VAN-ANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN-ANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.970.910

Publication

02/05/2013
ÿþ'4 mo-d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111 Iii iiiig91l0 IA

Neergelegd ter griffie ven de Fechtbate van Koophandel teAratw.erpen, op

GriYiW 2 2 APR. 21113

Ortdernernlrigsnr : ECnaPYtirrg (voluit)

(verkort) :

Rechtsvore

Zetel :

0526.970.910

Van-Ant

besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Sterrelaan 44

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres) 2620 Hem iksem

Onderwerpien) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 19 april 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Van-Ant".

2. Zetel: 2620 Hemiksem, Sterrelaan 44.

3. Oprichters:

1. De heer ANTHONISSEN Hanno Alphonsus Rosalie, geboren te Schoten op 24 juli 1967, wonende te 2620 Hemiksem, Sterrelaan 44;

2. Mevrouw PAELINCKX Vanessa Els Willy, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 13 mei 1977, wonende te 2620 Hemiksem, Sterrelaan 44.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro,

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 3.1; 6.200,00 euro;

ª% sub 3.2: 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffenincrsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer ANTHONISSEN Hanno, voornoemd.

Indien, om welke redenen ook de voornoemde zaakvoerder zijn functie niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding wordt nu voor dan tot niet-statutair zaakvoerder aangesteld: mevrouw PAELINCKX Vanessa, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doet:

1. De uitbating van een medisch consultancybureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp op het gebied van administratie en management, en juridische en medische aan9elegenheden.

Op de lamste Ulz .'en Luik B vermelden : Recto : Naam en hosder igheid van de instrumenterende nZtarss, hetzij veil dr persololnienl

bevoegd de rechtspersoon ten e nzîen van derden te vcriegentvoardigsn

Vereo i ieanï en henrite',;enino

mod 11.1

2. Iedere handelsbedrijvigheid die verband houdt met de gezondheidszorg in de meest uitgebreide zin

van het woord, en de im- en export, de groot- en kleinhandel in:

- het leveren van luiers en verbanden;

- het vervaardigen en herstellen van orthopedisch schoeisel, binnenschoenen en steunzolen, en alle schoentechnische aanpassingen zoals onder meer maar niet uitsluitend verkortingen en afwikkelbalken;

- het afleveren, de verkoop en de herstelling van semiorthopedisch schoeisel en kinderschoenen;

- de verkoop en herstelling van schoenzolen, schoentrekkers, steunblokken, comfort- en

verbandschoeisel;

- het leveren en verhuren van allerhande medische en paramedische materialen zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend krukken, wandelstokken, looprekken, rollators, rolstoelen, bad- en douchestoelen, badplanken, toiletverhogers en toiletstoelen, bedden, hulpmiddelen voor het aan- en uitkleden en dergelijke meer;

- bandagisterie, waaronder de vervaardiging en aanpassing van abdominale gordels, Jumbostaten, breukbanden, maatkleding voor het ganse lichaam, kousen voor aderspat of oedeem, en allerhande prothesen;

- de klein- en groothandel, de im- en export, het vervaardigen, plaatsen en herstellen van trapliften en rot stoelliften;

- de groot- en kleinhandel in en de im- en export van alle drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingartikelen en aanverwante producten (zoals geneeskrachtige krulden en voedingssupplementen) en het verstrekken van alle daarmee verbandhoudende diensten.

3. Alle activiteiten inzake sportmanagement en -consultancy, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- sportmanagement en sportcoaching in het algemeen en in de ruimste zin van het woord en het verrichten van alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp inzake alle activiteiten in de sportsector en onder ' meer op het gebied van administratie, management, juridische, financiële, economische of sociale aangelegenheden;

- de uitbating van een sportconsultancybureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer studie en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van onder meer maar niet uitsluitend professioneel sportmanagement, opleiding, training, coaching, educatieve uitgaven, leiderschapsstijlen, teamcohesie, emotie- en communicatiemanagement, sportpsychologie en voedingsleer, waarbij voorgaande opsomming exemplatief en niet limitatief bedoeld is;

- de promotie en de vertegenwoordiging van sportlieden, omvattende onder meer het stimuleren, begeleiden en ondersteunen van sportlieden, zowel jonge sportlieden in de opstartfase van hun carrière ais gevestigde waarden bij de uitbouw van hun sportcarrière, het organiseren van diverse acties, campagnes en wedstrijden met het oog op de promoting en de lancering van sportlieden en hun naambekendheid, het vertegenwoordigen van sportlieden bij het afstuiten van arbeids- of andere overeenkomsten, het identificeren en wederzijds introduceren van sportlieden en sportclubs met het oog op het afsluiten van overeenkomsten;

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten, teambuildingactiviteiten en publicaties op het vlak van de meest uiteenlopende activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel.

4. De organisatie van allerlei evenement, in het bijzonder sportevenementen, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten en ten ' behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst.

Inhuren en verhuren van presentatoren/presentatrices zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vernielde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

5. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van alle producten van de textiel en kledingnijverheid waaronder onder meer: confectie voor dames en heren en babyuitzet, onderkleding, lingerie, strand- en badkleding, sportkleding, beroepskledij, modeartikelen en kledingaccessoires zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, sjaals, halsdoeken en dassen, wandelstokken en regenschermen, ceinturen, evenals pelterijen en bontwerk, lederwaren, inclusief schoeisel, deze opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde,

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle , verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruiten, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de mstrun'+enterenae EZoE ,r: . he4ail van de persolalnien}

bevoegd ce rechtspersoOn t6r uanzcer van derden te L'ert2_a,ertwccrd+gen

Verso ' kaam en handiel.en¬ ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

t 1,f bor-bchouelen t aan hot

Belgisch Staatsblad

~

çti~~bt'"

i3l1o4151Cn

, an het Bclgisch S'i:.aY; b[ad

mod 11.1

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

heeft plaats de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is op

de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

het stemrecht.

1.6. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

BNP Panbas Fortis.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de i.atste blz. van Loi4. B v¢rmetdsn Rcctf, " isearr, en hocdanígheie van de fnstrumenEerent3e notana_ hetzij van d's per:.;g(o)nfanl bevoegd de recht.perscan ten a.anzien van derden te slert2genr;conûagen

Verac, : kaam en nandteiceninp

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 21.06.2016 16211-0467-010

Coordonnées
VAN-ANT

Adresse
EERSTE MEISTRAAT 44 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande