USG MARKETING, COMMUNICATION & SALES PROFESSIONALS (VERKORT) USG MARCOM & SALES

Divers


Dénomination : USG MARKETING, COMMUNICATION & SALES PROFESSIONALS (VERKORT) USG MARCOM & SALES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 462.653.475

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 23.06.2014 14203-0102-031
09/07/2014
ÿþge mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142116 na neerlegging ter griffie van de akte



II 11111111implopol

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

30 MI 2014 Griffie

Ondernenningsnr : 0462.653.475

Benaming (voluit) : USG Marketing, Communication & Sales Professionals

(verkort) USG Marcom & Sales

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Frankrijklei 101

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en), akte: KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd vifs& registratie am neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 20 juni 2014, blijkt het volgende:

1 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met één miljoen viphonderdnegenennegentigduizend euro (¬ 1.599.000,00) door inbreng in geld, tegen uitgifte van negentienduizend vijfhonderd (19.500) nieuwe aandelen.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op één miljoen zeshonderdzeetigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.660.500,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de . vennootschap volledig volgestort is.

2. Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als vole

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderdzestigduizend

" vijfhonderd euro (¬ 1.660.500,00).

" Het is volledig volgestort.

" Het is vertegenwoordigd door twintigduizend tweehonderdvijftig (20.250)."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam er handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2014
ÿþLi .

2143081

4 motl 11.1

in cie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het l3elgisch

Staatsblad

1111

" 1418 21

~- .

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2'i SEP, 2014

afdelino Antwerpen

unie



Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte

0462.653.475

USG Marketing, Communication & Sales Professionals

USG Marcom & Sales

naamloze vennootschap

Frankrijklei 101

2000 Antwerpen

VERVROEGDE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE - OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184, §5, W.VENN. - ONTSLAG BESTUURDERS EN COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 15 september 2014, blijkt het volgende:

1. Na kennisname van het bijzondere verslag van de Raad van Bestuur houdende een voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en de daarbij gevoegde staat van activa en passiva per 18' augustus 2014 evenals van het bijzondere verslag van de commissaris opgesteld over voormelde staat van' activa en passiva conform artikel 181, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, werd er beslist om de vennootschap met ingang van 15 september 2014 vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen en om de vereffening ook onmiddellijk in deze zelfde akte af te sluiten overeenkomstig de mogelijkheid daartoe voorzien in artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen en onder de daarin bepaalde voorwaarden.

2. De vergadering stelde vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding en onmiddellijke: afsluiting van de vereffening er een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders in functie, te weten:

- de heer ZANDBERGEN Rob, geboren te Leiden (Nederland) op 28 november 1958, wonende te,: 4814NJ Breda (Nederland), Heilaarpark 15;

mevrouw GEIRNAERDT Leen geboren te Gent op 29 oktober 1974, wonende te 9150 Kruibeke, Anne, Frankstraat 1;

- mevrouw KINDS Saskia Adolphine Marcel, geboren te Aalst op 29 april 1970, wonende te 9160 Lokeren, Oude-Bruglaan 218 bus 5;

- mevrouw SMETS Sotie geboren te Herentals op 29 september 1980, wonende te 2200 Herentals,, Meivuurstraat 32 bus 1;

- de gewone commanditaire vennootschap "VAN NIEUWENHUYZE CONSULT", met zetel te 2820' Bonheiden (Rijmenam), Oude Schrieksebaan 52, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN NIEUWENHUYZE Lieven, geboren te Ronse op 2 oktober 1976, wonende te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Oude Schrieksebaan 52.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van de gewone commanditaire vennootschap "VAN NIEUWENHUYZE CONSULT", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN NIEUWENHUYZE Lieven, voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van haar mandaat als gedelegeerd bestuurder in.

3. De vergadering stelde vast dat ingevolge de beslissing tot ontbinding en onmiddellijke afsluiting van de vereffening er van rechtswege tevens een einde komt aan het mandaat van de commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Brussel: 0429.501.944, met zetel te 1932 Brussel (Sint-Stevens-Woluwe), Woluwedal 18, Woluwe Garden, in deze. functie vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER VAN DEN EYNDE", rechtspersonenregister; Gent, afdeling Dendermonde 0873.705.229, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Gentstraat 65 C, op haar beurt in deze controlefunctie vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer VAN DEN EYNDE Peter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch 5iáatsblad

4. De vergadering besliste dat het resterende actief van de Vennootschap wordt teruggenomen.dsor.de': Aandeelhouders en onder hen wordt verdeeld in verhouding tot hun participatie in het kapitaal; alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen worden met ingang van 15 september 2014 overgedragen aan ; de Aandeelhouders voor zover zulks nog niet zou zijn gebeurd.

5. De vergadering verklaarde en bevestigde, op vraag van de instrumenterende notaris, en verzocht te

akteren:

- dat het kapitaal van de Vennootschap volledig volgestort is;

- dat er geen bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan noch andere effecten dan de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen;

- dat er geen rechtsgedingen hangende zijn en ook geen (rechts)vorderingen zijn die de Vennootschap toekomen;

- dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende aandeelhouders of schuldeisers van de Vennootschap of waarvan de afgifte niet kon worden gedaan;

- dat de Aandeelhouders als rechtsopvolgers ten bijzondere titel van de vereffende Vennootschap (i) alle eventuele toekomstige activa en rechten die nog aan de vereffende Vennootschap zouden toekomen, overnemen in dezelfde verhouding als hoger in dit besluit is beslist en (ii) enkel kunnen worden aangesproken ten belope van de aan hen respectievelijk toebedeelde activa voor eventuele toekomstige schulden of verplichtingen van de vereffende Vennootschap;

- dat de Vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere goederen waarvoor bijzondere rechten gelden;

- dat de Vennootschap geen goederen of rechten bezit waarop enige regionale wetgeving inzake , bodemsanering van toepassing is.

6. De vergadering besliste dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf (5) jaar zullen worden bewaard te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101.

7. De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat er door de Vennootschap geen maatregelen dienden te worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die aan eventuele schuldeisers zouden toekomen gelet op de hoger genomen besluiten en het gemelde dienaangaande in de conclusies van het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

8. De vergadering besliste met uitdrukkelijke instemming van iedere Aandeelhouder individueel:

1, De vergadering gelast vooreerst elk van de voormalige Bestuurders, als bijzondere lasthebber met bevoegdheid alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, met de uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de ontbinding en vereffening van de Vennootschap, zowel intern tegenover de Aandeelhouders als extern tegenover derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, en verleent daartoe aan elk van hen de ruimste machtigingen inzake:

- de vertegenwoordiging van de vereffende Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, toezichthouders, openbare ambtenaren, waaronder notarissen en griffiers, openbare of privé maatschappijen of instellingen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de post, de douane, aile telefoon- en andere telecommunicatiemaatschappijen, alle maatschappijen voor nutsvoorzieningen (zoals

" water, gas, elektriciteit), alle fiscale administraties (zoals directe en indirecte belastingen, BTW), alle sociale zekerheidsinstanties en secretariaten, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de Deposito- en Consignatiekas teneinde aldaar namens de vereffende Vennootschap alle verklaringen af te leggen en alle stukken en nuttige documenten te ondertekenen en te ontvangen, met inbegrip van alle sommen, waarden en tegoeden die aan de vereffende Vennootschap zouden toekomen vanwege openbare of private besturen, vennootschappen of welke personen ook en daaromtrent kwijting verlenen, dit alles voor rekening en ten voordele van de Aandeelhouders als rechtsopvolgers ten bijzondere titel van de Vereffende Vennootschap; - voor zover zulks nog niet zou zijn gebeurd en voor zover en in de mate zulks nog nodig zou zijn, alle bankverrichtingen zoals betalingen uitvoeren met alle middelen en onder meer via overschrijvingen en het ondertekenen van alle mandaten en alle nuttige documenten voor de betaling van de roerende voorheffing en voor de verdeling en uitbetaling van het netto-aandeel van iedere Aandeelhouder in de vereffening;

- de schrapping van de financiële rekeningen op naam van de vereffende Vennootschap na de saldering ervan of desgevallend de overzetting van die rekeningen op naam van de Aandeelhouders,

II. De vergadering verleent bovendien ook aan mevrouw VAN HOVE Veronique Marie Leon, geboren te Brugge op 20 mei 1967, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat 42, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen:

bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van . de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de sluiting van de vereffening als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van aandeelhouders van deze Vennootschap;

- bij alle relevante fiscale administraties en bevoegde Ontvangkantoren voor de vervulling van de fiscale verplichtingen van de vereffende Vennootschap o.m. op vlak van de vennootschapsbelastingen, inzake de BTW en de aangifte van de stopzetting van werkzaamheid;

- bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de Vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

" Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur, verslag commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2014
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gewrge~ ~ pf toi griffio mn dr, Codtlank

fáióa,;:iiieerei to Arai'erpoil,

Griffie 3 i DEC 2013

Ondernemingsnr : 0462.653.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing, Communication & Sales Professionals (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 09.12.2013 cfr. Artikel 536, al 4 van het

Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van

-Mevrouw Nathalie Calle, wonende te 2600 Schoten, Valkenlaan, 6

-Mevrouw Isabel Van Aelst, wonende te 2970 's Gravenwezel, Reeboklaan, 15.

Zij worden met ingang van 10 december 2013 ontheven uit hun functie als bestuurder.

Er wordt beslist om met ingang van 10 december 2013 aan te stellen als nieuwe bestuurder:

-Mevrouw Sotie Smets, wonende te 2200 Herentals, Meivuurstraat, 32 bus 1.

Het mandaat van de hiervoor aangestelde bestuurder geldt tot na de jaarvergadering in 2019, maar is op

. elk ogenblik herroepbaar.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffe van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Leen Geirnaerdt Rob Zandbergen Bestuurder

Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111,1111j11111111

iuu

02/01/2014
ÿþ Mei Word 11.1

Y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

IVWINVI~I~MI~VIN~~IMVI

" 1900173

}mt,rek.gd trfllfo mn do Fadderk

ir1l~i Keee?d[:si A.iir0rîe.i7e Ç~

'l 3 OR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0462.653.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing,Communication&Sales Professionals

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklel 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : TOEKENNING BIJZONDERE VOLMACHT

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 2 december 2013;

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, besloten met ingang vanaf 1 december 2013 de volgende bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Erik De Cock, wonende te Kruisheideweg 60, 3520 Zonhoven om in zijn hoedanigheid van bijzonder gevolmachtigde van de NV USG Marketing, Communication & Sales Professionals samen met één van de bestuurders van bovenvermelde vennootschap ten aanzien van alle bankinstellingen de vennootschap wettelijk en rechtsgeldig te vertegenwoordigen wat betreft het ondertekenen van documenten van en naar de verschillende financiële instellingen i.v.m. het toekennen en intrekken van bankvolmachten binnen de vennootschap. Deze bijzondere volmacht impliceert evenwel niet dat de heer Erik De Cock zelf over een bankvolmacht binnen de vennootschap beschikt, Hij kan derhalve geen uitgaande betalingen samen met een gevolmachtigde ondertekenen.

Voor aile andere aangelegenheden heeft de volmachthouder geen handtekeningsbevoegdheid.

De heer Erik De Cock verbindt er zich uitdrukkelijk tbe om ten alle tijde in het belang van de vennootschap te zullen handelen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met het feit dat de volmacht ten allen tijde bij aangetekend schrijven kan worden herroepen door de volmachtgever, zonder dat hiertoe enige reden dient te worden opgegeven",

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Leen Geirnaerdt Rob Zandbergen

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2013
ÿþ Mod Word 11:1

t Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II11i~~~um~~iuu~~~~uMi

*1318982

Neer erend trr nriffíc van de Rechtbank van Koopnaildcl te Antwerpen

op a6 DEC 2013

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.653.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing, Communication & Sales Professionals (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijkleï 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 29.11.2013 cfr. Artikel 536, al 4 van het

Wetboek van vennootschappen werd beslist om als bestuurder aan te stellen:

- Mevrouw Leen Geirnaerdt, wonende te 9150 Kruibeke, Anne Frankstraat 1.

Dit mandaat gaat in op 1 december 2013, geldt tot na de jaarvergadering in 2019 en is op elk ogenblik

herroepbaar.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Saskia Kinds Rob Zandbergen

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/10/2013
ÿþ ""~,~.,~' }t i " ~ <

Mat Wort111.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u 13 5854 Suu

Neergelegd ter priffie von de Rech#6tlni van lfoophancaf te Antwerpen, op

0 9 OKT, 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0462.653.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing, Communication & Sales Professionals (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrïjklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 27.09.2013 cfr. Artikel 536, al 4 van het Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Hubert Vanhoe, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan 38A en dit niet ingang van 1 oktober 2013.

Er wordt beslist om de heer Rob Zandbergen, wonende te Heilaarpark, 15, 4814 NJ Breda, Nederland in zijn plaats als bestuurder aan te stellen.

Dit mandaat gaat in op 1 oktober 2013, geldt tot na de jaarvergadering in 2019 en is op elk ogenblik herroepbaar.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

Saskia Kinds Nathalie Calle

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2013
ÿþ " 1 Mod Word 11.1

In de bidagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

3191 14 1H11!

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank 1

van Koophandel te Antwerperf OP

Ci 6 SEP 201

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.653.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing, Communication & Sales Professionals (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd 3 juni 2013:

"De algemene vergadering van aandeelhouders benoemt tot commissaris voor een periode van drie jaar de; Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte, ' aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens Woluwe, Woluwedal 18 en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de vennootschap BVBA Peter Van den Eynde, met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillies-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat, Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders van het Saar 2016".

Saskia Kinds Nathalie Calle

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.06.2013 13221-0264-029
17/04/2013
ÿþ ^^S Pokend 11.i X

!. ~~1".t in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kolia na neerlegging ter griffie vande akte

tC C iO,.GI^gÿ ter Ç ' ifju0,

ir rn

`Lyy [1:I15.Lû3 e2

a nu

s APR.

1111311 i N

Vt

behc aar Betl Staa

HhII



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0462.653.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing, Communication & Sales Professionals (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Franrkijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS .. BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 28 februari 2013 cfr. Artikel 536, al 4

van het Wetboek van vennootschappen werd beslist om als nieuwe bestuurders aan te stellen:

Mevrouw Isabel Van Aelst, wonende te 2970 's Gravenwezel, Reeboklaan, 15

- Mevrouw Saskia Kinds, wonende te 9160 Lokeren, Oude Bruglaan, 218 bus 5..

Deze mandaten gaan in op 1 maart 2013, gelden tot na de jaarvergadering in 2019 en zijn op elk ogenblik

herroepbaar.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Nathalie Calle Hubert Vanhoe

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor-

behoude care het Beigiscl

Steatstrlk

I niiiiiuiiii loua 1~ iiN

*122031

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 7 DEC 2012

L

Ondernerrringsnr : 0462.653.475

Benaming (voluit) : USG Marketing & Sales

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel naamloze vennootschap Frankrijklei 101

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Ondervverp(en) alite : WIJZIGING NAAM

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 30 november 2012, blijkt het volgende:

1. De maatschappelijke naam van de vennootschap werd met ingang van 1 december 2012 gewijzigd in "USG Marketing, Communication & Sales Professionals" of in het kort "USG Marcom & Sales".

Artikel 1 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt met ingang van 1 december 2012 als volgt:

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft" met als naam: "USG Marketing, Communication & Sales Professionals" of in het kort "USG Marcom & Sales". Beide namen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden."

2. Er werd aan;

- de heer VAN OSSELAER Geert Germaan Omer, medewerker van de geassocieerde notarissen Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, geboren te Gent op 28 april 1967, wonende te 9250 Waasmunster, Lindenlaan 15;

- mevrouw VAN HOVE Veronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, geboren te Brugge op 20 mei 1967, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat 42;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz vare Luik B vermelden : Rncta . veem mn hoedanigheid van de instrumenterende nogar<<i hetdi van ee perso(Dinieni 3Æ `loe,ü,e d8 reC" htSpGi'Süon tan Jar7zfer van derden te v2rt8genSe'Oaidlgen

Verne ,)arre eri t1c^.t1ílt-1.Yil!r1C,

19/11/2012
ÿþ ~

Mod Worti 11,1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!li

" iaiaesao

kJocrgcicgd griffie van é llcchtimnl

vaa .G'e euric! fc ihn;yorpeq, op

0 7 NOV. 2012

Griffie

Ondememingsnr: 0462.653.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing & Sales

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 1 oktober 2012 cfr. Artikel 536, al 4 van

het Wetboek van vennootschappen werd beslist om het bestuursmandaat van :

Dhr. Rob Zandbergen, wonende te Heilaarpark, 15, 4814 NJ Breda, Nederland te beëindigen.

Hij wordt met ingang van 1 oktober 2012 ontheven uit zijn functie als bestuurder. Hij wordt bedankt voor zijn

bijdrage aan het beheer van USG Marketing & Sales.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, juriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Nathalie Celle Hubert Vanhoe

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2012
ÿþ Mod Woid 11.7

.l i 1:3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie Un de RechtbafI

van Koophandel te Antwerpen 9P 1rrn ~,Ey

Griffie il

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad













*12160919



Ondernemingsnr : 0482.853.475

Benaming

(voluit) : USG Marketing & Sales

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij beslissing van de raad van bestuur de dato 26 juni 2012 werd het dagelijks bestuur van de vennootschap met ingang van 1 juli 2012 en voor de duur van haar bestuursmandaat opgedragen aan de; Comm.V. Van Nieuwenhuyze Consult, met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Eikendreef, 18 en met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Lieven Van Nieuwenhuyze, wonende te 2820 Bonheiden, Eikendreef 18 . Zij zal de titel van Gedelegeerd Bestuurder voeren. Zij kan enkel de beslissingen nemen inzake het dagelijks'. bestuur en de vennootschap vertegenwoordigen inzake dit bestuur, met dien verstande dat zij er zorg voor zal, dragen om steeds de goedkeurings- en handtekeningsvereisten als voorzien in de CDAS te respecteren.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, bedrijfsjuriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Hubert Vanhoe Nathalie Calte

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.08.2012 12512-0028-029
12/07/2012
ÿþmod 11.1

 )~ - ' .

-- .n

, .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVII III HUI IIUIIIUI I

" i~iaa~ae1

E St

u

Rechtbank

.,werpen, OP

0 3 Mil 2012

Griffie

Onderrtenlin2snr : 0462.653.475

Benarnin~ (voluit) : IKKI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 101

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd vô6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 25 juni 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De maatschappelijke naam van de Vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "USG Marketing &

Sales"

Artikel 1 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvoren van een naamloze vennootschap heeft

met als naam: "USG Marketing & SaIes"."

2. Na kennisname van de verslagen van de raad van bestuur en de commissaris met staat van activa en

passiva per 31 maart 2012 opgesteld overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, werd

het doel van de Vennootschap gewijzigd zoals voorgesteld in het voormelde verslag van de raad van bestuur

zodat artikel 3 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

- aanneming van diensten, het uitvoeren van projecten en consultancy op vlak van Marketing en Sales;

- het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen, cursussen en opleidingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met Marketing en Sales;

activiteiten van werving en selectie; deze activiteiten worden uitgevoerd zoals voorzien in de vigerende regionale reglementeringen;

het ontwikkelen en commercialiseren van webtoepassingen op maat van de klant;

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

in het algemeen zat de vennootschap aile comrnerctëte, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen doen in rechtstreeks verband met haar hierboven beschreven doel of die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van haar doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek steilen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

3. Er werd beslist om volgende bestuurders met ingang van 25 juni 2012 eervol te ontslaan uit hun functie als bestuurder, welk ontslag desgevallend impliciet ook een einde stelt aan hun mandaat als gedelegeerde bestuurder, te weten:

- de heer DE JONG Antoon (roepnaam Eric);

- de heer BEYERS Walter;

- mevrouw VANDESANDE Olivia.

De laatstgenoemde twee personen zijn tevens gedelegeerd bestuurder in de vennootschap. Hun ontslag

als bestuurder houdt, als gezegd, impliciet ook hun ontslag als gedelegeerd bestuurder in met ingang van 25

juni 2012.

4. De vergadering stelde met ingang van 25 juni 2012 het aantal bestuurders vast op vier (4) en benoemde met onmiddellijke ingang als nieuwe bestuurders van de Vennootschap:

- de gewone commanditaire vennootschap "VAN NIEUWENHUYZE CONSULT", rechtspersonenregister Mechelen_ 0899.229.293, met zetel te 2820 Bonheiden, Eikendreef 18A, die haar zaakvoerder de heer VAN

Op ne laatste biz. van Luik B verrnelrien Recto : Naam en haedenioheid van oe instrumenterenae noteric. ii¬ t°i= van ce persoíolrrf esp i

be."ae^d r e rccri1: eiel" .00r. tart aarcren va- dender te ? erteac n+:'OGrcr e:

Waem en ha.ld .._,,enin.

f&!roor-

" l3Elllouderi aan het Belgisch Staatsblad

7 R

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

NIEUWENHUYZE Lieven Joris, geboren te Ronse op 2 oktober 1976, wonende te 2820 Bonheiden, Eikendreef 18A, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam;

mevrouw CALLE Nathalie Luc Rita, geboren te Sint-Niklaas op 28 oktober 1977, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan 6, met rijksregisternummer 771028 270 92.

Deze functies gelden voor een termijn die zal eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

Bijgevolg is de raad van bestuur samengesteld uit de volgende vier (4) bestuurders:

- de heer VANHOE Hubert Victor Henri, geboren te Aalst op 30 oktober 1963, wonende te 3078 Kortenberg (Everberg), Sijsjeslaan 38A;

- de heer ZANDBERGEN Rob, geboren te Leiden (Nederland) op 28 november 1958, wonende te 4814 NJ Breda (Nederland), Heilaarpark 15;

- de gewone commanditaire vennootschap "VAN NIEUWENHUYZE CONSULT", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat de heer VAN NIEUWENHUYZE Lieven, voornoemd;

- mevrouw CALLE Nathalie, voornoemd.

5. Er werd aan:

- de heer VAN OSSELAER Geert Germaan Omer, medewerker van de geassocieerde notarissen Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, geboren te Gent op 28 april 1967, wonende te 9250 Waasmunster, Lindenlaan 15;

- mevrouw VAN HOVE Veronique Marie Leon, geboren te Brugge op 20 mei 1967, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat 42;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva, '

verslag raad van bestuur, verslag commissaris.

Op de laatste biz ven Lue. vermelden . Recto : Naartl en noedantgheld van de instrvn'4enterencte not2ns hetzit van de persola)n{£n1

b"_YOÿQd C~. rwctcpersoor TCr. c,dn;_lc""Sl van derGBn "vriat7eri'T)o*Ci{aSFI

V?rsc. {:`aan, +?r hanq Le..enirc

31/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ntod Wafd 11.1

L(oU C31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0462.653.475

Benaming

(voluit) : IKKI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijkiei 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDER

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 30 november 2011 cfr. Artikel 536, al 4 van het Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de BVBA Metanoia, met maatschappelijke zetel te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 38A en met als vaste vertegenwoordiger de heer Hubert Vanhoe, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 38A en dit met ingang van 1 december 2011.

Er wordt beslist om de heer Hubert Vanhoe, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 38A in haar plaats als bestuurder aan te stellen.

Dit mandaat gaat in op 1 december 2011, geldt tot na de jaarvergadering in 2017 en is op elk ogenblik herroepbaar.

Er werd aan mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, bedrijfsjuriste in de USG-Groep, wonende te 1830 Machelen, George Lacroixstraat, 42 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Hubert Vanhoe Walter Beyers

Bestuurder Bestuurder

Glegilegd fer pria, Kr: de 1?cehPtmd Ven Irogphandel à AnPwiiryams$

Griffie 1 8 1d. 2012

II

" iaoMeee"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/12/2011
ÿþ v..

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









*11181531*







Ondernemingsnr : 0462.653.475

Benaming : IKKI

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei, 101

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDER

Bij éénparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 31 oktober 2011 cfr. Artikel 536, al.4 van het Wetboek van vennootschappen werd kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Hubert Vanhoe, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan 38A en dit met ingang van 1: november 2011.

Er wordt beslist om de BVBA Metanoia, met maatschappelijke zetel te 3078 Everberg, Sijsjeslaan 38A en met vaste vertegenwoordiger de heer Hubert Vanhoe, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 38A in zijn plaats als bestuurder aan te stellen.

Dit mandaat gaat in op 1 november 2011, geldt tot na de jaarvergadering in 2017 en is op elk, ogenblik herroepbaar.

Er werd aan:

- mevrouw VAN HOVE Véronique Marie Leon, bedrijfsjuriste in de USG-groep, wonende te 1830' Machelen, George lacroixstraat, 42;

- de heer VAN OSSELAER Geert Germaan Omer, medewerker van de geassocieerde notarissen: Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, wonende te 9250 Waasmunster, Lindenlaan, 15;

Elk afzonderlijk bevoegd met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de' vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één. of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te: leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of, doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank' van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van: : deze opdracht.

Hubert Vanhoe Walter Beyers

Bestuurder Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad-- -02/127»11 - Annexes du Moniteur belge

BijlagenTiij Tiét-Bëlgiscli

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 21.06.2011 11195-0089-028
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 01.07.2010 10267-0192-022
09/03/2010 : AN328756
29/06/2009 : AN328756
16/09/2008 : AN328756
16/09/2008 : AN328756
22/07/2008 : AN328756
20/02/2008 : AN328756
22/10/2007 : AN328756
04/09/2007 : AN328756
30/07/2007 : AN328756
10/07/2006 : AN328756
22/11/2005 : AN328756
03/08/2005 : AN328756
07/07/2005 : AN328756
01/09/2004 : AN328756
05/07/2004 : AN328756
29/09/2003 : AN328756
30/12/2002 : AN328756
20/09/2002 : AN328756
23/07/2002 : AN328756
13/07/2000 : AN328756
01/09/1999 : AN328756
25/02/1998 : AN328756

Coordonnées
USG MARKETING, COMMUNICATION & SALES PROFE…

Adresse
2000 Antwerpen

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande