VADM INTERIM MANAGEMENT & CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : VADM INTERIM MANAGEMENT & CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.557.260

Publication

08/11/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN_

2 5 OKT. 2011

1(0-6PhietiLit. TURNHOUT

De .gr.tfiwr

Ondernemingsnr : ait° . 55 . 2Q

Benaming

(voluit) : VADM Interim Management & Consulting

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Berg 21, 2470 Retie

Onderwerp akte : OPRICHTING

TITEL I. OPRICHTING

1111111111111.11.1M1,111,11.110111!

NN

Vorm van vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Firmanaam  Zetel

Haar naam luidt : `VADM Interim Management & Consulting'

Zij wordt gevestigd te Berg 21  2470 Retie.

Gecommanditeerde en stille vennoten

De heer Vincentius Godefridus Nicolaas Emile d'Hamecourt,geboren te Vlaardingen op 9 mei 1958, Nederlander, rijksregisternummer 580509.555.40, wonende Berg 21 te 2470 Retie, hiernagenoemd Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Mevrouw Aukje van der Veer, geboren te Vlaardingen op 18 december 1959, Nederlandse, rijksregisternummer 591218.466.26, wonende Berg 21 te 2470 Retie, hiernagenoemd Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal  Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 euro en is verdeeld in 10

aandelen met een fractiewaarde van 1/ 10de van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng en wel als volgt;

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 9 aandelen en betaalde hierop 900 euro.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op laandeel en betaalde hierop 100 euro.

Samen : 10 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen en 100%

vertegenwoordigt van het geplaatst kapitaal.

De inbreng in geld, voor een bedrag van 900,00 euro gedaan door comparant sub 1 waarvoor hij een participatie in het kapitaal van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 90% procent van het kapitaal van de vennootschap.

De inbreng in geld, voor een bedrag van 100,00 euro gedaan door comparant sub 2 waarvoor zij een participatie in het kapitaal van de vennootschap in verhouding tot haar inbreng bekomt, hetzij 10% procent van het kapitaal van de vennootschap.

TITEL Il. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam  Identificatie

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso o n en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch gtaatsblid = O /1ï12011- Annexes duMoniteur belgé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt : `VADM Interim Management & Consulting

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Berg 21, 2470 Retie

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België;

- bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Artikel 3. Doel

-Het opstellen, ontwikkelen en uitvoeren van IT (Hard & Software) , Logistieke, Productie en Facilitair gerichte Nationale & Internationale projecten, dit uitsluitend voor rekening van derden.

-Het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van Consultancy opdrachten en functies.

-Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat: organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

-Auditwerkzaamheden, onderzoek, analyse van bedrijfsprocessen, voorstellen van bedrijfsherstructureringen in alle mogelijke bedrijven en organisaties.

-Het organiseren van trainingen, workshops en informatiesessies op vlak van onder andere bedrijfsmanagement.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, communicatieve of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop en productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

-Het verwerven van participaties onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, of door inschrijving of door aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. -Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 euro en is verdeeld in 10 aandelen met een fractiewaarde van 1/10de van het kapitaal. Het kapitaal is volgestort bij oprichting, ten bewijze toegevoegd bankafschrift op naam van de vennootschap.

Artikel 6. Aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister dat op de zetel van de

vennootschap gehouden wordt.

§1. Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot

of aan een derde, zonder het voorafgaand akkoord van alle andere vennoten.

§2. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaat/gaan slechts over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden indien deze behoren tot de personen die de vereiste hoedanigheid bezitten om vennoot te kunnen worden.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden hebben het recht op de waarde van de aandelen.

Artikel 7. Vennoten

De rechten en plichten van vennoten en erfgenamen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

a)Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn deze vermeld in de oprichtingsakte of deze die nadien in die hoedanigheid toetreden tot de vennootschap mits bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b)Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur

§ 1. Aantal  Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere statutaire zaakvoerder(s), benoemd in deze oprichtingsakte dan wel bij buitengewone algemene vergadering en met instemming van aile vennoten.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutair zaakvoerder : de heer Vincent d'Hamecourt. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hierna bepaald.

§ 2. Duur van de opdracht  ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige reden bij eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten.

De zaakvoerder kan zijn mandaat zelf neerleggen mits hij zijn opdracht voldoende tijd verder zet om een ander gecommanditeerde vennoot  zaakvoerder te vinden die benoemd moet worden bij een buitengewone algemene vergadering. Indien geen nieuwe gecommanditeerde vennoot wordt gevonden binnen de zes maanden zal de vennootschap van rechtswege ontbonden zijn.

Bij overlijden of onbekwaam verklaring of definitieve verhindering van de enige gecommanditeerde vennoot  zaakvoerder is de vennootschap niet van rechtswege ontbonden. Een in de statuten of bij een buitengewone algemene vergadering aangeduide opvolger zal de dringende zaken waarnemen en de vennootschap besturen tot een nieuwe gecommanditeerde vennoot  zaakvoerder is aangesteld en maximum voor een termijn van zes maanden. Bij gebreke aan een nieuwe gecommanditeerde vennoot  zaakvoerder binnen de zes maanden is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Het mandaat van de gecommanditeerde vennoten is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

§3. Bevoegdheid - Bezoldiging

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de weilof de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Het mandaat van de gecommanditeerde vennoten is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld :

dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Artikel 9. Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten.

Artikel 10. Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of Buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om 18.00 uur, of indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a)De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders,

of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen

de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten

minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het

vennotenregister is genoteerd.

§ 3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. Boekjaar  Inventaris  Jaarrekening  Winstverdeling  Reservering  Verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september.

§ 2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 12. Ontbinding  Vereffening

§ 1. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden :

-ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen;

-ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de

quorumvere;isten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor een statutenwijziging

-bij gebreke van aanstelling van een nieuwe gecommanditeerde vennoot  zaakvoerder binnen de bepaalde

termijn van zes maanden in de gevallen voorzien in artikel 8 § 2..

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 181,182,183 van de Vennootschappenwet, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven . Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigde raden.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of aan consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint bij neerlegging van onderhavige statuten op de griffie en eindigt op 30

september 2012

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013

3. De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien, overneemt.

4. De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van gecommanditeerde venncot is onbezoldigd tenzij anders beslist bij de jaarvergadering. 5.Oprichtingskosten : de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 570,00 euro.

v6a tenouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te Relie op 12 oktober 2011 in drie exemplaren, waarvan elke partij erken één originee te hebben ontvangen. Het derde dient voor neerlegging bij het ondernemingsloket.

(gelezen en goedgekeurd) (gelezen en goedgekeurd)

Oprichter 1 Oprichter 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

. .

{mm, laatste blz. van Luik e vermelden :Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de recrflspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
VADM INTERIM MANAGEMENT & CONSULTING

Adresse
BERG 21 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande