URBAN DEVELOPMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : URBAN DEVELOPMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.380.617

Publication

28/08/2013
ÿþ11111

1 1.

1111flunu~~miuuu in

131 2939*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel to Antwerpen, op

1`6 º% UG,. 2013

Griffie

i

Ondememingsnr : 0459.380.617

Benaming

(voluit) : URBAN DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 5/10, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling van bestuurders 1 Benoeming van de vaste vertegenwoordigers I Rechtzetting

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 06/08/2012 blijkt dat de volgende beslissingen bij unanimiteit werden genomen:

1.Ontslag en kwijting van de huidige bestuurders REAL SPACE NV (voorheen RB MANAGEMENT NV) en FORTIM NV, alsmede ontslag en kwijting van de vaste vertegenwoordigers

Het ontslag, met kwijting voor het gevoerde beleid, van de REAL SPACE NV (voorheen RB MANAGEMENT NV), BTW BE 0435.528.020, Havenlaan 8601314, 1000 BRUSSEL als bestuurder wordt aanvaard, met ingang van 6 augustus 2012, evenals het ontslag van de vaste vertegenwoordiger, Thomas Peperstraete, met kwijting voor het gevoerde beleid.

Het ontslag, met kwijting voor het gevoerde beleid, van de NV FORTIM, RPR 0417,166.811, Havenlaan 86C/314, 1000 BRUSSEL als bestuurder wordt aanvaard, met ingang van 6 augustus 2012, evenals het ontslag van de vaste vertegenwoordiger, Luk Wouters, met kwijting voor het gevoerde beleid.

2.Benoeming van de nieuwe bestuurders ALL YIELD NV (voorheen EXPERT ESTATE DEVELOPMENT NV) en FORTIM NV

De volgende bestuurders worden aangesteld als bestuurder, met onbezoldigd mandaat, vanaf 6 augustus 2012, dit voor een duur van 6 jaar.

a.De ALL YIELD NV (voorheen EXPERT ESTATE DEVELOPMENT NV), BTW BE 0809.691.365, Havenlaan 86C/314, 1000 BRUSSEL, en,

b.De NV FORTIM, RPR 0417.166.811, Havenlaan 86C/314, 1000 BRUSSEL

3.Kennisname van de aanstelling door ALL YIELD NV (voorheen EXPERT ESTATE DEVELOPMENT NV) en FORTIM NV van hun vaste vertegenwoor-diger

De Algemene Vergadering neemt kennis van aanstelling door de ALL YIELD NV (voorheen EXPERT ESTATE DEVELOPMENT NV) van haar vaste vertegen-woordiger in de Vennootschap, met name de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, met zetel in het Prinsbisdom Monaco, avenue: Princesse Grace, 31, 4e verdieping, appartement n°3. De Algemene vergadering neemt kennis van het feit dat de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL op haar beurt beslist heeft om de heer Johannes Lisman, wonende in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27, aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap.

De Algemene Vergadering neemt kennis van aanstelling door de NV FORTIM van haar vaste vertegenwoordiger in de Vennoot-schap, met name de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, met zetel in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 31, 4e verdieping,: appartement n°3.De Algemene vergadering neemt kennis van het feit dat de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL op haar beurt beslist heeft om de heer Johannes Lisman, wonende in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27, aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger voor: wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap.

4. Volmachten

De vennoten stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad Flamant, alsmede de' medewerkers van BIZ Ondememingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan als bijzondere lasthebber om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch, Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de Bljzondere Algemene Vergadering van 06/02/2013 blijkt dat de volgende beslissingen bij unanimiteit werden genomen:

1.Kennisname van de rechtzetting inzake de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger van de bestuurder FORTIM

Aangezien de Heer Johannes Lisman (geboortedatum 12108/1952, van Nederlandse nationaliteit) door een materiële vergissing aangeduid werd als haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap. Dat inderdaad de Heer Jan David Lisman (geboortedatum 16/11/1984, van Belgische nationaliteit) diende aangeduid te worden.

Dat derhalve de algemene vergadering kennis neemt van de aanduiding door de vaste vertegenwoordiger van de NV FORTIM, de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, van de heer Jan David Lisman, wonende in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27, als haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap, dit vanaf 06/08/2012.

2.Bekrachtiging en herbevestiging, met kwijting, van de door de bestuurders gestelde rechtshandelingen

De algemene vergadering bekrachtigt, voor zoveel als nodig, bij deze alle rechtshandelingen die de vorige bestuur-ders, in welke samenstelling ook, genomen hebben, herneemt deze rechtshandelingen en herbevestigt deze integraal,

De algemene vergadering verleent derhalve eveneens uitdrukkelijk kwijting aan alle bestuurders voor de tot op heden gestelde rechtshandelingen.

3. Volmachten

De vennoten stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad Flamant, alsmede de medewerkers van BIZ Ondememingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan ais bijzondere lasthebber om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staàtsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Uit de notulen van de Vergadering van de Raad van Bestuur van 06/02/2013 wordt kennisgenomen van de aanstelling van vaste vertegenwoordigers voor de vennootschap-bestuurders:

Resolutie 1: Rechtzetting van de aanstelling van de vaste vertegenwoordigers van de bestuurder NV FORTI M

Aangezien de NV FORTIM bij notulen van de vergadering van de rad van bestuur dd. 06/08/2012 beslist heeft om de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, met zetel in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 31, 4e verdieping, appartement n°3, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de NV FORTIM voor wat betreft het bestuursmandaat in de Vennootschap.

Aangezien de Heer Johannes Lisman (geboortedatum 12/08/1952, van Nederlandse nationaliteit) door een materiële vergissing aangeduid werd ais haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap.

Dat inderdaad de Heer Jan David Lisman (geboortedatum 16/11/1984, van Belgische nationaliteit) diende aangeduid te worden.

Dat derhalve de raad van bestuur neemt kennis van het feit dat haar vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL beslist heeft om de heer Jan David Lisman, wonende in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27, aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap, dit vanaf 06/08/2012.

Resolutie 2: Bekrachtiging van de reeds gestelde handelingen

De raad van bestuur bekrachtigt bij deze aile rechtshandelingen die de vorige bestuurders, in welke

samenstelling ook, genomen heeft, hemeemt deze rechtshandelingen en herbevestigt deze integraal.

Resolutie 3:Voimachten

De bestuurders stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad Flamant, alsmede de medewerkers van BIZ Ondememingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan ais bijzondere lasthebber om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Flamant Koenraad

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

31/12/2014
ÿþ0.ifie a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie - 18 11:t:. 2014

" 14229 7>

Ondernemingsnr. :

Benaming (voluit) :

459380617

URBAN DEVELOPMENT

(verkort) Naamloze vennootschap

Rechtsvorm

Zetel : PRINS BOUDEWIJNLAAN 5 BUS 10, 2550 KONTICH

(volledig adres)

On. erwerp(en) akte : Ontbinding

Bij vonnis van 10 juni 2014 spreekt de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen de ontbinding uit van de nv URBAN DEVELOPMENT, met zetel te 2550 KONTICH, PRINS BOUDEWIJNLAAN 5 BUS 10, en stelt Mr. L. DE PRETRE, advocaat te Antwerpen, AMERIKALEI 160, te 2000 ANTWERPEN, aan als vereffenaar.

De Vereffenaar

L. DE PRETRE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

/Y~" _~~-_~~~_~~~~~ --

Vonnisnummer

Repertoriumnummer

Datum van uitspraak

10/06/2014

RaLn urn mer

N14/03863

1-à

Niet aan te bieden aan de ontvanger

Uit ifte

Uitgereikt aan Uitgereikt aan

op

~

BUR

Rechtsmiddelen

Rechtbank van Koopha del

ANTWERPEN

Afdeling ANTWERPEN

VONNIS

22ste Kamer

°~angeboden op

:Ig ket te registreren

~

Cd

~

:=1 .

0:1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van Koophandel ANTWERPEN

Afdeling ANTWERPEN  A/14/03863 10/06/2014 22ste Kamer

2. Feiten

Beide eisers, NV Jansen Finishings en BVBA General Painting, hebben ingevolge een vonnis van de rechtbank van koophandel van Tongeren, een uitvoerbare titel ten laste van verweerder, NV Urban Development, voorheen NV Robelco.

Dat vonnis van de rechtbank van koophandel van Tongeren dateert van 5

maart 2013. Het vonnis werd uitvoerbaar bij voorraad verklaard, niettegenstaande alle verhaal en zonder. borgstelling.

NV Urban Development heeft beroep aangetekend tegen dat vonnis op 7 mei 2013.

NV Jansen Finishings en BVBA General Painting hebben beiden het vonnis laten betekenen met het oog op de gedwongen tenuitvoerlegging.

NV Urban Development beloofde te kantonneren maar deed dit niet. De gerechtsdeurwaarder van NV Jansen Finishings liet weten dat er geen tenuitvoerlegging mogelijk is. NV Urban Development is immers gevestigd op het adres van een boekhoudkantoor, namelijk Bofidi.

3. Vorderingen

NV Jansen Finishings en BVBA General Painting vorderen:

" te zeggen voor recht dat de zaak slechts korte debatten nodig heeft in de zin van artikel 735 Ger. W. en dat ze derhalve behandeld zal worden op de inleidende zitting,

" de gerechtelijke ontbinding van NV Urban Development uit te spreken en een vereffenaar aan te stellen belast met de vereffening van de ontbonden boedel,

" de proceskosten,

" de. voorlopige tenuitvoerlegging, niettegenstaande elk verhaal, zonder borgstelling en met uitsluiting van het recht tot kantonnement,

NV Urban Development vordert: . .

" in hoofdorde, afwijzing van de vordering van NV Jansen Finishings en BVBA General Painting als ongegrond,

" ondergeschikt: een regularisatietermijn van 2 maanden toe te staan om de voorgenomen kapitaalverhoging te kunnen doorvoeren,

" in ieder geval: de proceskosten.

4. Te beoordelen geschilpunten

a. standpunt van partijen

NV Jansen Finishings en BVBA General Painting menen dat zij terecht de gerechtelijke ontbinding vorderen.

Pagina 3 van 6

Rechtbank van Koophandel ANTWERPEN

Afdeling ANTWERPEN  N14103863 10/06/2014 22ste Kamer

en de betwisting zijn immers beperkt tot volgende drie eenvoudige vragen:

" zijn NV Jansen Finishings er . BVBA General Painting belanghebbende om de ontbinding te vorderen omdat zij zich inderdaad terecht beroepen op een uitvoerbare titel?

" is er inderdaad sprake van een negatief eigen vermogen en zijn de voorwaarden voor ontbinding dus vervuld?

" Zijn er redenen om een regularisatieperiode toe te staan?

Verder meent de rechtbank dat er geen reden is om de vordering af te wijzen of de debatten te heropenen omdat NV Jansen Finishings en BVBA General Painting de verkeerde rechtsgrond hebben aangehaald in hun dagvaarding. Op de zitting van 3 juni 2014 hebben zij yerwezen naar de

correcte rechtsgrond, namelijk artikel 634 W. Venn. De

toepassingsvoorwaarden, waaronder het hebben van een negatief eigen vermogen, zijn dezelfden als het in de dagvaarding ingeroepen artikel. Er is dus geen reden om de debatten hierover te heropenen.

Dat er een negatief eigen vermogen is, betwist NV Urban Development niet. NV Urban Development brengt ook geen recente cijfers bij die het tegendeel e

aantonen.

Dat dit negatief eigen vermogen al lang bestaat, betwist NV Urban Development al evenmin. Op de vraag waarom de vennootschap is

e gevestigd op het adres van een boekhoudkantoor kon geen antwoord worden gegeven.

NV Jansen Finishings en BVBA General Painting beschikken al sedert meer dan een jaar over een uitvoerbare titel die zij niet ten uitvoer kunnen leggen. De uitvoeringspogingen zijn ook niet recent gestart. NV Urban Development had dus al geruime tijd haar netto actief kunnen regulariseren. ln die omstandigheden meent de rechtbank dat haar geen regularisatietermijn meer moet worden toegestaan.

5. Uitspraak

Orh alle redenen die hierboven werden weergegeven,

-e Met naleving van de Wet van 15 juni 1935 op het gebruik der talen in



gerechtszaken,

DL

et: Rechtdoende op tegenspraak, -

Na erover te hebben beraadslaagd, komt de Rechtbank tot volgende beslissing:

Verklaart de vordering van eisende partijen ontvankelijk en gegrond; Spreekt dienvolgens de ontbinding uit van de NV Urban Development, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2550-Kontich, Prins

Pagina 5 van 6

24/01/2013
ÿþ mod 11.1



r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

Neetlpelrind ter griffie van de Rechtbank van goum ruardet te Antwerpen, op

11 1 Mg. 2D13

Griffie

----------- -------------- - - ------ ------- --------- --- - -------- ----" --------------

;

"

l; 2550 Kontich

.;

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 13 december 2012, gehouden voor, notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden

;"

, genomen:

11 Wijziging van de naam van de vennootschap in "URBAN DEVELOPMENT"; aanpassing van artikel 1 der;

statuten.

"

2/ Aanpassing van artikel 2 der statuten aan een eerder doorgevoerde zetelverplaatsing.

_"

; 31 Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten lopen van één januari tot en met eenendertig december,

en verlenging van het huidig boekjaar tot eenendertig december tweeduizend en twaalf; aanpassing van artikel;

28 der statuten

;; 4/ Machtiging van:

-de raad van bestuur om voorgaande besluiten uit te voeren;

-de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

-de heer Tom Eeckhout, wonende te 1750 Lennik, Rosweg 75 C, om de vennootschap te vertegenwoordigen bijl

;; de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de B.T.W. administraties.

.l

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

.;

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten.

.?

.;

~i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :0459.380.617

Benaming (voluit) : Robelco

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Prins Boudewijnlaan 5 bus 10

26/03/2012
ÿþmod 11.1

iliee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II~N~~NIIEV IW~IINIIBI~ *iaoezsac*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbafl van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie HAM 2012

Ondernemingsnr : 0459.380.617

Benaming (voluit) : Robelco

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 5 bus 10

2550 Kontich

Onderwerp akte : NV: kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2012, gehouden voor, notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden,' genomen;

1/ Na lezing, bespreking en goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura (artikel 602 W.Venn.), waarvan de conclusies luiden als'" volgt:

De inbreng in nature voor de kapitaalverhoging van de NV ROBELCO door Stichting Administratiekantoor RE! omvat haar schuldvordering per 28 februari 2012, datum van de inbreng, van ¬ ;; 18.941.722,58.

De ingebrachte schuldvordering wordt door de inbrenger gewaardeerd aan haar nominale waarde,' hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordel jk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

o Dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch= verantwoord is;

o Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet, overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura gewaardeerd aan ¬ 15.941.72258 bestaat uit 64.308 nieuwe' kapitaalaandelen van de vennootschap. De inbrenger aanvaardt het gegeven dat de boekhoudkundige eigen;, vermogenswaarde overeenkomstig de niet geauditeerde jaarrekening per 30 december. 2010 van de NV. ROBELCO negatief is ten belope van ¬ (24.545,57) per aandeel en overeenkomstig de voorlopige financiële, staten per 30 december 2011 ten belope van ¬ (26.136,15).

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Oud-Heverlee, 28 februari 2012

Peter BOGAERT burg. Bvba

vertegenwoordigd door

(getekend)

Peter Bogaert",

beslissing tot kapitaalverhoging met VIJFTIEN MILJOEN NEGENHONDERD EENENVEERTIGDUIZEND' ZEVENHONDERD TWEEENTWINTIG EURO ACHTENVIJFTIG CENT (¬ 15.941.722,58) door de stichting naar Nederlands recht "Stichting Administratiekantoor REI" middels inbreng van een deel van een lening om het kapitaal te brengen van honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig euro twaalf cent (¬ 148.736,12) op zestien miljoen negentigduizend vierhonderd achtenvijftig euro zeventig cent (¬ 16.090.458,70) door uitgifte van VIERENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD EN ACHT (64.308) aandelen, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, welke aandelen zullen delen in de winst over het lopende boekjaar vanaf hun uitgifte, en welke volledig volgestorte aandelen ais vergoeding worden toegekend aan de

inbrenger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

'Bijlagen -ffij liet Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

+ rt Voor-

behQuden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

21 Aanpassing van artikel 5 van de statuten

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESTIEN MILJOEN

NEGENTIGDUIZEND VIERHONDERDACHTENVIJFTIG EURO ZEVENTIG CENT (¬ 16.090.458, 70).

Het is verdeeld in vierenzestigduizend negenhonderdenacht (64.908), zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen hebben stemrecht?

31 Machtiging van

-de raad van bestuur om voorgaande besluiten uit te voeren;

-de heer Tom Eeckhout, wonende te 1750 Lennik Rosweg 75/C, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij

de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de btw-administraties,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten 4. bijzonder verslag raad van bestuur en controleverslag revisor inzake inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2012
ÿþ r- . _ !-. ModWord11.1

~ ~

te-

~ r-

rt _ ~

r----:" "-4i:4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergcfegd ter griffle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 7 FEB, 2912

Ondernerningsnr : 0459380617

Benaming

(voluit) : Robelco

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Prins Boudewijniaan 5 bus 10, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 7 december 2011: 3.1.Kennisname van het ontslag van bestuurders

De algemene vergadering neemt kennis van en beslist, met eenparigheid van stemmen, het ontslag, met ingang van 7 december 2011, van:

(i) NV INTERGERIM, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86c bus 103 ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0447.757.344 (Rechtspersonenregister Brussel) en met vaste vertegenwoordiger mevrouw Maryse Odeurs, met woonplaats te 3500 Hasselt, Grote Roost 32, België;

en,

(ii) NV FORTIM, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86c, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0417.166.811 (Rechtspersonenregister Brussel) en met vaste vertegenwoordiger de heer Luk Wouters, met woonplaats te 2610 Wilrijk, Jozef Cuyversstraat 3, België,

als bestuurders van de vennootschap, te aanvaarden.

3.2.Benoerning van bestuurders

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen,

(i) NV FORTIM, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86c, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0417.166.811 (Rechtspersonenregister Brussel) en met vaste vertegenwoordiger de heer Luk Wouters, met woonplaats te 2610 Wilrijk, Jozef Cuyversstraat 3, België en

(ii) NV R.B. MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86c, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0435.528.020 en met vaste vertegenwoordiger de heer Thomas Peperstraete, met woonplaats te 3020 Veltem - Beisem, Binnenstraat 33, België,

te benoemen als bestuurders van de Vennootschap.

111

" iaosaaa3

~

NV FORTIM en NV R.B. MANAGEMENT worden benoemd voor een periode van zes jaar. Hun mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg is de raad van bestuur, met ingang van 7 december 2011, als volgt samengesteld:

- NV FORTIM, met vast vertegenwoordiger de heer Luk Wouters; en

- NV R.B. MANAGEMENT, met vast vertegenwoordiger de heer Thomas Peperstraete;

3.3.Toekenning van bijzondere machten

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Joris De Vos, Meester Kim Van Vaerenbergh, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK L1-P", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en llitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, ais gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (il) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend afschrift.

Kim Van VaerenberBh, gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

behoud aan hE Belgisc

5taatsbl

r























02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 25.11.2011, NGL 30.11.2011 11620-0460-019
28/01/2011
ÿþ Mod 2.1

D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan hl Belgis Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

1 8 JAN. 2011

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.380.617

Benaming

(voluit) : ROBELCO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HAVENLAAN 86C BUS 119 -1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 3/11/2010, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Prins Boudewijnlaan 5 bus 10, 2550 Kontich met ingang vanaf 3/11/2010.

Tevens heeft de Raad van Bestuur beslist om volmacht te geven aan de heer Philippe Van der Beken en de heer Tom Eeckhout (de "Mandatarissen"), gezamenlijk handelend, om uitvoering te geven aan de voornoemde beslissing van de Raad van Bestuur.

De volmacht houdt onder andere in dat de Mandatarissen, gezamenlijk handelend, alle handelingen mogen stellen en alle documenten mogen tekenen die nuttig of noodzakelijk zijn om uitvoering te geven aan de voornoemde beslissing van de Raad van Bestuur.

De volmacht houdt ook in dat de Mandatarissen bevoegd zijn voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van hogergenoemde beslissing ter griffe van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De volmacht maakt een einde aan vorige volmachten in verband hiermee in zoverre die al zouden bestaan hebben.

De heer Philippe Van der Beken De heer Tom Eeckhout

Lasthebber Lasthebber

io " iioisioax E

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 22.07.2010 10321-0154-042
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 10.09.2009, NGL 22.10.2009 09820-0270-036
13/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 28.08.2008, NGL 30.08.2008 08674-0089-035
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 20.07.2007 07453-0304-032
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 30.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 25.08.2006 06663-4354-025
30/08/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 24.08.2005 05651-3378-026
04/04/2005 : BL634155
12/07/2004 : BL634155
10/05/2004 : BL634155
01/10/2003 : BL634155
22/09/2003 : BL634155
15/01/2003 : BL634155
24/08/2002 : BL634155
30/11/2000 : BL634155
27/10/2000 : BL634155
25/09/1999 : BL634155
15/06/1999 : AN319807

Coordonnées
URBAN DEVELOPMENT

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 5, BUS 10 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande