V.L. SPORTS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.L. SPORTS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.787.018

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 22.07.2013 13330-0034-016
22/05/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

. Ondernemingsnr : 0460187.018



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 MEI 2013

KOOPHAND-hJRNHOUT

gr

1111 11111,1,111M11111111111

Vc

behc aan Bek

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : V.L. Sports Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2270 Herenthout, Canadadreef 38

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.L. Sports Consulting", gevestigd te 2270 Herenthout, Canadadreef 38, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op twee mei tweeduizend en, dertien, blikt dat volgende besliss[ngen door de uergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

I_De vergadering stelt vast dat in de huidige beschikbare fondsen van de vennootschap er een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) onmiddellijk ter beschikking staat en waarvan het nut in de huidige vennootschapspolitiek niet meer relevant is.

Na mondelinge toelichting door de voorzitter over de aard en het doel van de voorgestelde kapitaalvermindering beslist de vergadering aldus het kapitaal van vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 525.000) te verminderen met vijfhonderd duizend euro (¬ 500,000,00) om het te brengen op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) door terugbetaling van kapitaal op de bestaande honderd drieëndertig aandelen van een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00), hetzij ongeveer drieduizend zevenhonderd negenenvijftig euro veertig cent (¬ 3.759,40) per aandeel.

De terugbetaling zal gebeuren door afname op het werkelijk gestorte kapitaal en ingeboekte uitgiftepremie zoals deze gevormd werden bij besluit van voormelde buitengewone algemene vergadering gehouden voor ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele op één juni tweeduizend en twaalf.

De vergadering heeft unaniem besloten deze betaling niet effectief uit te voeren maar in te boeken als een vordering in rekening-courant ten voordele van iedere actuele aandeelhouders op de vennootschap. De inboeking mag, overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, maar eerst plaats hebben ' twee maanden na de bekendmaking van deze akte in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, teneinde onder meer de rechten van de eventuele schuldeisers te vrijwaren.

De algemene vergadering beslist in die zin dat de wijziging van artikel 5 van de nieuwe statuten onderworpen is aan de effectieve naleving van de termijnen en bepalingen het Wetboek van Vennootschappen.

II.De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing als volgt:

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd drieëndertig (133) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd drieëndertigste (1/133ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd

1 afschrift+coárdinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grff1e van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

14 JAN, 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Defflier

i~~u~u~uwWnm~~uu~uu

+1501330

Ondernemingsnr : 0460.787.0'18

Benaming

.(voluit) : V.L. SPORTS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2270 Herenthout, Canadadreef 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP DE DATO 9 januari 2015

Uittreksel uit het voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap uitgaande van de zaakvoerder van de BVBA V.L. SPORTS CONSULTING:

1. DOELSTELLING

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid V.L. SPORTS CONSULTING (de "partieel te splitsen vennootschap") heeft beslist over de opmaak en goedkeuring van een voorstel tot partiële splitsing. Dit voorstel legt hij hierbij neer. Door deze partiële splitsing zullen welbepaalde actief- en passiefbestanddelen, en in het bijzonder een onroerend goed te Knokke, thans eigendom van de vennootschap V.L. SPORTS CONSULTING (de "partieel te splitsen vennootschap''), overgedragen worden op een nieuw op te richten vennootschap in de vorm van een de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid welke de naam zal dragen V.L. INVEST & CONSULTING, (de "verkrijgende vennootschap"). Hierbij zullen bepaalde actief- en passiefbestanddelen zoals hierna gedetailleerd omschreven overgedragen worden op de nieuw op te richten vennootschap. De afsplitsing zal bijgevolg doorgevoerd worden naar een nieuw op te richten vennootschap V.L. INVEST & CONSULTING. Als vergoeding voor de overdracht zullen de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennoot-schap nieuw uit te geven aandelen ontvangen van de Verkrijgende Vennootschap.

2, IDENTIFICATIE VAN DE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAP

a.ldentificatie van de partieel te splitsen vennootschap

De vennootschap die de partiële splitsing zal doorvoeren wordt nauwkeurig aangeduid ais:

V.L. SPORTS CONSULTING, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Canadadreef 38.. Ondernemingsnummer 0460.787.018

Opgericht bij akte verleden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op dertig mei negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni daarna onder nummer 970514-455 en waarvan de statuten het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele op twee mei tweeduizend dertien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad van tweeëntwintig mei daarna onder nummer 13077196.

De vennootschap V.L. SPORTS CONSULTING wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer LEMIÔ Vladica, geboren te Zagreb-Maksimir (Kroatië) op 23 oktober 1966, rijksregisternummer 66.10.23 419-56, wonende te 2270 Herenthout, Canadadreef 38, tot die functie benoemd door de buitengewone algemene vergadering de dato 15 juli 1999, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 6 oktober 1999 onder nummer 991006-373 en in die hoedanigheid bevoegd om alleen handelend de vennootschap te verbinden conform de statuten.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap V.L. SPORTS CONSULTING, zoals bepaald in de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven

De vennootschap heeft tot doel:

- het afsluiten van contracten voor het verlenen van diensten met sportbeoefenaars en met sportverenigingen;

- de productie en organisatie van manifestaties, spektakels, optredens en inrichtingen van gelijk welke aard;

- beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in

de ruirnste.zin: ____ 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing; - het uitcefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen niet hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Op het ogenblik van het opstellen van dit splitsingsvoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), vertegenwoordigd door honderd drieëndertig (133) aandelen op naam, volledig volstort en zonder aanduiding van nominale waarde.

b. Identificatie van de Verkrijgende Vennootschap

De verkrijgende vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht

onder de naam V.L. INVEST & CONSULTING en zal opgericht worden naar aanleiding van de beslissing tot

partiële splitsing bij notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van deze nieuwe vennootschap zal luiden als volgt:

" Vastgoedvennootschap in de ruimste zin van het woord

" Holding: De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

" Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

-Net beleggen van eigen vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde, in roerende en onroerende goederen, stellen van zekerheden voor schulden en verplichtingen van groepsmaatschappijen; het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" Managementvennootschap;

" Bestuursvennootschap

" Het verstrekken van adviezen, raadgevend bureau inzake bestuursregelingen; Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

" Het ontwikkelen, kopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

" Voor eigen rekening:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevcrderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden , van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememi ngen;

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

3. ZAKELIJKE OVERWEGINGEN VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De partiële splitsing door inbreng in een nieuwe op te richten vennootschap is ingegeven door de opsplitsing

van het onroerend goed en de exploitatie, om aldus een deel van het onroerend vermogen af te splitsen van het

G' ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

exploitatierisico. De partiële splitsing omvat bijgevolg enkel de activa en passiva die toegewezen worden aan het onroerend goed te Knokke dat wordt ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap. Deze nieuwe vennootschap zal een patrimoniumvennootschap worden met het oog op de investering en exploitatie in het algemeen van vastgoed in het algemeen en behelst activiteiten die los staan van de bestaande operationele activiteiten van de partieel af te splitsen vennootschap. De activa en passiva die nodig zijn voor de verderzetting van de bestaande activiteiten, voornamelijk met betrekking tot sportactiviteiten en de exploitatie ervan zijn dus niet inbegrepen in de partiële splitsing. Zo behoren de onroerende goederen te Herenthout niet tot de partiële splitsing omdat ze voorts zullen dienen voor de exploitatie van de partieel af te splitsen vennootschap.Aldus zullen enkel de schulden die rechtstreeks te maken hebben met het voormelde actief te Knokke mee overgedragen worden naar de verkrijgende vennootschap, zodat de betreffende activa en passiva als bedrijfsgeheel kunnen beschouwd worden. Naast de evidente voordelen zoals het meer duidelijk afbakenen van de bestaansreden van elke vennootschap en een zekere administratieve vereenvoudiging door alles op de juiste plaats te centraliseren, past de partiële splitsing in het kader van de eventuele binding later van bekwame externe mensen door hen (in beperkte mate) mee te laten participeren in het aandelenbezit van de exploitatievennootschap zonder dat deze bezwaard is met andere activa die niet in lijn staan met de exploitatie, en zonder dat deze bezwaard is met (hypothecaire) schulden. Alle onroerende goederen die verhuurd zijn aan derden, en dus niets te maken met de exploitatie of belegging zonder huurinkomsten maar ais belegging worden gehouden voor potentiele meerwaarde, zullen gecentraliseerd worden in de nieuwe vennootschap, hetgeen veel logischer is een structuur bestaande uit verscheidene activiteiten en aldus minder kans geven op vergissingen De zaakvoerder wil vermijden dat de gezonde activiteit beinvloed zou worden door nadelen van de "verhuur-activiteit' met de daarop rustende leningen. Zo zal er ook een flexibiliteit in financiering ontstaan in beide vennootschappen en de voorwaarden van een eventuele financiering kunnen geoptimaliseerd worden door splitsing van de vastgoedactiviteiten berust met een (hypothecaire) lening. De geplande verrichting zal geen impact hebben op de tewerkstelling noch op de exploitatie. Er zal geen personeel mee overgaan naar de nieuwe vennootschap De keuze voor een partiële splitsing, in plaats van bijvoorbeeld een gewone splitsing, is bovendien ingegeven door het feit dat door een partiële splitsing, de partieel te splitsen vennootschap niet ontbcnden wordt, zodat alle bestaande inschrijvingen, vergunningen, leveranciersovereenkomsten, distributieovereenkomsten, franchisecont-racten, enz., en andere al dan niet geboekte activa (materiële en immateriële) behouden blijven en bijgevolg zonder problemen verder aangewend kunnen worden, Als rechtshandeling ligt de partiële splitsing dan ook voor de hand.

4. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN - GEEN OPLEG IN GELD

Er bestaan in totaal 133 aandelen op naam in de partieel te splitsen vennootschap, De door de verkrijgende vennootschap uit te geven nieuwe aandelen worden dus in dezelfde verhouding als in de partieel te splitsen vennootschap onderschreven door de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bekomen dus als vergoeding voor de afsplitsing van het onroerend goed aan de verkrijgende vennootschap per aandeel in de partieel te splitsen vennootschap een aantal nog te bepalen aandelen in de verkrijgende vennootschap, in verhouding tot hun actueel aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap.De aandelen die de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap aanhouden, blijven onverkort bestaan. Zij ondergaan evenwel een waardedaling, gelijk aan de netto vermogenswaarde van de afgesplitste activa. Deze waardedaling wordt evenwel integraal gecompenseerd door de ontvangst in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap.De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten als de aandelen aangehouden door de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap.Aangezien de (nieuwe, gedaalde) waarde van de aandelen, die elk van de vennoten aanhouden in de partieel te splitsen vennootschap na de splitsing, samen met de waarde van de nieuwe aandelen uitgereikt aan elk van de vennoten in de verkrijgende vennootschap ter vergoeding van de inbreng van de afgesplitste activa gelijk is aan de waarde van de aandelen die elk van de vennoten aanhield in de partieel te splitsen vennootschap voor de doorvoering van de splitsing, is de gelijkheid in waarde gerespecteerd en wordt rekening gehouden met onderscheiden belangen van de vennoten;De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak. Gelet op wat voorafgaat werd beslist geen gedetailleerde waardering van de betrokken vennootschappen te maken en de waarde van de betrokken vennootschappen als volgt vast te leggen.De waarde van de over te dragen activa en passiva zal gebeuren in het verslag van de bedrijfsrevisor naar aanleiding van de inbreng in natura. Er gebeurt geen opleg in geld.

5. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De houders van de aandelen op naam in de partieel te splitsen vennootschap zullen naar aanleiding van de partiële splitsing en in verhouding met hun participatie in deze vennootschap automatisch aandelen van de nieuw op te richten vennootschap ontvangen, in overeenstemming met de voormelde ruilverhoudingen.De overdracht zal praktisch uitgevoerd worden door aantekening in het aandelenregister van de nieuw op te richten vennootschap die ontstaat door de partiële splitsing.

6. DATUM VANAF DEWELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN iN DE WINST EN EVENTUELE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuwe uitgegeven aandelen in de verkrijgende vennootschap hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Zij delen in het resultaat en hebben recht op dividend vanaf 1 januari 2015. Er werden geen bijzondere regelingen getroffen betreffende dit recht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

7. DATUM VANAF DEWELKE DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVERGEDRAGEN ACTIEFBESTANDDELEN VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN GEACHT TE ZIJN

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2015, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap is ingebracht.

8. BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de partieel te splitsen vennootschap, Vermits aldus geen van de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de partiële splitsing geen bijzondere rechten toegekend.

9. BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ART. 731 BEDOELDE VERSLAG

Zoals hierna vermeld wordt door het bestuursorgaan vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in art. 731 juncto 746 W.Venn. en zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomst de bepalingen van art. 313 W.Venn.

10, BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURS-ORGANEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

11. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE NAAR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VANUIT HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

In het kader van de partiële splitsing zullen bepaalde activa en passiva overgedragen worden zoals deze voorkomen op de boekhoudkundige staat per 31 december 2014 welke als bijlage bij dit voorstel wordt gevoegd. Het voornaamste actief dat wordt overgedragen betreft:

GEMEENTE KNOKKE-HEIST, vierde afdeling

In een appartementsgebouw gestaan en gelegen Lippenslaan 286, gekadastreerd volgens titel en huidig kadaster sectie B, nummer 326!A, groot volgens titel en kadaster duizend tweehonderdtwintig vierkante meter (1.220 m2).Het appartement C/4 op de vierde verdieping en de kelder 12 in de kelderverdieping omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: living met terras, twee slaapkamers met terras, keuken, badkamer en hal met vestiaire en wc en kelder nummer 12;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 190/11.000sten in de gemene delen waaronder de grond.

Het goed is hypothecair belast met een hypotheek in eerste rang in voordeel van Fortis Bank voor een bedrag in hoofdsom van driehonderd en achtduizend euro (¬ 308.000,00) krachtens een akte van kredietopening verfeden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 24 november 2008.

Alle actuele en latente fiscale kosten met betrekking tot de overgedragen activa en passiva en/of hun overdracht ten gevolge van de voorgenomen splitsing worden toegewezen aan de verkrijgende vennootschap, die voor deze instaat, Overeenkomstig art, 729 W.Venn, wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn gebleven in de partieel te splitsen vennootschap Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, blijft het passief in hoofde van de partieel te splitsen vennootschap, niettegenstaande de Verkrijgende Vennootschap ervoor mede hoofdelijk aansprakelijk

i5.

De splitsing zal worden verwezenlijkt onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, artikel 117 van het Wetboek van Registratierecht en van de artikelen 11 en 18 § 3 van het BTW Wetboek.

Het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap verklaart dat er in de afsplitsing een onroerend goed te Knokke bevindt waarvoor bijzondere overdrachts-formaliteiten vereist is.

Er werd met betrekking tot dit goed een bodemattest afgeleverd op 19 september 2014 melde dat de OVAM voor deze grond niet over relevante gegevens beschikt over de bodemkwaliteit. Door de gemeente Knokke werd een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd per 13 oktober 2014 waaruit onder meer blijkt dat er geen bouwmisdrijven zijn vastgesteld. Beide documenten zijn raadpleegbaar bij het bestuursorgaan van de vennootschap.

.,

1 .

)

Voor-

bGhouden aan het Belgisch

Staatsblad

12. DE VERDELING ONDER DE -VÉNNOTËN VAN DË ATE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DR AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

De aandelen van de verkrijgende vennootschap worden toebedeeld aan alle vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. De nieuwe aandelen zullen worden toebedeeld aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding tot hun huidige aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap

13. BIJZONDERE VERSLAGEN

Het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap kan bevestigen dat de aandeelhouders, overeenkomstig artikel 731 §1, laatste lid W. Venn., aan het bestuursorgaan hun voornemen te kennen hebben gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 W.Venn., voor wat betreft de voorgeschreven verslagen.De huidige en toekomstige aandeelhouders hebben het bestuursorgaan van de vennootschap ervan geïnformeerd dat zij zich er toe engageren om op de buitengewone algemene vergadering ; van aandeelhouders die over de partiële splitsing moet beslissen, de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van het bestuursorgaan (artikel 730 W, Venn.) en de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor (artikel 731 Wetboek Vennootschappen) unaniem goed te keuren.Bij gebrek aan kennisgeving in de zin van artikel 734 W. Venn. door de aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschappen aangaande het afzien van de bijzondere verslagen vereist in het kader van de partiële splitsing, zullen de bestuursorganen en de bedrijfsrevisor gehouden zijn tot de opmaak van respectievelijk een omstandig verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 730 W. Venn, aangaande deze partiële splitsing en een verslag van de bedrijfsrevisor over onderhavig splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 731 W. Venn.Biij toepassing van artikel 313 W.Venn. zal een bedrijfsrevisor belast worden met de opmaak van het verslag zoals bedoeld bij zelfde artikel betreffende de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing,

14. NEERLEGGING

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de zaakvoerder neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel na bovenvermelde goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering.

15. KOSTEN

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen draagt zelf aile kosten van zijn raadgevers, en in het algemeen van aile kosten verbonden met deze partiële splitsing, waaronder doch niet beperkt tot de kosten verbonden aan het opstellen van de notariële akten.

16. SLOTVERKLARINGEN

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van artikel 733 W.Venn., het partieel splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsmede de verslagen van het bestuursorgaan en de verslagen van de algemene vergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap V.L. SPORTS CONSULTING ter inzage liggen van de aandeelhouders.

Getekend,

Vladica LEMIC, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012
ÿþ Mod Wnrd 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie anel GELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN



0 5 JUNI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" iaiasase=

Ondernemingsnr : 0460.787.018

Benaming

(voluit) : V.L. Sports Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2270 Herenthout, Canadadreef 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - kapitaalverhoging - wijziging statuten.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.L, Sports Consulting", gevestigd te 2270 Herenthout, Canadadreef 38, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op één juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen

1. De vergadering besluit vooreerst het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) te verhogen met tweehonderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 210,65) om het kapitaal te brengen op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder de creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie uit de overgedragen winst in het kapitaal van een som van tweehonderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 210,65), zoals deze beschikbare reserve voorkomt volgens de staat van actief en passief de dato eenendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris ervan akte te nemen dat de kapitaalverhcging aldus definitief verwezenlijkt is door voornoemde incorporatie en dat het kapitaal effectief werd gebracht op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

11. a) Besluit tot kapitaalverhoging door inbreng van geld met uitgiftepremie

De vergadering heeft vervolgens beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met VIJFHONDERD DUIZEND EURO (¬ 500.000,00) (waarvan achtduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 8.250,00) zal geboekt worden als kapitaal en vierhonderd éénennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 491.750,00) als uitgiftepremie) door inbreng in geld en met uitgifte van drieëndertig (33) nieuwe aandelen, welke van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf één juni tweeduizend en twaalf, inbegrepen een uitgiftepremie van veertienduizend negenhonderd en één euro éénenvijftig cent (¬ 14.901,51) per aandeel, welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

b) Uitoefening enfof verzaking aan het voorkeurrecht

De heer Vladica LEMIC, geboren te Zagreb-Maksimir (Kroatië) op 23 oktober 1966, wonende te 2270 Herenthout, Canadadreef 38 en mevrouw Dijana LEMIC, geboren te Banja Luka (Bosnië Herzegovina) op 6 januari 1968, wonende te 2270 Herenthout, Canadadreef 38, hebben met betrekking tot deze. kapitaalsverhoging verklaard volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van een mede-aandeelhouder of een derde intekenaar, en hebben verklaard individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan zijn voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend overeenkomstig artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) Plaatsing en afbetaling van de kapitaalsverhoging:

En terstond wordt de kapitaalsverhoging door inbreng in geld volledig onderschreven door:

De heer Sinisa VIDOVIC, geboren te Banja Luka (Bosnië Herzegovina) op 26 februari 1976, van Bosnische nationaliteit, wonende te Banja Luka (Bosnië Herzegovina-Servische Republiek), Bulevar Srpske Vojske 13, welke in ruil voor zijn inschrijving drieëndertig (33) aandelen toegekend krijgt

De inschrijver, alhier tussengekomen en tegenwoordig, verklaart dat zijn inschrijving op deze kapitaalsverhoging volledig werd volstort, door een storting in geld gedaan op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis door haar kantoor te Herentals, Grote Markt 42.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door voormelde bank, en wordt door de instrumenterende notaris in het dossier bewaard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- ti

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De ieden van de vergadering besluiten dat de gelden die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

d) Boeking uitgiftepremie

Een bedrag van vierhonderd éénennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 491.750,00) wordt geboekt op de rekening "Uitgiftepremie",

Deze rekening blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

e) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalsverhoging volledig geplaatst is, dat deze kapitaalsverhoging volledig volstort werd, en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 525.000,00), verdeeld over honderd drieëndertig (133) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd drieëndertigste (11133ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Il. De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing als volgt;

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 525.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd drieëndertig (133) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd drieëndertigste (1/133ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.











Bijliigén l i Tfé BëlgT è1ï Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd :1 afschrift + coördinatie der statuten



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 04.05.2012 12107-0447-016
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 22.12.2011 11649-0344-016
29/12/2011
ÿþ Mod WoaC 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte .. _ --

IJlIl 11111 Ill J!II Iff111111 lI1I 111111111 !1l

" 11196416*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

kân

KCOFHANDEL

~ Griffie De gesT

Ondernemingsar : 0460.787.018

Benaming

(voluit) : V.L. SPORTS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Canadadreef 38 - 2270 Herenthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER + VERLENING VOLMACHT

Uittreksel uit de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van 14 december 2011 dewelke gehouden werd op de maatschappelijke zetel.

Ondergetekende, Lemic Vladica - zaakvoerder - verklaart hiermee dat :

De bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering beslist met algemeenheid van stemmen het ontslag als zaakvoerder dhr. Verachtert Francis te aanvaarder en dit vanaf 5 september 2011. Kwijting wordt verleend voor zijn uitgeoefende mandaat.

Tevens beslist de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering eensluidend dat dhr. Lemic Vladica volmacht verleent aan mevr. Lemic Dijana, wonende Canadadreef 38 te 2270 Herenthout met nn 68.01.06472.07, dat zij alle noodzakelijke rechtshandelingen mag verrichten in zijn naam en in naam van de vennootschap. Zij zal dhr. Lemic Vladica en de BVBA V.L. SPORTS CONSULTING in alle opzichten vertegenwoordigen en hun rechten en belangen behartigen. Zij mag alle stukken opstellen en ondertekenen die zij nodig acht om haar opdracht te vervullen.

De volmacht geldt voor onbepaalde duur, te beginnen vanaf 14 december 2011.

Lemic Vladica

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

veed tor griftle VO!? de bobtail*

il" *pliclridctiodifeerpe4 op ?nii

IR1H1111161111!Ï11

1111

bet az Be Sta:

Ondernemingsnr : 0460.787.018

Benaming

(voluit) : V.L. SPORTS CONSULTING

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Julius De Geyterstraat 133 - 2020 Antwerpen

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER & WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van 5 september 2011 dewelke gehouden werd op de maatschappelijke zetel.

Ondergetekende, Dhr. Vladica Lemic - zaakvoerder - verklaart hiermee dat:

De bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering beslist met algemeenheid van stemmen het ontslag als zaakvoerder van Fin cis NV - vertegenwoordigd door Verachtert Francis - te aanvaarder en dit vanaf 5 september 2011. Kwijting wordt verleend voor zijn uitgeoefende mandaat.

Tevens beslist de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering eensluidend de maatschappelijke zetel te wijzigen naar Canadadreef 38 te 2270 Herenthout en dit vanaf 5 september 2011.

Vladica LEMIC

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen-bij -bet Belgisch- Staatsblad -- -30/09/201-1- Antrexes -da- Moniteur belge.

31/01/2011 : TU082368
07/09/2010 : TU082368
08/04/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d2_ kf¬

Neergelegd ter griffie van de

Luik B

II1 I1II I1I III III

*15050960

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 Mdlfi 2015

ANTWERPEN asdeling TURNHOUT

De Griffier

Criffic

111

Ondernemingsnr :0460.787.018

Benaming (voluit) : V.L. SPORTS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2270 Herenthout, Canadadreef 38

08/04/2015

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING PARTIËLE SPLITSING MET OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP  WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten= vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VI. SPORTS CONSULTING", gevestigd te 2270 Herenthout, Canadadreef 38, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op drieëntwintig maart; tweeduizend vijftien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid': van stemmen

I.De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van vijfentwintigduizend euro (¬ ' 25.000,00) te verhogen met honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00) om het kapitaal te brengen op honderd vijfenvijftigduizend euro (E 155.000,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder de creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie uit de overgedragen winst in het kapitaal van een som van honderd dertigduizend euro (¬ , 130.000,00), zoals deze overgedragen winst voorkomt naar verklaring van de aandeelhouders op de laatste' staat van actief en passief de dato éénendertig december tweeduizend veertien.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris ervan akte te nemen dat de kapitaalverhoging' aldus definitief verwezenlijkt is door voornoemde incorporatie en dat het kapitaal effectief werd gebracht op, honderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00).

Il. Partiële splitsing met oprichting van een nieuwe vennootschap

A.Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De aandeelhouders en de zaakvoerders verklaren uitdrukkelijk dat

1.op 9 januari 2015 een splitsingsvoorstel werd opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap V.L.',

SPORTS CONSULTING, hierna aangeduid als "de overdragende vennootschap". T

2.dit splitsingsvoorstel op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout werd neergelegd op 141-januari 2015.

3.de neerlegging van het splitsingsvoorstel per mededeling werd bekendgemaakt in de Bistagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 januari 2015 onder nummer 15013309.

4.vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien,; hebben er zich geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap.

B. Bespreking en kennisname  Vrijstelling van verslagen conform artikel 749 Wetboek van, Vennootschappen

1. De aanwezige aandeelhouders, die aldus het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, verklaren unaniem ermee in te stemmen dat zij voor deze splitsing niet het omstandig verslag van het

$ bestuursorgaan vereisen noch het verslag van de bedrijfsrevisor of accountant zoals dit nochtans voorzien is in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij verklaren uitdrukkelijk gebruik te willen maken van de vrijstelling daarvan voorzien in artikel 749 van hetzelfde Wetboek omdat zij reeds voldoende kennis van zaken hebben omtrent het voorwerp en de modaliteiten van de voorgelegde splitsing.. Zij verklaren dat het splitsingsvoorstel op voldoende wijze daarover informeert, zowel in woorden als in cijfers en verklaren hun besluit enkel te willen baseren op het splitsingsvoorstel.

2. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot splitsing.

3. De aanwezige aandeelhouders en de zaakvoerder bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud

van het splitsingsvoorstel en verzaken uitdrukkelijk aan de in de wet voorziene inzagetermijn.

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemt met alle gegevens

en besluiten erin vervat. .

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

t~. mad 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

C. Besluit tot partiële splitsing conform de artikelen 677 (verwijzend naar 671 e.v.), 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen

Na voormelde vaststellingen, neemt de buitengewone algemene vergadering, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

De vergadering keurt onvoorwaardelijk het aangekondigde splitsingsvoorstel goed. Zij besluit aldus in de nieuw op te richten vennootschap "VLIC" een deel van het maatschappelijk vermogen, waaronder voornamelijk het onroerend goed te Knokke, Lippenslaan 286, hierna uitvoerig omschreven, conform de splitsingsbalans de dato 31 december 2014, overgaat overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel, bepalen onder meer :

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

De splitsing geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de overdragende vennootschap voor één aandeel in de nieuw op te richten vennootschap. Gezien de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt gezien geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van de aandelen in de nieuw op te richten vennootschap in voormelde verhouding van één aandeel voor één aandeel. De aandeelhouders van de overdragende vennootschap krijgen aldus honderd drieëndertig (133) aandelen in de nieuwe op te richten vennootschap. Er wordt geen opleg in geld betaald. Eén en ander is bepaald in het nagemeld revisoraal verslag over de inbreng in natura.

b.Het geplaatst kapitaal van de overdragende vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door honderd drieëndertig (133) aandelen. Het geplaatst kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap zal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedragen en vertegenwoordigd worden door honderd drieëndertig (133) aan-delen.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in de overdragende vennootschap, met name aandelen op naam, De uitreiking van de aandelen in de nieuw op te richten vennootschap zal gebeuren in verhouding tot het actuele aandelenbezit dat de huidige aandeelhouders in de overdragende vennootschap hebben hetzij één tegen één, hetgeen neerkomt dat ieder van de huidige aandeelhouders evenveel aandelen zal ontvangen als hij thans bezit in de overdragende vennootschap.

c.De datum vanaf welke de handelingen van de overdragende vennootschap, voor wat betreft het partieel gesplitste deel, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap, wordt vastgesteld op 1 januari 2015;

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de overdragende vennootschap gedaan met betrekking tot de afgesplitste bestanddelen, komen voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de nieuw op te richten vennootschap geboekt worden.

d.De datum vanaf dewelke de aandelen In de nieuw op te richten vennootschap recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de bepaalde handelingen van de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf, zijnde 1 januari 2015. Er is geen bijzondere regeling verbonden aan dit recht.

e.De nieuw op te richten vennootschap geeft geen bevoorrechte aandelen of effecten of andere rechten anders dan deze opgenomen in de statuten. De overdragende vennootschap kent evenmin bijzondere rechten toe aan haar aandeelhouders

f.Aan de zaakvoerder van de overdragende vennootschap en aan de zaakvoerder van de nieuw op te richten vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

D.De oprichting van een nieuwe vennootschap ingevolge de partiële splitsing

I. Onlosmakelijk verbonden met het besluit tot partiële splitsing wordt aldus bij deze de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met de naam VLIC, waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 2930 Brasschaat, Bredabaan 675, en waarin het voormeld afgesplitst vermogen ten algemene titel wordt ingebracht, waaronder een onroerend goed te Knokke, Luitenant Lippenslaan 286 en waardoor het maatschappelijk kapitaal zal gevormd worden door de inbreng in natura van het afgesplitst vermogen. De wet voorziet in dat geval de opmaak van een het oprichtersverslag, een financieel plan en een verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura.

IL Teneinde te voldoen aan het voorschrift van artikel 742 juncto artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen overhandigen de comparanten-aandeelhouders, en aldus oprichters van de nieuwe door afsplitsing opgerichte vennootschap, volgende documenten aan ondergetekende notaris:

a, het financieel plan waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden

b, het verslag van de oprichters de dato 3 maart 2015 waarin zij de nagemelde inbreng in natura verantwoorden en het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Peter BOGAERT te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, vertegenwoordigd door mevrouw Tanja Bosmans, bedrijfsrevisor, welke door de oprichters werd aangesteld om verslag uit te brengen zoals voorgeschreven door artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, inzonderheid over de beschrij-'ving van elke inbreng in natura, over de toegepaste methode van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het besluit van dit verslag van 6 maart 2015 luidt als volgt :

De oprichting door inbreng in natura van vennootschap V.L.I.C. BVBA door vennootschap V.L Sports Consulting BVBA bestaat uit:

-Het appartement C/4 op de vierde verdieping en de kelder 12 in de kelderverdieping, gelegen te Lippenslaan 286 In Knokke, omvattende volgens titel:

o in privatieve en uitsluitende eigendom: living met terras, twee slaapkamers met terras, keuken, badkamer en hal met vestiaire en wc en kelder nummer 12;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

o in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd negentig/elfduizendsten (190/11.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

-De hiermee gepaard gaande lening die rust op het appartement C/4 gelegen te Lippenslaan 286 te Knokke. voor een totaal bedrag of eigen vermogenswaarde van 58.373,96 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dal:

a)de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het instituut der 13 edrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is door het principe van boekhoudkundige continuiteit, zoals van toepassing op de huidige verrichting, en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, vermeerderd met andere toevoegingen aan het eigen vermogen naar ' aanleiding van deze transactie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 133 aandelen van de vennootschap V.L.1.C. BVBA, , zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen :

" zullen deelnemen in de resultaten van V.L.LC. BVBA vanaf 1 januari 2015

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader ' van de oprichting van de vennootschap V.L.I.C. BVBA door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Leuven, 3 maart 2015

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat haar beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

III. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de door de afsplitsing opgerichte vennootschap VLIC bedraagt aldus ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door', honderd drieëndertig (133) aandelen zonder nominale waarde. Deze honderd drieëndertig aandelen worden aldus toebedeeld aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap volgens de voormelde ruilverhouding van één aandeel tegen één aandeel.

Aldus komt toe;

a) De heer LEMIO Vladica, geboren te Zagreb-Maksimir (Kroatië) op 23 oktober 1966, wonende te 2270

Herenthout, Canadadreef 38,

zevenenzestig (67) aandelen in de nieuw opgerichte vennootschap VLIC

b) Mevrouw LEMIC Dijana, geboren te Banja Luka (Bosnië Herzegovina) op 6 januari 1968, wonende te 2270 Herenthout, Canadadreef 38.zesenzestig (66) aandelen in de nieuw opgerichte vennootschap VLIC E.Overgang van het partieel afgesplitste vermogen

a. Ingevolge het besluiten tot partiële splitsing conform het splitsingsvoorstel, gaat zoals voormeld een deel van het vermogen van de overdragende vennootschap zoals uitvoerig beschreven in het splitsingsvoorstel en in het voormelde verslag over de inbreng in natura ten algemenen titel over op de nieuwe opgerichte vennootschap,

b. De schulden en lasten verbonden aan de overdragende vennootschap die drieëntwintig maart tweeduizend vijftien nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de nieuwe opgerichte vennootschap, voor zover het de kosten betreft die betrekking hebben op het overgedragen vermogen.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop

betrekking hebben. "

o. Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Het totaal eigen vermogen van de overdragende vennootschap bedraagt per 31 december 2014 vierhonderd negenentachtigduizend zeshonderd tweeënzestig euro vijftien cent (¬ 489.662,15), Van dit vermogen wordt netto achtenvijftigduizend driehonderd drieënzeventig euro zesennegentig cent (¬ . 58.373,96) overgedragen in de nieuw opgerichte vennootschap zoals in detail aangeduid op de splitsingsbalans. Deze splitsingsbalans duidt tevens de vermogens aan zoals ze bestaan in de twee vennootschappen na de splitsing. Van voormeld bedrag van wordt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) geboekt als kapitaal en een bedrag van negenendertigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro zesennegentig cent (¬ 39.773,96) geboekt als overgedragen winst en wettelijke reserve

Het afgesplitste vermogen bestaat hoofdzakelijk uit nagemeld onroerend goed te Knokke en de er aan klevende hypothecaire lening bij BNP Paribas Fortis, zoals beschreven in voormeld revisoraal verslag betreffende de inbreng in natura en zoals het onroerend goed hierna uitvoerig wordt omschreven.

d. Teneinde discussie te vermijden aangaande de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap, is uitdrukkelijk bedongen dat deze vermogensbestanddelen (zowel activa en rechten als passiva en verplichtingen) toekomen aan de vennootschap met de bedrijfstak waar ze best bij horen. Indien niet kan worden bepaald of het partieel afgesplitste vermogen een bepaald

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1i.1

vermogensbestanddeel hoort, dan zal dit vermogensbestanddeel worden toegewezen aan de overdragende vennootschap. Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, blijft het passief in hoofde van de overdragende vennootschap, niettegenstaande de nieuw opgerichte vennootschap ermee hoofdelijk aansprakelijk gehouden zal zijn.

De bestaande BTW-belastingschuld blijft ten laste van de overdragende vennootschap en wordt niet mee overgedragen. De overdragende vennootschap blijft de hangende procedure tegen de fiscale administratie zelf voortzetten zonder dat de nieuw opgerichte vennootschap hierin tussen-komt. De overdragende vennootschap zal tot gehete vrijwaring van de nieuwe opgerichte vennootschap alle gevolgen hiervan blijven dragen. Zij verklaart in dit verband doorhaling te hebben bekomen van de bestaande wettelijke hypotheek op het ' ingebrachte goed en verbindt zich op eigen kosten en verantwoordelijkheid alle mogelijke formaliteiten hieromtrent te vervullen;

e. Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van het onroerend goed dat deel uitmaakt van het afgesplitste vermogen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden .

De overdragende vennootschap, V.L. SPORTS CONSULTING, is eigenares in voile eigendom van het eigendom

Bijlagen bij liét Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

F.Lasten en voorwaarden van de partiële splitsing

De overgang van het partiële vermogen zoals hoger aangeduid geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

1.AIle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. Partijen verklaren dat er buiten voormeld goed te Knokke geen andere onroerende goederen zijn die overgedragen worden naar de nieuw opgerichte vennootschap.

2.De nieuw opgerichte vennootschap zal, met ingang vanaf één januari tweeduizend en vijftien vanaf welke de landelingen van de overdragende vennootschap, die betrekking hebben op het overgedragen vermogen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, als hiervoor bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de nieuw opgerichte vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De nieuw opgerichte vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overdragende vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren. Partijen zullen in verband het nodige doen voor alle mogelijke schuldoverdrachten of medeschuldenaarverklaringen.

4.0e inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten die er betrekking op hebben, op last voor de nieuw opgerichte vennootschap deze te bewaren, de overname omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliëntèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming.

5.De overdragende vennootschap verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van de elementen welke deel uitmaken van het partieel vermogen en vrij te zijn deze in te brengen zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden.

B.Tensiotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan, voor zover deze betrekking hebben op het overgedragen vermogen en behoudens andersluidende overeenkomst.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en ven-noten/aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuw opgerichte vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enig andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking'van het splitsingsbesluit om deze overgang aan éénieder tegenwerpelijk te maken. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7.AIle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, worden verhoudingsgewijs gedragen

G...

III. De vergadering der aandeelhouders van de overdragende vennootschap beslist vervolgens haar statuten aan te passen aan genomen beslissingen betreffende de wijziging van haar maatschappelijk kapitaal hetzij enerzijds door de voormelde verhoging ervan via incorporatie van overgedragen winst en anderzijds door vermindering ervan ingevolge de partiële splitsing, door aanpassing van artikel 5 van de statuten zoals hierna bepaald.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ZESENDERTIGDUIZEND VIER-HONDERD EURO (¬ 135.400,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd drieëndertig (133) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd drieëndertigste (1/133ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift+coorddxiatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2009 : TU082368
01/09/2008 : TU082368
13/07/2007 : TU082368
18/06/2007 : TU082368
29/08/2006 : TU082368
23/08/2005 : TU082368
08/10/2004 : TU082368
17/07/2003 : TU082368
14/10/2002 : TU082368
26/08/2000 : TU082368
07/09/1999 : TU082368
14/06/1997 : TU82368

Coordonnées
V.L. SPORTS CONSULTING

Adresse
CANADADREEF 38 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande