VALOKRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALOKRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.975.608

Publication

08/10/2014
ÿþMod Word 11.1

r=9.1.7.1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

la.z.,M-m,~_....o..-.~

griffie van eir T1OOPT-1AN311?rl ,

2 9 SEP. 2014 I

~ï~ : ~" ,r a:~ ': `~ afdeling TiTRNHOiu" gilegier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0521.975.608

Benaming

(voiuit) : VALOKR1

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2460 Kasterlee, Mertenhof 1

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien BERENS te Geel op 22 september 2014, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) verslag zaakvoerders en bedrijfsrevisor over inbreng in natura.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder dat de voorgestelde inbreng in natura toelicht.

De vergadering stelt de voorzitter tevens vrij van de voorlezing van het verslag van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Audit", kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, RPR 0453.925,059, vertegenwoordigd door de heer Bruno VAN BOSSTRAETEN, bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en over de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, Iuiden als volgt :

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 7 augustus 2014 door de zaakvoerder van de BVBA Valokri, met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee, Mertenhof 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0521.975.608, gekend op de Rechtbank te Turnhout, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn,, het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura bestaat uit een gedeelte van een rekening-courant met een nominale waarde ten belope van ¬ 2.500.000,00.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111,1.1.11111 J1,1111111111

V beh aa

13e1

Star

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de waarderingsmethode vanuit bedrijfseconomisch standpunt verantwoord is, aangezien de schuldpositie van de vennootschap vermindert t.b.v. de nominale waarde van de ingebrachte vordering. Het in te brengen gedeelte van de rekening-courant is, met betrekking tot en ingevolge deze inbreng, niet overgewaardeerd.

De inbreng in natura wordt vergoed door uitgifte van 2.500 nieuwe aandelen van de BVBA Valokri, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 22 september 2014.

Moore Stephens Audit BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

Bruno Van Bosstraeten,

bedrijfsrevisor."

Alle aanwezige vennoten verklaren kennis genomen te hebben van voormelde verslagen, die op de rechtbank van koophandel zullen worden neergelegd

b) kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000,00 E), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 E) op twee miljoen vijfhonderd twintig duizend euro (2.520.000,00 E).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de hiernavermelde inbreng in natura en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen - van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving  en dit aan de prijs (fractiewaarde  waarde a pari) van duizend euro (1.000,00 E) per aandeel.

Inbreng in natura.

De heer VANLOMMEL Marcel, voornoemde vennoot sub 1/ en zijn echtgenote mevrouw RENDERS Francisca, voornoemde vennoot sub 2/,

die verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, gewijzigd (met behoud van het stelsel) krachtens akte verleden voor notaris Tom Verbist te Geel op 2 februari 2004, gewijzigd (met behoud van het stelsel) krachtens akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 22 september 2009, ongewijzigd sindsdien,

beiden hier aanwezig en hiernagenoemd "de inbrengers",

y

y

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verklaren bij deze de schuldvordering die zij hebben ten aanzien van de vennootschap VALOKRI, ten belope van twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000,00 E), in te brengen in onderhavige vennootschap VALOKRI.

De voornoemde inbrengers verklaren dat deze schuldvordering niet bezwaard is met enig pandrecht of ander beletsel.

Vergoeding

Ter vergoeding van voormelde inbreng in natura worden aan de inbrengers tweeduizend vijfhonderd (2,500) nieuwe aandelen uitgereikt onder de voormelde voorwaarden, hetgeen de inbrengers aanvaarden als volgt:

-de vermogenswaarde van voormelde tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen behoort tot de huwelijksgemeenschap VANLOMMEL-RENDERS,

-de lidmaatschapsrechten van voormelde tweeduizend vijfhonderd (2.500) worden als volgt toegekend:

*duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen warden ingeschreven op naam van de heer VANLOMMEL Marcellus,

*duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen worden ingeschreven op naam van mevrouw RENDERS Francisca,

die dit beiden uitdrukkelijk aanvaarden.

Tweede besluit  kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap vervolgens te verhogen met één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 E), om het te brengen van twee miljoen vijfhonderd twintig duizend euro (2.520.000,00 E) op vier miljoen twintigduizend euro (4.020.000,00 E).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen tegen de prijs van duizend euro (1.000,00 E) per aandeel en ieder aandeel zal ten belope van één vijfde volstort worden.

Voorkeurrecht: Alle vennoten verklaren elk individueel hun wettelijk voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe aandelen, uit te oefenen, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Inschrijving: De beide vennoten, de heer VANLOMMEL Marcel en mevrouw RENDERS Francisca voornoemd, verklaren in te schrijven op de duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen

van deze vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden, en dit

*voor de huwelijksgemeenschap VANLOMMEL-RENDERS wat de vermogenswaarde betreft, en

* wat betreft de lidmaatschapsrechten zoals hierna vermeld:

1.voor de heer VANLOMMEL Marcel, voornoemde vennoot sub 1/: zevenhonderd vijftig (750) aandelen,

2,voor mevrouw RENDERS Francisca, voornoemde vennoot sub 2/: zevenhonderd vijftig (750) aandelen,

Hetgeen zij beiden aanvaarden.

Totaal: duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, hetzij de geheelheid van de nieuwe aandelen.

.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven ten belope van één vijfde volstort is, zodat de vennootschap beschikt over een bedrag van driehonderdduizend euro (300.000,00 E), gestort werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 17 september 2014.

Dit attest werd aan ondergetekende notaris overhandigd.

Vierde besluit - vaststelling verwezenlijking van de kapitaalverhogingen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen

1/ van twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2,500.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen vijfhonderd twintig duizend euro (2.520.000,00 E) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd twintig (2.520) aandelen zonder nominale waarde, die elk één tweeduizend vijfhonderd twintigste (1/2.520ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

2/ van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vier miljoen twintigduizend euro (4.020.000,00 £) vertegenwoordigd door vierduizend twintig (4.020) aandelen zonder nominale waarde, die elk één vierduizend twintigste (1/4.020ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt :

ARTIKEL 5: Kapitaal : wordt volledig vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen twintigduizend euro (4.020.000,00 E) vertegenwoordigd door vierduizend twintig (4.020) aandelen zonder nominale waarde die elk één/vierduizend twintigste (1/4.020ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde besluit : machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Stemming,

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoordineerde statuten.

-verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be'houelert ' aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 22.09.2014, NGL 29.12.2014 14712-0179-011
25/03/2013
ÿþ Mcd Word MI

' 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch '

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 MO 2013

ValitNHOUT

ne Grifficr,

I~Rlal~q~~l~l~~lul~

3oa~seo«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p 524, 975". 6 ,p g

Benaming

(voluit) : VALOKRi

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee, Mertenhof I

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 13 maart 2013 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "VALOKRI"

2. zetel: 2460 Kasterlee, Mertenhof 1

3. oprichter(s): l . De heer VANLOMMEL Marcellus Joannes Theresia, geboren te Geel op zevenentwintig april negentienhonderd achtendertig,

2. en zijn echtgenote, mevrouw RENDERS Francisca Sidonia, geboren te Geel op twintig mei negentienhonderd eenenveertig,

Samen wonende te 2460 Kasterlee, Mertenhof 1.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel :

ª% Het beheer van roerend en onroerend vermogen, behoudens de gereglementeerde werkzaamheden.

Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, kasbons of andere roerende waarden, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

ª% Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie of samenwerking, financiële tussenkomst of op andere wijze verwerven van een belang of deelneming in alle Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het valoriseren, verkopen, ten gelde maken of vervreemden van deze participaties of belangen.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door de gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke richting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

Patrimoniumvennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en. inzonderheid

a)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies ;

b) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

e) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen ; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

d) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelfbelang bij heeft.

5. kapitaal: 20.000,00 E, verdeeld in 20 aandelen zonder aanduiding nominale waarde (10 aandelen toebedeeld aan de heer Vanlommel Marcellus en 10 aandelen aan mevrouw Renders Francisca), volledig volstort bij BNP Panbas-Fortis door de beide oprichters in verhouding tot hun aandelenbezit.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aI dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

7, Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2014,

9. Jaarvergadering: eerste vrijdag van de maand december om 18.00 uur.

10, Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winstfvereffeningssaldo: conform de wet,

12, Zaakvoerder(s): de heer Marcellus Vanlommel, voornoemde oprichter sub 1.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap:

Mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingsconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96 (Buro & Design Center), 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VALOKRI

Adresse
MERTENHOF 1 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande