V & R MEDIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : V & R MEDIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 866.533.464

Publication

11/05/2015
ÿþ Mcd WOrd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIINIIIIIIIIIII~NIIII 111111

" 15066631*

1\3;--l-Fif::ÀL w~....::IGD

28 ^04- 2;45

RF 41-b" - " .

'. .w>=Gxiffie _LEN

Ondernemingsnr : 0866533464

Benaming

(voluit) : V&R MEDIA

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel ; LOMBAARDSTRAAT 35 - 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING VAN VEREFFING

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 30 november 2014 van de Venootschap onder firma "V&R Media" met zetel van de vennootschap te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lombaardstraat 35, dat besloten werd:

De vennootschap vervroegd te ontbinden en haar vereffening in te stellen. In het kader van deze procedure hebben de zaakvoerders van de vennootschap een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 november 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal van e 7,09 heeft.

In zijn verslag van 30 november 2014 becommentarieert de zaakvoerder de ontbinding als volgt:

"Daar wij als actieve vennoten geen verdere inspanning wensen te doen om nieuwe dienstopdrachten binnen te halen, zal de vennootschap geen omzet en dus geen inkomsten meer genereren, zodat het maatschappelijk doel niet meer actief zal worden nagestreefd.

De vennootschap is derhalve zonder voorwerp gekomen zodat ik deze bijzondere algemene vergadering , volgende voorstellen en/of uitleg zal worden gegeven:

DEr zal geen vereffenaar worden aangeduid. Ik stel de vergadering ervan op de hoogte dat bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van de vennootschap ten overstaan van derden ais vereffenaar beschouwd wordt.

DEr werd een actief-passief staat opgesteld op heden.

©Waaruit blijkt dat er geen schulden meer zijn. De openstaande schuld ereloon van de boekhouder ter afsluiting werden per overeenkomst overgedragen aan de zaakvoerder in het kader van zijn rekening courant, in casu met enige resterende actief in de vennootschap.

DOverige latente schulden, indien deze nog zouden blijken zullen eveneens ten laste vallen van de zaakvoerder.

©Voor zover er na heden nog onbekende tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, dan kunnen deze bevrijdend worden voldaan in handen van de vennoten zelf`

Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

De vergadering is ten volle op de hoogte dat bil ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar de zaakvoerder van de vennootschap ten overstaan van derden als vereffenaar wordt beschouwd,

De huidige zaakvoerders zijn dhr, Gilles Ruelens en dhr. Mario Van den Eynde.

De vergadering stelt vast dat er geen passiva meer zijn, andere dan mogelijke latente heden onbekende schulden, dat de kosten van vereffening reeds voorzien zijn. De vergadering stelt tevens vast dat de terugname van het volledig resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Voor zover er na datum nog onbekende tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend kunnen voldaan worden in de handen van de zaakvoerders, anderzijds indien er na datum nog onbekende schulden van de vennootschap moeten voldaan worden, zullen deze eveneens door de zaakvoerder worden voldaan.

De vergadering stelt dan ook vast dat de vennootschap V&R Media VOF heeft opgehouden te bestaan.

Alle boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn bewaard worden op het adres van dhr. Van Den Eynde.

Zaakvoerders

Gilles Ruelens

Mario Van den Eynde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
V & R MEDIA

Adresse
LOMBAARDSTRAAT 35 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande