V.T. TRADING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : V.T. TRADING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.161.752

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 07.08.2014 14411-0352-025
22/11/2012
ÿþ-t

hFod WOrd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1rtrGefg,;fny. c; rr i 1. n>z de Rechtbank

«rn Fkoopfiorrdcf t2 *Líni.verpen, 9'2 2012

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad fl111111111 11111 iII 11111(111111111111111111111

'12166630*

Ondernerningsnr : 0472.161.752

Benaming

(voluit) : UNI-FLORA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Keizershoek 312, te 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - naamswijziging.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), op 26 oktober 2012, ter registratie aangeboden, dat de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap 'UNI-FLORA', met zetel te 2550 Kontich, Keizershoek 312, de volgende beslissingen hebben genomen:

Eerste besluit

Overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 7 §2 van de Wet houdende afschaffing van de effecten aan toonder, hebben de aandeelhouders hun aandelen aan toonder van de vennootschap omgezet in effecten op naam, als volgt:

-Mevrouw Nagels Gerda, voornoemd, is eigenaar van honderd vijfentwintig (125) effecten op naam;

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'NVT Holding International', met zetel te 2550 Kontich, Keizershoek 312, voornoemd, is houder van honderd vijfentwintig (125) effecten op naam.

De'effecten aan toonder werden ingeschreven in het aandelenregister op naam van iedere aandeelhouder, geregistreerd te Mechelen, eerste kantoor, op achtentwintig december tweeduizend en elf, boek 155, blad 68, nummer 06,"ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), get. De ontvanger Koen Decoster, en de aandelen aan toonder werden vernietigd.

Tweede besluit

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "Uni-Flora" naar "V.T. Trading".

Derde besluit

Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen besluiten en aan de wet van twee augustus tweeduizend en twee door aanneming van nieuwe statuten. Deze statuten luiden als volgt:

STATUTEN

HOOFDSTUK I RECHTSVORM NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "V.T.

Trading".

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kontich, Keizershoek 312.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats binnen het nederlandstalig deel van België, bij

beslissing van het bestuursorgaan.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, of als

tussenpersoon of op commissie, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

1.De in- en uitvoer en de groot- en kleinhandel in groenten, fruit, bloemen en planten, aardappelen en alle

voedingswaren:

2.De onderneming in het bewerken van groenten, fruit, bloemen, planten en aardappelen, te weten snijden,

kuisen, verwerken, verpakken en inleggen.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen

mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar

maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de realisatie ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De

vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in aile

zaken, vennootschappen en organisaties die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of

Op de laatste blz. van j,ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks de realisatie of de uitwerking van het maatschappelijk doel te bevorderen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, inclusief het handelsfonds, in pand geven, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan de gemelde activiteiten zowel uitvoeren voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger. Zij kan de functie als bestuurder of als vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals inzake statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5.- KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde,

Aan de raad van bestuur werd niet de bevoegdheid verleend om het kapitaal, zonder besluit van de algemene vergadering, te verhogen.

Artikel 6; VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk nies gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving;

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging, Het voorstel daaitoe moet speciaal in de oproepingen worden vermeld.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeûrrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeel-houders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 7.- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. in een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de corn missaris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2° van het Wetboek van vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

Artikel 8.- OPROEPING TOT BIJSTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeel-houders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9.- AARD VAN DE AANDELEN

De maatschappelijke aandelen zijn op naam. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten dcor de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoor-digen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de blote eigenaar.

Artikel 10.- OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS

De aandelen van de vennootschap kunnen enkel worden overgedragen aan een derde indien deze voorafgaandelijk door de raad van bestuur is goedgekeurd.

De aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen aan een derde, moet de raad van bestuur hierover inlichten. Hij vermeldt de identiteit van de kandidaat-ovememer, het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de prijs en de andere modaliteiten van de overdracht.

De raad van bestuur beslist over de goedkeuring van de kandidaat-overnemer bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, binnen de maand na de verzending van de vraag om goedkeuring.

Het besluit van de raad van bestuur wordt binnen de zeven (7) werkdagen betekend aan de overdrager. Indien de overdrager geen antwoord van de raad van bestuur heeft ontvangen binnen de in dit artikel bepaalde termijn, wordt verondersteld dat de raad van bestuur zijn goedkeuring heeft verleend de raad van bestuur moet zijn besluit niet verantwoorden.

Bij weigering van de goedkeuring moet de overdrager binnen de zeven (7) werkdagen te rekenen vanaf de betekening van de weigering, aan de raad van bestuur betekenen of hij at dan niet afziet van zijn voornemen om de aandelen over te dragen. Bij gebrek aan zulke betekening wordt verondersteld dat hij afziet van de voorgenomen overdracht.

Indien de overdrager niet afziet van zijn voornemen, ontstaat er in hoofde van de mede-aandeelhouders een voorkooprecht op de betrokken aandelen. De raad van bestuur licht de aandeelhouders hierover in binnen de vijftien (15) dagen na de betekening door de overdra-ger of bij gebrek aan betekening, binnen de vijftien (15) dagen na het verstrijken van de termijn voorzien in de vorige alinea.

De aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht ten laatste uitoefenen binnen de maand na de betekening van deze inlichting door de raad van bestuur, Zij kunnen binnen dezelfde termijn uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aangetekende brief aan de raad van bestuur. Indien zij niet reageren binnen de voorgeschreven termijn, worden zij verondersteld te verzaken aan het voorkooprecht.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. Het aandeel van de aandeelhouders die hun voorkooprecht geheel of gedeeltelijk niet uitoefenen, zal aanwassen bij het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, opnieuw in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van cie aandelen. De raad van bestuur betekent dit aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht volledig hebben uitgeoefend en bepaalt, indien nodig, een nieuwe termijn van één maand na de betekening waarbinnen de geïnteresseerden hun voorkooprecht kunnen uitoefenen op de cverblijvende aandelen.

Indien het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend hoger blijkt te liggen dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. De geïnteresseerden worden hierover onmiddellijk ingelicht door de raad van bestuur.

Bij praktische onmogelijkheid om tot een volmaakt evenredige verdeling te komen, worden de overblijvende aandelen bij Lottrekking toegewezen.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend of indien het aantal aandelen waarvoor het wordt uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen, Kan de overdrager naar zijn keuze ofwel de aandelen vrij overdragen aan de kandidaat-ovememer, ofwel de verkoop aanvaarden voor het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht werd uitgeoefend en aan de kandidaat-ovememer de overige aandelen overdragen, ofwel verzaken aan de overdracht.

De aandelen waarvcor het voorkooprecht overeenkomstig de voorgaande alinea's wordt uitgeoefend, worden verworven aan de intrinsieke waarde van de aandelen berekend op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap,

De in uitvoering van onderhavig artikel opgelegde betekeningen en kennisgevingen dienen op straffe van nietigheid te gebeuren bij aangetekend schrijven. De termijnen lopen vanaf de datum van afgifte aan de post.

in geval van overlijden van één van de aandeelhouders hebben de overblijvende aandeelhouders de keuze tussen enerzijds de ontbinding van de vennootschap en anderzijds de inkoop van deze aandelen aan een vooraf vastgestelde prijs. Ten einde deze prijs te bepalen, zullen de aandeelhouders ieder jaar op de gewone algemene vergadering de waarde per aandeel in gezamenlijk overleg vastleggen voor het volgende jaar. Voor het overige zal de procedure gevolgd worden zoals vastgelegd in dit artikel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11.- VERKRIJGING VAN EIGEN EFFECTEN

Voor de verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen of eventuele winstbewij-zen door

aankoop of ruil, is geen beslissing van de algemene vergadering vereist, wanneer deze verkrijging noodzakelijk

is ter vermijding van dreigend ernstig nadeel voor de vennoot-schap.

Artikel 12.- AANDELEN ZONDER STEMRECHT

Conform de artikels 480. 481 en 482 van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap, mits

naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwijziging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder

stemrecht.

Artikel 13.- OBLIGATIES EN WARRANTS

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden

door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omirent statutenwijziging.

HOOFDSTUK III.- BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 14.- SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhou-ders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Indien er slechts twee bestuurders zijn aangesteld en een van beiden komt weg te vallen, dient de overblijvende bestuurder onverwijld een bijzondere algemene vergadering samen te roepen, met het oog op de aanstelling van een nieuwe bestuurder in vervanging van de weggevallen bestuurder.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Indien er slechts twee bestuurders zijn, wordt de vergadering bij beurten voorgezeten door een van beiden volgens een bij hun aanstelling vastgelegde beurtrol.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen,

Artikel 15.- BIJEENKOMSTEN BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd--bestuurder of twee (2) bestuurders, tenminste drie (3) dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop iaat vertegen-woordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of In het buiten-land, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegen-woordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoor-digd zijn,

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslagge-ivend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de

-t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen,

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen, Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorge-ilegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

Artikel 16.- BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders,

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het gezamenlijk optreden van twee (2) bestuurders. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegen-woordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

Artikel 18.- ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht,

Artikel 19.- CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schaflevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering warden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commis-saris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te hanen laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK 1V. ALGEMENE AANDEELHOUDERS-VERGADERINGEN

Artikel 20.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde woensdag van de maand juni om elf uur (11.00 u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De aandeelhou-dersvergaderingen worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld,

Artikel 21.- OPROEPING

~ De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15) dagen vóór de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties en warrants op naam of de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

Artikel 22,- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven (7) dagen voor de algemene vergadering hebben voldaan aan de formaliteiten door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze feiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering. '

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect vanaf vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. Artikel 23.- DEPONERING VAN DE EFFECTEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie (3) werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 24.- VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie (3) werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 25.- AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 26.- SAMENSTELLING VAN HET BUREAU NOTULEN

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid, Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan. en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 27.-ANTWOORDPLICHT VAN DE BESTUURDERS EN COMMISSARISSEN

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhou-ders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeel-houders met betrekking tot hun verslag,

Artikel 28.- BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 29,- STEMRECHT

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Artikel 30.- MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 31.- BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

een wijziging der statuten;

een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

de uitgifte van converteerbare obligaties cf warrants;

de ontbinding van de vennootschap,

moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over bovenvermelde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgeno-men. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verver-ven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 32; AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend dcor de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN DIVIDENDEN - WINSTVERDE-ILING

Artikel 33.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarre-kerving bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de vocrwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 34. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgeno-men voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 35.- UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur,

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar.

Artikel 36.- INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdhvidend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennoot-schappen,

Artikel 37.- VERBODEN UITKERING

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 38.- VERLIEZEN

a)Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking -van de aandeelhouders wordt gesteld.

L

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Indien de raad van bestuur voorstelt de activiteit verder te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen, tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

b) Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door eenlvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 39; ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Deze benoeming zal bekrachtigd moeten worden of gehomologeerd moeten worden door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 §1, lid 2 W. Venn.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beper-ken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII.- ALGEMENE BEPALINGEN







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 40. WOONSTKEUZE

Iedere bestuurder, commissaris of vereffenaar van de vennootschap die in het buitenland zijn woonplaats heeft, wordt tijdens de duur van zijn functie geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

De houders van aandelen op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, met betrekking tot de zaken van de vennootschap en tot de uitvoering van deze statuten, wordt uitsluitende bevcegdheid toegekend aan de rechtbanken van de zetel van de vennootschap, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 41.- GEMEEN RECHT

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dat Wetboek waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van dit Wetbcek, geacht niet geschreven te zijn.

Vierde besluit

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de bestuurders om over te gaan tot ccdrdinatie van de statuten van de vennootschap, overeenkomstig de voorgaande besluiten.

Samen hiermee neergelegd:

afschrift proces-verbaal;

gecoördineerde statuten.

Jsan-Pierre Vanden Weghe

Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 23.10.2012 12615-0472-027
01/10/2012
ÿþMod Word 11,1

" ,,illiP

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i'Jeel'(1?lero ter nrii4ih van (la

fielbe wr ' en

op ---_

©S L~3ree,r

Griffie

0472.161.752

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Uni-Flora

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : B-2550 Kontich, Keizershoek 312

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - ontslag commissaris

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 14 september 2012 bestuurders werden herbenoemd voor een periode van 6 jaar tot de gewone algemene (beslissend over de Jaarrekening m.b.t. boekjaar 2017):

- de heer Luc PU1MEGE, wonend te B-2570 Duffel, Rechtstraat 136

- de heer Bart GYSELEN, wonend te B-2550 Kontich, Rozengaard 8.

Overeenkomstig haar statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden en verbonden door twee bestuurders, samen handelend.

blijkt dat de volgende vergadering van 2018

in rechte rechtsgeldig

Luc Puimège Bart Gyselen

Bestuurder bestuurder

if'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2011 : ME087036
31/08/2011 : ME087036
18/05/2011 : ME087036
22/03/2011 : ME087036
06/08/2010 : ME087036
09/07/2009 : ME087036
03/12/2008 : ME087036
03/12/2008 : ME087036
28/08/2008 : ME087036
06/08/2007 : ME087036
08/08/2006 : ME087036
23/06/2005 : ME087036
09/11/2004 : ME087036
14/07/2004 : ME087036
07/07/2003 : ME087036
10/11/2000 : MEA013592
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 25.08.2016 16519-0054-024

Coordonnées
V.T. TRADING

Adresse
KEIZERSHOEK 312 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande