UNIQLO EUROPE LTD

Divers


Dénomination : UNIQLO EUROPE LTD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 561.894.868

Publication

10/03/2015
ÿþ ',loci Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





t iii i llhl I li Wil M ll 1111111 11111 Rechtbank van koophandel

i *15037009* Antwerpen

s 2 ó FER. 2015

afdelin9Mrpen







Ondernemingsnr : 0561.894.868

Benaming

(voluit) : UNIQLO EUROPE LTD

(verkort) :

Rechtsvorm : BUITENLANDSE VENNOOTSCHAP NAAR ENGELS RECHT

Zetel : SSC 3RD FLOOR, 311 OXFORD STREET, LONDEN W1C 2HP, VERENIGDE KONINKRIJK

Bijkantoor in België : MEIR 67-69, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPENING BELGISCH BIJKANTOOR

(Uittreksels uit de schrijftelijke besluiten van de raad van bestuur dd. 23 januari 2015)

Schriftelijke resoluties van de bestuurders van de Vennootschap genomen op 23 januari 2015 overeenkomstig Regel 93 van Tabel A in het Schema bij The Companies Regulations 1985 (tabellen A tot F) (in de mate dat ze van toepassing zijn op de Vennootschap overeenkomstig haar statuten (de "Statuten)).

1. DOEL VAN DE RESOLUTIES

De resoluties keuren goed:

1.1. de opening van een filiaal van de Vennootschap in België onder de naam Uniqlo Europe Ltd., Belgisch filiaal, bij het Belgische Handelsregister met maatschappelijke zetel in Meir 67-69, 2000 Antwerpen (België) (de "Opening") om de zaken van de Vennootschap te behartigen in België met ingang van 31 januari 2015 (de "Datum van Opening").

1.2. de activiteiten van het Belgische filiaal zullen bestaan uit de invoer, de uitvoer, de aankoop en de verkoop in aile vormen, de distributie en/of de promotie van eender welke kledingstuk of accessoire en meer in het algemeen prêt-à-porter kleding, meer bepaald van artikelen die het merk Uniqlo dragen, en desgevallend de productie van dergelijke producten alsook de bijstand die wordt verleend aan ondernemingen en vennootschappen van de groep op alle vlakken, meer bepaald voor administratieve, wettelijke en financiële zaken en het beheer van de kasstromen van die vennootschappen in België en het buitenland,

1.3. de aanstelling van de heer Ivo VLIEGEN, geboren op 23 november 1963 in Bree (België), Belgische onderdaan, woonachtig in de Koningslaan 158 B5, 8300 Knokke (België), rijksregistemummer 63112323191, als vertegenwoordiger van het lokale filiaal (de "Aanstelling 1") en toekenning aan hem, individueel, met mogelijkheid van subdelegatie aan elke persoon die hij zal aanduiden en binnen de perken van de hem verleende machten, van aile welkdanige machten die nodig zijn voor het bestuur en de vertegenwoordiging van het Belgische filiaal met ingang van de Datum van Opening, en

1.4. de aanstelling van de heer Takao KUWAHARA, geboren op 6 april 1969 in Japan, Japanse onderdaan, woonachtig in Beaufoy House, Equity Mews, London W5 5NT (Verenigd Koninkrijk) als vertegenwoordiger van het lokale filiaal (de "Aanstelling 2", de Aanstelling 1 en de Aanstelling 2 worden samen de "Aanstellingen" genoemd) en toekenning aan hem, individueel, met mogelijkheid van subdelegatie aan elke persoon die hij zal aanduiden en binnen de perken van de hem verleende machten, van alle welkdanige machten die nodig zijn voor het bestuur en de vertegenwoordiging van het Belgische filiaal met ingang van de Datum van Opening, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.5, het verlenen van een volmacht (de "Volmachthouder") aan de heer David Richelle (de "Mandataris"), do CorpoConsuit pvba, met maatschappelijke zetel in de Fernand Bemierstraat 15, 1060 Brussel, ten einde alle handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van deze resoluties in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, inclusief het ondertekenen van de publicatieformulieren en om alle vereiste formaliteiten te vervullen en aile stappen te ondernemen voor de registratie van het filiaal van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de Belgische btw-administratie.

2.BESTUURDERSBELANGEN

2.1. De bestuurders bevestigen dal met uitzondering van de heer ivo VLIEGEN en de heer Takao KUWAHARA, zij geen belangen hebben aan te geven overeenkomstig artikel 177 van de Wet.

2.2. Er wordt gepreciseerd dat overeenkomstig artikel 11 van de Statuten van de Vennootschap een bestuurder mag stemmen over eender welke voorgestelde transactie of regeling in verband waarmee hij een belang heeft aangegeven.

3.RESOLUTIES

ER WERD BESLIST dat:

3.1. de Opening en de Aanstellingen van aard zijn dat zij het welslagen van de Vennootschap zullen bevorderen in het voordeel van de leden als een geheel en dat ze moeten worden aangenomen en hierbij worden goedgekeurd;

3.2. elke bestuurder van de Vennootschap moet worden gemachtigd en hierbij wordt gemachtigd om in naam van de Vennootschap alle andere overeenkomsten, attesten, akten of andere documenten goed te keuren, uit te voeren, te leveren en op te maken en te laten uitvoeren, leveren en opmaken en alle dergelijke en andere handelingen te stellen waarvan het nodig of wenselijk is dat ze worden goedgekeurd, uitgevoerd, geleverd, opgemaakt en genomen in naam van de Vennootschap en in het kader van de Opening en de Aanstellingen, en

3.3. het verlenen van de Volmacht aan de Volmachthouder van aard zijn dal dit het welslagen van de Vennootschap zal bevorderen in het voordeel van de leden als een geheel en dat het moet worden aangenomen en hierbij worden goedgekeurd,

Van wat voorafgaat wordt bevestigd dat het een eensluidend afschrift is van voormelde schriftelijke resoluties van de raad van bestuur, die behoorlijk werden uitgevoerd.

Eensluidend verklaard door

(get.) Takao KUWHARA, bestuurder

Datum: 23.01.2015

(Uittreksels uit de statuten van Uniqlo Europe Lid)

De betekenis van bepaalde woorden die in de statuten worden gebruikt

Onderstaande Tabel definieert bepaalde woorden die in de Statuten worden gebruikt. De Statuten worden gevolgd door een woordenlijst die enkele woorden en uitdrukkingen toelichten die voorkomen in het Memorandum en in de Statuten. De woordenlijst maakt geen deel uit van het Memorandum noch van de Statuten en heeft geen uitwerking op de betekening ervan,

Statuten: De Statuten van de Vennootschap

De Wet: De Wet op de Vennootschappen van 1985 en alle aanpassingen of amenderingen ervan Memorandum; De Oprichtingsakte van de Vennootschap

Tabel A: Tabel A in het schema bij de Companies Regulations 1985 (tabellen A tot F) (zoals gewijzigd door de Companies Regulations 1985 (tabellen A tot F) (amendement) en de Wet op de Vennootschappen 1985 (elektronische mededelingen) Order 2000).

1, VOORAFGAANDE ARTIKELEN

1.1, De regels vervat in Tabel A zijn van toepassing op de Vennootschap.

1.2. Woorden die verwijzen naar een enkelvoud gelden ook voor het meervoud en andersom.

1.3. Woorden die verwijzen naar mannelijke begrippen gelden ook voor vrouwelijke begrippen en voor

vennootschappen.

1.4, Verwijzingen naar een "persoon" of "mensen" gelden eveneens voor vennootsohappen, maatschappen

en verenigingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. TOEWIJZING VAN AANDELEN

2,1. De bestuurders van de Vennootschap zullen volledige controle hebben over de aandelen die deel uitmaken van het toegestane aandelenkapitaal van de Vennootschap. Gedurende vijf jaar na de datum van oprichting mogen zij aandelen en andere relevante effecten toewijzen aan mensen volgens de voorwaarden die zij geschikt achten. De bestuurders mogen echter niet meer aandelen uitgeven dan vervat in het toegestane aandelenkapitaal. Na de periode van vijf jaar mogen de bestuurders de aandelen toewijzen op grond van eender welke overeenkomst of voorstel daartoe die tot stand kwam voor het verstrijken van de periode van vijf jaar. Deze bevoegdheid mag te allen tijde worden herroepen, aangepast of vernieuwd op grond van een gewone beslissing van de Vennootschap.

2.2. Behoudens andersluidende resolutie zal de Vennootschap aandelen aanbieden die de bestuurders voorstellen toe te wijzen en die geen deel uitmaken van het toegestane aandelenkapitaal van de Vennootschap bij de oprichting van de Vennootschap aan de aandeelhouders van de Vennootschap in verhouding tot het aantal aandelen waarvan de aandeelhouders reeds houder zijn. De Vennootschap zal deze aandelen aanbieden per aangetekende brief voor een beperkte periode van minstens 14 dagen, waarna het aanbod vervalt. Na die periode zal de Vennootschap de resterende aandelen aanbieden aan zij die aile door de Vennootschap reeds aangeboden aandelen al hebben aanvaard in verhouding tot het aantal aandelen die ze bezaten voor het eerste aanbod werd gedaan.

Het kan gebeuren dat er aandelen overblijven die de bestuurders op grond van voormelde bepalingen niet kunnen aanbieden, behalve als fracties. De bestuurders mogen deze aandelen of alle andere aandelen die vrijkomen op grond van een bijzondere resolutie (zie supra) behandelen zoals zij opportuun achten. De bestuurders mogen echter niet over deze aandelen beschikken tegen voorwaarden die gunstiger zijn dan de voorwaarden waaronder zij aan de aandeelhouders werden aangeboden.

2.3. Artikel 2.2, is van toepassing onverminderd artikel 80 (dat bepaalt op welke manier de bestuurders kunnen worden gemachtigd om aandelen toe te wijzen), 80A (dat bepaalt op welke manier de duur van de bevoegdheid kan worden verlengd) en 379A (dat nader ingaat op de uitbreiding van de bevoegdheid) van de Wet.

2.4. Volgens artikel 91(1) van de Wet zijn de artikelen 89(1) en 90(1) tot en met (6) van de Wet niet van toepassing op de Vennootschap.

3. De Vennootschap heeft een retentierecht op aile aandelen, inclusief volgestorte aandelen op naam van eender wie een uitstaande schuld heeft aan de Vennootschap, Regel 8 van Tabel A in verband met retentiereohten op aandelen wordt navenant aangepast,

4. AFSTAND VAN AANDELEN

De bestuurders mogen weigeren een afstand van eender welk aandeel te registreren, Ze hoeven hun weigering niet te motiveren. De eerste zin van Regel 24 van Tabel 8 die verwijst naar aandelen die slechts gedeeltelijk zijn gestort is niet van toepassing.

5. OVERDRACHT VAN AANDELEN

5.1. Regel 31 van Tabel A is niet van toepassing op de Vennootschap en het hiernavolgende artikel 5.1 geldt in de plaats ervan.

5.2. Wanneer een aandeelhouder overlijdt of failliet wordt verklaard, zal de persoon die in het bezit komt van zijn aandelen dezelfde rechten genieten als de aandeelhouder, met dien verstande dat zolang de nieuwe aandeelhouder niet is geregistreerd, die persoon geen recht zal hebben om eender welke vergadering van de Vennootschap (ook algemene vergadering genoemd) of een vergadering van de houders van de relevante aandelenklasse (als er meer dan een klasse bestaat) bij te wonen noch er te stemmen,

6. ALGEMENE VERGADERINGEN EN RESOLUTIES

6.1. Regels 40 en 41 van Tabel A zijn niet van toepassing op de Vennootschap en de artikelen 6.2, en 6.3. gelden in plaats ervan.

6.2. Er moet, voor de vergadering aanvangt en gedurende het verloop van de vergadering, een quorum aanwezig zijn. Een quorum bedraagt twee mensen die stemgerechtigd zijn tijdens de vergadering. Elke persoon moet een aandeelhouder zijn, een gevolmachtigde van een aandeelhouder of een bevoegde vertegenwoordiger van een rechtspersoon. Heeft de Vennootschap maar één aandeelhouder, dan is de aandeelhouder, persoonlijk of vertegenwoordigd, een quorum.

6.3. Is er geen quorum aanwezig binnen het half uur voor de vergadering geacht wordt van start te gaan, zal de vergadering worden uitgesteld tot dezelfde dag van de volgende week, op hetzelfde tijdstip en plaats of op elke andere dag, tijdstip en plaats die de bestuurders bepalen. Is er geen quorum aanwezig op de uitgestelde vergadering binnen het half uur voor de vergadering geacht wordt van start te gaan, dan wordt die vergadering ontbonden.

6.4. Regel 100 van Tabel A preciseert de vereisten voor de bestuurders om notulen bij te houden van de vergaderingen en van bepaalde gebeurtenissen. Bovendien moeten de bestuurders in het notulenboek van de Vennootschap het volgende acteren;

6.4.1. alle beslissingen genomen door de enige aandeelhouder wanneer er slechts één aandeelhouder is;

en

6.4.2. alle schriftelijke resoluties die de Vennootschap heeft aangenomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

7, BENOEMING VAN BESTUURDERS

7,1. Regel 64 van Tabel A die het maximum en minimum aantal bestuurders bepaalt is niet van toepassing op de Vennootschap.

7.2. De Vennootschap zal per gewone resolutie het maximum en minimum aantal bestuurders vastleggen, Als de Vennootschap geen beslissing bekendmaakt, zal er geen maximum aantal bestuurders zijn en bedraagt het minimum aantal een. Is er slechts een bestuurder, dan mag die bestuurder alle bestuurdersmachten uitoefenen die zijn uiteengezet in Tabel A en deze artikelen. Regel 89 van Tabel A met betrekking tot het aantal bestuurders dat een quorum vormt wordt navenant aangepast.

7.3, Bestuurders moet op geen enkel specifiek moment ontslag nemen. Regels 73 tot en met 77 en Regel 80 van Tabel A met betrekking tot het ontslag van bestuurders zijn niet van toepassing op de Vennootschap. In Regel 78 worden de woorden "en mag ook de beurtrol bepalen waarin eventuele bijkomende bestuurders moeten ontslag nemen" weggelaten,

8 LENINGSBEVOEGDHEDEN

De bestuurders mogen alle bevoegdheden van de Vennootschap aanwenden om onbeperkte hoeveelheden geld te lenen volgens voorwaarden en op de manieren die zij opportuun achten. Onverminderd artikelen 80, 80A en 379A van de Wet mogen ze tevens overeenkomen de business van de Vennootschap, de eigendom en niet-opgevraagd kapitaal te hypothekeren, te bezwaren of te verpanden, Ze mogen obligaties, obligatiekapitaal en andere effecten uitgeven, rechtstreeks of als een onderpand voor een schuld, vordering of verbintenis van de Vennootschap of eender welke derde partij.

9 PLAATSVERVANGENDE BESTUURDERS

Plaatsvervangende bestuurders hebben geen recht op enige betaling door de Vennootschap. De Vennootschap mag hen een deel van eender welke bedrag betalen dat de Vennootschap anders zou uitbetalen aan de persoon die hen heeft aangesteld indien die persoon hiertoe schriftelijke richtlijnen geeft aan de Vennootschap. De eerste zin van Regel 66 van Tabel A met betrekking tot de rechten van de plaatsvervangende bestuurder op vergoeding van zijn diensten wordt navenant aangepast.

10 ONBEVOEGD VERKLAREN VAN BESTUURDERS

Een bestuurder die zijn zaken niet langer kan beheren of besturen wegens ziekte of ongeval moet zijn

mandaat neerleggen. Regel 81 van Tabel A die de voorvallen oplijst waarin bestuurders hun mandaat moeten

neerleggen wordt navenant aangepast.

WERKWIJZE OP DE VERGADERINGEN VAN DE BESTUURDERS

11 De bestuurders mogen stemmen over eender welke resolutie en zullen deel uitmaken van het quorum op de bestuurdersvergaderingen of de vergaderingen van bestuurderscomités zolang zij verklaren een rechtstreeks dan wel onrechtstreeks belang te hebben bij de zaak waarover er wordt gestemd.

12 De bestuurders of leden van bestuurderscomité mogen deelnemen aan vergaderingen via conference call of andere communicatiemiddelen zoals alle bij de vergadering betrokken personen elkaar kunnen horen, Bestuurders of leden van bestuurderscomité die op deze manier deelnemen worden geacht op de vergadering aanwezig zijn en zullen stemgerechtigd zijn en meetellen voor het quorum. De vergadering wordt genotuleerd als plaatsgevonden op de plaats waar de grootste groep van deelnemers samenkomt. Bij gebrek aan dergelijke groep wordt de plaats van vergadering genotuleerd als de plaats waar zich de voorzitter van de vergadering bevindt.

13 VERGOEDING

Onverminderd artikel 310 van de Wet hebben aile bestuurders, verantwoordelijken en commissarissen van de Vennootschap recht op betalingen vanuit de fondsen van de Vennootschap of verzekeringspolissen ter dekking van alle kosten, lasten of verliezen die ze dragen ingevolge de uitoefening van hun mandaten.

14 AANDEELCERTIFICATEN

In de tweede zin van Regel 6 van Tabel A met betrekking tot de aanspraak op en de uitgifte van aandelencertificaten worden de woorden "zullen worden gezegeld met het zegel en" geschrapt. Aandelencertificaten mogen alleen worden uitgereikt wanneer ze zijn goedgekeurd door de bestuurders of een bestuurderscomité, De aandelencertificaten moeten zijn onderteken door een bestuurder en de secretaris van de Vennootschap of door twee bestuurders.

15 ZEGEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Regel 101 van Tabel A met betrekking tot het gebruik van het zegel van de Vennootschap is niet van toepassing op de Vennootschap. De Vennootschap moet niet beschikken over een vennootschapszegel. Indien de bestuurders beslissen dat de Vennootschap wel een zegel moet hebben, mag het zegel enkel worden gebruikt met de toestemming van de bestuurders of van een bestuurderscomité. De bestuurders mogen beslissing wie een document waarop het zegel is aangebracht mag ondertekenen. Behoudens andersluidende' beslissing is dit een bestuurder en de secretaris van de Vennootschap of twee bestuurders.

Naam en adres van de ondertekenaar(s)

York Place Company Nominees Limited

" ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

12 York Place, Leeds, West Yorkshire, 1S1 2DS

24 juli 2003

WOORDENLIJST

Woord Betekenis

Toewijzing: Een toewijzing van aandelen verleent de persoon aan die de toewijzing is gedaan een onvoorwaardelijk recht de aandelen te kopen tegen een welbepaalde prijs,

Mandataris: Dit is een persoon die is aangesteld om op te treden voor een andere persoon. De mandataris wordt aangesteld door middel van een formeel document dat "volmacht" wordt genoemd.

Toegestaan aandelenkapitaal: Dit is het hoogste bedrag van aandelenkapitaal (zoals omschreven in de Oprichtingsakte van de Vennootschap) dat een vennootschap mag uitgeven.

Bewindvoerder: Een bewindvoerder zorgt voor de activa onder bewind voor een andere persoon tot hem wordt gevraagd die activa terug te geven.

Wisselbrief: Dit is een onvoorwaardelijk, ondertekend document dat de persoon aan wie het is gericht verplicht het erin meegedeelde geldbedrag te betalen volgens de richtlijnen vermeld op het document. Een cheque is daar een voorbeeld van.

Vrachtbrief: Dit is een document dat de goederen vermeldt die worden verscheept, samen met de voorwaarden van verscheping.

Plichtverzuim: Het niet-nakomen van een verplichting die bij wet is opgelegd (of het doen wat bij wet is verboden).

Vertrouwensbreuk: Doet zich voor wanneer een bewindvoerder iets doet dat tegen de regels van het bewind is (of indien de bewindvoerder verzuimt iets te doen dat vereist is volgens de regels van het bewind).

Covenant: Een overeenkomst

Obligatielening: Is de naam van bepaalde langlopende leningen van een vennootschap. De leningen al dan niet aan een zakelijke zekerheid gekoppeld zijn.

Gedomicilieerd: Betekent permanent in een land gevestigd zijn.

Uitvoeren: Een overeenkomst uitvoeren

Volgestort aandeel: Een aandeel is volgestort wanneer aile gelden die voor dat aandeel verschuldigd zijn aan de vennootschap zijn betaald,

Holding: Een vennootschap die een andere vennootschap controleert, doorgaans door de meerderheid van de aandelen ervan te bezitten.

Intellectuele eigendomsrechten:Dit is de algemene naam voor rechten zoals copyright en patenten. Uitgegeven aandelenkapitaal: Dit is het bedrag van een aandelenkapitaal van een vennootschap waarop de aandeelhouders hebben ingetekend (ook wanneer die aandelen nog niet zijn betaald),

Retentierecht: Wanneer de vennootschap een retentierecht op aandelen heeft, mag ze de aandelen

verkopen om een schuld af te betalen of mag ze alle dividenden die deze aandelen opbrengen houden. Hypotheek :Wordt gezegd wanneer eigendom wordt gebruikt als onderpand voor een schuld.

Verhandelbaar effect: Is een getekend document, een cheque bijvoorbeeld, dat kan worden verkocht of

overgedragen.

Gewone resolutie: Een beslissing die wordt genomen bij gewone meerderheid (meer dan de helft) van de stemmen die in verband met de resolutie zijn uitgebracht.

Gedeeltelijk gestort aandeel: Zolang er voor een aandeel nog geld moet worden betaald aan de vennootschap, spreekt men van gedeeltelijk gestorte aandelen.

Volmachthouder: Een persoon die door een aandeelhouder wordt aangeduid om een vergadering bij te wonen en te stemmen in plaats van de aandeelhouder.

Quorum: Het kleinste aantal personen dat mag deelnemen aan en stemmen op een vergadering en dat vereist is om een vergadering geldig te verklaren.

Relevante effecten: Dat zijn alle aandelen, met uitzondering van;

" aandelen waarop werd ingetekend bij de oprichting,

" aandelen uitgegeven in het kader van een aandelenoptieplan voor werknemers.

Dit begrip dekt ook aandelenopties en aandelen die kunnen worden omgezet in gewone aandelen.

Vergoeding: Betalingen voor diensten, loon en voordelen in natura zijn voorbeelden van vergoedingen.

Effecten: Verzamelnaam voor activa zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen enz.

Speciale resolutie; Beslissing die wordt bereikt met een meerderheid van minstens 75% bij de stemming

over die resolutie

Onverminderd: Behoudens, onder voorbehoud van

Dochtervennootschap: Een vennootschap die wordt gecontroleerd door een andere vennootschap die

doorgaans eigenaar is van de meerderheid van haar aandelen

Niet-opgevraagd kapitaal: Wanneer een vennootschap nog geen betaling heeft opgevraagd voor de

uitgegeven aandelen wordt het onbetaalde deel "niet  opgevraagd kapitaal" genoemd.

Warrant: Een warrant geeft de houder ervan het recht om in te tekenen op gewone aandelen in een

vennootschap op een vaste datum en doorgaans voor een vaste prijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

(Uittreksels uit het oprichtingsakte)

1 De naam van de vennootschap is UNIQLO (U.K.) LIMITED,

[UNIQLO EUROPE LTD (oorspronkelijk UNIQLO (U.K.) LIMITED genaamd en waarvan de naam werd gewijzigd bij resolutie van 3 maart 2014 in UNIQLO EUROPE LTD) op 24 juli 2003 werd opgericht volgens de Wet op de Ondernemingen 1985 als een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.]

2 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd in Engeland en Wales.

3 Het maatschappelijke doel van de vennootschap is ais volgt:

3.1 zaken doen als een algemene handelsvennootschap;

3.2 eender welke eigendom en rechten of voorrechten op of voor elke eigendom verwerven die de Vennootschap kan gebruiken of waarvan de bestuurders menen dat ze de waarde van andere eigendommen van de Vennootschap kunnen verhogen;

3.3 eender welke intellectuele eigendomsrechten die ten goede kunnen komen van de Vennootschap verwerven, beschermen, hernieuwen of erover beschikken en gebruik maken van die rechten;

3.4 eender welke octrooien, uitvindingen of rechten die de Vennootschap verwerft of van plan is te verwerven te experimenteren, testen en verbeteren;

3.5 een belang verwerven in het geheel of een deel of eender welke vorm van regeling treffen met een andere vennootschap die gelijkaardige zaken behartigt of van plan is te behartigen ais die van de Vennootschap. De Vennootschap mag omgaan met eender welke vorm van aandeel van de andere vennootschap;

3.6 op eender welke manier omgaan met de eigendom en de rechten van de Vennootschap;

3.7 eender welk geld van de Vennootschap dat de Vennootschap niet onmiddellijk nodig heeft investeren of ermee handelen;

3.8 geld lenen, waarborgen stellen, pand of krediet verlenen aan elke persoon of vereniging van personen waarmee de Vennootschap handelt op grond van voorwaarden die de Vennootschap bepaalt;

3.9 de uitvoering ondersteunen of borgen van eender welke verantwoordelijkheid van eender welke persoon of vennootschap die verbonden is met de Vennootschap in zaken of via aandeelhouderschappen. (Hiertoe behoort eender welke vennootschap die een filiaal of een holding van de Vennootschap is, zoals omschreven in de Wet op de Vennootschappen van 1985). De Vennootschap mag dit doen door persoonlijke overeenkomst, een covenant, door het hypothekeren van de eigendom en activa van de Vennootschap, door gebruik te maken van het kapitaal van de Vennootschap of door eender welke andere methode. Inclusief het terugbetalen van leningen en het betalen van premies, interesten, dividenden en eender welke kosten in verband met obligaties, obligatiekapitaal, obligatielening, aandelen of andere effecten;

3.10 geld uitlenen of ontlenen op eender welke manier en de terugbetaling van dat geld veilig stellen door hypothekering of andere borgstelling over de eigendom en activa van de Vennootschap en ervoor zorgen dat het geleende of ontleende geld wordt terugbetaald. De Vennootschap mag eveneens op eender welke manier geld uitlenen en ontlenen en zorgen voor de terugbetaling van dat geld door hypothekering of andere borgstelling over de eigendom en de activa van de Vennootschap ten einde ervoor te zorgen dat ze haar verplichtingen nakomt;

3.11 cheques, wisselbrieven, promessen, vrachtbrieven, warrants, obligaties opstellen, maken, accepteren, endosseren, disconteren, uitvoeren en uitgeven en eender welk soort negotieerbaar instrument gebruiken dat de Vennootschap kan helpen haar doelstellingen te bereiken;

3.12 regelingen treffen met eender welke regering, overheid of andere persoon of vereniging van personen die de Vennootschap kunnen helpen in het bewerkstelligen van haar doelstellingen;

3,13 aandelen, obligaties en andere belangen of verbintenissen verwerven en aanhouden in eender welke vennootschap of onderneming;

3.14 eender welke andere vennootschap ertoe aanzetten eender welke verrichting te doen die de Vennootschap ten goede kan komen.

3.15 elk onderdeel van de zaken van de Vennootschap verkopen, verhuren, in licentie geven, ontwikkelen of er of op een andere manier mee omgaan volgens alle voorwaarden die de Vennootschap geschikt vindt en aandelen, obligaties of effecten aanvaarden van eender welke vennootschap in ruil hiervoor;

3.16 handelen als onderaannemer en een beroep doen op onderaannemers, agenten, makelaars en anderen om de zaken van de Vennootschap uit te voeren;

3.17 financiële ondersteuning verlenen overeenkomstig de artikelen 155 tot 158 van de Wet op de Vennootschappen 1985 voor eender welk doel overeenkomstig artikelen 151(1) en 151(2) van voormelde Wet. (De artikelen 155 tot 158 en 151(1) en 151(2) hebben betrekking op toestanden waarin de Vennootschap ondersteuning biedt aan potentiële aandeelhouders om aandelen te kopen in de Vennootschap.);

3.18 eender welke persoon of vennootschap betalen die diensten verleent aan de Vennootschap in contanten, aandelen of effecten van andere vennootschappen (gecrediteerd als volgestort of gedeeltelijk gestort);

3.19 de fondsen van de Vennootschap gebruiken om alle kosten te betalen die betrekking hebben op het bevorderen, tot stand brengen en oprichten van de Vennootschap als een wettelijke entiteit of om contracten af te sluiten met eender welke persoon of vennootschap om deze te betalen;

3.20 commissie betalen aan makelaars en anderen voor het intekenen, plaatsen, verkopen of waarborgen van de intekening van eender welke aandelen en effecten van de Vennootschap;

3.21 verzekeringspolissen afsluiten en hernieuwen om de medewerkers en commissaris van de Vennootschap te dekken voor alle kosten, onkosten en aansprakelijkheden die resulteren uit nalatigheid,

Yom.-  , behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

tekortkoming of contractbreuk of vertrouwensbreuk met betrekking tot hun mandaten, zoals toegestaan door artikel 310(3) van de Wet op de Vennootschappen van 1985;

3.22 elk charitatief of publiek project en eender welke instellingen, genootschap of club ondersteunen die ten goede kan komen aan de Vennootschap, haar bestuurders of werknemers;

323 de bestuurders van de Vennootschap betalen op eender welke manier die de Vennootschap passend acht;

3.24 voorzien in pensioenen en andere fondsen voor gewezen en huidige werknemers van de Vennootschap en anderen in dienst van de Vennootschap of van eender welke holding van de Vennootschap of filiaal van de Vennootschap en voor hun ondergeschikten;

3.25 betalingen doen inzake levensverzekering voor gewezen en huidige werknemers van de Vennootschap en anderen in dienst van de Vennootschap of van eender welke holding van de Vennootschap of filiaal van de Vennootschap en voor hun ondergeschikten;

3.26 schema's voor winstdeelname, aandelenopties of aankoop van aandelen opzetten en in stand houden ten behoeve van de werknemers van de Vennootschap of werknemers van eender welk filiaal of holding van de Vennootschap en geld lenen aan werknemers of trustees om deze schema's op te zetten of in stand te houden;

3.27 de eigendom van de Vennootschap verdelen onder de aandeelhouders van de Vennootschap;

3.28 alle welkdanige andere zaken doen die de Vennootschap kunnen helpen in het bereiken van haar doelstellingen;

3.29 de doelstellingen uiteengezet in de clausules 3.1 tot 3.28 moeten worden geïnterpreteerd in de ruimst mogelijke zin. Ze moeten los van elkaar worden geïnterpreteerd, tenzij de context vereist dat ze samen worden geïnterpreteerd;

3.30 het begrip "vennootschap" in dit document dekt eender welk partnerschap, firma, onderneming of vennootschap, al dan niet opgericht, en ongeacht de vestiging ervan in het Verenigd Koninkrijk of elders.

4 De aansprakelijkheid van de aandeelhouders van de Vennootschap is beperkt.

5 Het aandelenkapitaal van de Vennootschap bedraagt £1.000. Het is verdeeld in 1.000 aandelen van elk £ 1 euro.

ik/wij, die deze Oprichtingsakte onderteken(en), wens(en) te worden opgericht als een Vennootschap en

ik/wij ga(an) akkoord om het aantal aandelen vermeld naast mijn/onze naam op te nemen.

Naam(men) en adres(sen) van de intekenaar(s) en aantal aandelen dat elke intekenaar opneemt.

York Place, Vennootschap Gevolmachtigde een

beperkte aansprakelijkheid

12 York Place, Leeds, West Yorkshire

LS1 2DS

24 juli 2003







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Getekend

David Richelle

d o Corpoconsult Bvba

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Statuten van Uniqlo Europe Ltd (1),

- Oprichtingsakte (1)

- Schrijftelijke besluiten van de raad van bestuur dd, 23 januari 2015 (1),

- Uittreksel uit het handelsregister (1),

- Beëdigde en gewettigde vertaling van bovenvermelde documenten.







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2017 : ME. - JAARREKENING 31.08.2016, GGK 31.08.2016, NGL 16.08.2017 17437-0377-033

Coordonnées
UNIQLO EUROPE LTD

Adresse
MEIR 67-69 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande