerend bestuurder): de voltijdse bestuurder die niet de Managing Director is;

g)"General Manager ": de General Manager van de Bank;

h)"Directiecomité": een comité opgericht conform clausule 13 van de regeling;

i) "Managing Director ": Managing Director van de Bank;

j)"Register": het aandeelhoudersregister bijgehouden in één of meerdere boeken van de Bank en omvat het

aandeelhoudersregister bijgehouden op computerfloppy's of diskettes conform subsectie (2G) van sectie 3 van

de wet;

k)"Houder van het aandeelhoudersregister": de persoon die door de Bank is aangeduid om:-.

i)aanvragen van investeerders met betrekking tot een uitgifte te verzamelen,

ii)de aanvragen en het geld ontvangen van investeerders of betaald aan de verkoper van de effecten correct

op te tekenen,

iii)de Bank te helpen bij:

a)het bepalen van de basis voor de toewijzing van effecten in overleg met de beurs,

b)het finaliseren van de lijst van personen die recht hebben op toewijzing van effecten,

c)het verwerken en verzenden van toewijzingsbrieven, terugbetalingsopdrachten of certificaten en andere

verwante documenten met betrekking tot de uitgifte, en

(iv)Eventuele andere functies zoals te gelegener tijd door de Bank aan hem toevertrouwd

I) "Regeling": de "Nationalised Banks (Management and Miscellaneous Provisions) Scheme 1970" (De

regeling voor staatsbanken (beheer en diverse bepalingen) 1970;

m) "Aandeel": aandeel in het aandelenkapitaal van de Bank;

n) "Transfer-agent"

i)elke persoon die in naam van de Bank de lijsten met de houders van effecten uitgegeven door de Bank bijhoudt en zich bekommert om alle aangelegenheden met betrekking tot de overdracht en afkoop van de effecten, of

ii)een afdeling of divisie (ongeacht de naam) van de Bank die de activiteiten uitvoert vermeld in subclausule (j):

o) woorden en uitdrukkingen die worden gebruikt in Hoofdstuk III en niet zijn gedefinieerd in deze voorschriften, maar wel in de "Depositonies Act 1996" (wet op effectenbewaarinstellingen, 1996) (wet 22 van 1996) hebben de betekenis die eraan wordt toegekend in de genoemde wet.

p) Andere uitdrukkingen die worden gebruikt en niet zijn gedefinieerd in deze voorschriften, maar gebruikt in de wet of de regeling hebben de betekenis die eraan wordt toegekend in respectievelijk de wet of de regeling.

HOOFDSTUK II

AANDELEN & AANDELENREGISTER

3. Aard van de aandelen: De aard van de aandelen van de Union Bank of India is roerend goed,

overdraagbaar zoals gestipuleerd in deze voorschriften.

4.Soorten aandelenkapitaal

i) Preferent aandelenkapitaal betekent dat deel van het aandelenkapitaal van de Union Bank of India dat

voldoet aan de volgende voorwaarden:

A)wat betreft dividenden, heeft het preferente aandelenkapitaal een preferent recht op betaling

van een vast bedrag of een bedrag berekend op basis van een vast tarief dat ofwel belastingsvrij is ofwel

onderhevig is aan inkomstenbelasting en

Cc aa laatste diz var Luik 3 ;er--ieica, aaW:a : Naar" en koedar. gne'd van ce !nstrurrerterende notaris. het" van de perso(u;r(en) bevoegd da re.rtsoersoor ter aarzier van derden te vertegerwcordige^

/area Naar e:' ra: dteke,;rg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

B)wat het kapitaal betreft, heeft (of zal hebben) het preferente aandelenkapitaal, bij ontbinding en terugbetaling van kapitaal, een preferent recht om het bedrag van het volgestorte kapitaal of van het kapitaal dat geacht is te zijn volgestort terugbetaald te krijgen, ongeacht of er al dan niet een preferent recht bestaat op de betaling van een van de twee of beide van onderstaande bedragen, namelijk:

a)Eventueel bedrag dat onbetaald is gebleven, met betrekking tot de bedragen gespecificeerd in clausule (A) tot op datum van de ontbinding of terugbetaling van kapitaal, en

b)Eventuele vaste premie of premie op een vaste schaal, gespecificeerd door de Raad, van Bestuur met de voorafgaande toestemming van de Centrale Regering.

ii) "Gewoon aandelenkapitaal" betekent al het aandelenkapitaal dat geen preferent aandelenkapitaal is.

iii) De termen "preferent aandeel" en "gewoon aandeel" dienen

dienovereenkomstig te worden opgevat.

5. Gegevens die moeten worden opgenomen in het register

i)Er dient een aandelenregister te worden opgesteld, bijgehouden en bijgewerkt in overeenstemming met subsectie 2(F) van sectie 3 van de wet.

ii)Naast de gegevens zoals gespecificeerd in subsectie 2 (F) van sectie 3 van de wet, dienen andere gegevens zoals bepaald door de Raad te worden ingevoerd in het register.

iii)In het geval van gemeenschappelijke houders van een aandeel, dienen hun namen en andere gegevens vereist door punt (i) te worden gegroepeerd onder de naam van de eerste van dergelijke gemeenschappelijke houders.

iv)Behoudens de beperkende bepaling bij subsectie 2 (D) van sectie 3 van de wet, kan een aandeelhouder met verblijfplaats buiten India aan de Bank een adres in India opgeven, en dergelijk adres dient te worden ingevoerd in het register en zal geacht worden zijn geregistreerde adres te zijn zoals bedoeld in de wet en deze voorschriften.

v)Kennisgevingen van een uitdrukkelijk, niet-uitdrukkelijk of automatisch ingestelde trust worden niet opgenomen in het register en en kunnen niet worden ontvangen door de Bank.

6.Controle over aandelen en registers  Behoudens de bepalingen van de wet en deze voorschriften, en dergelijke instructies die de raad te gelegener tijd eventueel geeft, wordt het register bewaard en bijgehouden op de hoofdzetel van de Union Bank of India en staat onder de controle van de Raad en de beslissing van de Raad of een persoon al dan niet kan worden geregistreerd als een aandeelhouder met betrekking tot enig aandeel is definitief.

7.Partijen die niet kunnen worden geregistreerd als aandeelhouders 

i)Behoudens andersluidende bepalingen in deze voorschriften, hebben personen die niet bevoegd zijn om contracten aan te gaan, geen recht om te worden geregistreerd als aandeelhouder en de beslissing van de Raad hierover is afdoend en definitief.

ii)In geval van bedrijven kunnen aandelen worden geregistreerd op naam van de individuele partners en een bedrijf als dusdanig zal niet het recht hebben geregistreerd te worden als aandeelhouder.

8.Bijhouden van het aandelenregister in een computersysteem, enz.

i)De gegevens die moeten worden opgenomen in het aandelenregister conform subsectie 2(F) van sectie 3

van de wet, te lezen samen met de gegevens vermeld in voorschrift 5, dienen te worden bijgehouden conform

subsectie 2(G) van sectie 3 van de wet, in de vorm van gegevens opgeslagen op

magnetische/optische/ magneetoptische media zoals diskettes, floppies, patronen of op andere wijze (hierna "media" genoemd) op computers die dienen te worden bijgehouden op de hoofdzetel en met een back-up op dergelijke locatie zoals te gelegener tijd door de Voorzitter & Managing Director of enige andere functionaris van minstens de rang van General Manager hiertoe aangeduid door de Voorzitter & de Managing Director, beslist. (hieronder de "aangeduide ambtenaar" genoemd).

ii)Gegevens die moeten worden opgenomen in het aandelenregister conform sectie 3 (B) van de wet, te lezen samen met sectie 11 van de wet op effectenbewaarinstellingen van 1996 dienen te worden bijgehouden in elektronische vorm op de manier en in de vorm zoals daarin beschreven.

9. Beveiligingen voor bescherming van computersysteem

i)De toegang tot het systeem zoals uiteengezet in voorschrift 8 (i) waarin de gegevens worden opgeslagen, dient beperkt te zijn tot personen zoals de houders van het aandeelhoudersregister en uitgifte- en/of transferagenten zoals gemachtigd daartoe door de Voorzitter en de Managing Director of de bevoegde ambtenaar en het eventuele wachtwoord en de elektronische beveiligingssystemen dienen vertrouwelijk te worden gehouden en bewaard onder de hoede van de genoemde personen.

ii)De toegang door de bevoegde persoon dient te warden geregistreerd in logboeken door het computersysteem en dergelijke logboeken dienen te worden bewaard bij de ambtenaren/personen die hiertoe worden aangeduid door de Voorzitter en de Managing Director of de aangeduide ambtenaar.

!zots:e nez. van LJ.( B vermeiden Aacto . Naam en hoedangheid van de instrumenterende notaris, heizij van de persd(o)nen) bevoegd de rech tspe rs con ter aanzien van derden te vertegarwcnrciige-

b>a-do .:Naam en handtexen;ng

iii)Van de back-ups dienen kopieën te worden gemaakt op verwisselbare schijven met intervallen zoals gespecificeerd te gelegener tijd door de Voorzitter en Managing Director of de aangeduide ambtenaar. Die kopieën dienen alle wijzigingen te omvatten die zijn aangebracht in het aandeelhoudersregister. Minstens één van die kopieën dient te worden bewaard op een andere locatie dan de plaats waar de gegevensverwerking gebeurt. Die kopie dient te worden opgeslagen in een brandveilige omgeving met vergrendeling en bij de vereiste temperatuur. De toegang tot de back-ups op beide plaatsen dient beperkt te zijn tot personen die hiertoe gemachtigd worden door de Voorzitter en de Managing Director of de aangeduide ambtenaar. De aldus gemachtigde personen dienen de toegang te registreren in een manueel register dat wordt bijgehouden op de locatie.

iv)Het is de plicht van de bevoegde personen om de gegevens op de back-ups te vergelijken met die op het computersysteem met behulp van de passende software om de juistheid van de back-ups te verzekeren. Het resultaat van die controle dient te worden geregistreerd in het daartoe voorziene register.

v)De voorzitter en Managing Director zullen, bij speciale of algemene opdracht, bevoegd zijn om de instructies, stipulaties met betrekking tot de beveiligingen die moeten worden nageleefd bij het bijhouden van het aandeelhoudersregister in het computersysteem toe te voegen of te wijzigen, hierbij passend rekening houdend met de technologische vooruitgang, en/of met de situationele vereisten of enige andere relevante overweging.

10.Uitoefening van rechten door gemeenschappelijke houders  Als een aandeel op naam staat van twee of meerdere personen, wordt de persoon wiens naam eerst verschijnt in het register geacht de enige houder van dat aandeel te zijn, wat betreft stemrecht, de ontvangst van dividenden, het versturen van kennisgevingen en alle andere aangelegenheden met betrekking tot de Union Bank of India met uitzondering van de overdracht van aandelen.

Voor-

behouden

aan bat

Belgisch

Staatsblad

11.Inzage in het register

i)Het register is, behalve indien gesloten conform voorschrift 12, open voor inzage door elke aandeelhouder, gratis op de plaats waar het wordt bijgehouden, tijdens de kantooruren, onderworpen aan redelijke beperkingen zoals de Raad eventueel oplegt, maar zodanig dat het elke werkdag minstens twee uur beschikbaar is voor inzage.

ii)Elke aandeelhouder kan gratis uittreksels van het

register verkrijgen of computerprint-outs maken of als hij een kopie van computerprint-outs van het register of een deel daarvan nodig heeft, zal die hem worden bezorgd tegen vooruitbetaling van Rs.5/ per 100 woorden of het fractioneel deel daarvan dat moet worden gekopieerd.

iii)Onverminderd de bepalingen in punt (ii), heeft

een geldig gemachtigde ambtenaar van de regering het recht om een kopie te maken van om het even welke aantekening in het register of een kopie van het register of een deel ervan te krijgen.

12.Sluiten van het register.

De Bank kan, na voorafgaande kennisgeving van minstens zeven dagen in minstens twee kranten met oplage in India, het aandeelhoudersregister sluiten gedurende een periode of periodes van niet meer dan in het totaal vijfenveertig dagen per jaar, maar niet langer dan dertig opeenvolgende dagen per keer, waar en wanneer ze dit nodig acht.

13.Aandelence rtificaten

i)Op elk aandelencertificaat staan het nummer van het aandelencertificaat, een onderscheidend nummer, het aantal aandelen dat bij de uitgifte van het aandeel werd uitgegeven en de naam van de aandeelhouder aan wie het is uitgereikt. Het aandelencertificaat dient opgesteld te zijn in de vorm zoals gespecificeerd door de Raad.

ii)Elk aandelencertificaat wordt uitgegeven met het officiële zegel van de Bank krachtens een besluit van de Raad en dient ondertekend te worden door twee bestuurders en een ander kaderlid hiertoe benoemd door de Raad.

iii)Een handtekening aldus gedrukt, gegraveerd, in steendruk of op enige andere wijze afgedrukt, is even geldig als een handtekening in het eigen handschrift van de ondertekenaar zelf.

iv)Een aandelencertificaat is pas geldig als en wanneer het zo ondertekend is. Aldus ondertekende aandelencertificaten zijn geldig en bindend ongeacht of vóór de uitgifte ervan, een persoon wiens handtekening erop verschijnt misschien niet langer een persoon is die gemachtigd is aandelencertificaten te ondertekenen in naam van de Bank.

v)Indien het aldus opgestelde aandelencertificaat de handtekening bevat van een bevoegde persoon, zoals vermeld in bovenstaand punt (ii), die echter overleden is op het moment van uitgifte van het certificaat, kan de Bank, via de door haar meest geschikt geachte methode, de handtekening van een dergelijke persoon op het certificaat annuleren en er de handtekening van een andere bevoegde persoon op laten plaatsen. Het aldus uitgegeven aandelencertificaat is geldig.

Dn de'aa?ste oiz k 3 varmaiciei Recto : Naam ar ^oedanigheid var de ins;rt.naltarerd, r,o+:aris, l-etz.l val Ja dar3a;;r(3,., o9voegd de recrtspe'saor zen aan>_ier var derde^ t2 verteg?^tiloord'gwn

V,r'sr Naam ar nandtekal;ng

14.Uitgifte van aandelencertificaten

i) Bij de uitgifte van aandelencertificaten aan een aandeelhouder, is de Raad bevoegd om de certificaten uit te geven op basis van één certificaat per honderd aandelen of meervouden daarvan die geregistreerd zijn op zijn naam op een bepaald moment en één bijkomend aandelencertificaat voor het aantal aandelen daarbovenop maar die minder zijn dan honderd.

ii) Als het aantal te registreren aandelen minder is dan honderd, wordt één certificaat uitgegeven voor alle aandelen.

iii) Met betrekking tot een aandeel of aandelen in handen van meerdere personen, is de Bank niet verplicht om meer dan één certificaat op te stellen, en het afleveren van één aandelencertificaat aan één van de gemeenschappelijke houders zal afdoende zijn voor al dergelijke houders.

15.Vemieuwing van aandelencertificaten

i)Indien een aandelencertificaat versleten of onleesbaar geworden is, kan de Raad of een door de. Raad aangeduid comité bij voorlegging ervan dergelijk certificaat annuleren en een nieuw certificaat laten uitgegeven in de plaats van het versleten of onleesbare certificaat.

ii)Indien een aandelencertificaat naar verluidt verloren of vernietigd zou zijn, kan de Raad of een door de Raad aangeduid comité, tegen schadeloosstelling al dan niet met zekerheid zoals de Raad of het comité passend acht, en na publicatie in twee kranten en mits betaling aan de Union Bank of India van de kosten, lasten en onkosten, een duplicaat certificaat ter vervanging van het naar verluidt verloren of vernietigde certificaat geven aan de persoon die recht heeft op dergelijk verloren of vernietigd certificaat.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

16.Consolidering en opsplitsing van aandelen

Op schriftelijk verzoek van de aandeelhouder(s) kan de Raad of het door de Raad aangeduide comité het ter consolidering of opsplitsing voorgelegde aandeel consolideren / opsplitsen al naargelang het geval en een nieuw certificaat/certificaten uitgeven in de plaats daarvan tegen betaling aan de Bank van de kosten, lasten en onkosten van en gepaard gaande met dergelijke uitgifte.

17.Overdracht van aandelen

i)Elke overdracht van aandelen van de Bank dient te gebeuren door een overdrachtsakte zoals in Formulier A in bijlage of in enige andere vorm zoals goedgekeurd door de Bank te gelegener tijd en dient rechtsgeldig afgestempeld, gedateerd en ondertekend te zijn door of in naam van de cedent en de cessionaris, samen met het betreffende aandelencertificaat.

ii)De overdrachtsakte dient samen met het aandelencertificaat te worden voorgelegd aan de Bank op de hoofdzetel en de cedent zal geacht zijn de houder van dergelijke aandelen te blijven tot de naam van de cessionaris is ingevoerd in het aandelenregister met betrekking tot de aandelen in kwestie.

iii)Bij ontvangst door de Bank van een overdrachtsakte samen met het aandelencertificaat met een verzoek om de overdracht te registreren, zal de Raad of het door de Raad aangeduide comité de genoemde overdrachtsakte samen met het aandelencertificaat doorsturen naar de houder van het aandeelhoudersregister en / of transfer-agenten die dan moeten nagaan of aan alle technische vereisten is voldaan. De houder van het aandeelhoudersregister en / of transfer-agenten dienen de overdrachtsakte samen met het aandelencertificaat in voorkomend geval terug te sturen naar de cessionaris die het opnieuw moet voorleggen tenzij

(a)De overdrachtsakte ter registratie aan de Bank wordt voorgelegd, voorzien van de nodige stempels en rechtsgeldig ondertekend, en vergezeld van het aandelencertificaat waarop de akte betrekking heeft en eventueel andere bewijsstukken die de Raad kan verlangen ten bewijze van het recht van de cedent om dergelijke overdracht door te voeren

(b)De houder van het aandeelhoudersregister afdoende overtuigd is dat de cessionaris in aanmerking komt om te worden geregistreerd als aandeelhouder van de Bank met betrekking tot de aandelen uit de overdrachtsakte.

iv)De Raad of het door de Raad aangeduide comité dient te zorgen voor de registratie van de overdracht, tenzij ze weigert de overdracht te registreren conform onderstaand voorschrift 19.

18.Bevoegdheid om overdrachten op te schorten

De Raad of het door de Raad aangeduide comité zal geen overdracht registreren tijdens periodes waarin

het register is gesloten.

19.Recht van de Raad om registratie van een overdracht van aandelen te weigeren

i)De Raad kan de overdracht van aandelen op naam van de

cessionaris weigeren, op basis van één of meerdere van de volgende gronden:

a)De aandelenoverdracht druist in tegen de bepalingen van de wet of de conform de wet opgestelde

voorschriften of enige andere wet of voldoet niet aan enige andere wettelijke vereiste met betrekking tot de

registratie van dergelijke overdracht;

b)de overdracht van de aandelen is, naar mening van de Raad schadelijk voor de belangen van de Bank of

voor het publieke belang;

c)de overdracht van de aandelen is verboden door een beschikking van de rechtbank of enige andere

instantie conform enige wet die op dat moment van kracht is;.

Op de laatsta blz. van Luik B ve':^leide, REf;?o naam en hoedanigReld ver de instr;.meriere^dd +re^ c. o3-so(a;7(,i" ;

bevoegd de recf :âp.a.:socn ?en van darde-. '3 vertey:^A!yrn ga- '+;ersa . Naam an nanataxanglg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Bëlgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

d)een particulier of bedrijf gevestigd buiten India of enig bedrijf opgericht naar enig wetgeving die niet van kracht is in India of enig bijkantoor van een dergelijk bedrijf, al dan niet gevestigd buiten India heeft of verkrijgt, indien de overdracht wordt toegelaten, als gevolg daarvan aandelen in de Bank en dergelijke investering is in totaal groter dan het percentage - met name meer dan 20% (twintig percent) van het volgestorte kapitaal of zoals eventueel gespecificeerd door de Centrale Regering via kennisgeving in het Staatsblad.

Op voorwaarde echter dat de bevoegdheden tot weigering zoals vermeld in bovenstaand voorschrift (l)(d) in naam van de Raad kunnen worden uitgeoefend door het comité dat is aangeduid door de Raad.

ii) De Raad dient zich, nadat de overdrachtsakte voor aandelen van de Bank is ingediend bij de Bank met het oog op registratie van een dergelijke overdracht, een mening te vormen over het al dan niet weigeren van dergelijke registratie op een van de gronden waaraan wordt gerefereerd in punt (i) en zal -

(a)als de raad van mening is dat dergelijke registratie niet hoeft te worden geweigerd, dergelijke registratie doorvoeren; en

(b)als de raad van mening is dat dergelijke registratie geweigerd dient te worden op een van de gronden vermeld in punt (i), de cedent en cessionaris hiervan schriftelijk op de hoogte brengen binnen 60 dagen na ontvangst van het overdrachtformulier.

20. Overgang van aandelen in geval van overlijden, insolventie, enz.

i)De executeurs of beheerders van een overleden aandeelhouder met betrekking tot een aandeel, of de houder van een officieel bewijs van executeurschap of beheer, met of zonder de wilsbeschikking of het successiecertificaat uitgegeven conform deel X van de Indische successiewet, 1925, of de houder van een wettelijke vertegenwoordiging of een persoon ten gunste van wie een geldige overdrachtsakte werd ondertekend door de overleden enige houder bij leven van deze laatste, zijn de enige personen die door de Union Bank of India kunnen worden erkend als rechthebbenden op dergelijk aandeel.

ii)Ingeval de aandelen geregistreerd zijn op naam van twee of meer aandeelhouders, zijn de langstlevende of langstlevenden en bij overlijden van de laatste langstlevende, diens executeurs of beheerders of de houder van een officieel bewijs van executeurschap of beheer, met of zonder de wilsbeschikking of het successiecertificaat of de houder van enige andere wettelijke vertegenwoordiging met betrekking tot de belangen van dergelijke langstlevende in het aandeel of een persoon ten gunste van wie een geldige overdrachtsakte van het aandeel werd ondertekend door dergelijke persoon en dergelijke laatste langstlevende bij leven van deze laatste, de enige personen die door de Union Bank of India kunnen worden erkend als rechthebbenden op dergelijk aandeel.

iii)De Union Bank of India is niet verplicht om dergelijke executeurs of beheerders te erkennen tenzij ze een officieel bewijs van executeurschap of beheer of een successiecertificaat hebben verkregen, al naargelang het geval, van een bevoegde rechtbank.

Met dien verstande echter dat, indien de Raad het naar eigen goeddunken passend acht, de Raad rechtsgeldig kan afzien van de voorlegging van officiële bewijsstukken van executeurschap of beheer of successiecertificaten of enige andere dergelijke wettelijke vertegenwoordiging, op de voorwaarden die de Raad passend acht voor vrijwaring of op enige andere wijze.

iv)Een dergelijke persoon die recht krijgt op een aandeel ten gevolge van het overlijden van een aandeelhouder en een persoon die recht krijgt op een aandeel ten gevolge van insolventie, faillissement of vereffening van een aandeelhouder, heeft, na voorlegging van de bewijsstukken zoals vereist door de Raad, het recht

a)te worden geregistreerd als aandeelhouder met betrekking tot dergelijk aandeel,

b)op dezelfde manier een dergelijk aandeel over te dragen als de persoon van wie hij de eigendomstitel heeft afgeleid, zou hebben kunnen doen.

21. Aandeelhouder die niet langer in aanmerking komt voor registratie 

Het is de plicht van elke persoon die geregistreerd is als aandeelhouder, hetzij als enige aandeelhouder hetzij als gemeenschappelijke aandeelhouder samen met een andere of anderen, om onverwijld, van zodra hij niet meer in aanmerking komt om aldus geregistreerd te zijn met betrekking tot een aandeel de Raad van Bestuur hiervan op de hoogte te brengen.

22.Oproep tot (bij-)storting op (niet volgestorte) aandelen 

De Raad kan, te gelegener tijd, oproepen tot (bij-)storting doen zoals ze passend acht, aan de aandeelhouders met betrekking tot het volledige niet volgestorte bedrag op de aandelen die ze in hun bezit hebben, dat volgens de toewijzingsvoorwaarden niet betaalbaar is op vaste tijdstippen, en elke aandeelhouder dient het bedrag van elke aldus aan hem gedane oproep te betalen aan de persoon en op het tijdstip en de plaats zoals bepaald door de Raad. Een oproep kan eventueel in schijven worden betaald.

23.Oproepen op datum van besluit

Een oproep wordt geacht te zijn gedaan op het moment dat het besluit van de Raad waarin dergelijke oproep wordt gemachtigd, werd goedgekeurd en is invorderbaar ten aanzien van de aandeelhouders in het register op die datum of naar goeddunken van de Raad op enige latere datum zoals vastgelegd door de Raad.

24.Kennisgeving van oproep

Voor elke oproep dient minstens dertig dagen kennis te worden gegeven, met opgave van de betalingstermijn, met dien verstande dat, v66r afloop van de betalingstermijn voor dergelijke oproep de Raad de aandeelhouders schriftelijk op de hoogte kan brengen van een herroeping van de oproep.

Op de laatste bíd va.7 3 ve melaa:^ Vaam ncedalig:^eia var. da .',str:mentaranaa ^otans, hwtziy van da Farso(o;rían)

b.a.vaeçd da rac'nísparsoor tain aan?ier1 van [ivaryan te vartBÇ'ar«darat0a^

, a'ao ,aaar-%

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25.Verlenging van betalingstermijn van oproep

De Raad kan, te gelegener tijd en naar eigen goeddunken, de termijn die is vastgelegd voor de betaling van een oproep verlengen voor alle of een beperkte groep van aandeelhouders, rekening houdend met de afstand van hun verblijfplaats of om enige andere afdoende reden, maar geen aandeelhouder heeft van rechtswege recht op een dergelijke verlenging.

26.Aansprakelijkheid van gemeenschappelijke houders

De gemeenschappelijke aandeelhouders zijn gezamenlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor de betaling van

alle oproepen tot volstorting met betrekking tot hun aandelen.

27.Bedrag betaalbaar op vast tijdstip of in schijven volgens oproep

Indien volgens de uitgiftevoorwaarden van een aandeel of anderszins een bedrag betaalbaar is op een vast tijdstip of in schijven op vaste tijdstippen, is elk dergelijk bedrag of elke dergelijke schijf betaalbaar als ware het een oproep rechtsgeldig gedaan door de Raad waarvan de nodige kennisgeving werd verstuurd en alle hierin vervatte bepalingen met betrekking tot de oproepen gelden dienovereenkomstig voor dergelijk bedrag of dergelijke schijf.

28.Wanneer moet interest worden betaald op invorderbare oproep of schijf

Als de te betalen som met betrekking tot een oproep of schijf niet betaald is op of vôôr de dag die is vastgelegd voor betaling, dient de houder op dat moment of de persoon aan wie het aandeel is toegewezen, waarvoor oproep is gedaan of die de schijf verschuldigd is, interest te betalen op een dergelijke som tegen een interestvoet zoals door de Raad te gelegener tijd kan bepalen, vanaf de dag voorzien voor de betaling daarvan tot het moment van effectieve betaling, maar de Raad kan naar eigen goeddunken geheel of gedeeltelijk afzien van de betaling van dergelijke interest.

29.Uitblijven van betaling van oproepen door aandeelhouder

Aandeelhouders hebben geen recht op enig dividend of kunnen geen rechten van een aandeelhouder uitoefenen tot ze alle oproepen die op dat moment verschuldigd zijn en betaalbaar voor elk aandeel in hun portefeuille, hetzij als enige aandeelhouder, hetzij als gemeenschappelijke aandeelhouder, samen niet interest en kosten, die eventueel van toepassing zijn, betaald hebben.

30.Ingebrekestelling bij betalingsverzuim van oproep of schijf

Indien een aandeelhouder, geheel of gedeeltelijk, in gebreke blijft met de betaling van een oproep of schijf, of enig ander bedrag verschuldigd met betrekking tot aandelen hetzij in hoofdsom hetzij in interest op of vôôr de dag die is vastgelegd voor de betaling, kan de Union Bank of India op elk gegeven moment daarna, zolang de oproep of schijf of enig deel ervan of andere bedragen onbetaald blijven of een vonnis of verordening in dat verband, geheel of gedeeltelijk, onuitgevoerd blijft, een kennisgeving betekenen aan dergelijke aandeelhouder of aan de persoon (in voorkomend geval) die recht heeft op het aandeel door overgang, waarin hem wordt gevraagd over te gaan toi betaling van dergelijke oproep of schijf of van het deel ervan of van enig ander bedrag dat onbetaald blijft samen met enige interest die is ontstaan en alle kosten (gerechtskosten of andere) die eventueel zijn betaald of opgelopen door de Union Bank of India wegens dergelijk betalingsverzuim.

31.Kennisgeving van verbeurdverklaring

De kennisgeving van verbeurdverklaring dient een dag te vermelden, niet minder dan veertien dagen vanaf de datum van de kennisgeving, alsook de plaats of plaatsen waarop een dergelijke oproep of schijf of dergelijk deel ervan of andere bedragen en dergelijke interesten en kosten zoals hierboven beschreven, dienen te worden betaald. De kennisgeving dient ook te vermelden dat in geval van niet-betaling op of vôôr het vastgelegde tijdstip en op de vastgelegde plaats, het aandeel waarvoor de oproep werd gedaan of waarvoor de schijf betaalbaar is, verbeurd verklaard wordt.

32.Aandelen die verbeurd verklaard worden bij in gebreke blijven

Indien niet wordt voldaan aan de vereisten van dergelijke kennisgeving zoals hierboven beschreven, kan elk van de aandelen waarop dergelijke kennisgeving betrekking heeft, op elk gegeven moment daarna, wegens niet-betaling van alle oproepen of schijven, interesten en kosten of bedragen die verschuldigd zijn in verband daarmee, verbeurd verklaard worden bij besluit van de Raad. Dergelijke verbeurdverklaring omvat alle dividenden op de verbeurd verklaarde aandelen die niet effectief betaald zijn vôôr de verbeurdverklaring.

33.Vermelding van verbeurdverklaring in het register

Wanneer een aandeel verbeurd verklaard werd conform voorschrift 32, wordt een aantekening in het

register gemaakt van de verbeurdverklaring, met vermelding van datum.

34.Verbeurd verklaarde aandelen worden eigendom van de Union Bank of India en kunnen worden verkocht.

Op de'aafsis orc van ,.l;;t3 verr^e'del )" aarr" . an r9eadan!gr?ed v3r da rs " " ,ms^t9" snaa nctar!s ha'z;; var de na-,e;d;," sr; car,ega da -wchtspersocr .ar aa^z`si Var u3-da^ :a VCrtaç =; wo]r,a-ge^

-!ac'.n- "andteXan'^y,

Aldus verbeurd verklaarde aandelen worden geacht eigendom te zijn van de Union Bank of India en kunnen worden verkocht, opnieuw toegewezen of op enige andere wijze van de hand gedaan aan eender welke persoon op de voorwaarden en op de wijze zoals bepaald door de Raad.

35. Bevoegdheid om verbeurdverklaring te annuleren

De Raad kan, op elk gegeven moment, v66r een aldus conform voorschrift 32 verbeurd verklaard aandeel wordt verkocht, opnieuw toegewezen of op enige andere wijze van de hand gedaan de verbeurdverklaring annuleren op de voorwaarden die de Raad passend acht.

36. Aandeelhouder aansprakelijk voor betaling van de bedragen die verschuldigd zijn bij verbeurdverklaring en interest daarop.

Elke aandeelhouder wiens aandelen verbeurd verklaard werden, zal - ongeacht de verbeurdverklaring - aansprakelijk zijn voor en meteen overgaan tot betaling aan de Union Bank of India van alle oproepen, schijven, interesten, kosten of andere bedragen die verschuldigd zijn op of met betrekking tot dergelijke aandelen op het moment van verbeurdverklaring, vermeerderd met interest vanaf het tijdstip van de verbeurdverklaring tot betaling tegen een interestvoet zoals bepaald door de Raad en de Raad kan de betaling, geheel of gedeeltelijk afdwingen.

37.Gedeeltelijke betaling voorkomt verbeurdverklaring niet

Noch een vonnis, noch een uitspraak in het voordeel van de Union Bank of India voor oproepen of andere bedragen die verschuldigd zijn met betrekking tot aandelen noch enige betaling of genoegdoening in het kader hiervan, noch de ontvangst door de Union Bank of India van een deel van enig bedrag dat verschuldigd is door de aandeelhouder te gelegener tijd met betrekking tot de aandelen, hetzij in hoofdsom, hetzij in interesten, noch enig uitstel van betaling verleend door de Union Bank of India met betrekking tot de betaling van enig bedrag, voorkomt de verbeurdverklaring van dergelijke aandelen in overeenstemming met deze voorschriften.

38.Verbeurdverklaring van aandelen heft alle vorderingen tegen de Bank op

De verbeurdverklaring van een aandeel houdt het verval in, op het moment van de verbeurdverklaring, van alle belangen in en alle vorderingen en eisen tegen de Bank, met betrekking tot het aandeel en alle andere rechten die gepaard gaan met het aandeel, met uitzondering van die rechten waarvan in onderhavige voorschriften uitdrukkelijk wordt afstand gedaan.

39.0riginele aandelen nietig bij verkoop, nieuwe uitgifte, nieuwe toewijzing of van de hand doen bij verbeurdverklaring.

Bij verkoop, nieuwe uitgifte, nieuwe toewijzing of op andere wijze van de hand doen in overeenstemming met de bepalingen van de voorgaande voorschriften, geldt/gelden het certificaatfde certificaten datidie oorspronkelijk werd(en) uitgegeven met betrekking tot de betreffende aandelen als vernietigd (in zoverre ze niet op vraag van de Bank voordien aan de Bank werden ingeleverd door de in gebreke blijvende aandeelhouder) en worden nietig en zonder enige waarde. De Raad heeft het recht om een nieuw certificaat of nieuwe certificaten uit te geven met betrekking tot de genoemde aandelen aan de persoon of personen die daarop recht heeft/hebben.

40.Toepassing van bepalingen inzake verbeurdverklaring

De bepalingen in deze voorschriften inzake verbeurdverklaring gelden in het geval van niet-betaling van eender welke som die volgens de voorwaarden van uitgifte van een aandeel invorderbaar wordt op een vast tijdstip, hetzij als de nominale waarde van de aandelen hetzij als premie alsof dat bedrag invorderbaar zou geworden zijn door een rechtsgeldig geplaatste oproep .

41.Retentierecht op aandelen

(i) De Bank heeft een eerste en superieur retentierecht ---

(a)op elk aandeel (dat niet volledig volstort werd) voor alle bedragen (ai dan niet op dit moment invorderbaar) waarvoor een oproep is gedaan of die betaalbaar zijn op een vast tijdstip, met betrekking tot dat aandeel;

(b)op alle eandelen (die niet volledig volstort werden) die geregistreerd zijn op naam van één enkele persoon, voor alle bedragen die op dit moment door hem of zijn nalatenschap betaalbaar zijn aan de Bank;

(c)op alle aandelen die geregistreerd zijn op naam van elke persoon (hetzij alleen, hetzij gemeenschappelijk met anderen) en op de opbrengst van de verkoop ervan ter aflossing van zijn schulden, verplichtingen en verbintenissen, alleen of hoofdelijk met anderen jegens de Bank, ongeacht of de termijn waarbinnen de betaling dient te gebeuren of kwijting moet worden gegeven, al is aangebroken of niet. Bovenop dit retentierecht erkent de Bank geen belang in een aandeel op grond van economisch eigendom.

Met dien verstande dat de Raad van Bestuur op elk gegeven moment een aandeel, geheel of gedeeltelijk, kan vrijstellen van de bepalingen van deze clausule.

(ii)Het eventuele retentierecht van de Bank op een aandeel omvat bij uitbreiding ook aile dividenden die daarop moeten worden betaald.

"

Voor-

Vbehoud" an aan het Belgisch

Staatsblad

Oo de iaatate olz Van 'Luik 3 ie: redan Zaytc i aam Qn hoedacigheid van de instrumenterande notaris, netzij van da parso(o)n;anj

bsroegd recintsperecor ter aanzien van derden te vertegerwcord ge^

r~: ,o !aam. en :,.andteiça^ing

42. Tenuitvoerlegging van retentierecht door verkoop van aandelen

(i) De Bank kan eender welke aandelen waarop ze een retentierecht heeft, verkopen op de manier waarop de Raad dit passend acht;

(a)als een som waarvoor het retentierecht bestaat, op dat manvent invorderbaar wordt; en

(b)na afloop van veertien dagen nadat een schriftelijke kennisgeving waarin de betaling van dergelijk deel van het bedrag waarvoor het retentierecht bestaat en dat op dit moment invorderbaar is, wordt vermeld en geëist, is verstuurd aan de op dat moment geregistreerde houder van het aandeel of de persoon die recht op dat aandeel heeft ingevolge overlijden of insolventie.

(ii)Om dergelijke verkoop ten uitvoer te brengen, kan de Raad een kaderlid machtigen om de verkochte aandelen over te dragen aan de koper ervan.

43.Aanwending van de opbrengst van de verkoop van de aandelen

De netto-opbrengst van een verkoop van aandelen conform voorschrift 42 wordt, na aftrek van de kosten van een dergelijke verkoop, aangewend ter voldoening van de schuld of verplichting waarvoor het retentierecht bestaat voor zover die op dit moment betaalbaar is en het eventueel resterende bedrag wordt betaald aan de aandeelhouders of de persoon, al naargelang van het geval, die door overgang recht heeft op de aldus verkochte aandelen,

44. Certificaat van verbeurdverklaring

Een schriftelijk certificaat, ondertekend door een bestuurder of enig ander kaderlid van de Union Bank of India die hiertoe geldig is gemachtigd, waaruit blijkt dat de oproep met betrekking tot een aandeel werd gedaan en dat het aandeel verbeurd verklaard werd bij dienovereenkomstig besluit van de Raad, geldt als afdoend bewijs van het daarin beschreven feit, ten overstaan van alle personen die recht hebben op dergelijke aandelen.

45. Eigendomsrecht van koper en persoon aan wie verbeurd verklaard aandeel is toegewezen

De Union Bank of India kan, in voorkomend geval, de vergoeding voor het aandeel bij verkoop, nieuwe toewijzing of op andere wijze van de hand doen, in ontvangst nemen en de persoon aan wie dergelijk aandeel is verkocht, opnieuw is toegewezen of vervreemd, kan worden geregistreerd als een houder van het aandeel en zal niet gehouden zijn toe te zien op de aanwending van de vergoeding, indien van toepassing. Diens eigendomsrecht zal ook niet worden aangetast door enige onregelmatigheid of ongeldigheid in de procedure met betrekking tot de verbeurdverklaring, verkoop, nieuwe toewijzing of op andere wijze van de hand doen van het aandeel en enig verhaal van iemand die door de verkoop benadeeld is, zal enkel in de vorm van schadevergoeding zijn en uitsluitend gericht zijn tegen de Union Bank of India.

46. Betekening van een kennisgeving of document aan aandeelhouders

(i)De Bank kan een kennisgeving of een document betekenen aan een aandeelhouder, hetzij persoonlijk, hetzij via gewone post op zijn geregistreerde adres of als hij geen geregistreerd adres in India heeft, op het eventuele adres in India dat door hem is opgegeven aan de Bank voor kennisgevingen aan hem.

(01/Ver neer een document of een kennisgeving per post words verstuurd, wordt een dergelijk document of dergelijke kennisgeving geacht te zijn betekend na het correct adresseren, voorfrankeren en posten van een brief met het document of kennisgeving erin.

In de gevallen dat een aandeelhouder de Bank op voorhand inlicht dat documenten naar hem dienen te worden verstuurd met verzendbewijs of via aangetekende post, al dan niet met ontvangstbevestiging en bij de Bank een som heeft gestort die voldoende is om de kosten hiervan te dekken, zal het document of de kennisgeving niet geacht worden te zijn betekend, tenzij die op de door de aandeelhouder verlangde manier is verstuurd. En dergelijke betekening zal geacht worden te hebben plaatsgevonden in het geval van een oproeping voor een vergadering na afloop van achtenveertig uur nadat de brief met de oproeping ter post is gebracht, en in elk ander geval, op het tijdstip waarop de brief zou zijn afgeleverd via de gewone post.

(iii) Een kennisgeving of een document geplaatst in een krant met ruime oplage in India zal worden geacht rechtsgeldig te zijn betekend aan elke aandeelhouder van de Bank die geen geregistreerd adres heeft in India en de Bank geen adres binnen India heeft opgegeven voor kennisgevingen aan hem, op de dag waarop de inlassing in de krant verschijnt.

(iv)Een kennisgeving of document kan door de Bank worden betekend aan de gemeenschappelijke houder van een aandeel door betekening aan de gemeenschappelijke houder die als eerste wordt genoemd in het register met betrekking tot het aandeel en een dergelijke kennisgeving geldt als afdoende kennisgeving aan alle houders van de genoemde aandelen.

(v)Een kennisgeving of een document kan door de Bank worden betekend aan de personen die recht hebben op een aandeel bij overlijden of tengevolge van de insolventie van een aandeelhouder, door die kennisgeving of dat document in een voorgefrankeerde brief geadresseerd aan hen op naam, of op titel van vertegenwoordigers van de overledene of rechtverkrijgenden van de insolvente aandeelhouder, of op enige dergelijke beschrijving, via de post te versturen naar het adres, in voorkomend geval, in India dat hiertoe door de personen die een dergelijke rechtsclaim maken, werd opgegeven, of tot een dergelijk adres is opgegeven, door het document te betekenen op de manier waarop het zou zijn betekend als het overlijden of de insolventie zich niet had voorgedaan.

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

ûp de aats:ÿ a:i. va- 13.'^^3.a2l \:aarn 3r'oed3?ig'ald van da ;nstrlÍrr',a.`i7ar?.rde notaris, hetz:; var da peçso(o)r;er;

d3Voêgd d3 raC'i:wp3's0or ier, 3arzier var derden b ver?2g8^woa'd gar

1.Garr 2r rar.a.sxer,rg

~" Voor-

sehoudan aan het Belgisch Staatsblad

V

(vi)De handtekening op een kennisgeving door de Union Bank of India kan met de hand geschreven worden of gedrukt.

HOOFDSTUK III

EFFECTEN VAN DE BANK BIJ EEN EFFECTENBEWAARINSTELLING

47. Overeenkomst tussen een effectenbewaarinstelling en de Bank

De Bank kan een overeenkomst aangaan met één of meerdere effectenbewaarinstellingen om gebruik te

maken van hun diensten met betrekking tot de effecten die worden uitgegeven door de Bank.

48. Overeenkomst tussen een deelnemer en de effectenbewaarinstelling

i)Eender welke deelnemer kan een overeenkomst afsluiten met de effectenbewaarinstelling om op te treden ais zijn agent. De effectenbewaarinstelling met wie de overeenkomst wordt afgesloten, zal een instelling zijn waarmee de Bank conform voorschrift 47 een overeenkomst heeft afgesloten om gebruik te maken van haar diensten.

ii)Eender welke aandeelhouder van de Bank kan via de deelnemer een overeenkomst aangaan met de effectenbewaarinstelling in de vorm zoals gespecificeerd door dergelijke effectenbewaarinstelling om gebruik te maken van haar diensten met betrekking tot de effecten die worden uitgegeven door de Bank.

49. Afgifte van effectencertificaat

i)Eender welke aandeelhouder of houder van een effect van de Bank die een overeenkomst heeft afgesloten conform bovenstaand voorschrift 48 dient het certificaat van de effecten waarvoor hij de diensten van een effectenbewaarinstelling wil inschakelen, af te geven aan de Bank.

ii)De Bank zal bij ontvangst van het effectencertificaat conform bovenstaand punt (i) het effectencertificaat vernietigen en in het register de naam van de effectenbewaarinstelling opnemen als een geregistreerd eigenaar met betrekking tot dat effect en de effectenbewaarinstelling hiervan op de hoogte stellen.

iii)Een effectenbewaarinstelling dient bij ontvangst van de informatie conform bovenstaand punt (ii) de naam van de persoon zoals vermeld in bovenstaand punt (i) op te nemen in haar register ais vruchtgebruiker.

50. Registratie van overdracht van effecten bij effectenbewaarinstelling

Elke effectenbewaarinstelling dient bij ontvangst van kennisgeving tot uitvoering van de overdracht van de

Bank, de effectenoverdracht te registreren in de naam van de cessionaris.

51. Keuzemogelijkheid om effectencertificaat te ontvangen of het bij een effectenbewaarinstelling in bewaring te geven

i)Elke persoon die inschrijft op effecten aangeboden door de Bank heeft de keuze om ofwel het effectencertificaat te ontvangen ofwel het effect in bewaring te geven bij de effectenbewaarinstelling.

ii) Wanneer een persoon ervoor opteert het effect in bewaring te geven bij de effectenbewaarinstelling, zal de Bank dergelijke effectenbewaarinstelling op de hoogte stellen van de details van toewijzing van effecten en bij ontvangst van dergelijke informatie zal de effectenbewaarinstelling in haar register de naam van de persoon waaraan het effect is toegewezen opnemen als de vruchtgebruiker van het effect.

52. Effecten bij effectenbewaarinstelling dienen in een fungibele vorm te zijn 

Alle effecten die bewaard worden door de effectenbewaarinstelling dienen te worden gedematerialiseerd en

dienen in een fungibele vorm te zijn.

53. Rechten van de vruchtgebruiker-

De vruchtgebruiker zal recht hebben op alle rechten en voordelen en onderworpen zijn aan' alle

verplichtingen met betrekking tot zijn effecten die door de effectenbewaarinstelling worden bewaard.

54. Register van vruchtgebruikers

i)Elke effectenbewaarinstelling dient een register en een index van vruchtgebruikers bij te houden in de vorm zoals voorgeschreven door de wet op effectenbewaarinstellingen, 1996 of door de SEBI (effecten- en beurscommissie van India) met betrekking tot de effecten van de Bank die in bewaring zijn bij de effectenbewaarinstelling.

ii)De effectenbewaarinstelling dient op de door de Bank eventueel voorgeschreven tijdstippen, aan de Bank een bijgewerkte kopie van het register en de index van de vruchtgebruikers die door de effectenbewaarinstelling worden bijgehouden, te verschaffen.

55. Optie tot uitstap met betrekking tot bepaalde effecten

i)Als de vruchtgebruiker voor bepaalde effecten uit de effectenbewaarinstelling wil stappen, dient hij de effectenbewaarinstelling dienovereenkomstig hiervan op de hoogte te stellen.

ii)De effectenbewaarinstelling dient bij ontvangst van een dergelijke kennisgeving conform bovenstaand punt (i) de nodige aantekeningen in haar registers aan te brengen en de Bank op de hoogte te stellen,

iii)De Bank dient binnen 30 (dertig) dagen na ontvangst van de kennisgeving van de effectenbewaarinstelling en na vervulling van de voorwaarden en betaling van de vergoedingen zoals eventueel gespecificeerd in de SEBI-voorschriften inzake effectenbewaarinstellingen & deelnemers 1996 en/of de wet op effectenbewaarinstellingen, 1996, een effectencertificaat uit te geven aan de vruchtgebruiker of de cessionaris, al naargelang van het geval.

07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op da aast biz. 1?^ 3 .e7"a dar r;Deda',gr e.d D'an de :nstrerrenterar'de notaris, hefzij van de oa7so(o)n(en) oevoegd de ,echnspersoon ter aanzien van derden te verteganwoord+gen

L! 2

: ..sa ir. ^er.a:a.Ca^,r.r

Voor-'behoudet aan het. Belgiseh Staatsblad

HOOFDSTUK IV

AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

56. Oproeping jaarlijkse algemene vergadering 

(i)Er dient een oproeping voor een jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, ondertekend door de Voorzitter & de Managing Director of Executive Director of enig gemachtigd kaderlid van de Union Bank of India te worden gepubliceerd minstens eenentwintig dagen v66r de vergadering, in minstens twee dagbladen met ruime oplage in India.

(ii)Elke dergelijke kennisgeving dient het tijdstip, de datum en de plaats van dergelijke vergadering en ook de agendapunten die zullen worden behandeld op die vergadering, te vermelden.

(iii)Het tijdstip en de datum van dergelijke vergadering zijn zoals gespecificeerd door de Raad. De vergadering vindt plaats op de hoofdzetel van de Union Bank of India.

57. Buitengewone algemene vergadering 

(i)De Voorzitter & Managing Director of in diens afwezigheid de

Executive Director van de Bank of in diens afwezigheid om het even welke bestuurder van de Bank, kan een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen, op vraag van de Raad, of bij ontvangst van een verzoek tot een dergelijke vergadering van ofwel de Centrale Regering ofwel van andere aandeelhouders die in het bezit zijn van aandelen die in hun totaliteit minstens tien percent van alle stemrechten van aile aandeelhouders vertegenwoordigen.

(ii)Het verzoek zoals vermeld in punt (i) dient het doel waarvoor de buitengewone algemene vergadering moet worden bijeengeroepen, te vermelden, maar kan bestaan uit verschillende documenten in dezelfde vorm, elk ondertekend door één of meerdere aanvragers.

(iii)Wanneer twee of meerdere personen gemeenschappelijke houders van aandelen zijn, zal het verzoek of een oproeping voor een vergadering ondertekend door één of meerdere van hen in het kader van dit voorschrift dezelfde geldigheid hebben als wanneer dit zou ondertekend zijn door hen allemaal.

(iv)Het tijdstip en de datum van de buitengewone algemene vergadering zullen worden bepaald door de Raad.

Met dien verstande dat de buitengewone algemene vergadering die bijeengeroepen wordt op verzoek van de Centrale Regering of andere aandeelhouders wordt bijeengeroepen uiterlijk 45 dagen na ontvangst van de het betreffende verzoek daartoe.

(v)Indien de Voorzitter & Managing Director af in diens afwezigheid de Executive Director, al naargelang het geval, geen vergadering bijeenroept zoals vereist door punt (i) binnen de periode bepaald in de beperkende bepaling bij punt (iv), dan kan de vergadering door de vragende partijen zelf worden bijeengeroepen binnen drie maanden na de datum van het verzoek:

neet dien verstande dat niets in dit punt zal worden geacht te verhinderen dal een rechtsgeldig bijeengeroepen vergadering vóór afloop van de bovenstaande periode van drie maanden wordt opgeschort tot een bepaalde dag na afloop van die periode.

(vi)Een vergadering bijeengeroepen conform punt (y) door de vragende partij dient te worden bijeengeroepen op dezelfde manier, in de mate waarin dit mogelijk is, als de andere algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de Raad.

56. Quorum van algemene vergadering 

(i) Agendapunten kunnen niet worden behandeld op een vergadering van aandeelhouders tenzij een quorum van minstens vijf aandeelhouders met stemrecht op een dergelijke vergadering in persoon aanwezig is bij het begin van dergelijke behandeling.

(ii)Indien binnen een half uur na het voorziene tijdstip voor het begin van een vergadering, geen quorum is bereikt, wordt de vergadering ontbonden in het geval van een vergadering bijeengeroepen op verzoek van andere aandeelhouders dan de Centrale Regering.

(iii)In elk ander geval wordt, als binnen een half uur na het voorziene tijdstip voor het begin van een vergadering, geen quorum is bereikt, de vergadering opgeschort tot dezelfde dag de volgende week op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats of tot een andere dag en op een ander tijdstip en andere plaats zoals bepaald door de Voorzitter. Als er op de uitgestelde vergadering nog geen quorum aanwezig is binnen een half uur na het voorziene tijdstip voor het begin van de vergadering, vormen de aandeelhouders die in persoon of bij volmacht of via rechtsgeldig gemachtigde vertegenwoordigers aanwezig zijn op een dergelijke uitgestelde vergadering het quorum en kunnen zij de agendapunten behandelen waarvoor de vergadering werd bijeengeroepen:

Met dien verstande dat een jaarlijkse algemene vergadering niet kan worden uitgesteld tot een datum die later valt dan de periode binnen dewelke een dergelijke jaarlijkse algemene vergadering dient te worden gehouden conform sectie 10(A)(1) van de wet en indien het opschorten van de vergadering tot dezelfde dag in de volgende week dit tot gevolg zou hebben, mag de jaarlijkse algemene vergadering niet worden opgeschort maar dient de vergadering te beginnen binnen één uur na het voorziene tijdstip voor het begin van de vergadering als het quorum aanwezig is of onmiddellijk na het verstrijken van één uur na dat tijdstip. De aandeelhouders die aanwezig zijn in persoon of bij volmacht of via rechtsgeldig gemachtigde vertegenwoordigers op dat moment, vormen dan het quorum.

`..p c2 'aa+ste 3 verlre+den Rac2o Naa,T el i!oeda7ig?aid var da instn,merisre^d_ notaris, neizii var de parso(ei,?(=n) bevicegd de reCtspa soon tw,? aanzien val derden te vertegenwoordiger

Va:zc . eiaam hand;e,carrg

59. Voorzitter op de algemene vergadering 

(i)De Voorzitter & Managing Director of in diens afwezigheid, de Executive Director of in diens afwezigheid een bestuurder die algemeen of in verband met een bepaalde vergadering hiertoe gemachtigd wordt door de Voorzitter & Managing Director of in diens afwezigheid de Executive Director, treedt op als voorzitter van de vergadering en als de Voorzitter & Managing Director of de Executive Director of enige andere bestuurder die hiertoe gemachtigd is niet aanwezig is, kan de vergadering een andere aanwezige bestuurder verkiezen tot voorzitter van de vergadering.

(ii)De voorzitter van de algemene vergadering regelt de procedure op de algemene vergaderingen en heeft meer bepaald de bevoegdheid om de volgorde te bepalen waarin de aandeelhouders de vergadering kunnen toespreken, een tijdslimiet vast te leggen voor toespraken en die toe te passen wanneer naar zijn mening een aangelegenheid afdoende is besproken, en om de vergadering op te schorten.

Voor-

,behouden aan het Belgisch

Staatsblad

O7If372O12 = Annexes du1Vldniteur belge

60. Personen die recht hebben om de algemene vergaderingen bij te wonen 

(i) Alle bestuurders en alle aandeelhouders van de Union Bank of India hebben, behoudens de bepalingen

van punt (ii), het recht om een algemene vergadering bij te wonen.

(ii)Een aandeelhouder (die niet de Centrale Regering is) of een bestuurder die een algemene vergadering

bijwoont dient ter legitimatie en voor het bepalen van zijn stemrechten een door de voorzitter te specificeren

formulier te ondertekenen en terug te sturen naar de Bank dat informatie bevat in verband met

(a)zijn volledige naam en geregistreerd adres;

(b)de onderscheidende nummers van zijn aandelen;

(c)zijn stemrecht en het aantal stemmen waar hij recht op heeft in persoon of bij volmacht of als een

rechtsgeldig gemachtigde vertegenwoordiger.

61. Stemmen op algemene vergaderingen 

(i)Op eender welke algemene vergadering zal over een resolutie die ter stemming aan de vergadering wordt voorgelegd bij handopsteken worden beslist, in zoverre geen geheime stemming wordt gevraagd.

(ii)Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt over elke aangelegenheid die aan een algemene vergadering wordt voorgelegd beslist bij meerderheid van stemmen.

(iii)Tenzij een geheime stemming wordt gevraagd in overeenstemming met punt (I) zullen een verklaring door de voorzitter van de vergadering dat een resolutie bij handopsteken al dan niet unaniem of met een bepaalde meerderheid is goedgekeurd en een aantekening in die zin in de boeken met de notulen van het verloop van de vergadering, afdoende bewijs zijn van het feit, zonder bewijs van het relatieve aantal van de stemmen voor of tegen een dergelijke resolutie.

(iv) VQór of bij de verklaring van het resultaat van de stemming over een resolutie bij handopsteken, kan een geheime stemming worden bevolen voor de eigen motie van de voorzitter van de vergadering en die dient door hem te worden doorgevoerd wanneer dit wordt geëist door een aandeelhouder of aandeelhouders die aanwezig zijn in persoon of bij volmacht en aandelen bezitten in de Union Bank of India die stemrecht verlenen om te stemmen over de resolutie, van niet minder dan één vijfde van de totale stemrechten met betrekking tot de resolutie.

(v) De eis tot het houden van een geheime stemming kan op elk moment worden ingetrokken door de persoon of personen die de eis hebben gesteld.

(vi)Een geheime stemming die wordt gevraagd over de vraag tot opschorting of over de verkiezing van de voorzitter van de vergadering dient onverwijld te worden gehouden.

(vii)Een geheime stemming die wordt gevraagd over enige andere kwestie dient te worden gehouden uiterlijk achtenveertig uur nadat de vraag werd gesteld, op aanwijzen van de voorzitter van de vergadering.

(viii)De beslissing van de voorzitter van de vergadering over de bevoegdheid van een persoon om te stemmen, en ook in het geval van een geheime stemming, over het aantal stemmen dat een persoon kan uitbrengen, is definitief.

62. Notulen van algemene vergaderingen 

(i)De Union Bank of India dient ervoor te zorgen dat de notulen van het gehele verloop van de vergadering worden bijgehouden in de daartoe voorziene boeken.

(ii)Dergelijke notulen, indien kennelijk ondertekend door de voorzitter van de vergadering waar de werkzaamheden plaatsvonden of door de voorzitter van de volgende vergadering, zijn het bewijs van de werkzaamheden.

(iii)Tot het tegendeel is bewezen zal elke algemene vergadering waarvan notulen aldus zijn bijgehouden geacht worden rechtsgeldig te zijn bijeengeroepen en te hebben plaatsgevonden en alle werkzaamheden op de vergadering zullen worden geacht rechtsgeldig te zijn verlopen.

HOOFDSTUK V

VERKIEZING VAN BESTUURDERS

63. Bestuurders die moeten worden verkozen op de algemene vergadering 

(i)Een bestuurder zoals bedoeld in clausule (i) van subsectie (3) van sectie 9 van de wet dient te worden verkozen door de aandeelhouders in het register, met uitzondering van de Centrale Regering, in hun midden op een algemene vergadering van de Union Bank of India.

Op Q'e iaatsta blz far Lu K 3 ve-.^ieide,7 Recta . rllaar: en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe,-so(o)n(en)

bevoegd de rechtspersocr ten aanzien van darden :e vertegerwaordiven

,'visa . +;aam an 7endtakar,ng

(ii)Wanneer een verkiezing van een bestuurder moet worden gehouden op een algemene vergadering, dient een kennisgeving in die zin bij de oproeping tot de vergadering te worden gevoegd. Elke dergelijke kennisgeving dient het aantal bestuurders dat moet worden verkozen en de details van de open functies waarvoor de verkiezing moet worden gehouden, te vermelden.

64. Lijst van aandeelhouders 

(i)Voor de verkiezing van een bestuurder conform punt (I) van voorschrift 63 van deze voorschriften, dient een lijst te worden opgesteld van aandeelhouders in het register door wie de bestuurder verkozen dient te worden.

(ii)De lijst dient de namen van de aandeelhouders te vermelden evenals hun geregistreerde adressen, het aantal en de onderscheidende nummers van de aandelen in hun bezit met de data waarop de aandelen werden geregistreerd en het aantal stemmen waarop ze recht hebben op de datum die is vastgelegd voor de vergadering waarop de verkiezing zal plaatsvinden. Kopieën van de lijst dienen op verzoek op de hoofdzetel te koop te zijn minstens drie weken vôôr de datum vastgelegd voor de vergadering tegen een prijs te bepalen door de Raad of het directiecomité.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

65. Kandidaten voor verkiezing nomineren

(í) De nominatie van een kandidaat voor verkiezing tot bestuurder is

alleen geldig als

(a)hij een aandeelhouder is die 100 aandelen in de Union Bank of India bezit

(b)hij op de uiterste datum waarop hij kan worden genomineerd, niet uitgesloten wordt als mogelijke bestuurder in overeenstemming met de wet of de regeling;

(c)hij alle oproepen tot volstorting met betrekking tot de aandelen in de Bank die hij bezit, hetzij als enige hetzij als gemeenschappelijke eigenaar samen met anderen, heeft betaald op of vôôr de uiterste datum die is vastgelegd voor de betaling van de oproep;

(d)de nominatie schriftelijk is gebeurd, ondertekend door minstens honderd aandeelhouders die recht hebben om bestuurders te verkiezen in overeenstemming met de wet of door hun rechtsgeldig aangestelde gevolmachtigde, vooropgesteld dat een nominatie door een aandeelhouder die een bedrijf is, kan worden gedaan bij besluit van de bestuurders van het bedrijf in kwestie en in dat geval dient een kopie van het besluit, echtverklaard door de voorzitter van de vergadering waarop het besluit werd goedgekeurd, te worden verstuurd naar de hoofdzetel van de Union Bank of India en dergelijke kopie zal worden geacht een nominatie te zijn in naam van dat bedrijf.

(e)de nominatie vergezelt of bevat een verklaring, ondertekend door de kandidaat voor een rechter, magistraat; registratieambtenaar of hulp-registratieambtenaar van de assuranties of een andere officiële ambtenaar of een ambtenaar van de Centrale Bank van India of een staatsbank, waarin de kandidaat bevestigt dat hij de nominatie aanneemt en bereid is zich verkiesbaar te stellen, en dat hij niet uitgesloten is als bestuurder, noch conform de wet noch conform de regeling of deze voorschriften.

(ii)Een nominatie is pas geldig als ze wordt ontvangen met alle begeleidende documenten die in

alle opzichten volledig dienen te zijn, op de hoofdzetel van de Union Bank of India op een werkdag,

minstens veertien dagen vôôr de datum die is vastgelegd voor de vergadering.

66. Controle van nominaties

(i)De nominaties zullen worden gecontroleerd op de eerste werkdag volgend op de datum die is vastgelegd voor de ontvangst van de nominaties en ingeval een nominatie niet geldig wordt bevonden, zal ze worden afgewezen met vermelding van de reden. Als er slechts één geldige nominatie is voor een bepaalde vacature die moet worden ingevuld via verkiezingen, wordt de aldus genomineerde kandidaat geacht onverwijld te zijn verkozen en zullen zijn naam en adres worden gepubliceerd als zijnde aldus verkozen. In dat geval zullen er geen verkiezingen worden gehouden op de vergadering die hiervoor werd bijeengeroepen en als de vergadering enkel en alleen voor de voornoemde verkiezingen werd bijeengeroepen, wordt ze geannuleerd.

(ii)Ingeval er verkiezingen plaatsvinden, als er meer geldige nominaties zijn dan het aantal te verkiezen bestuurdersfuncties, geldt de kandidaat die bij de stemming de meerderheid van de stemmen haalt, .ais verkozen.

(iii)Een bestuurder die is verkozen om een bestaande vacature in te vullen, zal geacht worden te zijn aangetreden vanaf de datum volgend op de datum waarop hij verkozen is, of geacht is verkozen te zijn.

67. Geschillen bij verkiezing

(i)Als er twijfel of een betwisting ontstaat betreffende de kwalificatie of diskwalificatie van een persoon die geacht is of verklaard is verkozen te zijn, of betreffende de geldigheid van de verkiezing van een bestuurder, heeft elke belanghebbende, hetzij een kandidaat hetzij een aandeelhouder met stemrecht bij dergelijke verkiezing, het recht om binnen zeven dagen na de datum van de bekendmaking van het resultaat van dergelijke verkiezing, schriftelijke kennisgeving hiervan te sturen naar de Voorzitter of de Managing Director van de Union Bank of India waarin alle details van de gronden waarop hij de geldigheid van de verkiezing in twijfel trekt of betwist, worden uiteengezet.

Op de .aaiste eiz van tiu,R 3 varrre dar ;êscto Naam er hoedanigreid van de n,ir:,rre^terende notar:s, hetzii va^ de oerso(o; lan', aavoQgd da "echispc''soon ter aa^x'ai var derden te verteg_nfflar, ger

',a,sc . ^andte.tar'rg

Voorbehouder aan het 3elgisch Staatsblad

(ii)Na ontvangst van een kennisgeving zoals bedoeld in punt (i) dient de Voorzitter & Managing Director of in diens afwezigheid de Executive Director van de Union Bank of India onverwijld dergelijke twijfel of betwisting ter beslissing door te verwijzen naar een comité bestaande uit de Voorzitter, de Managing Director af in diens afwezigheid, de Executive Director en twee van de bestuurders genomineerd in overeenstemming met clausules (b) en (c) van subsectie (3) van sectie 9 van de wet.

(iii)Het comité waarnaar wordt verwezen in punt (ii) dient het nodige onderzoek in te stellen en als het tot het besluit komt dat de verkiezing een geldige verkiezing was, zal het de bekendgemaakte resultaten van de verkiezing bevestigen of, als het tot het besluit komt dat de verkiezing geen geldige verkiezing was, dient het binnen 30 dagen vanaf de begindatum van het onderzoek opdracht en instructies te geven zoals gerechtvaardigd lijken volgens het comité gezien de omstandigheden, zoals o.a. het houden van nieuwe verkiezingen.

(iv)Een bevel en instructie van dergelijk comité krachtens dit voorschrift is beslissend.

HOOFDSTUK V

STEMRECHTEN VAN AANDEELHOUDERS

68.Bepalen van stemrechten

i)Afhankelijk van de bepalingen uit sectie 3(2E) van de wet, heeft elke aandeelhouder die geregistreerd is als aandeelhouder op de datum van afsluiting van het register voorafgaand aan de datum van een algemene vergadering, op een dergelijke vergadering, één stem in geval van stemming bij handopsteken, in geval van een geheime stemming heeft hij één stem per aandeel in zijn bezit.

ii)Afhankelijk van de bepalingen uit sectie 3(2E) van de wet, heeft elke aandeelhouder met stemrecht, zoals in het voorgaande beschreven die geen vennootschap is en aanwezig is in persoon of bij volmacht of elke aandeelhouder die een vennootschap is en aanwezig is via een geldig gemachtigde vertegenwoordiger of bij volmacht, één stem in geval van stemming bij handopsteken en in geval van een geheime stemming één stem voor elk aandeel in zijn bezit zoals in bovenstaand punt (i) uiteengezet.

Toelichting: In dit hoofdstuk wordt onder "vennootschap" eender welke rechtspersoon verstaan.

iii)Aandeelhouders van de Bank die het recht hebben aanwezig te zijn op een algemene vergadering aanwezig en er te stemmen, hebben het recht een andere persoon (al dan niet een aandeelhouder) aan te duiden als hun gevolmachtigde om in hun plaats aanwezig te zijn en te stemmen op de vergadering; maar een aldus aangeduide gevolmachtigde heeft niet het recht het woord te nemen op de vergadering.

68. Stemmen via geldig gemachtigde vertegenwoordiger 

i)Een aandeelhouder, zijnde de Centrale Regering of een vennootschap, kan bij besluit, in voorkomend geval, een van zijn ambtenaren of enige andere persoon machtigen om op te treden als zijn vertegenwoordiger op een

algemene vergadering van aandeelhouders en de aldus gemachtigde persoon (in deze voorschriften "geldig gemachtigde vertegenwoordiger" genoemd) zal dezelfde bevoegdheden kunnen uitoefenen in naam van de Centrale Regering of de vennootschap die hij vertegenwoordigt als ware hij een individuele aandeelhouder van de Union Bank of India. De aldus verleende machtiging kan ook aan twee personen worden toegekend en in dat geval kan elk van dergelijke personen optreden als de geldig gemachtigde vertegenwoordiger van de Centrale Overheid/het bedrijf.

(i)Niemand kan aanwezig zijn of stemmen op een aandeelhoudersvergadering van de Union Bank of India als de geldig gemachtigde vertegenwoordiger van een vennootschap tenzij een kopie van het besluit waarin hij als geldig gemachtigde vertegenwoordiger wordt aangesteld, voor echt verklaard door de voorzitter van de vergadering waarop het besluit werd goedgekeurd, is neergelegd op de hoofdzetel van de Union Bank of India uiterlijk vier dagen vóór de datum die is vastgelegd voor de vergadering.

70. Volmachten

i)Een volmacht is pas geldig als de volmacht, in het geval van een individuele aandeelhouder, is ondertekend door hem of door zijn rechtsgeldig schriftelijk gemachtigde gevolmachtigde of in het geval van gemeenschappelijke houders, als ze is ondertekend door de aandeelhouder die als eerste wordt genoemd in het register of zijn gevolmachtigde die geldig schriftelijk gemachtigd is of in het geval van een rechtspersoon, als ze ondertekend is door haar kaderlid of een gevolmachtigde die geldig schriftelijk gemachtigd is;

Met dien verstande dat een volmacht beschouwd wordt als zijnde afdoende ondertekend door eender welke aandeelhouder die, om welke reden ook, niet in staat is zijn naam te schrijven, indien zijn kenteken op de volmacht is geplaatst en bekrachtigd door een rechter, magistraat, registratieambtenaar en hulp-registratieambtenaar van assuranties of enige andere officiële overheidsambtenaar of een kaderlid van de Union Bank of India.

ii)Een volmacht is pas geldig indien ze is voorzien van de nodige stempels en een kopie ervan is neergelegd op de hoofdzetel van de Union Bank of India uiterlijk vier dagen vôôr de datum die is vastgelegd voor de vergadering, samen met de volmacht of enige andere machtiging (in voorkomend geval) conform dewelke ze is ondertekend of een kopie van die volmacht of ander machtigingsattest voor eensluidend verklaard door een notaris of een magistraat tenzij dergelijke volmacht of andere machtiging vooraf werd neergelegd en geregistreerd bij de Union Bank of India.

iii)Een volmacht is enkel geldig indien ze is opgemaakt zoals Formulier 'B'.

iv)Een volmacht neergelegd bij de Union Bank of India geldt als onherroepelijk en definitief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verrre:den Radia Naam en noedanigheid var, de instrumenterende notais, he`zi; van da perso(c).,(}^) bevoegd da rechtspe^soon ten aanran var derden te verteganwoord'gen

+fis 3^ . Naam en nandtek3mmng

v)Indien een volmacht wordt verleend aan twee begunstigden, hoeft slechts één formulier te worden verleden.

vi)De verlener van een volmacht zoals bedoeld in dit voorschrift heeft niet het recht om in persoon te stemmen op de vergadering waarop dergelijke volmacht betrekking heeft.

vii)lemand die een kaderlid of een werknemer van de Union Bank of India is, kan niet worden aangeduid als geldig gemachtigde vertegenwoordiger of als gemachtigde.

Voor-.behouden aan het

Belgisch

Staatsblad

GEWIJZIGDE ALGEMENE VOORSCHRIFTEN, 2003 VAN DE UNION BANK OF INDIA

ln uitoefening van de bevoegdheden toegekend door subsectie (2) van sectie 19 van de "Banking Companies (Acquisition and Transfer of Undertakings) Act 1970 (5 van 1970) brengt de Raad van Bestuur van de Union Bank of India, na overleg met de Centrale Bank van India en met voorafgaande goedkeuring van de Centrale Overheid de volgende wijzigingen aan aan de algemene voorschriften van de Union Bank of India, 1998 aan, te weten,

(1)Deze voorschriften kunnen de (gewijzigde) algemene voorschriften van de Union Bank of India 2003 genoemd worden.

(2)Ze worden van kracht op de datum van publicatie in het Staatsblad.

2.De "Algemene voorschriften van de Union Bank of India, 1998" veranderen van naam en worden nu de 'Voorschriften van de Union Bank of India (Aandelen en Vergaderingen), 1998" genoemd.

3.In voorschrift 2 van de voorschriften van de Union Bank of India (aandelen en vergaderingen), aldus

hernoemd

(i)zal voor clausule (e), het volgende worden vervangen, namelijk, -(e) 'comité' betekent een comité gevormd

krachtens artikel 2A";

(ii)In clausule (j) zullen de volgende woorden en cijfers op het einde worden ingevoegd, namelijk:

"en register van vruchtgebruikers bijgehouden door en bewaard krachtens sectie 11 van de wet op

effectenbewaarinstellingen, 1996 (22 van 1996)".

4.na voorschrift 2 wordt het volgende nieuwe voorschrift ingevoegd, namelijk:-

"2A(i) Behoudens de bepalingen in clausule (ii) van voorschrift 67 kan de Raad, waar en wanneer nodig, een comité oprichten, bestaande uit de Voorzitter en de Managing Director of in diens afwezigheid de Executive Director en twee andere bestuurders zoals passend geacht, voor de doeleinden van deze voorschriften;

(ii)Het conform dit voorschrift opgerichte comité dient zich te houden aan een intern reglement zoals eventueel gespecificeerd door de Raad"

5.In voorschrift 5 wordt clausule (v) geschrapt.

6.Na voorschrift 5 wordt het volgende voorschrift ingevoegd, namelijk:-

"5A(i) De Bank zal, in zoverre het register niet dusdanig is opgesteld dat het op zich een index vormt, een index bijhouden, wat in de vorm van een fichesysteem kan zijn met de namen van aandeelhouders, en zal, binnen veertien dagen na de datum waarop het aandeelhoudersregister eventueel wordt gewijzigd, de nodige wijziging aanbrengen in de index.

(ii) De index zal bij het aandeelhoudersregister worden bewaard"

7.In voorschrift 7, in clausule (ii)) worden de woorden "in geval van bedrijven", vervangen door "in geval van partnerbedrijven".8.

8. In voorschrift 8, na clausule (ii), wordt de volgende clausule ingevoegd,

namelijk,

"(iii) Het register in elektronische vorm dient te worden bijgehouden, rekening houdend met de beveiligingen

zoals voorzien voor het beveiligen van elektronische documenten in de wet op informatietechnologie, 2000 (21

van 2000)".

9. In voorschrift 11, in clausule (ii) worden de woorden "tegen Rs.5/per 100 woorden", vervangen door de woorden "tegen Rs.51 of tegen een tarief zoals de Raad van Bestuur vastlegt per 1000 woorden"

10. Voor voorschrift 12 wordt het volgende ingevoegd, namelijk:

"12. Sluiten van het register - De Bank kan, in naleving van de geldende richtlijnen en de noteringsovereenkomst met de beurzen, en na voorafgaande bekendmaking van minstens zeven dagen in minstens twee kranten met oplage in India, het aandeelhoudersregister sluiten gedurende een periode of periodes van niet meer dan in het totaal vijfenveertig dagen per jaar, maar niet langer dan dertig opeenvolgende dagen per keer, waar en wanneer ze dit nodig acht".

Cp de laatste blz. van ! uix .B ver reiden : Recta .biaam en hoedarlg'e:d va^ de instr.menterenda notaris, hetzij van de Derso(a)n(sn) bevoegd de rech'zspersaor te:' aanzien var derden te vertegonwoord gel

Vemo " rliaam en ha,nd;s:tering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behourlen

aan het SeigIscb Staatsblad

11. In voorschrift 13,

(i)In clausule (ii) worden de woorden "enig ander kaderlid benoemd door de Raad van Bestuur" vervangen

door de woorden "enig ander kaderlid van minstens functieschaal Il of de secretaris van de vennootschap";

(ii)Clausule (v) wordt geschrapt.

12. In voorschrift 15 wordt de titel "Vernieuwing van aandelencertificaat" als volgt vervangen, namelijk: "Uitgifte van nieuw of duplicaat aandelencertificaat".

13. In voorschrift 17 worden de clausules (iii) en (iv) vervangen door de volgende clausules, namelijk:-

"(iii) Bij ontvangst door de Bank van een overdrachtsakte samen met een aandelencertificaat met een verzoek om de overdracht te registreren, zal de Raad van Bestuur of het door de Raad van Bestuur aangeduide comité de genoemde overdrachtsakte samen met het aandelencertificaat doorsturen naar de houder van het aandeelhoudersregister of de transfer-agent om na te gaan of aan de technische vereisten in hun totaliteit is voldaan. De houder van het aandeelhoudersregister of de transfer-agent dient de overdrachtsakte samen met het aandelencertificaat, in voorkomend geval, terug te sturen naar de cessionaris voor een tweede indiening, tenzij de overdrachtsakte wordt voorgelegd aan de Bank, met de nodige stempels en correct ondertekend ter registratie en vergezeld van het aandelencertificaat waarop het betrekking heeft en eventuele andere bewijsstukken die de Raad van Bestuur kan verlangen ten bewijze van het recht van de cedent om dergelijke transfer door te voeren.

Toelichting:- "Illustraties van technische vereisten:" betekent

(a)Overdrachtsakte dient voorzien te zijn van de nodige stempels;

(b)Certificaatnummer of onderscheidend nummer vermeld in de overdrachtsakte dient overeen te stemmen

met het aandelencertificaat ;

(c)De handtekening van de cedent dient overeen te stemmen;

(d)Overdrachtsakte dient ondertekend te zijn door getuigen".

(iii)De Raad van Bestuur of het door de Raad van Bestuur aangeduide comité dient te zorgen voor de

registratie van de overdracht, tenzij ze weigert de overdracht te registreren conform onderstaand voorschrift 19.

(iv)In zoverre de aandelentransfer niet wordt geweigerd conform voorschrift 19, wordt het geldig

overgedragen aandelencertificaat bezorgd aan de cessionaris binnen zestig dagen na de datum waarop de

overdrachtsakte is ingediend".

14. In voorschrift 19 :-

(i)In clausule (i) worden de woorden "De Raad van Bestuur kan weigeren", vervangen door de woorden "De

Raad van Bestuur of het comité kan weigeren";

(ii)De beperkende bepaling bij clausule (i) wordt geschrapt;

(iii)in clausule (ii):

a.ln het inleidende gedeelte warden de woorden "De Raad van Bestuur zal", vervangen door de woorden

"De Raad van Bestuur of het comité zal"

b.subclausule (b) wordt vervangen door de volgende subclausule, namelijk:-

"Als ze van mening is dat dergelijke registratie geweigerd dient te worden op een van de gronden vermeld in

punt (i) de cedent en de cessionaris hiervan schriftelijk in kennis te stellen met opgave van de redenen voor

dergelijke weigering en dit binnen 60 dagen na ontvangst van het overdrachtformulier of binnen de periode

zoals bepaald in de noteringsovereenkomst met de betrokken beurs".

15. De volgende toelichting zal ingevoegd worden in voorschrift 21, namelijk:-

"Toelichting  In het kader van dit voorschrift is het mogelijk dat een aandeelhouder niet langer in

aanmerking komt voor registratie"

(a)Als hij een voogd van een minderjarige is, bij het meerderjarig worden van de minderjarige;

(b)Als hij aandelen bezit als een Karta, op het moment dat hij niet langer Karta is".

16. In voorschrift 32 worden de woorden "bij besluit van de Raad van Bestuur daartoe" vervangen door de woorden "bij besluit van de Raad van Bestuur daartoe op de volgende vergadering die zal gehouden worden na het verstrijken van de kennisgeving van verbeurdverklaring krachtens voorschrift 31".

17. In voorschrift 44 worden de woorden "enig ander kaderlid van de Bank" vervangen door de woorden "secretaris van de vennootschap of enig ander kaderlid van de Bank van minstens functieschaal Il".

18. In voorschrift 46, in de beperkende bepaling bij de clausule (ii):

(i)worden de woorden "via aangetekend schrijven, al dan niet met ontvangstbevestiging", vervangen door "via aangetekend schrijven, al dan niet met ontvangstbevestiging of via een koerierdienst of elektronisch ";

(ii)De woorden "of elektronische media, al naargelang van het geval" worden ingevoegd na de woorden "gewone post".

Op lia iaafst2 3lz van ~uiK3 tfer^'t31dar . Recto Naa^' er ^eetla,ig''21d Yar de rs 'tí^^anlar?ntl3 7.0t8r'S l'et?;l OarlO;,:;rer;

Pauma :/S -?c^?spa's0cr c3' 3a^4 3^ dar d?'o8^ ta Vert:.ware,rJorr.'gc^r

'de az e, a"dta(e' ~g

19. In Hoofdstuk III:-

(i)in voorschrift 47 warden de woorden "één of meer effectenbewaarinstellingen" vervangen door de

woorden "één of meer effectenbewaarinstellingen zoals gedefinieerd in sectie 2(e) van de "Depositories Act

1996" (wet op effectenbewaarinstellingen, 1996);

(ii)voorschriften 48 tot 55 worden geschrapt.

20. In voorschrift 56 in clausule (i) worden de woorden "eender welke bevoegde ambtenaar" vervangen door de woorden "een ambtenaar van minstens functieschaal VII of de secretaris van de vennootschap".

21. Na voorschrift 61 worden de volgende voorschriften ingevoegd, namelijk:-

"61A. Stemopnemers bij stemming.

(i)Wanneer tot stemming wordt overgegaan, dient de voorzitter van de vergadering twee stemopnemers aan te duiden om de stemmen die worden uitgebracht, te tellen en daarover verslag uit te brengen aan hem.

(ii)De voorzitter van de vergadering heeft het recht om op eender welk moment voor het resultaat van de stemming wordt bekendgemaakt, een stemopnemer uit het stembureau te verwijderen en de vacature in het bureau van de stemopnemers die zo of op enige andere manier ontstaat, in te vullen.

(iii)Van de twee stemopnemers die conform dit voorschrift worden aangeduid, dient één altijd een aandeelhouder te zijn (geen kaderlid of werknemer van de Bank) die aanwezig is op de vergadering op voorwaarde dat dergelijke aandeelhouder beschikbaar is en bereid is om ais stemopnemer te worden aangeduid.

61 B. Wijze van stemming en resultaat van stemming.

(i)De voorzitter van de vergadering heeft het recht om te bepalen op welke manier zal worden gestemd. (ii)Het resultaat van de stemming wordt geacht de beslissing van de vergadering te zijn over de resolutie waarover gestemd werd"

22. In voorschrift 62, na clausule (iii), wordt de volgende clausule ingevoegd, namelijk;

"(iv) Op schriftelijk verzoek van een aandeelhouder om inzage van het notulenregister of om een kopie van de notulen van een specifieke vergadering te verkrijgen, dient de Bank aan de aandeelhouder de inzage toe te laten of de kopie van de notulen te bezorgen, al naargelang het geval".

23.' In voorschrift 65, in clausule (i), in subclausule (a), worden de woorden "houders van 100 (honderd) aandelen', vervangen door de woorden "houders van minstens 100 (honderd) aandelen".

WIJZIGING ALGEMENE VOORSCHRIFTEN UNION BANK OF INDIA , 2009

In uitoefening van de bevoegdheden krachtens sectie 19 van de "Banking Companies (Acquisition and Transfer of Undertakings) Act 1970 (Wet op Bankinstellingen (verwerving en overdracht van verbintenissen), 1970) (5 van 1970) stelt de Raad van Bestuur van de Union Bank of India, na overleg met de Centrale Bank van India en met voorafgaande goedkeuring van de Centrale Overheid voor om de volgende wijzigingen aan de voorschriften van de Union Bank of India (aandelen en vergaderingen), 1998, zoals gewijzigd op 20 oktober 2003, aan te brengen, te weten:-

1.Verkorte titel en inwerkingtreding - (1) Deze voorschriften kunnen de gewijzigde voorschriften van de

Union Bank of India (aandelen en vergaderingen), 2009 worden genoemd.

(2) De voorschriften worden van kracht op de datum van publicatie in het Staatsblad.

2.Wijzigingen aan Voorschriften 2 en 4. -In de voorschriften van de Union Bank of India (aandelen en vergaderingen), 1998, zoals gewijzigd op 20 oktober 2003-

(i)wordt in voorschrift 2 clausule (p) door de volgende clausule vervangen, namelijk

"(p) De hierin gebruikte woorden en uitdrukkingen die niet gedefinieerd zijn in deze voorschriften maar wel gedefinieerd in de wet of regelingen, of richtlijnen uitgegeven door de effecten- en beurscommissie van India, en de richtlijnen ontworpen door de Centrale Bank krachtens de haar verleende bevoegdheden uit hoofde van clausule (c) van subsectie (2B) van sectie 3 van de wet zullen dezelfde betekenis hebben zoals eraan toegeschreven door respectievelijk de wet of de regeling of richtlijnen uitgegeven door de effecten- en beurscommissie van India of ontworpen door de Centrale Bank, al naargelang van het geval";

(ii)wordt na voorschrift 4 het volgende voorschrift ingevoegd, namelijk

"4A (1) De Bank kan kapitaal ophalen door publieke uitgifte of preferentiële toewijzing of private plaatsing van gewone aandelen ofpreferente aandelen.

(2)De Bank dient een voorstel te formuleren om kapitaal op te halen in overeenstemming met de richtlijnen, regels of voorschriften van de effecten- en beurscommissie van India, met betrekking tot dergelijke ophaling van kapitaal.

"

Voor-

.beho ic'en

aan hei

Belgisch Staatsblad

Op de'aats`-8 alz van Lu!K B Veí ^'!3iG2^ " Rawi:o ' aiaam g^ roada^{r8'd van de ns?rJn^ant3rende noaîfs, hetzil '19r de persc(o)n;yn) t:brond cs 7ÿr,rsp2rs7cn ter aa/z:en van derden te vertegwrviocrxsger

J~:ac baa . en ,landeKar ^g

"

Voor. behoulen aan het Salgisch Staatsblad

(3)Voor het ophalen van kapitaal door publieke uitgifte of preferentiële toewijzing of private plaatsing van preferente aandelen worden de omvang van de uitgifte van elke klasse van dergelijke preferente aandelen (hetzij eeuwigdurend, hetzij al dan niet afkoopbaar) en de voorwaarden waarop elke klasse van dergelijke preferente aandelen door de Bank kan worden uitgegeven, bepaald in overeenstemming met de richtlijnen ontworpen door de Centrale Bank krachtens de bepalingen vervat in de stipulatie bij clausule (c) van subsectie (2B) van sectie 3 van de wet.

(4) De Bank zal het voorstel voorleggen aan de Centrale Bank en rekening houden met de standpunten van de Centrale Bank vôôr het voorstel definitief te maken.

(5) Het definitieve voorstel wordt daarna ter goedkeuring voorgelegd aan de Centrale Overheid die het voorstel kan goedkeuren op de voorwaarden die ze passend acht.

(6) De Bank dient het kapitaal op te halen in overeenstemming met de goedkeuring van de Centrale Overheid."

Voor éénsluidend uittreksel

Hilde Tobback

Gevolmachtigde

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- gelegaliseerde en geapostilleerde verklaring onder ede dd. 11 oktober 2011 + beëdigde vertaling

- gelegaliseerde en geapostilleerde kopie van het Decreet van 1970 inzake bankinstellingen + beëdigde

vertaling

- gelegaliseerde en geapostilleerde algemene voorschriften van de Union Bank of India 1998 + beëdigde

vertaling

- gelegaliseerde en geapostilleerde wijziging van de algemene voorschriften dd. 8 november 2003 +

beëdigde vertaling

- gelegaliseerde en geapostilleerde wijziging van de algemene voorschriften dd. 31 oktober 2009

+ beëdigde vertaling

- gelegaliseerd en geapostilleerd attest inzake inschrijving krachtens artikel 69 van de wet ui 1994 op de

Financiën + beëdigde vertaling

- gelegaliseerd en geapostilleerd bewijzen van bestaan van Union Bank of India + beëdigde vertaling

Cp da aatsta Piz van Luik 3 verneldem 7=f7;to Naar- e^ headan gre a va^ Ce rstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) nvoegd da rechtscasco e^. aar.zien var deden Fe vertegenwoordigen

3e.y~ :\!aasr vr rzrd.elcan,^ÿ

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.06.2015, NGL 16.02.2016 16047-0590-011
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 27.06.2016, NGL 23.08.2016 16463-0289-011

Coordonnées
UNION BANK OF INDIA

Adresse
RIJFSTRAAT 2-4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande